Slutat röka



I söndags så "slutade" jag och jimmy röka. Har bara rökt en dag sen i söndags och det va i tisdags när vi va i skutskär och festade. Feströka tänker jag inte sluta med iaf! Rökningen kostar alldeles för mkt pengar, och när jag kommer jobba som sjuksyrra i framtiden(förhoppningsvis) så kan jag ju inte röka, ser inte så bra ut. Sen är det ju sjukt dåligt för hälsan så lika bra att försöka sluta.

När vi köpte bilen så sa vi att slutar vi röka så lägger vi pengarna på avbetalningen ist. För så mkt som vi betalar på bilen i månaden, det är typ så mkt vi röker upp. Nåväl det går iaf bra, självklart så trånar jag efter cigg och drömmer mig bort till ett halsbloss ibland, men det är bara att bita ihop.

Alla som slutat röka snackar om att cigg luktar så äckligt och att dom inte kan förstå varför dom en gång i tiden själv rökt och då tyckte det va sååå gott, när kommer den känslan? Just nu vill jag springa fram och lukta i röken på alla som står och röker... Och be om en egen cigg.. Men no no, that´s not gonna happen!

Och egenligen så ville jag inte sluta röka, det är ju så gott och avslappnande på nå sätt =/ Men jimmy tänkte sluta och bad mig också sluta, så vad gör man inte.. Få se hur länge det håller sig, jag lovar ju inte att det blir för alltid.

.:Nypan:.



?




Pizza



Igår kväll gjorde jag och jimmy två stycken hemmagjorda pizzor. Vi hade massa grejjer på och det blev gött. Typ halva pizzan av varje blev kvar så det ska vi käka upp ikväll till family guy. Det är ju family guy-kväll ikväll, 18.00-00.00 :D Jag älskar det programmet, så jävla kul. Just nu sitter jag på jobbet, slutar kl 19. Jimmy kommer hit kl 18 och då slår vi igång tv´n och börjar kika här :)

I förrgår gjorde jag köttfärslimpa, det är fan gott som tusan och väldigt enkelt.

.:Nypan:.



Jobbbbbb



Det är bara jobb, jobb och jobb. Började mitt trööökschema i måndags, jag ska jobba hela denhär veckan enda tills torsdag nästa vecka, sen har jag jobbat klart för i sommar. Va blir det, 11 dagar i sträck, suck.

I tisdags åkte vi till jimmys moster med familj i skutskär, vi festade loss och hade skoj. Jag borde ha lyssnat på jimmy när han sa åt mig att sluta dricka typ kl tolv på natten, men icke sa nicke vi festade hela natten och la oss inte förrän 8-9 på morron. Sen vaknade vi kl 11 och då mådde man ju inte asbra! Då va det bara att knagla sig till bilen och köra hem för jag skulle jobba eftermiddag. Tack och lov blev jag inte stannad, då hade nog mitt körkort rykt. Jag ville hänga mig här i kiosken när jag jobbade, synden straffar sig själv ;P Men men jag lever och nu sitter jag här igen. Det är dåligt väder så det är inte så mkt folk :(


.:Nypan:.



Våran semester

 

Tjolahopp, tänkte försöka sammanfatta våran lilla semester lite grann.


Måndag -
Jag jobbade till kl 19, då kom jimmy & vilda och hämtade mig. Han hade packat i bilen så vi åkte direkt. Innan vi åkte till leksand åkte vi förbi mora en sväng, sen förbi sollerön där farmor, farfar och wilma va. Efter det åkte vi till stugan i leksand. Självklart blev det massa problem när vi kom fram till grusvägen som leder ner till stugan. Bommen va låst och vi hade ingen kod till låset. Jimmy ringde ett nummer men fick inge svar.. Inget att göra åt det, så då tänkte vi ta en gammal skogsväg som leder ner mot stugan. Självklart tog vi FEL skogsväg, inte den som är okej att köra på utan vi tog en riktig off road-väg. Gah det small som fan under bilen och jag trodde verkligen våran nya bil skulle paja och att vi skulle bli fast mitt ute i skogen kl tolv på natten. Konstigt nog kom vi fram nästan hela vägen, när det va typ 3 meter kvar till grusvägen så kör vi fast i ett dike utav bara helvete. I nästan en timme höll vi på. Jimmy tog domkraften i bilen och hissade upp bilen och la plankor under hjulen flera gånger. Tillslut kom vi upp efter många om och men! Efter det tumultet kom vi äntligen fram till stugan, då flyttade jimmy all ved från vedbon till utanför stugan, där fick den ligga över natten för dagen efter skulle den klyvas.


