Ormbiten



Ujj ujj här va de dött som fan. Har verkligen inte tid för datorn.

Veckan som gått har jag: varit till falun med wilma, hon blev ormbiten på tungan och va nära att stryka med. Fick ligga inne på falu djursjukhus från lördag - onsdag. Hämtade henne igår, nu är hon mkt bättre men inte riktigt bra. Fortfarande sår på tungan och den är lite röd, och hennes levervärden är förhöjda. Äta och dricka har hon svårt för.

Har varit ut på krogen med jimmy och några kompisar till han. Först satt vi här hemma och spelade poker, texas holdem. Jag bara älskar att spela det, såå kul :P Jimmy vann potten på 700 spänn, niice..

Har varit på bio med jimmy, jägarna 2. Riktigt bra film. Uppföljare brukar va kass men denna va riktigt bra!

Har haft praktik varje dag denhär veckan. Kännt mig sjuk typ också. Varit ap-trött, mått illa, vari svimmfärdig, yr... Ja you name it. Gravid kan man tro, men de får vi inte hoppas! Tog blodtrycket härom dagen, hade bara 104 i övertryck. Alltså riktigt lågt.. Kanske har med det att göra. Ska ta om blodtrycket nån dag få se hur de ligger då.

Nu vakna pysen! Ciaooooo








Förändring




Tänker...Grubblar... Funderar... Fantiserar...













Vill ha en förändring,
trivs ej som det är nu....






Öppna förskolan



Har haft fullt upp i veckan med plugg och Noel. I tisdags och idag (fredag) har jag och jimmy varit med Noel på öppna förskolan tillsammans med S, J och deras dotter B :) Idag va det sångstund. Noel va trött och lite gnällig, trodde han skulle börja grina men han satt helt tyst och verka gilla det, haha lilla sötnosen min <3

Har pluggat i veckan, iaf dom dagar min dator inte har levt sitt eget liv. Den har typ kraschat ett x antal gånger denhär veckan.. Blivit helt knäpp, försökt återställa sig sj, bara en blå skimmrande bild.. Ja you name it! Fick psyk första gången den gjorde så för jag hade inte sparat mitt arbete på nå annat ställe än i datorn. Det arbetet satt jag och skrev på i 9 timmar i sträck i tisdags. Sa att jag hoppar av skolan om datorn är trasig så jag måste skriva om skiten. Tack och lov börja den funka igen efter ett tag. Idag skrev jag klart arbetet, 9 sidor sammanlagt blev de, puh! Tror iaf jag är klar iaf med det, pallar fan inge mer. Har även träffat lotta(igår) och skrivit ett annat arbete, de blev nästan klart.

Har väl inte gjort så mkt mer än det i veckan. Eller jo igår klippte(raka) jag en katt. Va upp med mamma en sväng på stan idag. Hon köpte en "dreggel-lapp" åt noel, strumpor och vantar ;P Noel dregglar som tuuuuusan nu, och biter på exakt allt!

Jag har haft lite fredagsmys med Noel nu ikväll. Åå vad jag älskar dig unge! <3




Idag på öppna förskolan
16 sept 2011




Han är så söt att ta kort på för han tittar jämt in i kameran :)




Ja det är nappsnöret som sitter fast i örat på han. Vi gjorde de på skoj,
och nej det gjorde inte ont på han.












<3





Babygym



Noels babygym :)







Första bilden skickade jimmy till mig i veckan
när jag va på praktik. Blir alltid lika glad när
jag får små mms med bilder på Noel
när han har det bra <3





Helgen



Igår va jag ut på lite roligheter med några tjejer. Först hem till Madde på tacos och alkohol, sen drog vi ut på eightball, spelade lite biljard och black jack. Lärde madde att spela black jack och fan vilken nybörjartur hon hade alltså! :P Påväg hem blev jag förföljd av en turk. Såg hur han glodde på mig hela kvällen, sen följde han efter mig och försökte ragga upp mig på vägen hem. Blev lite rädd ett tag när han vägra fatta att jag inte va intresserad. Till slut knatade han iväg när jag stannade och pratade med madde i telefon så han skulle fatta att jag inte ville ha med han att göra! Hämtade upp Noel som va hos min mamma och pappa, gick hem och myste ner oss i sängen :)

Idag har jag varit i valbo med mamma, pappa och noel. Käkade på ikea och sen kollade vi i några affärer. Och nu ikväll gick vi till farmor och farfar och hälsade på.

