Boringboringboring



Va ska man skriva. Har inte gjort så mkt sen sist jag skrev. I helgen va jag bara hemma och tog de lugnt, drack inte en droppe alkohol, jag hade ingen lust och jag orkade inte.

Idag har jag varit in till valbo o gävle. Köpte present till jimmy, han fyller år på onsdag, hurraaa.. Jag har köpt två saker, hoppas han blir glad för han har själv önskat sig dom :)

Nu ska jag snart iväg till wilma. Sen blir det filmkväll.

.:Nyp:.




confusing




Studenten -06. Min klass och våran häst & vagn i "studenttåget"
SAKNAR <3





2 <3



Efterniddagen/kvällen har jag spenderat hos linda. VI har suttit o väntat på grabbarna typ 7 timmar, gah. Vi är rastlös som fan, men dom kommer alldeles strax. Partyparty or not? We will see.

2 månader <3



Pratade ned Malin igår. Önska jag kunde göra mera för dig än jag kan o gör just nu. Finn här jämt, det hoppas jag du vet!Alla tankar til dig gumman <3



jag är lycklig, lycklig som fan....jag svävar ovan molnen,o idag är dom vita o inte lika svart som dom brukar. snälla låt det hålla i sig, i need it
wounderful






Fittregn



Blir så leds på allt regn, usch usch det tar verkligen ner humöret till låga nivåer. Inatt (imorse) somnade inte jag förrän 05:30. Va ensam till kl 05, då kom jimmy o adde hem. Innan dom kom låg jag bara o vred o vände mig i sängen, men sen kunde jag somna när jag inte va ensam längre.

Imorse gick vi upp kl 7:30 ungefär. Vi skjutsade in två kompisar till gävle för dom skulle på rättegång. Vi stannade kvar i gävle och hälsade på jimmys mamma eva tills dom va klar. De tog 2½ timme ungefär, vi kom precis hem till viken igen.
Tänkte försöka sova lite, blev ju bara 2 timmars sömn inatt så man är lite sliten.

.:Nyp:.

aldri mer



Är glad o ledsen på samma gång nu. Känns lite bättre än tidigare. Nu ska ja aldri aldri aldri mer göra det som ja gjort i mer än 4 timmar i sträck nu. Aldri mer och de känns så sjukt skönt. Ska aldri plåga mig på det viset igen. Plåga kommer ja alltid göra men inte på dehär viset :)

Jag känner faktiskt lite lycka. Jag måste hålla dehär nu, ja måste!


Ska lägga mig i sängen o invänta sötnos, han har lovat att väcka mig när han kommer hem. Ska slå på filmen som vi somnade till igår natt. Blir lite ensamt i en stor dubbelsäng,men men :(

.:Nypan:.

empty...



nu sitter man här igen, tårarna rinner som fan.. är jag lycklig eller olycklig? jag vet fan inte.... just nu är jag inte lycklig iaf, allt känns fucked up och bara skit! jag ska ju börja se saker på ett annat sätt och inte sitta o grubbla på all skit. Och vad är de första jag gör, jo precis helt jävla tvärt om.

fan fan fan vet inte va jag ska göra..  det är ensamt när du inte är här..



Jag är ensam hemma i jimmys lägenhet ikväll, vet inte när han kommer hem, hoppas det går fort. Så tomt o ensamt.. Det är då jag blir som jag blir, tänker för mkt, plågar mig sj, gråter utan hejd.. Gah blir tokig snart! Och inte kan jag berätta för nån om allt, för dom skulle tycka jag va helt puckad.

Nu ska ja ut på ballkongen o ta en cigg, titta ut i det tråkiga mörkret o dämpa ångesten lite grann.

.:Nyp:.

..........











måndag.



Eller är de tisdag? Hm det är nog fan tisdag. Jag blir galen på att gå hemma, jag har ingen koll på dagarna. Idag har jag sovit, sov till typ halv 2. Sen kom jimmy o adde hem efter dom varit på stan o fixat lite grejjer. Vi drog ner på jensas o käka kebabtallrik, de va skitlänge sen jag åt en sån. Den satt som smort i magen, gottigottgott va det.

