Pepparkakshus



Idag när vi va o handlade så såg jimmy ett pepparkakshus och ville köpa så vi kan bygga ihop det :) Så vi köpte det, färdig glasyr på tub, rosa och grön, och nonstop Få se när vi snickar ihop pepparkakshuset, de ska bli skoj. Va riktigt länge sen jag gjorde ett sånt, nån gång när jag va liten.

.:Nyp:.





Good day



Vilken underbar dag, första dagen på länge jag kan njuta av tillvaron. Har fått riktigt fint på rummet, har precis tänt lite ljus, mys mys. Jimmy står i köket o lagar mat till oss & min familj. Älgkött, potatisklyftor, beasås & sallad, mums mums. Till efterrätt blir det kladdkaka, hallon & grädde ;P

Vi va iväg o kikade på sängar. Hittade två st, båda va skön så jag vet inte vilken som va bäst. Det va rabatt på dom. Ena kosta typ 4500kr och den andra 5500kr. De va typ två tusen rabatt på båda två, nice nice. Vi ska köpa två st 90-sängar och en 180 bäddmadrass(priset va för alla tre madrasserna), så sängen kommer att bli en 180 dubbelsäng. De kommer passa finfint i sängramen som vi ska köpa. Vi tänkte kolla på ikea först innan vi bestämmer oss, dom har ju rätt sköna sängar där oxå. Innan söndag måste vi bestämma om vi ska köpa dom vi kollade på idag, för sen höjer dom priset igen.

Jag håller fortfarande på o tvättar. Tredje maskinen nu, ska snart jag stoppa i den fjärde o sista. Fick ett av paketen idag jag som beställde förra veckan så vi va iväg till konsum och hämtade det. Duschdrapperiet, 8 handdukar & fjärilarna kom idag. De va mycket snyggare och bättre än jag förväntat mig så jag blev extra glad :) Handdukarna va superskön, wihoo. Nu väntar jag på dom andra grejjerna, badrumsmöblerna o lite annat som jag oxå har beställt, får se när det dyker upp.

.:Nyp:.





Hej & hå



Idag har jag hunnit med massor, trots att jag vaknade runt kl 13.00! =/ Jimmy åkte iväg imorse till min farsas jobb för att hjälpa han med lite av av varje, han är fortfarande där, kommer väl hem snart. När han åkt somnade jag om, har drömt en massa mardrömmar om att jag blev jagad o skit =/ Tycker inte om mardrömmar, men det är rätt skönt när man vaknar och inser att de bara va en dröm. Jimmy ringde iaf och väckte mig ur en mardröm kl 13 :) Sen dess har jag bytt till julgardiner, satt upp adventsljusstake, städat upp massa grejjer i mitt rum, satt in typ en miljon sorterade papper i en pärm, dammsugit och nu håller jag på o tvättar. Har även ringt facket och fixat en grejj, plus beställt klipp o färgtid tills imorron ;P SKönt att få saker gjort. När jimmy kommer ska vi åka o handla mat, hämta mitt paket från jotex med handdukar & duschdrapperi :) Sen kanske vi ska åka o kika på sängar, vi flyttar ju om en månad typ :D

Medans jag donade här hemma har takidas nya skiva snurrat i datorn. I love takida <3 Dom har förföljt mig sen 2003, jag förknipar ljusdalstiden med takida, jag är nog inte den enda som gör det :) Helt sjukt bra låtar, jag tröttnar aldrig.

.:Nyp:.




Svårt att välja ut en bra låt när alla är bra,
men idag får de bli denhär ;P



Sprutan!



Igår åkte jag me brorsan och tog sprutan mot svininfluensan. Va en hel del folk,typ 35 före mig men de gick fort endå. Fick komma in o sätta mig. Jag tycker inte om sprutor så jag vände bort blicken och knep ihop ögonen. Då frågade hon om jag tyckte det va obehagligt med sprutor. Aa sa jag. Vill du att jag säger till när jag sticker eller ska jag bara göra det? Hmm säg till så jag vet sa jag. Vände bort skallen igen o knep ihop ögonen o höll andan. Okej, nu sticker jag sa hon. Puh de gjorde inte så ont och va över fort, de stack bara lite grann när nålen gick in och när vaccinet sprutades in. Sen frågade hon om de gick bra, om jag höll på o svimma eller nå. Hah näe skrattade jag, det är lugnt det.

