Tjoooo

Sitter här o festar lite grann. Är just nu ensam i vardagsrummet, vet inte vart alla andra tog vägen. Sitter o poppar lite gamla favoriter för mig själv. Idag har vi varit till rolle o fixat lite med bilen. Extralysen har jimmy satt dit, jag kämpade med att få dit krompedalerna vi köpte härom dagen. Gjorde hälften, sen fick jimmy fixa resten för jag pallade inte mer :) Jaja back to the party, petra kom o joinade mig nu iaf :D
.:Nypan:.

Städat bil mm



Idag skulle vi vara duktig och gå upp kl 07:30. Klockan ringde men det va så skönt i sängen så istället för att gå upp o ta en morgonpromenad som vi hade tänkt låg vi kvar o myste till 12 nånting.

Idag har vi hunnit med lite grejjer. Va på banken, sen åkte vi och tvättade & städade bilen i valbo för den va så skitig. Plus tvättade vi en bil åt pappas firma. Sen åkte vi till gävle och gick in på åhlens. Köpte skrubbduschcreme och lite badskum. Skrubbduschcremen va från ldb och luktade asgott, va bara tvungen att köpa den. Hah sen badskummet vi köpte. Det fanns inget som luktade gott förutom ett sjörövarbadskum från barnavdelningen. Det va grönt o luktade mums så det köpte vi. Sen va det tre små flaskor formade som kritor i olika färger röd,blå,grön som både kunde användas till att måla på varandra eller ha som badskum. Perfekt för oss som är lite småbarnslig ibland så det köpte vi oxå, heh. Även dom från barnavdelningen.

Efter det for vi till jimmys mamma och drack en kopp kaffe. Va där ett tag sen drog vi till biltema och köpte grejjer till bilen våran. Extralysen (våra helljus är så dålig så vi måste ha nåmer så vi ser nått i mörkret), sen köpte vi en växelspaksknopp & pedaler i krom som vi ska ha för att pimpa upp bilen lite ;P Växelspaksknoppen har vi redan satt dit, pedalerna fixar vi väl imorron eller så. Efter biltema drog vi till max o käkade, jag valde favvisen fajithasallad, soooo good! Efter vi käkat drog vi till farmor o farfar och hämtade wilma sen drog vi ut på en långprommis runt stan.

Ja idag har vi gjort mkt, det känns skönt. Imorron få se vad som händer. På kvällen ska jag försöka tvinga med jimmy ut på stan för det är halloweenkväll och alla barn brukar va utklädda och butikerna har öppet längre, plus att det brukar va musik o så. Det brukar även vara nersläckt på stan och marsaller som lyser upp ist :) Får väl se om jag kommer iväg eller inte.

Nu säger jag tvmys! Heeej

.:Nypan:.



Wilma på badbryggan i högbo när vi tog en promend runt sjön




Racerpolon. Dörrarna ska omlackas sen är den en riktig pärla ;P



Jag o jimmy på kryssning






Tv-kväll



Ikväll har de blitt lite tv-kväll. Har kikat på ugly betty och desperate housewives. Har missat nästan varje tisdag hittills så jag har behövt laddat hem desperate housewives utan text på nätet för att kunna se det. Så nu slipper jag det tack vare att jag är hemma o slappar. Nu är det nån hajfilm på tv, jag hatar hajar så jag funderar på att byta kanal för ja blir så jäkla rädd ;P


.:Nyp:.



4 månader




4 månader idag :)


<3




Freeedag



Idag är det fredag, men det känns inte tkr jag. I helgen blir det bara att ta det lugnt, iaf som planerna är nu. Nu ikväll har jag o jimmy varit in till gävle o hälsat på farmor & farfar. Dom är i gävle och är hus & hund-vakt. Blev bjuden på mat, kallopps(stavning?). Köttet va från älgen vi sköt förra veckan. Han va riktigt god, hah. De va iaf smaskens. Va där o myste med wilma ett tag, sen åkte vi hem igen. Nu ligger vi o döar i sängen.

Vi ringde på lägenheten idag igen. Dom skulle höra av sig i veckan, det va några fler som skulle kolla på lägenheten =/ Vi få la se hur det blir. Fick hem ett brev idag om en annan lägenhet på stan som vi bokat, vi står som 3:e i kö. Men den vet jag inte om jag vill ha, inge kul ställe plus ingen ballkong. Not fun. Nej jag hoppas på lägenheten vi redan varit o kollat på :)

.:Nyp:.