Mi´na blogginlägg längre ner har cp´at sig. De är stor text plus en annan färg runt dom, fattar ingenting. Jag har inte gjort nån ändring för att dom ska bli konstig. Men dom senaste inläggen blir som vanligt, fattar nada... Nån som vet va som kan va fel kan ju lämna en kommentar.

Nu ska jag, ja lyssna på lite musik o ja jag vet inte vad. Skulle behöva damma här hemma, men jag har fan ingen lust, usch. Har inte ork till nått. Dammsög igår, det behövdes verkligen om man säger så.

.:Nypan:.

Dracracing i dalarna i helgen



I helgen åkte jag med jimmy, hans mamma o hennes kille mange till Orsa (våmhus) i dalarna. VI sov hos jimmys mormor o morfar hela helgen. På fredagen festade vi lite grann. Jag o jimmy fixa skjuts och åkte till mora en sväng, hälsade på några som han kände sen åkte vi hem igen o sov.

På lördagen åkte vi till ett flygfält utanför orsa där det va dracracing, de va riktigt skoj ;P Fan va fräsha bilar folk har, god damn! O fyfan va fort de går. En bil åkte 402 meter på 08.25 sek, det är sjukt fort! Vi va där o kollade och drack öl hela dagen, vi kom inte hem förrän 9 på kvällen. Då käkade vi kräftor och så. Sen fixa jimmy skjuts så vi åkte iväg till mora. Vi gick på en krog som heter wasa där, vi hade jäkligt skoj ;P Vi blev packad som fan, jimmy blev aspackad. Sen när vi skulle hem hade vi ingen skjuts. Lite där emellan censurerar jag för det kan ja inte skriva om, men sen dök en bil upp och de va nån jimmy kände så hon skjutsade hem oss till våmhus igen. Fulla som kastruller, fast jimmy va värst, gick vi in o la oss..

De va en nice helg, kul o göra nå annorlunda. Igår kväll(söndag) slappade vi bara. Sen kl 1 ungefär åkte vi in till gävle med john och gick på ett ställe på söder och spelade biljard till lite efter kl 2 på natten. Fan jag spelade mkt bättre när jag vas full, igår gick de inte lika bra ;P Men de va isf skoj, det är ju huvudsaken. Efter biljarden åkte vi hem till viken igen, la oss i sängen o kikade på film som vi somnade till..

.:Nypan:.







En snabb bil i starten av loppet som va 402 meter


Hej va de går ;P



Jag o jimmy kollar på bilar, dricker bira o äter korv.



Snygg lackering



Nice ;P



Fräch bil!



Jag o jimmy bakis på söndagen innan vi skulle åka hem. Rasken o jimmys mormor
gjorde oss sällskap på gräsmattan.



Sonnys lilla motoscross eller va det va gick sönder så grabbarna
mekade lite med den innan vi drog hem. Dom fick iaf igång den.




Tranan igår


De blev så att jag åkte på tranan i bollnäs igår endå. De blev jag, fia, jekkan, sandra olsson o camilla som åkte, trevlans trevlans va det ;P Vi åkte tåg in, sen hämtade robert oss inatt. De blev lite food på max i bollnäs innan vi åkte hem, nam nam! Blev lite fuller igår faktiskt, kanske inte konstigt när vi drack tequilarace precis när vi kom in på krogen. Ja tror jag o jekkan drog tre st irad. Sen snurra de till lite. Tequila är nått jag blir klappkanon av om ja dricker för mkt, måste hejda mig lite med det ;P

Idag tänkte jag ha en slappdag i sängen. Kanske drar på gymmet sen, de skulle behövas. Har faktiskt varit på gymmet måndag o tisdag denna vecka. Jag har träningsvärk i mina ben o mage sen i måndags, men nu börjar de gå över lite. De ska kännas att man lever.

.:Nypan:.