Tisdag -
Vi gick upp typ klockan halv 7 på morron, aptidigt! Jimmy började klyva veden, och jag började klippa gräset. Och det va inte lite gräs, det va som en hel skog där, de va gräs och växter upp över knäna. Men jag kämpade på tills mina armar och ben knappt orkade längre. Så jag gjorde hela gräsmattan plus lite till. När jag nästan va klar va jag så slut i mina armar så jag orkade knappt dra i snöret till gräsklipparen, eller gå för mina ben vek sig, mowahah. Sen ska jag även tillägga att jag fick träningsvärk, den höll i sig i flera dagar. Det är till att vara vältränad ;)

Haha just ja, ska berätta om paddan. När jag nästan hade klippt klart gräset, så hoppade en fet padda förbi. Jag vråla rätt ut när jag såg att det rörde sig -rädd för ormar-, sen såg jag paddan. Då hämtade vi vilda och lät henne kolla på den och lukta på den. Då satt hon sig ner och det börja rinna dräggel ur munnen. Är du sugen på den frågade jag vilda (tänkte att dom kanske är som hundar och börjar dräggla om de ser nå gott). Sen började det forsa vitt skum ur käften på henne och då kom jag på, FAN DOM ÄR JU GIFTIG! Jag tog vilda och sprang in i stugan och sköljde hennes mun med vatten. Hon drägglade lite till sen slutade det. Puh fan va rädd jag blev.. De va inte lite skum för forsade ut.


Onsdag -
Då sov vi lite längre iaf, sen gick vi ut för att arbeta lite till. Jimmy sågade ner några björkar, tror det blev 4 stycken. Sen klyvde han upp alla dom. Samtidigt som han klöv veden så staplade jag upp den inne i vedbon. Nu är det fullt med ved där inne som är på torkning så det finns till nästa sommar. Jag försökte också klyva en liten vedstubbe och jag kan ju inte säga att det gick bra. Höll på skitlänge innan jag klyckades klyva den jäkeln, missade och höll på o träffa mig själv i benet med yxan en gång också, haha. Jimmy är duktig, skulle jag ha klyvt allt som han gjorde i stugan så skulle det ta mig ett år, om jag kämpade på non-stop. Vilda har myst som tusan i stugan, hon har älskat att vara där ute.

Sen på kvällen efter vi jobbat klart rodde vi ut på sjön och badade lite. De finns ingen dusch så man får tvätta sig i sjön ;P Senare på kvällen pratade vi med jimmys moster som skulle komma på torsdagen men det hände en grejj så dom kunde inte komma. Då bestämde vi oss för att åka till orsa istället. Så vi packade in allt i bilen och for dit. Klockan 10 checkade vi in på Orsa camping för att övernatta i tält :P Vi drack lite sen gick vi ner på orsa, det va orsayran men de va väl inget spec. Va inte direkt mkt folk heller. Vilda stackarn fick också följa med ner, men hon va rädd så vi gick hem rätt fort igen. Sen sov vi i tält, det va mys J Vilda va duktig också, inget gnäll från henne utan hon finner sig i typ allt.

Torsdag - Då packade vi ihop på campingen och åkte till jimmys farfar. De va alldeles för dyrt att bo på campingen i tält. Vi drack lite då också, gick ner på orsa men där va det dött. Sen gick vi till restaurangen på campingen och drack en cider och där va det lika dött, kanske pga att det spöregna. Sen satte vi oss på dansbanan och drack lite öl innan vi knatade hemmåt för lite mys.


Fredag -
Vi spelade äventyrsminigolf på campingen, de a skitkul :P Måste erkänna att jimmy vann, med 5 poäng, gissa om han är nöjd? J På kvällen gick vi ner på orsa camping, vi satt oss på stranden i solen och drack öl & cider. På kvällen blev det lite mer folk så de va skoj. Vi blev upphämtad av en raggarbil och fick skjuts av den för att hämta en flaska sprit som låg i våran bil. Sen åkte vi tillbaka till campingen och fortsatte festa där.


Lördag -
Vi hade nu druckit måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag så nu va vi rätt sliten. Vi bestämde oss för att åka tillbaka till stugan i leksand för en myskväll. Först åkte vi och hälsade på jimmys pappa. När vi kom tillbaka duschade vi sen packade vi ihop allt vårat och åkte till stugan. När vi kom dit åkte vi ut i båten på sjön och fiskade. Jag metade och jimmy kasta kastspö. Vi fick båda en abborre :P När vi fiskat klart tände vi upp en eld i stugan och grillade korv, sen myste vi innan vi la oss och sov. Vilda va glad att vara tillbaka i stugan, där trivs hon som tusan


