Fredag




Lära tänka efter va det är för dag idag, och hoppsan det är ju fredag. Idag har jag varit i valbo med Noel och mamma, pappa kom oxå dit och käka lunch med oss. Jag köpte ett par nya byxor, likadana som jag köpte för nån månad sen men jag får alltid massa jävla småhål i mina kläder, vet inte om det är tvättmaskin som tuggar sönder dom eller vafan det är. Irriterande är de iaf! Köpte också nya handdukar och några små gosedjur på ikea till Noel. Råkade även sno, hör och häpna, en toaborste! Höll på med självscanning och missade att slå in den för jag höll på att gulla med Noel samtidigt. En morsa som snattar toaborstar, sweet!

Nu ikväll åkte jag och Noel till bastfallet, jimmy är där och skruvar med bilen våran. Han blir där inatt igen så de blir att sova ensam ännu en natt, suck.. Vi ser varann typ aldrig, börjar bli less på det faktiskt. Fast nu klagar jag inte, han fixar bilen så det är ju bra, men de hade ju varit trevligt att umgås lite och få lite hjälp med Noel emellanåt. Men efter dehär blir han väl förhoppningsvis hemma lite mer.. Jag blev kvar sent, åkte hem kl 22:30, Noel va underbar där borta, han va hur snäll som helst med bara lite gnäll. Påväg hem höll jag på att köra på ett rådjur, de sprang rakt ut framför bilen, tur jag hann bromsa. Hade inte haft nån lust att springa ut och jaga ikapp det när jag har Noel med mig.

Nä nu kika lite på nätet innan sängen väntar.
Ciaoo

.:Nypan:.


Gosegubben innan han slocka när vi skulle käka inne på ikea :)






Without pics




Tänkte uppdatera lite snabbt, utan bilder blir de dock. Sorry...

Idag va jag & Noel me morsan upp på stan med sväng, på eftermiddagen kom jimmy hem efter att ha varit ute och flängt hela morron och halva eftermiddagen. Han frågade om ja ville med till gävle och köpa billack till bilen. Mamma tog Noel så vi åkte iväg till gävle, va till färgtorn och biltema. Efter det åkte vi till skroten i kungsgården och skruva bort en framskärm som ska fixas och sättas på våran bil då våran framskärm är rostig och ful.

Jimmy drog till R i bastfallet när vi va klar, han blir kvar där inatt :( Han ska fixa och grejja med bilen, ta bort rost och skit.. I helgen ska vi polera den och snygga till den, nu kommer den bli fin pärlan våran! Jag och Noel hängde med mamma & pappa till viking nu ikväll för dom skulle käka där. Efter det tog jag och mamma en promenad med Noel runt stan + runt bruket, en riktig långis.

Kom hem runt kl 22, Noel börja grina och skrika efter ett tag, han va alldeles hysterisk. De gick inte att få tyst på han, jag försökte med allt! Han skrek och skrek men somna tillslut i min famn kl 23:30. De va nog den värsta persen i mitt liv, my good säger jag bara. Låt det ALDRIG hända igen, spec när inte jimmy är hemma som ikväll..(!)

De blev en kort och troligen ointressant upd. Nu väntar sängen, som jag längtat efter den idag!

.:Nypan:.





Dålig upd



Dålig uppdatering, har inte mkt att skriva.. Är mest hemma om dagarna eller tar långpromenader med Noel. Han kräver ju en hel del tid den lille så man hinner inte mkt dom dagar man är hemma mest själv..

Nu gnäller han, försöker få han att somna.. Blev inte långt inlägg här.

Ciaoo

Moroccanoil Original Oil Treatment



Åååå jag vann!!! Jimmys moster skickar massa tävlingsinbjudan till mig på facebook så nu har jag typ blivit besatt, haha nerå inte så illa men jag brukar va med och tävla iaf. Har varit med och tävlat om en hårprodukt som jag såå gärna ville vinna, och idag när jag loggade in på facebook så hade A skrivit "grattis till vinsten". Höll tummar och tår för att jag hade vunnit hårprodukten och jaaaa jag hade vunnit den! Är såå glad, mitt hår behöver verkligen all hjälp de kan få eftersom jag plattar det och volymar det varje dag.