Work



Sitter på jobbet nu, väntar på att maten ska bli klar i micron. Jimmy har gjort matlåda till mig, kycklig ris o currysås, nam nam! ;P Igår packa han oxå ihop matlåda till mig, han är så söt. Man behöver ju inte svälta iaf, det är ju bra =)

Ikväll kanske de blir tranan, jag har inte bestämt mig än. Ett gäng från ockelbo ska dit o dom undra om ja ville haka. Få se hur de blir, jag har ju typ inga pengar nu heller så =/

Pling, nu är maten klar. Bye byee

.:Nypan:.

Finnland


Japp nu ska jag försöka knåpa ihop lite om min finnlandsresa. Det va jag, jimmy, marko o linda som åkte iväg. Båtresan med viking line ner tog vi det rätt lugnt på, vi drack lite öl o drinkar sen gick vi o la oss. Sen kl 10 på morron va båten framme o vi lära åka av (vi hade bilen med oss). Sen va vi i helsingfors under dagen, sen åkte vi 30 mil upp i landet och tog in på hotell. På kvällen (en måndag) festade vi till det och gick ut på stan till en krog som heter Karma lika som här i viken. De va ett så jävla schysst ställe, god damn! Och jag fattar inte, en måndagkväll och massor med folk ute, plus att krogen stängde kl 4 på natten! Vi gick hem till hotellet runt kl 3 typ, sen gick jag o jimmy ut igen och skulle gå o köpa en öl. Då va det stängt för kl va efter 4, så vi gick runt på stan i typ 2 timmar, de va så jävla skönt =) Okej vi hittade inte hotellet, de va därför vi gick så länge. Men de va en underbar prommis där på morronkvisten ;P

Dagen efter låg vi typ på hotellrummet hela dagen typ, vi va hela slut allihopa efter måndagsnatten. På onsdagen åkte vi till helsingfors och tog in på hotell igen. Vi festade lite grann och tänkte gå ut, men de spårade lite och vi blev inne hela kvällen. På tre dagar hade vi (4 pers) haft 6 st hotellrum, hah helt sjukt. 3 st måndag på måndagen, 1 st på tisdagen, och 2 st på onsdagen. Och grejjen va att vi "sov" i SAMMA hotellrum allihopa varje natt, endå blev det så många, heh. Och det mest puckade av allt. Vi sov bara på tisdagen, de va den enda dagen vi sov annars va vi vaken.

Sen på torsdagen åkte vi till Juha, nån marko kände typ kl 2 på dagen, vi böjade festa redan då. Han va dj och dj´ade  asschysst musik för oss hemma hos han hela dagen o kvällen ;P Sen drog vi in till stan och gick på en så jävla nice krog som hette Cirkus. Detta va en torsdag och de va 2000 pers där inne! Vi stog på gästlistan o drog förbi hela kön, sen va de nå snubbar som filmade när vi gick in plus där inne hela natten, undra va man är med på för film nu då =/ Det va skitstort ställe, helt stört. Tänkt, 2000 pers på den krogen, sen finns det typ 20 krogar till i helsingfors, fatta vilken partystad! Jag ska lätt dit igen! Jag trodde det skulle va som ryssland typ, men fan va fel jag hade. Jag skulle tom kunna tänka mig att bo där i helsingfors, folk o fart överallt hela tiden.

Efter natten på krogen cirkus så drog vi hem till Juha igen. De blev rätt mkt folk och de va den stööördaste efterfest jag nånsin varit på. En brud stog i sin egen värld och dj´ade helt gaaalet. Sen dog musiken, då börja hon sjunga o trodde hon va värsta popstjärnan. Sen klädde hon typ av sig alla kläder och sprang omkring naken, så jävla äcklig! Sen hade hon o fyra grabbar gruppsex i bastun, plus att dom spelade in porrfilm där. Helt sjukt galet o rätt vidrigt.. Sen Juha och en till kille va så jävla störd, jag höll på att skratta ihjäl mig. Timme efter timme så hoppade dom omkring som små loppor och grejjade med allt möjligt, och pratade konstant (på finnska då). Jag satt o bara skratta o skratta, de va helt jävla sjukt alltså. De va precis som ett dårhus och en myrstack timme efter timme, men kul va det. För att förstå hur det va så måste man ha varit där o sett o upplevt det, men det har ju inte ni kära läsare. Vi festade hela natten o morron, när kl va 2 på eftermiddagen va festen slut o dom flesta åkte hem, gah skönt.