Söndag -
När vi vaknade trodde vi att klockan va typ 7-8 på morron, sen såg vi att klockan va halv 1, gah! Då vi tände upp en liten brasa och käkade frukost, sen packade vi ihop och åkte till mora. Där hämtade vi R och P som skulle med hem till sandviken. Vi bogserade även hem våran saab som står där, och de va inte det roligaste! JAG fick sitta i saaben och bli bogserad i över 20 mil. I spöregn, en kall bil och nästan inget batteri så man kunde använda vindrutetorkarna eller få lite värme. Jag hade pyttelite batteri så när det verkligen va nödvändigt så satt jag på tändningen och lät vindrutetorkan gå ett halvt varv så jag kunde se ut genom rutan, sen fick jag stänga av tändningen ingen på en gång för att inte göra slut på batteriet. Sådär höll jag på huur länge som helst, sen tog batteriet slut. Då stannade vi och bytte batteri i bilarna. Tack och lov va det batteriet fullt så jag kunde ha vindrutetorkarna på nästan hela tiden. Innan batteribytet blev jag fan rädd ibland, jag såg inte ett skit genom rutan, varken bilen framför eller vägen, hah. Ett under att man överlevde. Jag satt med en filt och ett täckte runt mig, de va askallt i bilen, burr. Och stackats vilda åkte med mig, hon låg mest på hatthyllan och tvättade sig J Det tog nästan 6 timmar att åka hem! När vi kom in i sandviken trodde jag inte det va sant, de va så skönt.


Nu har ni fått ett jäkla långt inlägg, det är säkert en massa stavfel och så men jag orkar inte läsa igenom och kolla. Nu har ni fått läst lite om vad vi har gjort på våran familjesemester i dalarna. Har väl inte skrivit allt men jag pallar inte att skriva nåmer. Det har varit riktigt skoj att komma ut och gjort lite saker i sommar. Vi tänkte åka på orsa börnpark och leksand sommarland också, men det får vi göra sen. Tiden rinner ju iväg så fort, likaså pengarna.

Bilder kommer sen om jag orkar lägga upp nån dag!


.:Nypan:.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Familjesemester och Ny bil



Shit stressigt det har varit idag. Jag o jimmy har varit i valbo och köpt en ny bil :) En rödmetallic mazda halvkombi årsmodell -99 som bara har gått 15000 mil. Efter det åkte vi till ikea och handlade lite, vi åt där också. Efter det åkte vi till ica och handlade mat & till systemet och köpte öl & cider. Jag tog ledigt från jobbet imorron så vi åker till leksand redan ikväll. Vi ska ta en sväng förbi mora ikväll också för att hämta lite grejjer i saaben som står där. I stugan finns varken vatten, toa, telefonmottagning eller el, hur fan ska jag klara av att inte platta håret eller nått på en hel vecka? Mowaha jag kommer va sååå snygg. På torsdag kommer jimmys moster med familj och eventuellt nån till, de ska bli skoj. På söndag åker vi hem, eller på lördag, för jag ska jobba på söndag :(

Vilda ska också följa med, så de blir en liten familjesemester, hah :P

Aja nu har jag inte tid längre, ska packa lite till sen ska jag åka o jobba.
Ciaooo

.:Nypan:.



Suprise



Har precis kommit hem från jobbet, idag va det seeegt. Sa till jimmy att han kunde ta inlinesen och åka upp till mig, men han sa att han inte visste om han orka. Sen kom han som en liten suprise och överaskade mig, de va skoj :) Han åkte med mig i bilen hem.. Det är väl 6-7 km till högbo från oss skulle jag tro. Sen ska jag cykla eller åka inlines ist för åka bil har jag tänkt, men få se om jag orkar röra på fläsket, man har ju blitt så bekväm av sig =/

Snart ska vi åka till bastfallet och hämta motorsågen hos R. Ikväll vet jag inte vad som händer, slapptime i guess.

.:Nypan:.




Wilma är och campar med farmor & farfar på sollerön i dalarna.
I miss her, hon brukar jämt komma upp till högbo när jag
jobbar och tigga godis ;)





Tired



Har precis kommit hem från jobbet, det gick bra men de va så seeegt sista timmen. Idag innan jobbet åkte jag och baby runt till lite olika affärer och handlade. Vi köpte detdär pop-up tältet ;P Sen två badmadrasser, en motorsågskedja, en stoor yxa mm.. Stannade även på en bilfirma och kollade på en röd volvo 855GLT kombi. Nu ska vi iväg till pappas bilfirma och kolla på två stycken bilar som han har där. Få se om de blir nått bilköp snart. Efter det blir det ica sen ska jag göra en taco-sallad här hemma hade jag tänkt.

.:Nypan:.


Ett superbra tält som fäller ut sig själv automatiskt, sen viker
man bara ihop det när man ska packa ihop ;)




En varsin badmadrass som jag o baby ska skvalpa omkring
på ute på sjön ;) Jag en röd och jimmy en blå.




Jobb



Nu väntar jobb, börjar kl 14:30, slutar kl 19:30. Men först ska jag och jimmy till rusta och kolla om de finns nå billigt tält ;P Såg ett på deras hemsida som de va rea på, ett pop up-tält, det fäller tydligen ut sig själv utan att man behöver krångla med att bygga ihop det, de lät ju wounderful! Hoppas dom har ett kvar, isf ska vi nog köpa det :P

.:Nypan:.