Världens goaste hund :)



Idag




Idag va jag på arbetsförmedlingen kl 13-14:30, möte om jobb & utvecklingsgarantin. Onödigt för mig att gå på eftersom jag börjar plugga i januari, men ska man få nån ersättning så måste man ju dit. Satt där i 1½ timme och lyssna på massa skit som jag redan vet -suck- Fick även ett papper på ett jobb jag måste söka, nå lantbruk i orsa som sökte nån som kunde sköta bondgården. Yeah right, det är ju verkligen det jag är utbildad på, NOT! Snackade med käringen som tog fram det jobbet åt mig och frågade varför dom alltid ger mig sånna jobb, ett yrke som jag inte är utbildad på! Jag är utbildad inom smådjur. Jag har jobbat på en veterinärklinik som djursjukvårdare på SMÅ djur, jag är INTE utbildad som bonde inom kossor o skit. Visst har jag några såna kurser i bakfickan som jag läste på gymnasiet men jag är inte utbildad som det och jag är inte intresserad av att jobba som det. Men men jag lära söka det endå för att inte missa min ersättning trots att det inte är mitt jobbområde och trots att jag ska börja skolan i januari. Visst jag kan ju ringa o snacka med bonden och säga att jag varken har utbildning och att jag kommer kunna jobba december ut eftersom jag ska plugga sen. Bortkastad tid för både mig och gubbstackarn eftersom han aldri kommer anställa mig så... Har iaf till 3:e nov på mig att söka jobbet, då ska det redovisas till dedär jävla arbetsförmedlingen.

Jaja nog om det. Efter jag va där så åkte jag hem till jimmy. Slöade lite sen har vi hämtat rickard på tågstation, handlat mat o hälsat på några vi känner.

Nu ska jag börja med maten. Varken jag eller jimmy har ätit nånting idag, inte ens en brödsmula. Vi har bara vari ute o flängt känns det som. Det suger bra nog i magen nu kan jag lova. Ska göra schnitzel, strips o bea, MUMS MUMS!

.:Nyp::







 

Lägenhet




Igår va vi o kikade på en lägenhet på stan, precis ovanpå klaras krog i sandviken. En tvåa med öppen spis. Den va jättemysig så vi ska ringa imorron o säga att vi tar den om ingen annan hunnit före, men jag tror det är bara vi som varit o kollat på den. Köket o toan va rätt litet men de inget. Sovrummet va inte så stor heller men dubbelsäng o så får plats. Sen vardagsrummet va stort o fint (med den öppna spisen i hörnet) :D Ballkongen är utåt stan så man kan sitta där o spana på folk ;) Det va nytapetserat men inga snygga tapeter så om vi flyttar dit ska jag tapetsera o måla om o grejja så det blir mys mys :D Hoppas verkligen att vi får den, det skulle vara underbart.

Flyttar vi dit är ni välkommen på grillning av marshmallows och korv i brasan,hah. Vi har skojjat lite om att ha grillfest hemma sen. det låter väl bra ;)

.:Nyp:.



 





Livet börjar ljusna, iaf som det känns nu




Måndagsmyyyys



Jao idag har de blitt mkt måndagsmys. Käkade middag hemma hos morsan, sen gick vi till farmor & farfar o myste med wilmisen där en timme. Nu ligger vi hemma i sängen. Jag har syndat väldigt mkt idag med =/ Käkade på donken på eftermiddagen, och nu ligger vi i sängen o smäller i oss milkshake(med banan, jordgubbar, hallon, blåbär & apelsinchoklad), choklad o jordgubbar. Men de ska va gött o leva säger dom så ;P

.:Nypan:.







Utan dina andetag









___________________________________________________

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag???


__________________________________________________


<3 Jimmy


Mc Donalds



Har nyss varit o käkat på Mc donalds med jimmy. De blev en stora menyn, dvs big mac & company + en cheesburgare. Ni som känner mig vet ju vad jag tycker om donken, för er andra som inte vet; I LOVE IT!!!

Nu väntar jag på sötnosen, han är hemma o målar en dörr. Han skickade nyss världens sötaste sms <3 Sen ikväll ska vi gå till farmor o farfar en sväng o hälsa på.


.:Nypan:.


 

Finns nog inget som slår en härlig big mac ;)



 


Nothing



Vi överlevde natten, ingenting konstigt hände tack o lov. Få väl se om dagen går förbi som den ska, sen kan jag slappna av. Drömde att en nära släkting dog inatt, det gjorde ont. Nu är jag rädd att det är det som kommer hända, att han dör =/ Jag är nog lite överdrivet nojjig, men men. Ska dit o hälsa på idag hade jag tänkt, se att allt är okej.