.:Nypan:.



Morot -och potatispuré på ikea ;P




Noel på sin morfars axlar :D






En vinst till



Vann en tröja till Noel från Wcollection på facebook som jag fick uppsydd efter mina önskemål. Jättefin är den och tyget är superskönt :)












Världens sötaste gulleplutt
<3








Vinst




Min fina vinst som jag vann av By Elaa på facebook :)








2 veckor




2 veckor är nu avklarat av praktiken, känns sååå skönt. Idag har jag varit helt matt, gått upp 6 varje dag två veckor i sträck, plus att jag ammar några gånger om natten. Idag på jobbet va mina ögon blodsprängda, i need som rest! Ska bli så skönt att slippa ställa klockan imorron bitti. Btw är jag "ledig" nästa vecka. Har sparat ihop mina dagar så jag får alla på samma gång (har jobbat 40 timmar i veckan ist för 30 som vi egentligen ska, och har på så sätt sparat ihop en hel vecka). Aja svårt att förklara för er som inte fattar. Fast jag blir ju inte ledig, då ska det pluggas för skolarbeten ska in. Men jag kommer få lite mer tid för min lilla älskling Noel iaf, det känns bra <3 Eller jag ska iaf ta mig tid! :)

Ikväll blev det pizzamys med mina pojkar <3

Förresten har jag bokat dopdag idag! 15 okt ska lilla Noel döpas, det blir i Sandvikens kyrka och inte Högbos som vi först hade tankarna på.

.:Nypan:.








Praktik




Jo de går bra på praktiken.. Önska dygnet hade typ 12 timmar till bara..

Hade riktigt trevligt i fredags när vi va ut i skutskär, och hade riktigt skoj i söndags när vi va på gröna lund :)

.:Nypan:.




Grattis älskling




Ska lägga mig nu så jag kommer upp imorron bitti, kommer troligen inte hinna skriva nåmer förrän nästa vecka för vi ska va borta typ hela helgen.

Imorron ska jag först ha praktik, sen hem och duscha & göra mig klar. Sen åker vi till bastfallet med Noel, efter de åker vi till skurskär och kollar på eddie nilsson(eddie meduzas son) som ska spela. På natten åker vi tillbaka till bastfallet och sover där. (har skjuts av madde hela tiden, niiice)

På lördag blir vi ute i bastfallet hela dagen, sover troligen över där en natt till.

På söndag lär vi gå upp tidigt, då ska vi åka till sthlm och gå på gröna lund med jimmys moster + familj. Jimmys syrra skulle också komma dit tror jag. De blir nice.

Har nyss kollat vädret, de verkar bli bra väder så de känns ju kanon. Ser verkligen fram mot helgen :)

Jimmy fyller år NUUUUUUUUUUU, kl är 1 minut över 12. Ska gå och ge han en puss nu :) Har köp en present idag, EN SJUKT DYR JÄVEL.. Säger inte vad det är ifall han är här inne och snokar. Har sagt att jag inte köpt nått för egentligen hade jag inte råd, men idag fick jag pengar från csn så jag köpte dendär saken som blev mkt dyrare än planerat. Aja det är han värt, han har varit såå duktig här hemma i veckan nu när jag haft praktik :) Han får den imorron för jag har inte hämtat den än.

Just ja, jag vinner som fan på facebook. Det är jimmys moster som fått mig beroende. Har vunnit en misha barton väska, den blev skickad igår så den har jag inte fått än. Kostar väl runt 1000lappen ny. Nyss fick jag reda på att jag vunnit ett äkta silverhalsband med valfritt namn ingraverat i, värde 699kr. Tidigare idag fick jag reda på att jag vunnit ett spa-kit :D Har vunnit fler saker med ;)

Det går bra nu kompis det går bra nu...

.:Nypan:.




RSS 2.0