Case 39



Tänkte bara tipsa om en film som jag och baby kollade på igår. Den heter Case 39 och jag tycker den va superbra, och så jävla läskig. Satt på helspänn hela filmen och mådde asdåligt för jag va så rädd. Egentligen borde man väl inte bli rädd för den filmen när jag tänker efter men den va så spännande hela tiden så jag höll på o dö.. Jimmy skrämde mig ibland så jag tror hjärtat stanna, men han fick en bra utskällning av mig sista gången också, mowaha..  Aja ladda ner den tycker jag! Har hittat en ny sida att ladda ner ifrån som är skitbra, www.tankaner.com

Ja justja, ska även tillägga att jimmy drömde mardröm inatt också, men han säger att det inte berodde på filmen vi såg. Jag tvivlar, hah.

Enjoy ;)

.:Nypan:.





Stekt



Idag har jag och baby legat på stranden och stekt, har även badat ett x antal ggr. Det va skönt som tusan. Jag va duktig och använde solskyddskräm typ på hela kroppen, det brukar jag inte. Jag har bara bränt mig lite på baksidan av låren. Jimmy är röd på ryggen och benen, han va lite sämre med solskyddet =/ Vet inte riktigt vad det är bra för, jag brukar inte använda det men man kanske borde skärpa sig? Man lär väl bli brun endå?

Imorron ska jag jobba, jag ska jobba fre,lör,sön,mån,tis, gah det känns inge kul :( Men på tisdag efter jobbet åker vi troligen till sommarstugan i leksand, vi blir där till lördag eller söndag är de tänkt :)

.:Nypan:.




Albinorsarna, hah ;P




Denhär fina bilden gjorde jimmy på min rygg och lovade
att det va en rolig gubbe när jag misstänkte en kuk eller dyligt.
Jag låg i 30 min med den, sen ställde sig morsan och G och
börja asgarva när dom såg den. Som sagt jag hade rätt
och morsan tog en bild så jag fick se den fina skapelsen.
Tack och lov blev det ingen fin "tatuering" som jimmy
hade hoppats på ;)



Qute






Stranden & Grillning



Idag har jag och baby joinat morsan och G på stranden, vi solade och badade några timmar -mys- Efter det åkte vi till ica, för andra gången idag, och handlade lite till ikväll. Vi har grillat på våran altan, morsan och farsan min kom också över på mat. Vi åt kotletter, fläskfilé, potatisgratäng, champinjoner, hallulomiost(?), sallad mm... Jag har stått vid spisen i fler timmar, nu är jag sluuut. Jag gjorde även en kladdkaka med hallon i + grädde. De va gott gott gott och nu håller jag på och spricker. Nu står baby och diskar, jag ska slå igång en film sen ska vi jäsa ner i soffan.

Imorron blir det nog stranden igen, hoppas det blir fint väder. Isf åker vi kl 9, gah. Jimmy har shoppat nya badbrallor idag, vettefan hur många han provade för jag sprang in med nya till honom i provhytten hela tiden, hah. Tillslut blev det ett par röda och gråa med dödskallar, nice ;)

Nej tack och hej för mig, nu ska jag dö ner i soffan.

.:Nypan:.



Värme och bilar


Snor denna från jimmys mamma´s blogg, sprid vidare
så inte nån stackars hund eller ett barn råkar illa ut!




Nu är det livsfarligt att lämna både djur och människor i stängda bilar! Ser du något djur eller barn instängda i varma bilar så agera direkt!! Sprid denna dekal på era bloggar...kanske vi med detta räddar ett liv!!


Beachen



Idag har jag legat på stranden, har även tagit årets första dopp, haha snacka om sent på sommaren. Skönt va de iaf :) Träffade L och hennes supersöta unge Lova (hon är snart två år) på stranden också, skoj skoj. Lova och jag byggde lite sandkakor och sandslott, sen åt vi glass ;P Så va har jag mer gjort dom senaste dagarna, inte mkt. Legat och slappat och haft det bra :)

.:Nypan:.










Tired



Gah jag är suupertrött, har inte sovit många timmar dom senaste nätterna. Ska försöka få in vilda, sen är de sängen som gäller! God natt allihopa

.:Nypan:.