Tack www.glamaholic.se för vinsten :)




Moroccanoil Original Oil Treatment

Moroccanoil Original Treatment är vårdande oljebehandling med värmeskydd för alla hårtyper! Med denna marockanska olja för hår får du en revolutionerande kraftfull hårolja, likväl för fint samt grovt hår som behöver vård och näring. Med dess unika kombination av Arganoil är Moroccanoil Original Oil Treatment en styling-, ytbehandlings- och närande hårprodukt som vårdar och långsiktigt förbättrar ditt hårs kvalité. Oil Treatment är orginalet av hårbehandlingar med arganolja, Oil Treatment tar bort friss och reder ut ditt hår samtidigt som produkten bygger upp en flexibel styrka, ger glans och mjukhet samt skyddar ditt hår från skador av miljöpåverkan och värmeverktyg så som plattång och fön.


Moroccan Oil Original Treatment
är perfekt för dig som har löshår, skadat hår från diverse färgbehandlingar och frekvent styling eller allmänt torrt och/eller ohanterligt hår. Den marockanska håroljan absorberas upp snabbt, tillför glans och långvarig vård utan att lämna rester eller en oljig och fet yta.

100 ml. 339kr


Ska bli kul att testa, nu kör man ju med budgetvärmeskydd :P






Nokia n8 pink



Jag har beställt en ny mobil, en nokia n8 pink. Varför just den då? Jo morsan köpte en sån på elgiganten för nån dag sen för den va nersatt rätt mkt, den fanns bara i färgerna mörkgrå och vit-silver. Det va skitbra kamera i den och jag vill ha en mobil med bra kamera eftersom jag tar rätt mkt bilder på Noel och det är inte alltid man har kameran med sig. Iaf så funderade jag på att köpa en sån mobil. Googlade för att läsa lite mer om den, kom in på nokias hemsida och där visade dom en rosa. Gah en rosa, den måste jag ha! Sökte som fan på nätet men hittade den ingenstans förrän jag kom in på cdon.com´s hemsida och där hade dom en rosa. Dock rätt mkt dyrare men vafan får man en snygg färg så kan jag lätt betala lite extra, då slipper man ha massa klumpiga skal på den för att få den snygg. Jag funderade rätt mkt men sen i förrgår kväll så beställde jag den. Igår blev den postad så jag borde väl få den senast måndag för de skulle ta 1-2 arbetsdagar. Hoppas jag får den idag men de tror jag inte eftersom igår runt 19 stog det att den va postad.

Nu väntar jag iaf på min nya mobil så jag kan surfa och ta massa kort :P Sa en gång i tiden att jag aldrig skulle ha en touch för det är så drygt att skriva sms, men men nu är det en touch påväg.. Få se om jag gillar den annars får jag väl återgå till min gamla "vanliga" mobil(i samma rosa färg den) :P

.:Nypan:.










Snyggaste mobilen! :P










Kycklingsallad




Kvällens mat blev kyckling- och advocadosallad. Kycklingfiléerna marinerade jag sen ungsstekte jag dom(hela). Vitlöksdressing till det! De blev göttans.

.:Nypan:.



Bilden visar inte riktigt vilken jävla stor portion de blev ;P






Buzzadorpaket



Fick hem ett buzzadorpaket idag med Doves nys balsam "intense repair". Såhär beskrivs balsamet: Ett balsam som ger omedelbar djup näring som förhindrar kluvna toppar och skadat hår.


Vill du ha en tub, kom förbi och hämta en! :)



De små tuberna innehåller 50ml och det är
dom jag ger bort.


GRATIS ÄR GOTT!!! :P







Furuvik



Idag har jag storstädat lägenheten, så skönt att ha fint här igen. På kvällen skjutsa jimmy mig och noel till furuvik, en kompis från ljusdalstiden va där med sin karl och två barn, R är född 5 dagar efter Noel. De va skitkul att träffa henne och snacka lite, de va flera år sen sist. Jimmy åkte till S´s resturang i skutskär och va där under tiden. Han kom och hämtade mig o noel efter ett tag, då åkte vi tillbaka till resturangen och jag käkade en sallad. Sen åt vi glass med chokladsås till efterätt.

S och jimmy har druckit nån öl här hemma, dom drog precis ut, dom skulle till 8:an och ta nån öl. Noel sover och jag tänkte väl dyka i sängen snart.

.:Nypan:.





Hemma igen



Hemma från dalarna igen. Helgen blev inte som man hade tänkt sig.. Orkar inte skriva, ska göra rent barnvagnen nu..

.:Nypan:.



Mini-semester



Ska göra mej klar nu. 11:30 ska vi va på bvc och kolla hur stor lilleman har blivit. Efter det åker vi till dalarna på en liten minisemester, vi blir där fredag-söndag. Vi ska bland annat på 50-årsfest.

