Tävling


Det här halsbandet nedan går att vinna om du går in på jewelsforyou på facebook. Sen
har dom en till tävling där du får välja valfritt smycke från deras nätbutik.
Nätbutiken hittar du här: www.jewelsforyou.se









Första dagen




Idag va första dagen på praktiken, gick väldigt bra och det va trevlig personal. Min handledare är underbar. Vi tog det bara lugnt tills efter lunch, då åkte vi iväg till österfärnebo och åkte hem till lite folk för sjukvård i deras hem. Vi är inte på hälsocentralen hela dagarna utan vi kommer åka iväg på lite hemsjukvård och sånt :) Idag gjorde jag inte så mycket, tog nått blodtryck och delade medicin i en dosett. Får väl se va morgondagen har att bjuda på :)

Det har gått bra för jimmy och noel idag, noel har varit snäll. Idag när jag kom hem höll jimmy på med mat, men jag fick inte gå in i köket för de va en överaskning. Han höll på typ i 2 timmar innan de blev klart, sen blev jag serverad mat i vardagsrummet. Tack älskling, det va jättegott och de va så skönt att slippa tänka på mat idag <3

Jimmys moster ringde ikväll, hon hade vunnit 8 inträdesbiljetter + åkband till gröna lund på söndag och frågade om vi ville följa med, så vi bestämde oss för att göra det :) Hoppas bara det blir bra väder. Ska bli skoj att åka dit, de va 2 år sen sist vi va där. Vi ska åka kärlekstunneln med Noel och kanske nån annan karusell ;P


Hoppas ni andra klasskamrater har haft det bra på första praktikdagen idag!

.:Nypan:.




Praktik




Ska väl knåpa ner nån rad här innan jag går och lägger mig.

Va i skolan idag, 9:30-16.00. Va lite småjobbigt att va ifrån Noel, jag saknade han massor. Hade massa info om praktiken i skolan, vi ska ju ut på 15 veckor nu. Imorron börjar de, shiiiit. Jag är förväntansfull, det känns på nått sätt bra. Ska vara på en hälsocentral i hedesunda, lite långt att åka men det är bara att bita ihop. Ett bra ställe har jag hört, jag hoppas det. Har pratat med handledaren på telefon, hon lät riktigt trevligt. Det bådar gott!

När jag kom hem gick jag upp på stan o mötte jimmy och noel, soom jag längtade! :) Dom hade haft det bra idag, de hade varit ute på massa saker :)

Här hemma fick vi besök av R med familj, trevlans. Efter de gick vi och handlade sen gjorde jag kycklingpaj med purjolök och lite annat gott i. Jimmy blev utringd på jobb inatt =/ Tråkigt, men det är ju bra med pengar..

Jag och Noel har myst massor ikväll, han är såååå go på kvällarna. Ligger bara och myser som värsta mysmysen. Jag har bäddat ner han i dubbelsängen ;P Tänkte att han får sova där med mig inatt när jimmy jobbar. Annars sover han i sin säng tills han vaknar på natten och vill ha mat, då brukar jag flytta över han. Men nu ligger han i dubbelsängen och sover, han är så söt. Ska snart krypa ner hos honom <3

Ja som sagt imorron börjar praktiken. Kommer gå 7:45-17:00 tror jag. Tar väl ca 35-45 minuter att åka med bil, bläh va långa dagar =/

På fredag fyller jimmy år, 26 år blir han. Vi har biljetter till fyra små rum i skutskär. Eddie Meduzas son ska spela där. Mamma och pappa är i turkiet så den barnpassningen sket sig. Vi tänkte först strunta i att åka till skutskär eftersom vi inte har nån passning till Noel, men nu ska han nog sova i bastfallet (vi åker dit på natten efter krogen). Vi är där tills Noel somnar, sen åker vi iväg och kommer hem på natten. Madde skulle skjutsa oss tror jag. En jävla bit att åka men det är hon fan skyldig efter alla gånger man häntat henne mitt i natten i gävle då hon missat bussen ;)

Nej dags att sova om jag ska palla med morrondagen.

God Natt

.:Nypan:.



Världens finaste gulleplutt
<3







Dött




Dött här, i know.. Har inte tid att skriva, orkar inte skriva... Så va har hänt på sistonde? För mkt för jag ska orka skriva :P På måndag börjar skolan, börjar få ångest =/ På tisdag är min första praktikdag, my good hur ska dehär gå.. Gör jag fel, borde jag stanna hemma ist..? Jaja funkar de inte är de bara att strunta i de 10 första veckorna som jag hade tänkt från början.

Skrev tenta igår(fredag). Läkemedelsräkning. Tror att jag klantade mig, gjorde ett jävla slarvfel. Tror att jag skrev att 5000/5000 är 5(!). Det är ju för fan 1... Svaret skulle bli 1 ml... Skrev upp svaren på en lapp innan jag lämnade in tentan och gick ut.. Jämförde med mina klasskompisar utanför, och jag har skrivit 5 ml. Vet inte om jag skrivit av fel eller om jag råkade göra dedär jävla slarvfelet. Troligen har jag tabbat mig så jag måste göra om tentan :( (och nej matte-talen är inte sådär enkla, detdär va bara sista delen av hela uträkningen) :P

En sak till, jag är sjuk. Jag som sällan blir sjuk.. Förkyld och nackspärr, yeey!

