Taggtråd och polisdrama


fortsättning på förra inlägget, blev så långt annars...


Efter  vi varit hos farmor o farfar åkte vi hem o slappade lite. Sen drog vi ut till kungsgården och sköt lite luftgevär, heh. Skulle även smyga oss in på ett ställe för att testa en grejj, smög längs staketet en bra bit sen såg jag en gubbe i huset bredvid som kollade ut från fönstret, då ville jag gå tilbaka så det gjorde vi. Lyckades fastna i taggtråd två-tre gånger, smart nypan! Fan de va ju kolsvart och massa skog, inte så jäkla lätt. Sen hittade vi ett annat bättre ställe så vi kunde testa grejjen där ist :)

Efter det drog vi till viken igen. Snurrade lite på stan i racerpolon sen åkte vi i driven på donken. Polisen åkte från donken när vi kom, sen vände dom och åkte efter oss i driven. Sen snurrade dom omkring oss och åkte in på OK när vi stog på icaparkeringen och käkade. Vafan vill dom nu då undrade vi, vi har väl inte gjort nått? Eller har du gjort nånting frågade jag jimmy, hah. Nää sa han. Och det stämde för sen åkte dom till mc donalds igen och gick in. Dom haffade några grabbar sen kom en till polisbil. Då sprang den ena killen iväg så polisen i polisbilen hoppade ut i farten och började jaga killen. Han fick tag på honom en liten bit bort och slet ner han i marken. Toligen stack killen för att kunna slänga knark eller så, för snuten gick och letade på backen där sen.

Plus hörde man nån skrika (troligen polisen) nånting om kanyler i fickan och jag kan ju förfan få hepatit C. Så han hade väl nå kanyler på sig eller så grabben. Sen försökte även den killen smita trots att han va omringad av snutar, då åkte även han i backen, sen in i polisbilen. Sen satt en polis på killen när han låg på sätet, de såg vi när dom körde förbi oss, heh.

Jaa tänk va road man kan vara när man käkar mat på en icaparkering kl ett på natten. Jaja slutsnackat om dethär, de blev ett långt och kanske rätt ointressant inlägg, ;P

.:Nyp:.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0