Trevlig helg!

.:Nypan:.




Delmål



Igår så nådde jag mitt första delmål på vågen, blev så glaad :P Om 5 kg har jag gått ner till mitt andra delmål, sen är det "bara" 5 kg kvar så är jag tillbaka där jag va när jag blev gravid. Det går segt segt men jag kämpar på..

Idag har jag varit till Gävle och köpt en bilbarnstol, nästan 3000kr kostade den. Men som tur va så fick jag 25% rabatt fast jag egentligen inte skulle ha fått det. Fick ett mail från barnens hus igår om att de va 25% rabatt på alla bilbarnstolar, men de va tydligen nå fel för det utskicket gällde egentligen inte och skulle aldri ha skickats ut, men eftersom jag fått det mailet så fick jag rabatt endå så jag slog till. Typ 2200 kr gick kalaset på. Han kan inte ha stolen än men om nån månad så. De står 0-25kg men han måste bli lite mer stabil i ryggen först. Surkärringen i affären som va riktigt otrevlig sa att han lära va minst 6 månader, men det är väl endå väldigt individuellt. Noel är ovanligt stabil i nacken och allt. När han va nyfödd så kunde han lyfta huvudet och vrida det från sida till sida, och det ska bebisar tydligen inte kunna göra.. Aja tills han är 6 månader tror jag inte vi behöver vänta iaf, men 1-2 månader till iaf. Förresten, varför står det att stolen är till för 0-25kg när dom säger från 6 månader, det är väl lite konstigt? Och varför är axelremmarna som är längst ner i den höjd att dom passar en 2-månaders baby då? Aja... 

Nu ikväll har jag gått runt stan med Noel, mamma & Wilma. Stannade hos farmor & farfar en stund efter prommisen. Nu sover lilleman, han har ju bara varit vaken i typ 12 timmar i sträck idag(!), om man bortser från några korta sovpauser.

Jimmy är borta och fiskar med några kompisar, dom ska övernatta i skogen. Nu har han semester i 4 veckor, ska bli skönt att få lite hjälp här hemma, man kan ju hoppas iaf!

.:Nypan:.


107790_1.jpg 
Noels nya fina stol. Vi köpte typ en likadan i lördags, det va den
vi åkte till Leksand för att köpa. Men puckot som sålde den sa att
den passa i alla bilar men de gjorde den fan inte, man lära koppla
den med isofix och det har ju inte vi i bilen så de gick ju inte
att koppla in den. La iaf ut den på blocket och fick den såld idag,
de va ju tur. Men de va ju inte helt förjävligt att vi åkte så långt
för att hämta den, vi fick ju en trevlig biltur och passade samtidigt på
att hälsa på lite folk på samma gång.





Roadtrip



I lördags så blev det en sväng till dalarna.. Vi skulle till leksand för att köpa en bilbarnstol, men de slutade med att vi även åkte och hälsade på några som jimmy känner, först I & S som bor där i krokarna, sen vidare till nån en annan. Efter det hamna vi lite utanför Mora där jimmys mamma och mange är och jobbar, vi stannade till där och åt mat innan vi for vidare in till Mora. Där hälsade vi först på R (och A & N), sen mötte vi upp jimmys brorsa med kompisar som va ute och festade så han fick hälsa på Noel :)

De blev en riktig långsväng och vi va inte hemma förrän efter kl 2 på natten. I helgen åker vi upp igen och blir kvar där fredag-söndag är de tänkt.

.:Nypan:.






Roligt att åka bil tycker Noel :)







Depp




Är lite depp. Hade velat vari i gävle nu på getaway rockfestivalen som är nu torsdag-fredag-lördag men jag har inte råd :( 3-dagarspass kostar typ 1600kr och 1dagars kostar 800kr. Hade helst velat varit där idag fredag för då spelar band som bland annat hardcore superstar, danzig och sonata arctica. Massa kompisar är där men men nu är det som det är, fick ju bara 1800kr denhär månaden i föräldrapenning(för 10 dagar) och det räcker ju inte direkt långt. Suck suck..

Har ist roat mig med att plocka här hemma, diskat, vikt tvätt, rensat blommor i landet, satt upp ljuslyktor så de hänger "på våran altan" från balkongen ovanför...

Blir väl att ta en promenad ikväll om det inte regnar.. Ha så skoj i gävle ikväll allihopa!