Sen fick man gå in i ett rum o sätta sig o vänta i 15 min. Dom har väl så ifall nån blir dålig eller får en allergisk reaktion eller så. De gick bra för mej o brorsan men värre för en annan tjej. En sköterska kom in o frågade vem de va som mådde dåligt. Längst bak satt en tjej i 25års-åldern som typ höll på o svimma eller nå. Hon va alldeles grå i ansiktet. Henne körde dom iväg på bår.

Inatt vaknade jag av att de stack i hela kroppen. Typ som "sockerdricka", mest i hela benen. Fan så har de aldrig varit förut! Måste ha varit sprutan som gjorde det. Blev fan lite rädd att ja skulle bli förlamad eller nått, att blodcirkulationen höll på att banga ur, haha. Sparkade lite med benen, men de försvann inte. Somnade om, sen dess har jag inte känt nå mer sånt.

Idag har jag skitont i armen där dom stack :S Typ 1x1dm stort område som är skitömt och gör ont som fan. Kan knappt höja armen för de gör ont. Hoppas de går över snart. Brorsan min hade oxå ont i armen, och han som är målare & tapetserare, hah de kan ju inte gå så bra att jobba med det nu med armen stackarn.

Nu ska jag slappa en timme till sen ska ja hämta grabbarna från puben. Va iväg för en timme sen o skjutsade ner dom. Sen blir det sova för ja ska på möte imorron!

.:Nyp:.



 


Bal -06



Sitter o kikar på lite bilder från skoltiden i Ljusdal. God damn va jag saknar den tiden, helt sjukt va underbart roligt jag hade där. Skulle lätt gå om tre år med min sjukt underbara klass. Tack o lov har man ju fortfarande kontakt med dom flesta, och träffar dom lite då och då <3

Hittade två bilder på min frisyr som jag hade på balen -06. Tänkte lägga upp dom så får ni se ;P Tyvärr får ni inte se framifrån för jag är så ful på alla dom, hah.







Handdukar & tapeter



Idag har varit en sisådär dag. Har mått lite dåligt but i will survive. På eftermiddagen skjutsade jag jimmy till bj, han skulle dricka öl med adde o richard. Då passade jag på att åka till jysk och inhandla handdukar & badlakan. Dom va svarta med lite vitt mönster längst ner. 4 st små sen två badlakan. Ja tror de blir nice i badrummet. Sen åkte jag till morsans kompis gunilla´s jobb (färgaffär) o kikade på tapeter. Hittade några st jag kan tänka mig. Ska kolla vidare nån annan dag. Hitta sjukt snygga till både vardagsrum och sovrum men dom va för dyra =( Ska jag ha en fondvägg i sovrummet och en fondvägg i vardagsrummet kommer prislappen hamna på runt 6000kr och de lägger jag inte ner på en hyreslägenhet! Så jag får nöja mej med dom billigare, men ja tror de blir nice endå ;P


Har shoppat upp nästan hela "lönen" jag fick igår, smart smart nypan! Jag fick iaf annat att tänka på en stund, och fick känna lite lycka över de inhandlade grejjerna för en stund, och de va ju rätt skönt! Nu ska jag ligga här i sängen som vanligt och deppa över livet. Kanske skjutsar ner jimmy o grabbarna på stan sen. Tjaoo!

.:Nyp:.

This is how i feel about my life right now!





Mera badrumsgrejjer



Råkade klicka hem lite mer grejjer till badrummet som jag fastnade för nu =/ Snart är min lön slut som ja fick idag, hah smart nypan!


       


Ett duschdrapperi, 4 handdukar, 4 stoora badlakan och tre fjärliar. Fick typ 300kr rabatt på dom stora badlakanen(fick 50% på en vara, så det blev på badlakana. Tänkte bara köpa två men med rabatten så tog jag fyra ist) ;P






Badrumsmöbler



Har precis klickat iväg en beställning på lite grejjer till badrummet. Tänkte beställa det för ett tag sen men avvaktade, och idag när jag va in o kikade så va de rabatt på grejjerna. Så ist för att bara köpa ett skåp som jag hade tänkt så fick jag massa mer grejjer till samma pris ;P perfect


Egentligen ville jag ha svarta möbler i badrummet men de finns ju ingenstans typ, har letat överallt. Så de fick bli färgen grafitgrå men de blir nog lika bra det.