Lagade mat ikväll för ett helt kompani. Köttgryta(fläskfilé) med typ tusen ingredienser, gött som fan blev de. Hela jävla grytan blev proppfull, vet inte hur många liter den rymmer. Kan ju nämna lite som va i grytan; en flaska rödvin, creme fresh, grädde, gul lök, purjolök, morötter, paprika, champinjoner, kantareller, ärtor, enbär, svartvinbärsgelé... Aja jävla gött blev de iaf :P 

Okej de blev ett litet inlägg endå.

.:Nypan:.





Högbo




I helgen va vi på kräftskiva i skutskär. Hade mkt trevligt. Senare på kvällen drog vi till tre små rum och festade loss, hade riktigt skoj. Kom inte i säng förrän kl 8 på morron.. Sov kanske 1 timme. Va rätt sliten dagen efter.

Idag har jag, jimmy och noel varit till högbo. Kollade först in högbo kyrka, funderar på att döpa Noel där. Sen ringde jag ett samtal till en på högbo bruk och hörde lite om va de kosta att hyra lusthuset som ligger så fint bredvid vattnet, tänkte att vi skulle ha dopfika där efteråt. Vi gick även en promenad runt sjön, skönt va de. Ringde farmor o farfar, dom va påväg till högbo så vi stannade kvar en stund och käkade glass med dom vid qvarn. Haft en mysig eftermiddag.

Iaf så funderar vi på att ha dopet den 24:e sept eller 8:e okt.

.:Nypan:.






Kräftskiva




Imorron är vi bjuden på kräftskiva i skutskär. Konstigt nog har jag ingen lust alls, har en konstig känsla i magen. Vi har barnvakt åt Noel men jag vet inte om jag vill lämna honom när det är så långt bort. Okej det är inte skitlångt, men man kan inte gå hem om man skulle vilja. Få se hur det blir, imorron kanske jag har en annan känsla och känner för det mer.

Det är iaf skoj i skutskär, dom är galna som jag och vi har alltid kul :D

.:Nypan:.



Midsommar -11 med skutskärsgänget
:)





Vaccination

 



I tisdags så va det dags för Noels första vaccination. Jag gruvade mig lite för jag vill verkligen inte att lillhjärtat mitt ska få ont. Två sprutor va det och dom skulle vara två stycken som stack samtidigt i ett varsitt lår. Usch usch.. Noel va glad och han fick sitta i jimmys knä. Han åt i nappflaskan och jag hoppades på att han därför inte skulle känna nått. Tji fick jag, när dom stack han skrek han rakt ut så han blev alldeles röd i ansiktet, men han grinade bara lite grann efter det. Ååå stackars lillplutt, det gjorde ont i hjärtat på mig. När han är 5 månader är det dags igen för två st till :( Önska han kunde slippa men han måste ju ta dom, det är för hans eget bästa.

Jag tycker inte heller om att få sprutor men jag skulle lätt ta 100 st för hans skull om han då slapp, men nu är det ju som det är och han måste få dom :(

Lillplutt blev sjuk och fick feber efter sprutorna. Han sov typ hela eftermiddagen och kvällen(och natten). Alldeles stekhet va han. Vi har ingen bebistermometer men vi tog våran som man har i munnen. Jag stoppade den innanför läpparna på han när han sov, då gick den direkt upp till 38.8 grader. Troligen hade han 39-40 eftersom jag inte kunde mäta riktigt. Då väckte vi honom och gav han alvedon <3 Dagen efter va han piggare iaf :) Lillskrutt då. Han fick sova med oss på natten, det tyckte jimmy va ett måste eftersom är man sjuk så får man sova i sängen med mamma och pappa ;P

.:Nypan:.



Tror det är tänder på g. Han gnager på allt han kommer över.






Träning




Igår rörde jag fläsket lite. På morron stog jag på orbitreken i 30 minuter, och på kvällen tog jag en promenad med Noel ca 5 km. Idag blir det väl att gå en sväng igen.


.:Nypan:.




Haha hittade denhär bilden och det som är
så roligt är att våran orbitrek ser PRECIS ut såhär
asg





Om du lämnade mig nu...










Saknar




Saknar bebismagen....




Häftigt att Noel låg där inne
(2 dagar innan Noel föddes)




<3
(Vecka 36)






Praktik



Snart börjar skolan och det är 15 veckors praktik nu i höst. Jag hade tänkt att vara ledig de 10 första veckorna sen göra det 5 sista. Men nu har jag planer på att endå försöka göra alla 15 veckor. Skrev till läraren igår och hon skulle försöka fixa plats åt mig även de två första perioderna(den tredje perioden har jag plats på bb/förlossning).