.:Nypan:.






Högbo




Madde kom hit idag runt lunchtid, hängde här sen skjutsade vi jimmy till högbo, han skulle dit med jobbet på lite roligheter. Träffade hans chefer och jobbarkompisar, han ville visa upp Noel :) Jag och Madde va kvar i högbo i några timmar, gick med noel i vagnen, hälsade på min kusin som jobbar i kiosken, käkade lite glass, mötte upp farfar, farfar & wilma.. De va trevlans :) När vi kom hem gick jag och noel till mamma(o pappa). Käkade lite mat där.. Sen kom jimmy med cheferna, dom skulle upp på stan och gå på puben. Jag kunde inte följa med, lär ju va hemma med lillpysen, men en öl hade ju inte suttit helt fel. När jag kom hem va jag uttråkad, tråkigt att vara hemma ju så jag la Noel i vagnen och gick runt stan nu på senkvällen. Gick förbi jimmy på stan också :P Jimmy är fortfarande ute och klockan går så jääävla sakta =/ Funderar på att lägga mig. Noel sover, han va trött nu efter en fullspäckad dag :)

Okej ja vet inte hur dehär inlägget blev. Tråkigt och osammanhängande kanske? :P

Just ja, förra veckan damp det ner till till paket i brevlådan. Denhär gången tänkte jag INTE "hm va är det nu jag köpt på tradera och glömt", utan nu tänkte jag mer "oo va kul ett till paket, undra vem det är från denhär gången". Och det va från Malin som nu bor i sthlm. Tack gulliga du, jättesnällt av dig och jättefina kläder till Noel :) Och idag när Madde kom förbi så hade hon med sig 3 st t-shirtar till Noel från henne och Jekkan som de köpt på marknaden. En stog det "hårdrockare" på, den andra "KISS" med deras ansikten och på den sista "rolling stones" och deras logga. Tack så mkt dom kommer passa min lilla rocker perfekt ;)

.:Nypan:.





<3











Tisdag




Idag har jag väl inte gjort skitmkt. Va upp på stan med mamma & noel och kika i affärer. Prova lite bikiniöverdelar men inte en jävel passa :( Nu ikväll gick jag och jimmy runt stan med noel, nice att röra sig lite. Imorron ska vi till familjerätten sen ska jag nog knalla till Lotta och ta en kopp kaffe och snacka lite skit, om hon är hemma vill säga.

.:Nypan:.





Le och "prata"




Noel kan nu le och "prata", han har gjort det i typ en vecka, och nu vet jag att han inte flinar för han har magont(bebisar gör flin när de har ont i magen) utan nu gör han det för han är glad. Jag blir så glad när han gör världens flin med hela ansiktet när han ser en eller när man pratar och gullar med honom, det värmer hela mitt hjärta. "Pratar" gör han också. Ibland för sig själv och ibland sitter vi och "pratar med varandra". Han låter typ auooooo. Han är så söt när han gör så för han har ut hela överläppen. Haha han är så jäkla go <3

Idag har jag också rört på fläsket. Gick runt stan med jimmy och noel & jag har gjort 100 situps.

.:Nypan:.






Älskade lillgubben <3







Hemmamys med Noel



Har lite hemmamys med Noel, försökte roa mig lite med camen.
Ska ut på en promenad sen.





















<3






Söndag




Så va har jag gjort denna söndag. Jag och jimmy tog en promenad runt stan med lilla Noel på eftermiddagen, han jobbar 12-timmars så han åkte iväg till jobbet 17.30. Jag har dammtorkat överallt (jimmy dammsög igår) och nu håller jag på o tvättar.

Haha jag har inge intressant att skriva, hoppas ni haft en trevlig helg!

.:Nypan:.




Ockelbo marknad




I förmiddags åkte jag med mamma och Noel till ockelbo marknad. Kändes lite konstigt att gå där och inte vara full och inte svina hehe. Jag brukar ju jämt vara där och festa 2-3 dagar i sträck över marknadshelgen. Men det va mysigt att gå där med Noel också, lillplutten då han är så go :) Köpte typ ingenting, har knappt nå pengar. 4 papperskassar blommor fick iaf följa med mig hem så ikväll har jag roat mig med att plantera blommor i landet på altanen, nu ser det mkt bättre ut där. Tog även en långpromenad runt stan nu ikväll.

Tog nån timme att få Noel att somna men nu sover han, hoppas han sover lika bra som han gjort i flera nätter nu.