.:Nypan:.




Trångt som fan va det i badet när vi förra sommaren förfestade i badkaret
hemma hos jekkan o erika
Minnen <3




Det spökar




Det måste ha spökat hemma hos mig inatt o idag. Eller är det ett tecken på något =/ Inatt kl halv 5 vaknade pappa av att min radio stog o spelade musik på toaletten. Han trodde att musiken kom från mitt rum, så högt spelade det. Då gick han upp o såg att det va min radio på toan som spelade musik, så han stängde av den. Grejjen är att radion inte har funkat på fler år typ! Jag har försökt att få igång den flera gånger men det brusar bara, ingen musik hörs. Tror det beror på dåligt batteri eller nått. Och för att få igång den måste han vrida på en knapp. Helt sjukt att den stog o spelade!

Sen idag när jag vägde mig så stog det 666 på displayen. Djävulen eller nå =/ Så nått kommer säkert att inträffa inatt. Nyss när vi gick upp i trappuppgången så luktade det rök i hela trappen, typ brandrök. Skulle inte förvåna mig om det börjar brinna inatt och vi brinner inne. Jimmy bor längst upp, tre våningar. Hoppas det inte händer nått, men lite skraj är jag :/


.:Nypan:.



Blommor av sötnosen :)



Idag när jimmy kom hem från bastfallet så hade han köpt jättefina blommor åt mig. Jag blev jätteglad, han är så himla go. Sen åkte vi hem till han. Då tappade han upp ett bubbelbad & tände ljus. Sen kom han in med irish coffé som vi satt o sög på medans vi rökte en cigg. Han är världens mysigaste pojkvän :) Nu står han och diskar medans jag latar mig i sängen. Snart ska vi ha lite mys med film o gotta.

.:Nypan:.






du gör mig hel

Vikten



Jag har inte vågat väga mig på flera veckor för jag har trott att jag gått upp fler kilon för jag har svullat så mkt skräpmat och godis. Idag så vågade jag ställa mig på vågen och mot min förvåning har jag inte gått upp nånting. Jag har nästan gått ner i vikt. Chockad o glad blev jag. Så nu ska jag fira lite, hah. Jag o jimmy va nyss ner o köpte kebabrulle, chips och frysta frukter så vi kan göra milkshake ;P

.:Nypan:.



Last night



Igår va jag först på födelsedagsfest hos adde i gävle, sen blev de krogen. Hos adde va det skoj skoj. Några man kände igen sen va det mkt nya ansikten. Spelade twister gjorde vi oxå, jag vann, hah! ;P Runt kl halv 12 gick vi till bussen o åkte in till stan. Dom andra gick på hang loose, jag o madde drog på heart breake ist. Hang loose klarar jag typ inte av, bara massa småfjollor där.

Madde bjöd på öl o tequila, det slutade ju som de brukar när jag dricker tequila. Blev rätt aspackad mot slutet =/ Jimmy kom o hämtade mig, madde o johan och körde oss till viken. Nej jag funderar starkt på att sluta festa, de slutar bara i strul endå och det är bara jobbigt jobbigt jobbigt! Sen mår man dåligt dagen efter, jag ligger fortfarande i sängen.

.:Nyp:.





vet inte hur jag ska bete mig, allt verkar ju vara fel hur jag än gör







Rock-Sprit!



På rock-kryssningen som jag va iväg på förra veckan köpte jag en asläcker absolut vodka. Skulle inte köpa nå sprit egentligen men när jag såg denhär rock-edition-flaskan så kunde jag bara inte motstå!

.:Nyp:.



Bilden är snodd från Sandra (www.xanndra.blogg.se)
som föll rätt hårt för flaskan jag lyxade till mig med ;)




Kloklipping



Sådär då har min moster Katarina & hennes man Anders precis åkt (och Jackie då). Det är jag som klipper klorna på Jackie (det är en bordercollie), så idag va det dags igen så va gör man inte, man måste ju ställa upp för släkten :) De gick bra som vanligt så nu är dom korta igen.

Nu ska jag ligga i sängen och lyssna på musik - Melissa Horn. Helt fantastisk underbart bra låtar har hon. När jag gjort det ska ja dra igån desperate housewives-avsnittet, det blev precis färdigladdat :D

.:Nypan:.



Ändrat lite i bloggdesignen



Sådär ja då har man lyckats göra lite ändringar i designen på bloggen. Blev det bättre eller sämre??