Här kommer lite bilder på vad som kommer pryda vårat badrum i januari när vi flyttar.

.:Nyp:.










Andra bilden; Ett skåp som ska stå under handfatet, men jag tror inte det får plats. Det ska ist stå under fönstret. Över "hålet" kan man ställa nånting ist så syns det ju inte ;P

Alltihopa gick på runt 1300kr, jag fick 1600 kr i rabatt! Det kallar jag nice price! :D




Åt helvete



Livet suger så jävla hårt, usch. Nu är jag typ 100% säker, faan =´( Ibland är de inte lätt att leva... suck 
-tårar-




ont har jag oxå. inte bara i hjärtat  </3





Håller tummarna



Just nu ligger jag och håller tummarna att allt blir bra. Det är fortfarande väldigt ovisst. Får avvakta tills imorron, då ska jag ringa "dedär" stället igen. Men det känns som det är påväg att vända till det bra nu, jag hoppas hoppas hoppas!!!

Har legat i sängen heeela dagen idag, från när jag vaknade runt kl 7 imorse eller va klockan va. Har bara tagit mig en dusch. Ska snart volyma håret med volyme mastern. Inge smink eller nå annat blir det idag. Bara ligga i sängen med myskläder och försöka driva tiden tills jag får glädjebesked/resultat (eller sorgliga besked/resultat)  =/ Fan vad jag hatar dethär. Suck.




har redan ställt in mig på det värsta och varit ledsen över det så nu kan det inte bli så mkt värre, bara bättre :)





Ledsen



Jävla skitkropp. Allting är påväg att gå åt helvete :( Jag som va så glad, så himla glad. Men nu är allt förbytt och jag har lust att gå och gräva ner mig nån stans. Få väl se hur de här går, men det lutar inte åt de bra hållet =´(

.:Nypan:.




Hungrig



Usch usch jag är hungrig hela tiden, jobbigt som tusan. Vaknade inatt/imorse runt kl 05.30 o va svinhungrig. Jimmy vakna och frågade om han skulle gå upp o göra nått att äta till mig. Nää de behövs inte sa jag, jag kan försöka somna om o äta om nån timme ist. Så jag lyckades somna om tillslut, sen käkade jag kl 8 ist.

Inte blir det bättre att jag har ont i käken o kinden från min visdomstand, det gör ont att tugga så då är det ännu drygare att gå hungrig hela tiden. Nej nu ska ja värma lite mat från igår o mätta min skrikande mage. Sen ska jag ut på stan med farmor o hjälpa henne handla kläder. Efter det kanske jag o sötnos åker och städar o tvättar bilen hos farsan i valbo.

.:Nyp:.




längtar tills onsdag. det känns som de komer gå braa :D



Miroi



Har nyss kommit hem från ett möte på stan, miroi. Nå grejjs genom arbetsförmedlingen. Ska dit på fredag igen på personligt möte & sen på måndag på gruppmöte. SUCK! Egentligen helt onödigt eftersom jag redan har planerat min framtid(börjar troligen skolan i jan), men ska jag ha pengar måste jag gå på dedär endå.

Ringde nyss ett samtal oxå. Har ett annat möte på onsdag ;P Hoppas att allt går bra då, men de ska de väl göra för hoppningsvis. Jag har blivit lugnare tack vare telefonsamtalet och min kära gamla vän jessica :)

Nu ska jag kika på tv o vänta tills jimmy kommer hem, han är iväg till sin gamla skola och fixar nånting med saaben. Fälgarna eller va det var. Nu ska jag mysa ner mig i sängen igen och njuta av livet.

.:Nyp:.



Easy



Har tagit de lugnt heeeela dagen & kvällen. Har bara varit utanför dörren en enda gång, åkte med jimmy o lämnade pengar till en snubbe sen svängde vi in på affären o köpte lite chiliostbågar, daimchokladkaka & coca cola. Har inte ätit direkt mkt själv, har haft ett lätt illamående typ hela dagen så jag är inte sugen på nånting konstigt nog. Nu har de blitt mer tilltagande, hoppas jag kan somna rätt fort inatt trots det =/

Nu ska jag iväg med jimmy o kolla vart miroi/lernia ligger(ska dit genom arbetsförmedlingen). Ska nämligen dit på möte imorron bitti kl 9! Gah. Letar hellre efter det nu ikväll än imorron bitti.