Ja alla vänner hoppas ni har det roligt på marknaden och öltälten. Och jag säger som jag alltid gör - gör allting som jag skulle ha gjort! ;)

.:Nypan:.















Ockelbo marknad -09


Fan va smal jag va, vill ha min kropp tillbaka :(









Magbilder efter förlossningen



Kan väl bjuda på några bilder på magen efter förlossningen. Två bilder 4 dagar efter förlossningen, och en bild ca 6 veckor efter förlossningen.





18 maj (4 dagar efter)



18 maj (4 dagar efter)



24 juni (ca 6 veckor efter). En bild framifrån
får ni nån annan dag och det är inte så vackert,
hej hängfläsk lixom :P





Yesterday



Igår va vi ute och flängde i affärer i sandviken och gävle hela dagen. På kvällen grillade vi sen tog vi en långpromenad runt stan, riktigt skönt. Noel va lite bråkig på senkvällen, kan det ha med att jag åt 4 rutor choklad under kvällen?? Ingen mer choklad för mig nu :( Vi fick han iaf att somna runt kl 00, och han sov enda till 6 imorse. Riktigt skönt fast jag fick inte så mkt sömn endå. Somna runt 2, sen efter han vakna vid 6 har jag inte sovit jättemkt för han har legat och åmat sig rätt mkt pga magen..

Få se vad som händer idag. Ingen sol så det är ju tråkigt :( Noel ligger fortfarande i sängen, shit va jag hann uppdatera. Är ni nöjda nu? :P


.:Nypan:.









Noel gillar sina solbrillor ;)






Sjukhuset



I onsdags så va vi till sjukhuset två gånger. Först med Noel som skulle till bvc och mäta & väga sig. Jimmy har öroninflammation på båda öronen så vi va där för andra gången med han för smärtan hade spridit sig ner för käken och han hörde inget på ena örat.

Noel vägde nu 5440 gram. Han va 59.2 cm lång och omkretsen på huvudet var 39.5 cm. Hans kurvor går fortfarande stadigt uppåt, vi som trodde dom skulle börja plana ut snart. Hur stor ska du bli pojk? :)



Noel somna i jimmys famn så han fick ligga kvar så även när
jimmy skulle ta stick i fingret inne på labb :P

Noel charmar alla när vi är ute med han.
Så roligt att höra alla fina saker om honom :)






Stranden




I tisdags så va det stålande sol så vi besämde oss för att åka till stranden. Vi gjorde sallad som vi åt där, vi hade också med oss lite kakor & två olika meloner som fika.








Noel fick ligga utan blöja och vädra sig lite :)







Hästridning




I måndags så åkte vi ut till gävle och red häst med jimmys moster och kusin :P En stor adenner som heter Berta. Satt först barbacka bakom S och skrittade fram, sen fick jag rida själv. Det va ju länge sen jag satt på en hästrygg men ville endå försöka galoppera när jag äntligen fick rida igen, så jag smackade på och det gick ju galant där i skogen. Ramlade inte av så det va ju ett plus. Ett minus är att jag FORTFARANDE har träningsvärk på insidan av låren :P Jimmy red också, han ramla inte heller av ;)







Jimmy :)




Noels första "ridtur" :P








Jag i skogen













Försöker igen...



Ja då försöker jag fortsätta skriva då. Lilleman sover men han brukar ju ha en tendens att vakna så fort jag sätter mig vid datorn. Inatt sov han underbart, från kl 00.00 till 6.00! Sen har han haft det lite jobbigt nu på morgonen, legat och åmat sig. Troligen ont i magen. Jag masserade han vid 9.30, massa bubblor i magen som spraka och det kom lite pruttar. Nu sover han igen <3

Ja åter till midsommar då. Hade riktigt skoj och tänkte lägga upp några bilder som jag inte hann med igår.




























Jag glömde bort kameran men jimmy hade tydligen knäppt massa kort såg jag dagen efter, skoj :P Jag tyckte inte att jag va så full men det måste jag ha varit. Kommer inte ihåg att alla vi stog och röjde på golvet, men det visade ju bilderna dagen efter. Jag sa att jag inte drack nån öl, men tydligen gjorde jag det för det visar ju bilderna också, haha.


Förresten, är det nån som vet om man kan lägga upp fler bilder samtidigt. Alltså så man slipper sitta och gå in och leta upp en efter en för att lägga upp dom. Sjukt drygt när man har många bilder man vill lägga upp.. (?)







RSS 2.0