Rakat en katt



Idag har jag jobbat, de gick finfint. Direkt efter jobbet åkte jag till bernö och köpte blommor att plantera i landet och krukorna på altanen. Påväg till bernö tycker jag att jag möter jimmy, så jag messar och frågade om det va han jag mötte(?). Då ringde han upp och sa att han va påväg till mig, slutar inte du kl sju ikväll. Nääe vafan har du fått de ifrån? Karlar, dom lyssnar med arslet! ;) Iaf kom han till bernö och joinade mig i mitt blomsterhandlande. Efter de va vi och handlade på ica. När vi kom hem fyllde vi upp resten av landet med jord, och jag planterade blommorna. Nu ser de mkt bättre ut :) Sen drog jimmy på gymmet, jag plockade här hemma, diskade, bytte sand och duschade rent vildas kattlåda, förberedde maten(tacos), och sådde frön i en kruka och på ett ställe i landet. Få se om det växer upp nå fint, de skulle va skoj.

Nåväl när jag va klar med allt här hemma gick jag till morsan, det kom två stycken med sin katt Molle som jag brukar hjälpa dom med att raka ner. Han är långhårig och får massa hemska tovor i pälsen. Så upp med han på köksbordet och börja raka. Hela magen fick han renrakad, plus lite tovor här och där. Han är så duktig, i vanliga fall få man söva ner som, men inte molle inte :)  Han blev så fin så ;) Och jag fick lite cash, me like!

Aja sen hem efter det och stekte köttfärs, sen käkade jag och älskling tacos, me love that food! Sen har vi tillbringat kvällen i soffan. Nu är baby på jobbet :( Sista jobbnatten sen har han ledig vecka, me like a lot! Få se vad som händer i helgen, vi kanske ska åka på stranden o sola och bada lite :) Det är ju både rockfestival i gävle och mohed i helgen. Jag skulle så gääärna vilja åka men jag har inga pengar till det, så jävla trööökigt. Jag som alltid brukar åka på rockweekend :(

Aja imorron är det jobb som gäller igen, sen är jag ledig i bra många dagar igen <3


.:Nypan:.



Kanske inte assnyggt men de duger :P



Vi har även tre solcellslampor som lyser fint på kvällen :)




Ser lite töntigt ut med så få i dom, ska nog köpa fler
imorron efter jobbet imorron



Sötvilda älskar att ligga och sova i stolen ute :)





Natti



Har precis kommit hem. L ringde och frågade om jag inte kunde köra henne en bit utanför hofors, jag va trött som fan och tänkte lägga mig men jag ställde upp endå, tjänster och gentjänster vettni :) Så nu ska jag krypa ner med älsklingsvilda i sängen och sova & längta tills baby kommer hem om typ 4 timmar <3

NattiNatti

.:Nypan:.




Farligt att sova i tält



Hah måste bara lägga upp en video från midsommarhelgen när jag och jimmy hade så jävla kul. Dethär är från fredagen(eller okej lördag morron kl 7) på flygfältet i orsa när vi väcker upp en snubbe som ligger och sover så skönt i sitt tält ;)






Grillat



Nu ikväll efter jobbet satte jag fyr på grillen och grillade kycklingfilé och chickennuggets. Hah ja jag grillade faktiskt chickennuggets också, de blev rätt gott. Till det hade vi strips och bea, i matlåda fick jimmy ris och currysås. Jo jag gjorde både ris, strips, bea & currysås.






En ny dator



Idag har jag varit en ängel igen, hah. Igår bestämde jag mig för att överaska jimmy, alltså att jag skulle fixa en överaskning idag. Så imorse gick jag upp kl halv 10, hämtade L, åkte iväg och köpte en dator till honom. Han har ju haft några st som har gått sönder, och sist tyckte jag så synd om han för han hade suttit i flera dagar och försökt få sin dator att fundera, och tillslut gick det sen, aaa, den blev trasig igen. Så idag kom jag hem med en ny dator till han och överaskade han rejält, fatta glad han blev :) Och i söndags fick han en telefon, nu är han lycklig lillpöjken min.

Sen följde jag med han på stan till ett ställe, och efter det åkte jag och jobbade. Alla varor jag beställde i måndags kom idag, så jag har packat upp allt och satt priser på allt. Det är så skoj att ha ansvaret och kunna göra preciiiis som man vill ;) Nu finns det MASSA gott godis i kiosken, kom och handla av mig! :D Det värsta är att det är massa gott smågodis och det är inte det lättaste att hålla fingrarna i styr när burkarna står mitt framför näsan på en. Men jag håller mig rätt bra, har inte ätit mycket alls idag, thank god.

Imorron är det jobb igen som gäller, 10:30 - 15:30.

.:Nypan:.



Jobbat


Idag har jag som sagt jobbat, började kl 13 och slutade 19. När jag kom dit och skulle lösa av E funkade inte kassaapparaten, typiskt. Men hon ringde lite och grejjade så tillslut fungerade den. Då skulle vi byta kvittorulle, då börja den tjuta o hängde sig igen. Efter många om och med slutade den tjuta och börja fungera igen, då kom det ingen text på kvittot och dagsavslutet, GAH. Men så fick det vara.. Den förra där kassaapparaten krånglade inte en enda gång under alla år, och den nya har krånglat båda dagarna i sommar som jag har jobbat, helt sjukt. Nya grejjer är fan kass, gammalt skit håller & fungerar bäst!