Sen ska jag ringa ett viktigt samtal oxå :D :D <3

.:Nyp:.



happy :)




In bed



Ligger fortfarande i sängen, ska strax hoppa in i duschen. Har haft en riktig slappdag idag, det är man värd ibland. Ikväll blir de väl oxå bara att ta de lugnt, kika på nån film o ha lite söndagsmyyyys.

.:Nyp:.






-håller verkligen tummarna att allt går som det ska. är så orolig. snälla snälla snällaaa-




Today



Idag vaknade jag tidigt, runt kl 8 tror jag. Låg o hade mys med jimmy nån timme. Sen gick han upp o fixade frukost till mig. Rostat bröd o kokta ägg mm, sötnosen då :) Sen åkte han till bastfallet, jag gick upp på stan och fixade ett ärende :) Nu väntar jag på att kl ska bli tre, då ska vi iväg till morfar för han fyller år. Ska bli skoj att träffa släkten. Ikväll blir det lugnt o nyktert! Kanske tar en promenad med wilma, få se :)

.:Nyp:.


Visdomstand



Håller på att få min fjärde(o sista) visdomstand i högra nederkäken. Har inte haft direkt nå problem med dom andra tre som redan kommit, men denhär gör så sjukt ont. Plus tror jag den kommer lite snett ut mot kinden, för min kind är uppsvälld o inflammerad nu. Halva underkäken värker hela tiden, känns som jag fått en fet smäll där. Inatt kunde jag inte sova för varje hjärtslag pulserade i käken =/ Plus kan jag inte bita ihop riktigt eller tugga för det är massa kött ovanpå visdomstanden så det kommer i kläm när jag försöker bita ihop. Aj aj aj de gör så ooooont :( Ser ut som en liten hamster nu på ena sidan =/ Om det inte är bättre på måndag måste jag ringa tandläkaren, fan jag har inte råd. Jag som aldrig har haft ett hål eller nånting i tänderna, typiskt kommer denhär tanden o krånglar nu när man är över 20 & får betala själv =/ Aja bara att vänta o se hur de går.

.:Nyp:.



Lunchen & bilresan till mora



Igår va jag o käkade lunch med Sandra på living room i Sandviken. Hon åt sushi och jag åt lax med pressad potatis och nån dillsås. Va riktigt gott. Det va ett jättestort salladsbord också, där åt jag mig typ mätt innan maten kom, hah. Det va skoj att träffa henne o snacka lite, blir ju inte allt för ofta nu för tiden, hon är ju alltid ute o flänger ;P Hon kallade mitt liv som "lilla hollywood", haha. Hon tycker det händer så mkt i mitt liv och att jag är med om så mkt galna grejjer trots att jag bor i lilla viken, hehe. Sen pratade vi om las vegas(vi snacka om att åka dit förut), hon trodde att jag skulle bli mångmiljonär om jag jobbade som typ sällskapsflicka där, en som typ minglar omkring med gubbar och blir bjuden på drinkar. För att jag är blond, har stora bröst o är snygg eller va hon sa, hahah lilla pucko ;)

Nej nej ingen sällskapsflicka eller dansare i las vegas ska jag bli, jag har andra planer i mitt liv :) En dröm håller på att slå in, eller den har redan gjort det, men jag tänker inte dela med mig av den än så länge. Ni får vänta nån/några veckor till så allt går vägen :)

Efter min lunch med Sandra så åkte jag, adde o richard till mora en sväng. Lämnade en grejj till jimmys bror, sen hälsade vi på lite bekanta. Sen åkte vi hem igen. Vi åkte runt kl 13:30 och kom hem runt kl 21. Vi åkte saaben, inte lilla skruttpolon. Det är lite skillnad att åka i saaben, haha.

Nu ska jag duscha, sen blir de kalas hos morfar för han fyller år.
.:Nyp:.