Kom hem till mig runt kl halv 11 idag, jimmy skulle till bastfallet o jobba och jag orkade inte följa med. Han skulle egentligen åka iväg vid 9 men vi låg o snoozade typ 40 gånger om för vi va så trött o slö. Hade massa myspys i några timmar ist. Han är så jävla go. Säger så mycket gulligt till mig. Älskar att vakna upp bredvid honom o känna hans mjuka hud mot min och höra hans gulliga kommentarer <3  lycklig

Så istället för att åka med han till bastfallet har jag roat mig med att fixa på bloggen. Nu håller jag på o laddar ner desperate housewives-avsnittet som jag missade i tisdags. Tänkte kika på det och sen försöka hinna med ett avsnitt av andra avenyn. Jag har sett alla avsnitt av andra avenyn och jag ääälskar den serien, sjukt bra ;P Det är så bra för det går att kolla på svt´s web-tv så man kan kika precis när man vill, perfect!

Sen när jag är klar med det så ska jag duscha o göra mig iording för kvällen. Ska till adde i gävle, han har fyllt år o ska ha lite partaj. Krogen skippar jag nog ikväll, jag är helt paaank =´( Men men det visar sig, allt kan ju ändras så :)

.:Nyp:.








Suuugen



Ligger i sängen med jimmy o kollar på simpsons. Är så sjuukt sugen på godis, men jag eller jimmy pallar inte att gå ner till ica i regnet o blåsten. Nu gör han milkshake på jordgubbar o mango, han hittade grejjer i frysen så han blev sugen och jag tackar ju inte nej ;P Hoppas ni har en bra kväll, jag har det underbart :)

.:Nyp:.


Skulle dö om jag fick smaska denhär underbara chokladen i detta ögonblick. Nån som ser dethär och ska ut o åka kan ju komma förbi med en ;P önskedrömmar




att andas






att andas genom ord.. genom musik.

däför lägger jag upp musik. sen får du tolka som du vill.

______________________________________________________________________

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig

den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Jag vissa stunder kan det kännas ensam
Och du undrar vad jag tänker på
Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
Som om hon skulle försvinna då



_______________________________________________________________________








Filmer från jakten



Filmade lite på wilma & älgen på jakten...




Wilma springandes till älgen när vi va dit 2:a gången.




Wilma tyckte de va lite småläskigt med en stor älg på backen :)







Älgjakt



Som sagt ringde min klocka 05:30 på torsdagen, jag lyckades få 1½ timmes sömn ungefär. Jag fattade ingenting så jimmy väcke mig o sa att jag lära gå upp. Fyfan jag ville bara dö, jag mådde sjukt dåligt. Jag brukar inte bli så bakfull nu för tiden men oj oj i torsdags va det INTE kul att kliva ur sängen o veta att man ska sitta i en skog hela dagen. Tillslut kom jag ur sängen, klädde på mig o sen kom pappa o farfar kl 6 o hämtade mig. Jag spydde lite utanför bilen, plus höll jag på spy hela vägen till hofors. Men men jag stog ut och piggnade på mig under dagen. Fick i mig lite mat o vatten sen gick de bra. Jag satt på pass med pappa istället för att gå som hundförare. Wilma fick sitta med mig på passet oxå, hon va så duktig o höll tyst för en gångs skull :)

När kl va runt 10 så började wilma lukta som fan i luften när vi satt på passet, hon blev helt galen. Sen hörde vi 4 smällar precis bredvid vårat pass. Hasse sköt en älg precis bredvid ;P Då knallade vi dit och wilma drog som fan och va galen utav älglukten. När vi kom fram till älgen blev hon lite fundersam och rädd, heh. Gubbarna snittade upp den där på plats och tog ur inälvorna. Wilma och den andra hunden som va med fick smaka lite kött, wilma tyckte det va MUMSMUMS! Hon gick fram till älgen o skällde & luktade lite på den. Rädd som tusan och hoppade till så fort hon hörde nått, hah. Hon trodde väl den skulle flyga på henne :) Efter ett tag insåg hon att de va nog rätt stendöd så då vågade hon va nära den hela tiden, lukta på den o försöka sno kött.