Började tidigare idag för jag skulle beställa hem varor. Jag beställde huur mkt som helst, haha, få se om jag får skäll av chefen när hon kommer tillbax sen ;) Närå de tror jag inte, jag brukar få bra med beröm när jag har jobbat där och fixat och donat på mitt sätt.

Imorron är det jobb igen, 10:30-15:30. Hare bra, nu ska jag slappa!

.:Nypan:.



Work



Idag ska jag jobba. Första dagen idag sen väntar ca 25 arbetsdagar under juli och augusti. Måste få in i skallen alla priser på allt i kiosken, men det brukar gå bra. Det är ju prishöjning typ varje år på glassen, det är drygt. Men men som sagt, det brukar gå bra och det fastnar på nån dag bara.

.:Nypan:.


Planterat blommor



I fredags innan vi åkte och handlade mat åkte vi till bernö och handlade blommor att plantera i rabatten. Jag rensade bort ogräset på förmiddagen, det såg förjävligt ur där från början. Men nu är de lite finare iaf, hoppas blommorna inte dör i sommarvärmen :P Det fattas fortfarande blommor längs den andra kanten, men de får vi fixa sen..

.:Nypan:.


Lite finare iaf än innan när de bara va ogräs där :)



Slappt



Idag är jag rätt sliten efter helgens bravader. Jag och älskling sov till typ halv tre eller nått, hehe. Sen tvingade jag iväg han till valbo för att köpa en mobiltelefon till honom. Det är så mkt som har gått sönder och igår gick hans gamla mobil sönder så jag ville va snäll o köpa en ny till honom, så det gjorde jag. Har tänkt att göra det ett tag eftersom han har haft en gammal nu ett tag som man knappt ser displayen på, men jag har inte haft nå pengar. Det blev en sony ericsson t700, en röd ville han ha :) Jag fick ju en mobil av honom för ett år sen, o fan va chockad jag blev. Vi hade precis börjat träffats, sen skulle han åka till skåne och innan han åkte fick jag ett paket. Fick en chock när det va en mobil där i, sötnosen då :)

Nu har jag precis diskat och bäddat rent i sängen. Imorron ska jag jobba i kiosken, jag ska dit till kl 13 för jag måste beställa hem grejjer, typ dricka och godis o sånt. Egentligen skulle jag börjat kl 14:30. Jag hoppas på fint väder och massor med kunder :P

.:Nypan:.




Den är faktiskt finare irl. Han sa att han kunde ta en nokia som kostade 700kr, men jag va extra snäll idag så jag köpte denhär ist. Jag sa till honom att han skulle bli irriterad på nokian pga dess knappar och meny, lika bra att köra på sony ericsson som han är van med.. Dom har snyggast menyer också..







Partyhelg



Helgen har varit en partyhelg, jag o baby har festat både fredag och lördag.

I fredags åkte vi och handlade, sen grillade vi på altanen här hemma och drack lite. Vi hade inte tänkt att gå ut men det slutade med att vi knatade iväg mot stan till P där det va några stycken som festade. Sen bestämde vi oss att gå hem till mig o jimmy och spela kubb på gröna torget. Vi tog en sväng förbi eight ball på stan när vi gick mot bruket. Typ kl ett på natten spelade vi kubb och körde tjejerna mot killarna, alltså jag och T mot jimmy och P. Tyvärr vann jimmy och P, och faaan va nöjd jimmy blev, dedär levde/lever han gott på. 

I lördags va jag bakis som fan. Jimmy gjorde frukost, det va gott fast det typ vände sig i magen på mig pga av min bakfylla. Vitlöksbaugetter i ugnen och jordgubbar fixade han, det va mys. Sen drog vi upp på stan och jag köpte leggings på lindex, sen mötte vi upp madde och drog på systemet. Efter det gick vi hem till madde och jag fixade hennes hår, volymade, tuperade, plattade och stylade det. Sen skyndade jag mig hemåt för att ta en återställare och göra mig själv iordning. Runt kl tre kom madde och hämtade oss, sen drog vi till ockelbo för att gå på marknan och hänga i öltält. De va så jäävla varmt, typ 30 grader, men man ska inte klaga! :) Jimmys mamma och mange va också där så vi gick till dom i öltältet, sen träffade jag på lite kompiar oxå,det va nice. Jimmy köpte en vattenpipa och snygga kallingar som jag fick välja ut ;) Det enda jag köpte va en namntub till vilda, en sån som hänger på halsbandet med namn och telefonnummer i. På kvällen träffade vi på T och L, dom skulle till viken så vi åkte hem med dom. Det skulle varit skoj att stanna i ockelbo och härjat som så många gånger förr, men pengarna va slut och vi hade skjuts hem så de va lika bra att åka :(

Nåväl här hemma festade vi vidare jag och jimmy, vi drog upp på stan och träffade farsan på uteserveringen på living room. Satt där i några timmar innan vi drog vidare till charlies. Där va vi till typ stängningsdags, då drog vi vidare till jensas och köpte pizza och kebabtallrik.