Imorron (och idag)



Imorron ska jag käka lunch med Sandra kl 12 på living room på stan. Hon ska käka sushi, få se vad jag tar. Efter det drar jag, jimmy, adde o richard till mora en sväng. Dom ska väl av där tror jag, jag o jimmy ska lämna en grejj åt jimmys brorsa sen åker vi hem igen.

Nu ikväll har vi varit till bastfallet och bytt till vinterdäck på polon. Jimmy o john fixade det. Jag satt inne med emelie(dom som bor där deras dotter) och spelade piano. Vi har även ställt på saaben så vi ska ha den nu hade vi tänkt. Polon ligger ute för försäljning, muhuu :( Vi ska sälja den nu sen köper vi en ny golf i sommar ist :D Det är mkt bättre o säkrare att åka med saaben nu i vinter. Vi la ut annons på bilen idag o det är redan en som hört av sig =/ Få se om den blir såld eller inte.

Efter vi va i bastfallet så åkte vi till farmor & farfar och myste lite med wilma, fikade o pratade en massa om allt möjligt. Va där typ 1½ timme innan vi åkte hem. Nu blir de sängen o tv!

.:Nyp:.


Sjukvården i sverige



Vaknade tidigt imorse av att jag har så jäkla ont i lederna i axlarna. Har haft så länge men nu på sistonde har det blitt värre och inatt & imorse va det olidligt. Hade så ont och kunde inte röra mig så jag låg o grina i sängen av smärta. Jag som hatar sjukvården i sverige ringde endå sjukan och skulle boka tid för o kolla upp skiten.

En kärring ringde upp kl 11 så jag berättade hur de låg till och sa att jag ville boka tid hos en doktor för jag kan inte sova och jag kan knappt röra mig, inte ens klä på mig själv. Surkärringen börja gnälla om allt möjligt och sa att jag skulle käka ipren 3 ggr/dagen i tre veckor. Det har jag redan gjort sa jag men de hjälper inte. Det gjorde du för tre år sen skrek hon i telefon, du måste göra det igen! (för tre år sen va jag in med mina knän som ballat ur och då fick jag gå hem o käka ipren i fler veckor). Nä jag har redan provat det igen sa jag och det hjälper inte! När då fräste hon. Ja de senaste månaden fräste jag tillbaka. Då får du ringa en sjukgymnast sa hon och gav mig numret. Jasså jag ska ringa dit först fråga jag innan jag får träffa en läkare? Jaa sa hon. Ööö okej! Sen sa hon att hon skulle boka in mig på en tid endå. Fint tänkte jag och sa att jag har en höft som "hoppar" och undra om jag kunde kolla upp det på samma läkarbesök. En RÖST som hoppar skrek hon ironiskt och irriterat??? Nää en höft skrek jag ,HÖGRA HÖFTEN HOPPAR!! Jaha jag tyckte du sa röst sa hon. Vadå så du har en höft som hoppar?? JAA ett ben i höften eller nått hoppar typ 1 dm utanför själva höften när jag går och/eller böjer benet (ibland får jag ont i höften, och min nedre rygg tar skada då jag blir sne eller nått för jag får skitont imellanåt så det borde ju ha ett samband). Näe det kan nog inte doktorn kolla upp då för han har inte tid!(??) Inte tid, vadå inte tid?? Näe han har nog inte tid att kolla på det sa hon. Ookej ska jag boka ett besök för varje besvär eller? Tillslut sa hon ja du få en tid den 25 kl 10.00. Den 25 utbrast jag? Jaa vadå passar det inte bra eller är det nått problem sa hon surt. Öö näe men det är ju en vecka dit sa jag. Jaa är de nå problem? Ja jag har ju så ont att jag inte kan sova eller knappt röra mig sa jag. Då fråga hon bara om jag skulle ha tiden, då va jag tyst ett tag sen jag sa ja tack o hej o slänge på luren.