Efter vi fixat där gick vi ut på pass igen, denna gång blev det ingenting. Så efter några timmar gick vi o hämtade älgen med fyrhjuling. Sen åkte vi till slakteriet och flådde den o hängde upp den. Nu ska den sitta där i nån vecka innan styckning. Jaktlaget tyckte jag skulle följa med på söndag igen eftersom jag verkar ha älglycka med mig, för sist jag va med fick dom oxå en älg. Men jag är bjuden på födelsedagsfest på lördag i gävle, så jag skippar nog jakten på söndag för jag tänker inte plåga mig igenom en sån bakismorgon igen! ;P

.:Nyp:.


Wilma försökte med alla sina krafter att komma dit o hjälpa till



Urtagning av inälvor




Tadaa!



Wilma snodde åt sig älgens ben vid slakteriet.
Hon tyckte väl hon va värd det efter en lång dag i skogen






girlsen



I onsdags va jag på fest hos madde. Vi käkade, snacka massa o spelade lite ölspel som vanligt ;P Va skoj att träffa tjejerna igen, de blir inte så ofta nu för tiden. Senare drog vi på karma, jimmy kom o skjutsade dit oss :) De va inte så mkt folk ute, rätt lugnt faktiskt. Men de va skoj endå, de blir ju så kul som man gör det :) När kl blev 2 rinde jag jimmy så han kom o hämtade mig, snäll han :) Jag somnade inte förrän runt 4, sen ringde kl 05:30 för jag skulle upp på älgjakt! fortsättning följer.... 

.:Nyp:.



PartyParty



Tjo då drar jag iväg till madde nu då. Äta mat o dricka lite gotta. Hoppas ni får en trevlig kväll. KRAAM














Oj oj så roligt man kan ha med camen innan man ska dra ;P
Och ego får man faktiskt vara ibland :D
Byyyee



Snöööö




Igår när vi åkte så långt och lämnade o hämtade bilar gick de som smort. Vi började åka kl 14 från sandviken, vi va tillbaka i viken lite efter tolv inatt. Typ 10 timmar i bilen, lååångttråkigt :) Men de gick bra iaf, inga olyckor. MEN de va lite snöö efter vägarna, de började när vi kom upp till Järvsö. Inte mycket men de låg endå lite grann i skogen o vid vägkanterna, usch o fy jag HATAR snö. Jag hatar vintern överhuvudtaget för det är kallt kallt kallt!

Vi såg oxå fyra älgar ståendes på ett hygge. Nu lever dom farligt när det är älgjaktstider. Synd jag inte hade bössan med mig ;) Jag har ju jägarexamen, tog det i när jag gick i skolan i ljusdal. Imorron ska jag nog ut på älgjakt med pappas jaktlag. Har varit med dom två eller tre år nu. För två år sedan eftersökte jag en skadeskjuten älg med min hund Wilma, hon va skitduktig och efter fler km kom vi ikapp älgen o kunde skjuta den. Roligt som tusan. Wilma tyckte det va lite konstigt att stöta på en levande älg, hon har ju bara gått blodspår förut och fått en skank(?) vid slutet av spåret ;P

Imorron om jag orkar följa med på jakten ska jag nog gå som hundförare med wilma. Vi har gjort det några gånger och det är faktiskt superskoj. Riktigt kul att se hur hon jobbar o mår bra i skogen :)

.:Nyp:.




Wilmisen på älgpasset med mig o farsan förra året :)








Stresssss




Stree stress stress, jag stressar fan nästan alltid har jag kommit på, trots att jag är arbetslös. Hur går det ihop? Vaknade rätt sent, runt 11. Låg o hade myspys med pojken typ en timme innan vi hoppade in i duschen. Käkade lite mat o gjorde oss iordning. Åkte med buicken (bilen vi hämtade igår i ånge) till farsans jobb i valbo. Sen åkte vi till viken igen och hämtade en annan bil och körde den till firman i valbo oxå. Sen till viken igen, gjorde några ärenden. Nu har jag precis kommit hem. Ska göra mig klar för kvällen. Ska till madde på lite partaj. Jekkan, erika, sandra, helena o malin kommer oxå dit, skoj skoj. Senare blir de utgång, åttan eller karma det visar sig.


.:Nyp:.



Mot ånge igen



Tjoho snart drar vi iväg mot ånge igen. Jag kör jeepen upp så får jimmy köra nån liten toyota carina ;P Toyotan ska vi lämna i järvsö, jeepen ska till östavall som ligger nästan ända uppe i ånge. Där vi lämnar jeepen ska vi hämta en annan bil, kommer inte ihåg vilket märke det va, den bilen ska vi iaf åka hem till sandviken i. Som sagt idag kommer våra arslen spenderas i olika bilar heeela dagen o kvällen :S Tur jag har jimmy som tycker om att åka bil och vill följa med mig så slipper jag få så långtråkigt :) Nu ska ja fixa nån mat innan mr J kommer hem från nått möte, sen draaar vi.