Nu blev det ett långt inlägg, så nu vet ni vad jag har sysslat med i helgen ;)

.:Nypan:.



Dom fyra översta bilderna tog jag mig friheten att sno från jimmys mammas blogg, hoppas de inte gjorde nått =)


Jimmy vann ett gosedjur när vi tog lotter som jag fick :)




Full & lyckliga på öltält. I bakgrunden är ambulanssjukvårdare
som hämtar en kvinna som tuppat av i sommarvärmen




Jag handlar till Vilda


Jimmy gav över 100 spänn i bidrag till en som
hade möhippa, då fick han skriva på hennes kläder




Haha :P





Skitfrän tröja som jag lära ta ett kort på ;P








Solsken



Idag är det solsken. Jimmy ringde och väckte mig imorse, han sa att jag inte kunde ligga och sova när det inte va ett moln på himlen ute. Jag steg upp i tron om att inget kunde förstöra min dag. Jag va på så bra humör, rensade till och med blomlandet utanför. Hade tänkt att åka och köpa blommor att plantera idag. Sen förstördes den iaf, mot alla odds. Jag blir så leds, och ledsen. Men nu känns det lite bättre iaf för madde ringde mitt uppe i frustrationen. Hon satt i en lastbil och körde, jag fick skratta lite för jag hörde hur hon körde fel, klagade på trånga vägar och bilar ivägen.. :)

Nu sitter jag och lyssnar på winnerbäck och melissa horn, kanske inte den bästa musiken för att få en pepp på livet igen, men men.. I´m alive, and that´s whats matter..

Nu sitter jag och väntar på att jimmy ska sluta på jobbet, vi ska åka o handla...Få se om jag köper nå blommor till landet, skulle ju va trevligt att få en färgklick i livet.













funderar på framtiden...






Ord



Som Micke Persbrandt en gång sa;



När svartsjukan är starkare än kärleken
då är föhållandet förlorat...








och det är väl det som håller på att hända nu
eller har hänt...
jag dör




Glänsa



Jag ska bara glänsa lite. Fick hem två sista tentorna på posten idag så nu vet jag poängen. På ena tentan fick jag 68/70, och på den andra 34/34, alltså A på båda så nu får jag det i kursen ;) Så nu har jag fått det sagt också. Och jag ska även tillägga, faan va skönt det är med sommarloooov, jag njuuter av ledigheten.

.:Nypan:.






Modell?



En tjej skrev till min mail på facebook. Hon hade varit inne på min blogg och sett bilder på mig, och sen letat upp mig på facebook. Hon jobbade med redigering och sånt, och nu frågade hon mig om jag ville vara med i nån bildserie eller va hon skrev, mot betalning. Hon skrev att vanligtvis tar folk kontakt med henne och betalar henne för redigering av sina bilder, men så va inte fallet nu utan hon sökte "vissa" folk för dendär bildserien. Klart jag är lite skeptisk, men få se vart det leder... Jag va iaf in på hennes hemsida, och de fanns några bilder där och dom va riktigt snyggt omgjorda.

.:Nypan:.


Go go go...



Idag har jag rört mig, var behövligt efter mina Mc Donalds-dagar. Stog 30 min på orbitreken, sen 100 situps. Och nyss kom jag hem efter en prommis med mamma o wilma runt stan, tog väl typ en timme att gå.

.:Nypan:.










att en människa kan gör en annan så fruktansvärt ledsen
och sen inte verka bry sig ett skit

ignored









Trasig bil :(



Igår åkte jag o baby upp till orsa där saaben står. Jimmy skruvade i flera timmar och bytte turbo och fixade med avgasröret. Sen när vi fick igång bilen hade motorn tagit stryk så den är paj :( Vi blev bogserade till mora där bilen står nu. Vi ringde mamma och frågade om hon ville ta en biltur, så hon va snäll och hämtade oss i mora igår kväll. Vi fördrev tiden genom att följa med Anna, Roine & Niklas till Mc Donalds o käkade. Jag o jimmy har ätit asmkt på donken på sistonde, jag känner mig som världens fetto. Men fan det blir ju lätt så när man är ute mkt och åker =/ Ändring på det ska de bli nuuu!

.:Nypan:.



Midsommarhelgen



Okej ska försöka sammanfatta midsommar helgen lite.

