Städat bil mm



Idag skulle vi vara duktig och gå upp kl 07:30. Klockan ringde men det va så skönt i sängen så istället för att gå upp o ta en morgonpromenad som vi hade tänkt låg vi kvar o myste till 12 nånting.

Idag har vi hunnit med lite grejjer. Va på banken, sen åkte vi och tvättade & städade bilen i valbo för den va så skitig. Plus tvättade vi en bil åt pappas firma. Sen åkte vi till gävle och gick in på åhlens. Köpte skrubbduschcreme och lite badskum. Skrubbduschcremen va från ldb och luktade asgott, va bara tvungen att köpa den. Hah sen badskummet vi köpte. Det fanns inget som luktade gott förutom ett sjörövarbadskum från barnavdelningen. Det va grönt o luktade mums så det köpte vi. Sen va det tre små flaskor formade som kritor i olika färger röd,blå,grön som både kunde användas till att måla på varandra eller ha som badskum. Perfekt för oss som är lite småbarnslig ibland så det köpte vi oxå, heh. Även dom från barnavdelningen.

Efter det for vi till jimmys mamma och drack en kopp kaffe. Va där ett tag sen drog vi till biltema och köpte grejjer till bilen våran. Extralysen (våra helljus är så dålig så vi måste ha nåmer så vi ser nått i mörkret), sen köpte vi en växelspaksknopp & pedaler i krom som vi ska ha för att pimpa upp bilen lite ;P Växelspaksknoppen har vi redan satt dit, pedalerna fixar vi väl imorron eller så. Efter biltema drog vi till max o käkade, jag valde favvisen fajithasallad, soooo good! Efter vi käkat drog vi till farmor o farfar och hämtade wilma sen drog vi ut på en långprommis runt stan.

Ja idag har vi gjort mkt, det känns skönt. Imorron få se vad som händer. På kvällen ska jag försöka tvinga med jimmy ut på stan för det är halloweenkväll och alla barn brukar va utklädda och butikerna har öppet längre, plus att det brukar va musik o så. Det brukar även vara nersläckt på stan och marsaller som lyser upp ist :) Får väl se om jag kommer iväg eller inte.

Nu säger jag tvmys! Heeej

.:Nypan:.



Wilma på badbryggan i högbo när vi tog en promend runt sjön




Racerpolon. Dörrarna ska omlackas sen är den en riktig pärla ;P



Jag o jimmy på kryssning






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0