Efter det samtalet va jag så trött, irriterad, ledsen o förbannad så jag börja storböla i köket. Jimmy kom ut o krama mig sen gick vi ut o tog en cigg efter jag bölat klart. Va är det för samhälle vi lever i? Sjukvården är ju helt sjuk. Jag som hatar att gå till läkaren, har varit dit bara nån gång i mitt liv (när jag bokade tid för tre år sen frågade dom om jag hade bott nån annan stans eftersom jag inte hade varit där sen jag va liten typ, men nä jag har bott här hela tiden bara att jag aldri uppsöker läkare typ). Och nu när jag äntligen ringde och skulle boka en tid så är det värsta satkärringen som sitter i telefon och dumförklarar en. Nä fyfan jag har lust att åka o bomba stället. Vi har ju apoteket med ipren, mer behövs ju inte verkar det som för det är ju det enda man blir ordinerad trots sjukdom o besvär.

Tänkte åka in på akuten idag för att få hjälp, men ja struntade i det. Nu ikväll kan jag röra mig mera, har inte lika ont som imorse. Det är väl bara att vänta o se hur natten blir, vet inte om jag ens vill veta.

.:Nypan:.






Flowers



Älskling kom hem nyss. Jag fick jättefina blommor o ett sött kort <3 Nu ligger vi i sängen o skjuter pistol. Få se vad som mer händer idag.

.:Nypan:.

fuck




underbar morron. mys. ett sms. tjaffs. trasig telefon. tårar. ensam...




TORN



Idag är ingen rolig dag. Ja vad gör man? Hur länge orkar man?

empty










Frysta bär



Frysta bär är så jäkla gott. Har nyss smällt i mig jordgubar, björnbär, hallon & mango. Gott o nyttigt, me like! Jag är så sjukt sugen på allting. För en halvtimme sen smällde jag i mig två mackor med massa pålägg. Blev illamående men va endå tvungen att trycka i mig frysta bär oxå =/ Och jag är inte nöjd än, är fortfarande sugen på massa konstigt men jag ska hålla mig, kan inte hålla på att fläska mig på kvällar o nätter. Är illamående, har ont i skallen o typ ögonen. Wierd. Nu ska jag mysa ner till en film med älsklingen.

.:Nyp:.

Tisdag




Idag har jag inte gjort så supermkt. Tog ett mysigt bubbelbad med jimmy på eftermiddagen. Sen åkte vi till morsans jobb och kollade på lite tapeter. Sen till ica o handla lite till vofflorna vi käkade nu ikväll. Sen åkte vi till valbo o kika på en dator, jag spanade även in en kaffebryggare och en micro. Nu ligger jag här i sängen och inväntar 2 tv-program. Ugly betty & Desperate housewives. Det är ett måste att se dom varje tisdag! Jimmy är inte lika överlycklig ;)

.:Nyp:.



jobbigt



konstigt hur fort saker kan vända. bara på nån sek. vet inte riktigt hur man ska göra, eller vad. alllt är bara förvirrande.

it´s hard




Blommor av älskling :)



I förrgår sprang sötnos iväg till affären och skulle köpa godis. När han kom hem hade han köpt blommor till mig :D Dom är jättefina, han är bra gó <3





:)




Jobbat idag



Idag har jag jobbat 10.30-16.00. Jimmy va med mig hela dagen, de va nice. Han har köpt en kolsyrepistol så han roade sig med den hela dagen, men ibland hjälpte han mig o gjorde lite jobb åt mig :) Pistolen krånglade för skotten gick inte iväg som dom skulle så han åkte och bytte pistol till en bättre. Sen krånglade den oxå så han åkte iväg igen. Sen åkte han och köpte måltavlor o så. Vet inte hur många vändor han åkte till köpis med pistolen(pistolerna) men nu funkar den som den ska, tror jag iaf. I förrgår va vi iväg till stigen och sköt på burkar o flaskor, de va skoj skoj :) Måste bara träna upp mig lite, man är ju lite ringrostig i skjutningen för de va ju några år sen man tog jägarexmen ;P

Handlat kläder har jag oxå hunnit gjort i veckan(och idag). Va in på vero moda och köpte byxor och ett linne/klänning (?) förra veckan. Tre par jeans och linnet/klänningen för 780 spänn, billigt billigt. Det va jeansrea, alla jeans för 200kr oavsett tidigare pris. De blev nästan 1000kr i rabatt för mina byxor, me like! Sen idag va jag in på wear it, hittade ett par snygga jeans för 299 spänn och en t-shirt för 299 spänn. Hade nå rabattgrejjs i nå stämpelkort på 150 spänn så det utnyttjade jag oxå så jag fick betalatyp 450 spänn. Nu har jag iaf byxor som jag kan ha! Ska rensa i garderoben o slänga alla byxor som är för stora & aldri används. Hade tänkt att gå till frissan o klippa o färga håret, men nu har jag handlat kläder för dom pengar, typiskt mig =/ Får bli på nästan "lön".