Fick iaf ett mail nyss från henne, jag har fått en plats på hedesunda hc den första perioden. Vafan det är ju över 4 mil dit. Ska man åka med buss lär jag först åka till gäve och byta där.. De kommer ju ta fan 1½ timme att åka.. Och åka bil, 8.5 mil om dagen i 5 veckor.. Fan va dyrt... Och jag har inte ens nån bil...


Jaja få se hur dehär ska gå.

.:Nypan:.



Bla bla bla



Har fullt upp om dagarna, hinner inte med att skriva här som ni kanske märkt.

Som sagt i torsdags va vi i furuvik, vi va där i typ 5 timmar. Hade riktigt mysigt :) Noel åkte karusell för första gången också, haha. Har massa bilder men dom hinner jag inte lägga upp nu.

I fredags va vi ut och fiskade med R+familj. Vi grillade lite och så också. Det va trevligt men vi fick ingen fisk dock.

I lördags va vi ut till R+familj i bastfallet, drack lite, grillade och så. Vi sov över där till söndagen.

I söndags kommer jag inte ihåg va v i gjorde efter att vi kom hem, va väl bara hemma antar jag.

Och där vakna Noel, slut på denna upd!

Ciaoo




Furuvik



Idag åker Jag, Jimmy och Noel till furuvik :) Dom är på affären och handlar, jag har precis kommit ur duschen. Ska fixa mig sen åker vi.

.:Nypan:.






Läkemedelsräkning




Blev inte så mkt plugga idag, de blev en hel del snack sen va Noel lite smådryg så de blev inte så mkt gjort. Tenta näst nästa fredag eller va de blir, shit fyfan de kommer inte gå bra =/

Nu står Noel i hoppgungan och jimmy leker med han :P Han é så söt :)

.:Nypan:.



Aldrig svika dig




En gång lovade du mig att aldrig svika mig, att alltid vara ärlig och aldrig gå bakom min rygg. Ord jag trodde på. Jag har blivit sviken många gånger i mitt liv och lovade mig själv att aldrig gå på skiten nåmer, men endå valde jag att tro på dina ord, att lita på dig. Och det har jag gjort, tills i tisdags... Tydligen är man ärlig när man berättar en sak efter 3 veckor. Tydligen ljuger man inte när man håller sanningen bakom min rygg. Tydligen har man inte gjort nått fel eftersom sanningen kom fram(till slut), de tog ju bara ett x antal veckor. I mina ögon är det lögn, i mina ögon är det att gå bakom ryggen på en. Det spelar fan ingen roll att det "bara" tog tre veckor, du har svikit mig. Din ursäkt va att det inte har funnits nån tid att berätta. Det finns väl för fan alltid tid. Men tydligen inte enligt dig.. Enligt dig har du inte ljugit, du har bara inte haft tid att berätta. Sånt jävla bullshit!

Du träffade henne för att rena ditt samvete, men i samma stund så går du bakom min rygg och sårar mig så förbannat. Nej jag är inte så ledsen för att du träffade henne, jag är ledsen över att det skedde bakom min rygg och att du ljugit om det fram tills i tisdags. Först behandlar du mig så som du gjorde, sen åker du iväg och ringer dit henne, fyfan.. Jag och Noel fick klara oss själv, jag grät mig genom natten, och du satt där med henne och jag va alldeles ovetandes. Och du ljög för mig.. Och dina ord om att det inte funnits nån tid till att berätta, KYSS MIG I ARSLET. Du har fan kunna berättat det på en gång eller dagen efter när redan allt va förstört.

Nä fan, äckligt beteende och de gör så jävla ont. Det gör ont att veta att jag inte betyder mer. Hoppas det va värt det, hoppas ditt samvete är renat nu, för jag menar du har ju inte gjort nå fel...

Äh har så mkt att skriva men tänker inte gagga mer nu. Få se hur denhär skiten slutar. Nu är jag lixom tillbaka, nu kan jag inte ens lita på dig. Varför fortsätta med nån som man inte kan lita på.. Ska jag jämt gå nu och fundera på om "sanningen" snart ska fram eller, ska jag alltid behöva fundera om det är nått du döljer? För tydligen är man ärlig om man först ljuger, sen berättar sanningen! Tänk om jag skulle ha gjort likadant mot dig, hahah fyfan vilket hus i helvete de hade blivit då. Du har iaf lovat att aldrig göra så mot mig igen. Ska du göra nått eller har gjort nått så ska du berätta det på en gång. Jag hoppas du håller det, för jag älskar dig och vill leva med dig men för att kunna göra det måste man ju vara ärlig mot varann och kunna lita på varann.


Förstår bara inte hur du kunna göra så mot mig...


Dead Rose Love Black






trasig.





Plugg




Här va de dött, vi har varit bortrest på semester i jimmys sommarstuga i leksand tisdag-söndag, och sov hos R söndag-måndag. Nu ska jag till Lotta och försöka plugga lite läkemedelsräkning. Noel hänger med så jag hoppas han är lugn, han har varit galen nu på morron =/ Dags att knalla!


.:Nypan:.




RSS 2.0