Intressant



Hm.. Fick reda på en grej i lördags. Blev rätt chockad, har smält det lite nu :) Igår va vi iväg på en intressant grej, imorron blir det endå mer intressant.

Har tyvärr inte tid för bloggen nu för tiden som ni kanske märkt.

.:Nypan:.



Dopet




Nu har lilla pysen somnat, utan bråk dessutom, så sköönt :) Få se när han vaknar, igår vaknade han redan kl 00 och skrek som en galning, fick knappt tyst på honom. Han vägra somna om så jimmy fick sitta uppe en sväng, dom kollade på tv, själv somnade jag. Han har börjat skrika ibland när han vaknar, så dryygt =/

I lördags va dopet, det blev så lyckat och allt gick bra. Noel va jätteglad hela tiden, han grina inte ens när han fick vatten på huvudet. Ist vände han sig om och började plaska i vattnet, haha. Vi hade tre psalmer och en sång. Tryggare kan ingen vara, Barn och stjärnor samt Du vet väl om att du är värdefull. Låten heter Vid din sida och går inte att ladda ner men den går att lyssna på här; http://www.dopguiden.se/musik/vid_din_sida.html. Den är så otroligt fin. Va nära till tårar men jag höll mig, jimmy erkände också att han va nära till det men han kunde också undgå dem haha. Och vi va inte de enda som hade gråten i halsen har vi fått hört efteråt. Vi hade räknat med max 40 st som skulle komma, men ist kom det ca 50 pers. Fikat räckte gott och väl, det blev massor över. Noel fick massor med presenter, alla va såå fin och jättebra och vi fick inte en enda dublett av nånting. Tack alla som kom <3 Ni kan kika in på jimmys mammas blogg, hon har ett inlägg om dopet och massa bilder där; www.keltisk.blogg.se.

Nej dags att göra lite nytta här hemma.

.:Nypan:.

 

 

Bilder tagna från Eva

(www.keltisk.blogg.se)




"Ni var verkligen fina som tagna ur en film alla tre:)
Och de va det finaste och stämningsfullaste dopet jag varit
på och man blev rörd till tårar.
Kram eva"


Ja behöver man säga nått mer, allt va helt perfekt :)









Dop




Imorron är det dop för Noel. Full fart med bakning och städning. Jimmy har varit skitduktig och städat som en galning hela veckan, han har skurat varje vrå, värre än en flyttstädning. Nu är det skinande här hemma.

Nej dags att återgå till hushållssysslorna. Kanske skulle äta nått också, har ju bara ätit frukost =/

.:Nypan:.




Ont i hjärtat




Jag kan inte sluta gråta, tårarna sprutar. Jag känner inte denna tjej, men fyfaan ingen ska behöva gå igenom nått sånthär!!! Herregud jag vågar inte ens tänka på vad jag skulle göra om Noel lämnade mig.


Ja de senaste inläggen i hennes blogg talar väl för sig själv.
Fruktansvärt, så jävla fruktansvärt...


Lilly vila i frid <3



www.mimmiastrom.blogg.se







Noel sover just nu, men jag önskar nästan att han vaknar snart så jag får krama och pussa han. Noel jag älskar dig, lova att aldrig lämna mig <3








En vecka



En vecka avklarad på nya praktikplatsen, ett demensboende i Sandviken. Nu har jag "bara" 9 veckor kvar, snälla låt som gå foooort.

Jimmy och Noel är hos R, dom har varit borta sen innan jag kom hem :( Nu ska jag gå till wilma och mysa med henne.

.:Nypan:.



God natt

Ligger i sängen. Har precis nattat Noel så nu sover han i sin säng. Har varit till farmor och farfar ikväll. Klippte wilma lite, klippte bort hårda hårtussar mellan trampdynorna och klippte klorna. Imorron ska hon lämna blodprov så vi får kolla upp hur bla levern mår. Börjar kl 7 imorron, håggah kill me. Cyklar dit och hem, det blir väl ca 5km om dagen. förhoppningsvis kanske man går ner nått gram under dessa 5 veckor. Har ju fortfarande ca 10 gravkilomkilon kvar, suck. Nej dags att sova. Jag får ju inte så mkt sömn, Noel vaknar typ varannan timme nu för tiden. Då blir jag vaken ett tag. jag sover väl kanske en timme åt gången, kanske mindre för jag har svårt att somna om hela tiden för jag är rädd att försova mig. Därför är jag så slut om dagarna, glömde skriva det i förra inlägget. Nä god natt. MobilBlogg från mig!mig!

Hallå där




Ja men hallå där. Sitter aldrig vid datan längre, har inte tid. Idag började en ny praktikperiod och jag är på ett nytt ställe. Är på ett demensboende i Sandviken. Få se hur det blir. Är väl inte skitpepp men det ska bli intressant. Idag fick jag sluta tidigt, såå sköönt.

Va ska man annars säga? Har väl inte hänt så supermkt på sistonde. Har praktik hela dagarna, när jag kommer hem tar jag hand om Noel tills han somnar runt 21-22. Då får jag lite tid för mig själv så jag kan duscha och göra mat och lite sånt. Är oftast dötrött efter det så jag stupar i säng så fort jag får chansen och när allt är klart här hemma.

.:Nypan:.





RSS 2.0