Nu håller jag på o tvättar för fullt. Peace!

.:Nyp:.

Städning av akvariet



Igår städade jag mitt akvarium. Ooo my god va skitigt det var, fick skämmas där en stund. Har slarvat "lite" med vattenbyte och rengöring av pumpen på sistonde. Det syndes ju inte hur skitigt vattnet var men sen när jag sög upp skit från gruset så ändrade vattnet färg till typ svart, gah. Bytte mer vatten än va man egentligen ska göra, men jag va tvungen. Plus tog jag ut en trärot och två andra grejjer och skrubbade bort en växt som ser ut som gräs. Den växer asmkt och slingrar sig runt allt och typ bara förstör så det ser fult ut =/ Köpte sånt "gräs" för länge sen eftersom jag har några levande-födande fiskar och för att ynglen ska överleva måste dom ha nått att gömma sig i så då är sånt perfekt. Men det växte som ogräs och va bara irriterande så nu får ynglen klara sig utan sånt för jag har fått bort nästan allt.

Idag gjorde jag rent pumpen och den va ju inte heller världens renaste. Men nu är iaf akvariet helt rengjort och det känns hur skönt som helst :) Sen när jag flyttar ska jag göra rent gruset helt hade jag tänkt, det kan behövas!

.:Nypan:.


Akvariet :) Ska i lite mer växter o nån mer fisk sen duger det bra :)
Lite dålig & suddig bild men men. I verkligenheten är
det mycket klarare o så ;P


Soffa <3



Jag o jimmy har varit o beställt en ny soffa från tigréns i hofors. Världens snyggaste, o typ världens största, hah. Försökte ta en bild på den men det blev bara mörkt så ni får vänta med o se den tills den levereras i januari. Den är grå-svart i tyget sen längst ner och på "sidorna" är det svart skinn, sen är det två divaner(sånnadär som går ut). Det är massa kuddar i den, på ena sidan är den samma färg som soffan och på den andra är det ett svart tryck typ som blommor eller blomkvistar typ, svårt att förklara :) Den är superskön och huuur stor som helst, haha. Trodde inte att den skulle få plats men jag gick till madde (hon har en precis likadan längenhet) och mätte på golvet för att se att den får plats, och det får den men den kommer att ta upp typ hela väggen. Det blir typ 1,20 kvar, där tänkte jag kanske ha mitt akvarium i hörnet :) Soffan är 3.92 meter lång, nästan 4 meter! ;P

Vi har varit och kikat på soffor i gävle, valbo, sandviken & hofors. Den vi har köpt är den snyggaste soffa jag sett tror jag, o typ den skönaste jag nånsin suttit i :) Där kommer jag att boooo sen. -Längtar-

Den kommer vecka 2 eller 3, det blir perfekt för vi flyttar inte in förräns då. Nya möbler ska det bli i hela lägenheten oxå, allt nytt! Jag har redan hittat det mesta, typ bara köksbord som fattas sen är allt fixat. Sängmadrasser(dubbelsäng) fattas oxå men jag har sett några st så det blir nog nån av dem. Sen måste vi åka o kolla på tapeter nån dag oxå, kul kul.

Längtar som tusan tills vi flyttar. Den 28 dec får ni nyckeln, wiii.

.:Nyp:.








Sandvikenhus



Idag ska vi till sandvikenhus och tacka ja till lägenheten :) Vi va o kikade på den igår o den verkade helt okej. Jag kommer bo skitnära morsan (och brorsan o madde) men de gör inget, heh. Den är på nedre botten så vi har egen ingång plus en uteplats(altan). Nu längtar jag tills i sommar så jag kan plantera blommor o göra fint där, även ett staket ska jag försöka få jimmy att snickra ihop ;P Nya golv tyckte jag hon sa att vi skulle få plus tapetsering i hall och vardagsrum. Jag ska tapetsera om hela lägenheten endå hade jag tänkt, de kommer bli naaajs! Plus är det nya skåpluckor och nya svarta marmorbänkskivor :D Synd att skåpluckorna va typ tråkigt träfärgad och inte gråaktig som jag hade önskat, men man kan ju inte få allt här i världen.