Fredag: Jag och baby åkte upp till dalarna, mora och orsa. Vi började dricka på kvällen sen drog vi till orsa camping och va där ett tag. Efter det åkte vi typ ööverallt. Vi åkte till stupet, typ som en "fors" fullt med stenar där det brukat rinna vatten ner till en sjö. Där klättrade vi ner, och jag hade 10 cm klackar med lyckades på nått konstigt sätt inte trilla i vattnet dom hundra meterna ner till sjön, hah. Sen åkte vi förbi en hästhage och vi kollade samtidigt på varann och tänkte samma tanke -rida-. Puckad som vi är stannade vi och gick in i hästhagen till hingstar/valackar. Jimmy kastade upp mig på en rygg och jag for iväg, hästen va typ oriden och galen så jag flög av illa kvickt, hah. Sen försökte jag få upp jimmy men hästen ville inte, så jimmy kastar sig raklång över ryggen och hästen skenar iväg och sparkar bakut. Jimmy flyger ner i leran me skallen först, haha. Jag skrattade så jag höll på o pissa ner mig. Sen åkte vi till moraklockan och köpte korv, fan va gott de va, jag trodde jag skulle dö. Efter det drog vi till flygfältet där det va fullt med folk som sov för det va dragracing i helgen. Vi hittade på några vi kände som låg och sov. Den ena väckte vi genom att koppla på hans tält på dragkroken på bilen, sen körde vi runt han på flygfältet. Hahahah. Han fick panik för han hittade inte utgången på tältet först. Jag har filmat allt, få se om det läggs upp nånting... Men han blev inge arg, konstigt nog, jag hade nog dödat den personen som gjorde så mot mig. Aja efter det begav vi oss till storstupet, ett vattenfall ute i skogen. Lågt upp över det går en tågbro rätt över stupet, så vi klättrade upp dit aspackad, konstigt att ingen trilla i =/ Sen for vi till flygfältet igen, där lyckades vi hinna med en krock också. Vi sladdade runt lite på fältet, sen small vi in i en bil där en snubbe låg och sov... De gick inge fort så de gick rätt bra iaf..

Aja nog om den kvällen. Vi fick iaf turbohaveri på saaben, så vi började gå mot orsa. Det är väl typ 1,5 mil eller va dom sa. Efter en bit pallade jag och jimmy inte att gå nå mer, så vi la oss i skogen och sov(!). Mitt under bar himmel, bland stockar, jord, barr och stubbar.


Lördag: Min och jimmys 1-årsdag: Vi vaknar upp mitt ute i skogen, och det är svinkallt. Jag håller på o frysa ihjäl. Jimmy är fortfarande aspackad och säger åt mig att försök somna om, jag håller om dig och värmer dig. Gah sure, de gick ju säkert att somna om, not! Efter många om och men och mycket gnäll fick jag äntligen upp honom. Då hade vi en lååång väg att gå in till orsa, nog en mil skulle jag tro. Vi började knalla efter en järnväg som aaaaldrig ville ta slut kändes det som. Tillslut kom en bilväg och vi svängde av. Och efter huur lång tid som helst kom vi äntligen fram i orsa, där kom jimmys mamma o hämtade oss, thanks. Ska även tillägga att jag hade jimmys blåa foppatofflor på mig i storlek 45 eller nå, så de va asdrygt att gå i dom. Skavsår under foten fick jag också =/ Sen vindunken i högsta hugg i handen, och luvtröjja över skallen. Sen helt jordig och jävlig, man va inte gullig då inte! ;) Vi åkte och käkade pizza, sen hem till hans morfar i våmhus. Där duschade vi och vilade lite, sen började vi dricka grogg igen. De va lite tungt i början men sen gick det bra. Vi åkte in till orsa camping på kvällen och va där skitlänge. Hade riktigt skoj, träffade mycket trevligt folk som sa massa trevliga kommentarer :) Fler st nämnde vissa grejjer om en viss person till mig så de va kul att höra, då fick man glänsa lite och känna sig fin och snäll. Sen vet jag inte huur många som frågade om jag hade linser. Varje gång man går ut, men det är rätt kul att höra hur speciella dom är för i början fattade jag inte det själv.. Aja hade en skitbra kväll på orsa camping. Kvällen slutade med att vi åkte till moraklockan och köpte korv, satans goda dom är alltså. Sen hem till våmhus...

Söndag: Lagomt sliten efter en tvådagars. Saaben är paj, turbon har gått. Men som tur va har jimmy en falck-försäkring. Så vi ringde bärgaren och blev bärgad, sen fick vi en hyrbil i tre dagar så vi tog oss hem, och allt det kostnadsfritt.

Den bästa midsommarhelgen jimmy har haft sa han, jag håller med, jag har heller aldrig haft så skoj nån gång :) <3

Har inte gett er alla detaljer men de kommer jag inte göra heller, men nu har ni fått en jävla massa text att läsa! ;) Tyvärr har jag inte tagit så mkt bilder unden kvällarna :( Men här kommer några bilder iaf...















RSS 2.0