.:Nyp:.




Idag blir de ingen tjuvtitt på dagens outfit. Mjukisbrallor och ett linne som har blekts på vissa ställen av klorin i tvättmaskin, hah. Ska snart byta till en t-shirt. Slappa kläder ska de vara när man bara ska åka bil ;P









Sooo good



Sådär så har man kikat på film o smällt i sig massa onyttigheter :S Först mat, sen "chokladfingrar", ballerinakakor, tårta & glass. Fasen dehär måste få ett slut innan jag blir en tjockis igen. För träningen har jag ju typ lagt totalt åtsidan nu, inte bra inte bra!

Så va har ja mer gjort idag förutom att typ ätit(?) Började iaf dagen med massa mys i sängen, sen tog vi ett bubbelbad med tända ljus <3 Sen va vi ner på stan och hämtade min silverring som varit inlämnad på lagning på guldfynd. Hoppas den inte går sönder nu igen när jag pungat ut 150 spänn på att fixa den. Sen va vi o hämtade en bil efter högbovägen åt min farsa. Va o handlade lite mat sen har vi inte gjort så mkt mer. Imorron ska vi åka upp till Ånge igen med en bil åt farsan. Plus ska vi lämna en bil åt nån i Järvsö. Så morgondagen kommer att spenderas i bil, gah!

.:Nypan:.









Ballerina pepparkaka




Tjohoo. Va nyss på affären o skulle handla lite mat. Fick syn på ballerina pepparkaka, va bara tvungen att köpa den o prova ;P Tyckte de lät lite småmysko men den va faktiskt goood :) Fick bara ta en kaka för jimmy, inge mer nu före maten, du vet va jag brukar säga. Hah sötnosen då, han låter mig aldrig äta gotta före maten, de får ja smaska på efter :) Köpte även "chokladfingrar", dom är asgoda. Hann faktiskt smälla i mig en innan han ryckte förpackningen av mig, hah. Nu håller vi på gör korv, strips o beasås. Är skithungrig så det ska bli gott gott goott! :) Ikväll blir det bara mys framför tv´n, se en film eller så.

.:Nyp:.











Slappdag heeela dagen




Igår hade jag som sagt fullt upp. Åkte till farmor & farfar kl tre där firade vi att pappa fyller 50 år idaag -grattis- Käkade smörgåstårta, sen vanlig tårta o drack en hel del vin o öl mm. Va lite seg efter kryssningen men de gick bra att dricka endå, värre va det för jimmy, han va bakis o höll på o spy vid första ölen. Bättre gick det sen iaf. Stannade kvar där till sex halv sju nånting, sen åkte vi till jimmys mamma i gävle och grattade henne. Blev bjuden på jättegod mat, mums mums. Va där till kl 9 nånting, sen fick vi skjuts av hans syrra o uffe till brynäs för där väntade helenas inflyttningsfest. Va där ett tag sen gick vi ut på krogen. Vi gick på hand loose, jag gillar inte det stället egentligen men igår va det helt okej. Sen på kvällen missade jag bussen för idioterna i garderoben inte kan hålla reda på jackorna. Jag fick stå i 15 min o krångla för dom hittade inte min jacka sa dom. Irriterad som fan stog ja kvar o gnällde o sa att om dom inte hittade min jacka NU så skulle ja hoppa över disken själv o leta rätt på den. Då kom vakterna. Tillslut hittade dom den, då va kl en bra bit över 2 och bussen hade gått. Jag ringde morsan så hon kom in o hämtade mig i gävle, snällt snällt.

Idag har vi legat i sängen heeeeela dagen o latat oss. Jag åkte hem en sväng på kvällen o häntade lite mat, plus va jag upp till farmor o farfar och hämtade lite tårta ;P



.:Nyp:.


Fler besökare






Vill du få mer besökare på din blogg? Jag trodde inte de skulle funka men jag har haft supermkt besökare, skoj skoj ;P Gå in på denhär sidan och registrera dig; http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Nypan





Tre partaj att avklara idag



Idag är det fullt upp. Ska åka o fira pappa som fyller 50 år imorron. Runt sex åker jag o jimmy till gävle för att äta middag och gratta hans mamma. När vi är klar där åker vi in till helena i gävle, hon har inflyttningsfest på brynäs. Fullt upp, nu har jag inte tid att sitta här heller. Hoppas ni får en trevlig kväll allihopa.