Sorry om jag inte bloggar så mkt nu för tiden, ska försöka bättra mig. Har mått så dåligt en tid nu, har lite olika orsaker som de kan bero på men det tänker jag inte dela med mig till eeer. Bara att hoppas att det ljusnar snart ;(

Nu väntar jag på jimmy så ska vi åka på sandvikenhus en sväng.
Tjoo

.:Nypan:.







Fars dag



Yes idag är det fars dag. Jag ska strax åka hem o gratta pappa. Farmor, farfar o wilma kommer oxå, skoj skoj. Lägenheten med öppen spis fick vi inte :( Vi va först av alla att kolla på den och allt lät så bra, dom undrade när vi kunde flytta in o bla bla bla. Dom skulle höra av sig i början på förra veckan men vi hörde ingenting så vi ringde på torsdagen. Då sa dom att den gått till nån annan, idioter! Nu i veckan ska vi kolla på två lägenheter på bruket. Det är två st 2:or och vi står dom nr 1 på den ena och som nr 3 på den andra. Vi får kika o se om det är nått att ha. Det gäller att tro på framtiden som jimmys mamma sa. Vill man något måste man tro och hoppas och sträva efter det för då kommer det inträffa. Och jag tror faktiskt det är sant som hon säger. Hon har många kloka ord, det försöker jag intala jimmy också men det är inte alltid så lätt :) Jag VET att jag kommer fixa skolan som börjar i vår och är i tre år, även fast jag är skoltrött så vet jag att jag kommer fixa det och få ett bra jobb sen. Och jag VET att vi kommer få en lägenhet snart och möblera upp den med nya fina möbler. Jag VET oxå att det kommer ordna sig med pengar. Vi har det väldigt jobbigt just nu med pengar men det kommer ordna sig. Och jag vet allt dedär för jag tror på framtiden.

Nu ska jag åka hem. Bye byee

.:Nypan:.



Sjuk




Ligger sjuk, både jag o jimmy. Det är allt jag har att skiva nu för nu blir de filmtime o lite mys mys. Hoppas ni har en bra fredag.

.:Nypan:.



Tisdag




Då va det tisdag då. Så va har man gjort idag då. Vaknade rätt sent, runt kl 12. Låg kvar i sängen o hade "morron"mys nån timme. Duschade o fixade iordning mig sen åkte vi på stan. Va in på apoteket o på kicks. Träffade john en sväng. Sen åkte vi på mc donalds o köpte Mc flurry med daim o chokladsås. Sen snurrade vi lite till på stan o nu har vi precis kommit hem. Nu ligger jag o väntar på att kl ska bli 20.00. Då börjar ugly betty, o efter det blir de deperate housewives ;P Tv-kväll med andra ord kl 20.00-22.00 sen får jimmy klaga bäst fan han vill :D

Senast igår sa jag att det är konstigt att jag inte blivit sjuk eftersom jimmy, adde o petra har/är förkylda. Inatt vaknade jag o hade svinont i halsen. Tack o lov har jag inte nå ont nu, de gick över. Ist nyser jag hela tiden o snorar, typiskt =/ Pallar inte att bli förkyld nu, gah.

.:Nyp:.



Jaaao



Dålig dålig dålig uppdatering, jag vet! Det har väl inte hänt allt för mkt i mitt liv på sistonde. I fredags festade vi loss i bj, vi va några st. Det va skoj skoj ;P Hade planerat att festa på lördagen oxå för jag va bjuden på två fester. Tänkte först ta o kolla på völund smed i kungsgården, sen åka vidare till rössåsstugan i ockelbo där de va halloweenparty. Alla 4 där hemma (i bj) va helt utslagen efter festen i fredags och ingen orkade göra nånting. Så istället för massa party så blev det mys i sängen ist, mkt bättre det :)

Nu ska jag o jimmy ut på en långtrommis med wilma. Byeee

.:Nyp:.




varför ska det va så svårt att blicka framåt på det bra istället för att bara tänka tillbaka på allt gammalt och må dåligt som jag gör. it kills me. and i hate it

RSS 2.0