På kvällen va jag helt slut. Dehär va fredag kväll, och då hade jag inte ätit sen i onsdags kväll och inte sovit sen tisdags natt ( vi va uppe hela natten på onsdagen oxå). Min kropp va helt sluuut. Jag o Jimmy åkte och tog in på hotell i city, dom andra festade på. Sen på lördagen åkte vi till vikingline-båten och åkte hem. De blev inge fest på båten konstigt nog, utan vi gick o la oss tidigt eftersom båten va framme tidigt och vi skulle åka bil hem.

Resan va helt galen och jag har vari med om saker som jag inte ångrar och som inte många nånsin får vara med om. Det finns massa grejjer till jag skulle vilja berätta men det är seecret så det går inte.

Men en sak är säker, jag ska till hesingfors igen och festa nån gång igen! Och en sak som jag inte heller trodde. Alla tjejer är så sjukt snygg där! Dom flesta ser ut som fotomodeller fan, rätt drygt på ett sätt ;P Jag trodde det skulle va rysslands-stil på landet o människorna, men ack så fel jag hade!

.:Nypan:.


Några av våra goda drinkar på båten påväg till finnaland ;P


Jimmy, Linda o Marko i solen ute på däck påväg till finnland

Jag o Jimmy på däck i solen, den va rätt stark
i mina ögon som de kanske syns, heh



Juha som dj´ade timme efter timme.
Detta va kl 2 på torsdagseftermiddagen typ






 

Måndag.


Tjohoo.. I fredags åkte vi som sagt iväg till Malmö, det är 80 mil dit. Tog tiiid att åka men de gick bra :) När kl va typ halv 10 på kvällen va det dags att åka hem igen, vi kom hem kl kvart i sju på morron. Ett helt dygn va vi borta, och vi satt i bilen mest hela tiden. Jag sov max en timme, och de va mellan gävle-sthlm, sen höll jag mig vaken resten av tiden. Jag hade min egna lilla fest i baksätet, it was fun ;P

Idag har jag tränat, yeey. De va ett tag sen jag va på gymmet nu -skämmas- Jag o jimmy har fettat oss som faaan senaste månaden. Ätit massor med glass, typ donken minst en gång om dagen, godis o massa skit bara. Men idag käkade vi sallad på max i gävle, sen åkte vi på gymmet :) Imorron ska jag jobba ,sen gymma eller simma om jag orkar.

Nu ska jag iväg hem till jimmy & adde. Dom skulle fixa iordning nå käk, mumsigt ;P

.:Nypan:.

Malmö


Drar till Malmö nu. Följer bara med som resesällskap, som vanligt :) Kommer hem ikväll igen är det tänkt..

Tjaaooo

Work!


Tredje dagen irad nu jag drar o jobbar, i hate it but it´s money! Snart ska jag berätta om Finnland, jag har inte haft nån tid att skriva för jag har inte varit hemma. Igår kväll o inatt satt jag o jimmy på akuten med adde, men det hela slutade bra tack o lov.

Nu ska jag dra iväg. Tjiiiing!

.:Nypan:.

Back in Sweden!



Yepp jag är hemma nu, kom precis hem. Men jag hinner tyvärr inte skriva nått nu om den sjukt galna veckan i finnland, men det kommer! ;P Ska dra iväg me supersaaben nu en sväng, sen ska jag hem o slappa i min sköna säng ;P

.:Nyp:.

Finnland


Shit va dålig jag varit på att uppdatera. Har inte kommit iväg till finnland än, utan vi drar idag! I veckan har jag väl inte gjort så mkt. Åkt en hel del bil i sverige, över 100 mil på två dagar. Skojskoj :) I fredags vavi ut på karma i viken, va rätt trist faktiskt, bara massa 18åringar, suck.

Nej nu måste jag packa. Vet inte hur länge jag blir borta, det visar sig. 5 dagar, 1 vecka, 2 veckor? Who knows.
Ha det underbart allihopa

.:Nypan:.

RSS 2.0