.:Nypan:.









Ser inte så mkt av kvällens outfit eftersom jag tar kort via camen så kan jag inte backa för långt bak för då når jag inte "knäppknappen" :)




Kryssningen ;P



Tjooo. Sitter här o pumpar lite musik. Har precis kommit hem från kryssningen, is was FUN! Snart ska jag, madde o jimmy ut på eightball en sväng, yepp vi håller igång än ;) Skriver mer sen om kryssningen o lägger upp liter bilder o nån film ;P Nu ska vi tvätta maddes hår som blivit klaaaddigt av likör i bussen. Hoppas ni har en bra kväll. Love

.:Nypan:. (o madde som står här bredvid full o dryg som ett as) ;)



 

Kärlek





Kärlek så stark. Hans underbara ord värmer min kropp & själ
varje dag. Hans mjuka famn som omfamnar mig om natten.
Där är jag trygg, där mår jag bra, där vill jag vara,
nu och föralltid <3


Du o jag baby, unbreakable!








Bild; Skrivet i sanden vid havet i söderhamn sept -09





Fullt upp



Idag har jag haft fullt upp. Kom hem för ett tag sen, tog en prommis med madde och hundarna runt stan. Det tog ca en timme. Åkte till ica o handlade för jimmy undra om jag kunde köpa lite gotta tills han kommer hem så vi kan mysa. Jag köpte två olika sorters chips, lösgodis och hans favoritglass ;P Sen köpte jag rosor till han oxå, tänkte överaska lite xtra :) Det verkar som han blir sen, tråkigt tråkigt är så ensamt här :( Jag har även hängt upp all tvätt, den hänger kvar i torkrummet. Får nog hänga där över natten. Snart ska jag diska upp lite, sen vika handdukar och underkläder för dom va torra. Sen ska jag bara mysa här i sängen o vänta på sötnos.

.:Nyp:.












Jag o Terbe roade oss i bilen påväg från skåne-sandviken i somras. Har man långtråkigt så
får man göra det bästa av situationen. Vi hade iaf asroligt när vi fulade oss med hundbajspåsar
som mössa på skallen. Vi va lätt övertrötta oxå. Men road blev vi ;P





Tvättning sen prommis




Håller på o tvättar för fullt. Jimmy är inte hemma, han kommer hen sent ikväll/natt :( Så jag får va lite hemmafru o sköta tvätten. Hatar dock att gå genom dendär källaren själv, uschusch. Ska strax springa ner o hänga upp det sista. 6 maskiner blev det, well done!

Ikväll blir de prommis med madde och hundarna, de va ett tag sen. Jag har ju fullt upp hela tiden. Nu har jag iaf uppdaterat bloggen lite, bra va? :) Tyvärr har jag dåligt med bilder att bjuda på. Jag har min dator hemma, den är fullproppad med gosaker. Jimmys dator som jag har nu har inte bluetooth som min så jag kan inte föra över från telefon heller.

.:Nyp:.


SwedenRock-kryssning imorron ;P



Imorron draaar vi. Jag, Jimmy, Madde och Sandra åker iväg på den efterlängtade swedenrock-kryssningen. Biljetterna har tydligen varit slutsålda ett bra tag så de blir nog sköööj. Jag, Madde o Sandra va ju iväg på förra kryssningen i april and it was fuuuun :D Vi gjorde ju även en liten film då oxå, hahah den är sjukt bra :) Lägger upp den här igen.

.:Nyp:.



Love


Ner i diket



Igår åkte vi (jag o mr J) till bastfallet, rolle ville att vi skulle komma o sova över så vi gjorde det. Vi kom dit på kvällen och då ville jimmy ut o rasta saaben. Den står avställd där uppe tills vi blir lite "rikare" och kan ställa på den igen. Vi åkte ut efter små grusvägar som gick genom skog och åkrar. På en åker såg jag 3 rådjur. Kolla rådjuren på åkern sa jag. Då svängde jimmy ut mot åkern lite så lyserna skulle lysa på dom eftersom det va mörkt ute. Där va ett dike som inte syndes pga allt högt gräs så vi for rakt ner i diket med högra framdelen på bilen. Nästan hela bakdelet va uppe i luften för diket va tydligen rätt djupt. Vänstra bakhjulet va fan en meter upp i luften, jag trodde biljäveln skulle rulla över på sidan o taket för de gungade så mkt. I spöregnet fick jag klättra ut, sen klättra upp på bakluckan och sätta mig, dyblöt blev jag om arslet. Sen fick jag sitta där och gunga medans jimmy försökte backa upp bilen. Icke sa nicke, vi satt faaast. Han gick till ett hus i närheten men dom öppnade inte dörren. Då lära han gå till rolle viket va en liten bit, i total mörker genom skogen och i spöregn. Jag satt kvar i bilen. Låste dörrarna gjorde jag oxå eller det va jimmy som låste in mig så ingen idiot skulle komma sa han, hah. När ja satt där ångrade jag mig att jag inte gick med jimmt ist. Jag började fan höra saker och se saker i syne, helt sjukt. Sen började jag tänka på alla skräckfilmen och fick värsta nojjan att det skulle hoppa upp nån utanför bilen och försökta ta sig in o mörda mig. Tack och lov är bakrutorna tonade, hade dom inte varit det hade jag nog dött i nojja för nu va jag lite "osynlig" iaf. I totalmörker satt jag i en låst bil, utan mobil, utan cigg och de enda jag såg va ett dike och en åker neranför mig typ varannan sekund. Anledningen att jag såg de varannan sekund är för att de enda lyset jag fick va ju utan varningsblinkernas som tickade så jävla irriterande.

Jag överlevde iaf och efter en evighet (kändes det som iaf) kom jimmy med våran lilla racerpolo. Jag berättade hur rädd jag varit och att jag sett o hört saker(in my head). Då sa han "tror du inte jaag va rädd då. Fick gå ensam i mörkret o spöregnet. Jag trodde en björn skulle komma" Haha så jävla söt. Vi fick iaf upp saaben tillslut med våran lilla polo, sen åkte vi hem o myste framför tv´n hos rolle.

.:Nyp:.








UpdateUpdate



Ska försöka uppdatera lite bättre, iaf idag. Sen kommer jag inte vara hemma förrän på söndag typ =/ Som sagt åkte jag till Sandra Nilsson och firade hennes födelsedag i fredags. De bjöds på god mat o tårta o grejjer, mumsmums! De sjöngs singstar och snackades tjejsnack.. Sen åkte vi till heartbreake i gävle, va ett tag sen man va ut där. Synd att jag inte har bild på min outfit, jag tyckte jag såg rätt het ut iaf och enligt jimmy skulle varenda kille stöta på mig i gävle, höhö.. Jimmy o John kom oxå in i gävle och gick ut på krogen, jag imgicks med dom lite grann där inne. De blev lite strul och vi tog taxi hem till viken runt kl 1. Sen tänker jag inte berätta så mkt mer om natten, men de va iaf lite småkaos och två dörrar blev trasig. Glassplitter ÖVERALLT i lägenheten, varje liten mm. Tavlor gick sönder, massor av glas o muggar då bordet flög iväg över halva golvet, ja det mesta gick sönder faktiskt. Plus att det va blod öööverallt, täckte alla golv, väggar, lite på fönstret, köksluckor, balkongen, datorn, bordet, hela badrummet, ja precis överallt. Det såg ut som nån blivit slaktad där, men det va bara jimmys lilla finger som hade fått sig ett rejält sår. Två väktare kom förbi och undra om allt va lugnt, sen nån timme efter dom åkt kom piketbussen med 4 snutar som ringde på. Men men de va lugnt så dom åkte på en gång, och dom va ovanligt snälla denhär gången. Alla va jättetrevlig. 

Vi gick väl o la oss 7-8 på morron. Vaknade runt kl 12. Jimmys hand va inte fin så vi åkte till sjukhuset. Där fick stackarn sy 4 stygn. Doktorn frågade om det hade blött mkt. Vi sa att det såg ut som nån blivit slaktad hemma, och det kunde han förstå för det hade skärts av en artär i fingret.

Dags att parta lugnare. Grannarna är väl inte alltför glad kan jag tro, men jimmy flyttar ju snart endå så det va skit samma.

.:Nyp:.








YeeyYeey



Japp japp dålig uppdatering här. Pallar inte skriva mkt nu, kan ju sammanfatta lite grann. I fredags va jag till Sandra, hon fyllde år så vi firade henne. Sen blev det utgång på heartbreake i gävle. Kvällen slutade i viken med poliser, glassplitter, trasiga dörrar o blod everywere.

Lördag = Pizza o film

Söndag= Städning o slappdag

Måndag= Prommis med Sandra till högbo. Sen nu ikväll prommis med jimmy o wilma runt stan

.:Nyp:.



RSS 2.0