Party ikväll, damn



Jag o jekkan som skulle hålla oss nykter ikväll, det hade vi ju fan lovat varann! Sen ringde Malin och skulle supa i ockelbo o drog me jekkan. Då kunde ju inte jag hålla mig heller, så nu blir de troligen party för mig med. Väntar på att mallan ska hämta upp mig, sen drar vi på bolaget och sen till ockelbo. Ska grilla hade vi tänkt, sen får vi se va som händer...

Shit vilket nice väder det är ute alltå, helt sjuuukt. Måste ut o handla lite sommarkläder, alla jag har är så stora =/ Hade ju prov i naturkunskap idag med. Det gick så jävla bra :D Så de gjorde inget att jag har tappat bort mina böcker och att jag inte kunde plugga igår, de gick kanon endå =)

Ha de så skoj ikväll allihopa, vi kanske syns i dimman ;)


.:Nypan:.















illamående, gah



Usch ja mår så jävla illa, vet inte va ja ska göra.. Försöka somna eller gå upp o spy? Urk...  Man kanske har åkt på svininfluensan? För det är väl det som går nu på några ställen runt om i världen?

Imorron är det sista april. Planerar att åka till ockelbo, grilla o dricka ALKOHOLFRITT öl och vin! Den duuu, nu blev du förvånad va ;) Ska vara nykter med jekkan, det har vi planerat iaf. Sen är ju frågan om vi lyckas, men ja ska fan göra det!!  Om jag inte blir sjuk vill säga, jag mår fan inge bra nu alltså... Suck..

Nej undra om man ska försöka att sova.. Är så jävla less för att mina skolböcker är borta, nu vill jag fan inte göra prov imorron, SUCK!



.:Nypan:.



Onsdag.



Började med att jag ställde klockan på 9.30 imorse för jag skulle upp och hinna träna innan jag skulle till skolan på lektion. Självklart somnade jag om och vaknade runt 11, suck! Va bara att hoppa upp och in i duschen sen dra iväg till skolan, ingen träning då int! Hade lite genomgångar och sen tänkte jag göra provet efter lektionen, men jekkan ringde och ville ha med mig till Ikea för hon skulle handla lite grejjer, så då struntade jag i att ha prov åsså följde jag me henne ist. Hon shoppade en jävla massa där, synd att grejjerna inte va till mig bara :) Jag köpte iaf 4 små växter med kruka som jag kan ha i mitt fönster, har ju inga levande blommor där nu. Sen åkte vi på dollar, där köpte jag nya gardiner, jekkan handla massa jävla gardiner hon me, tokbilligt ju, frågan är hur kvaliten är :P

Nu ångrar jag mej lite för jag inte gjort prov idag, nu måste jag till skolan imorron ist och göra det =/ Tänkte plugga nu ikväll så jag kan allt, men ja hittar inte böckerna =/ Har letat i hela lägenheten men dom är helt borta, jag måste ha glömt dom i Johans bil, fuck! Nu kommer ju provet gå pissdåligt, faaan.

Va in till Gävle ikväll och träffade Ante, va ett tag sen nu- Klump i magen- Vi åt lite, sen gick vi o fikade. Sen mötte han upp jonas och några till och gick o kollade på fotboll med dom, då åkte jag hem. Va rätt jobbigt i början att träffa han. Börja gråta några gånger när vi käka, fan va pinsamt inne på ett matställe! Gjorde så ont när han sa " Jag ser att du har förlovningsringen på dig". Jaaa ja kan inte ta av mig den, det känns ju som hela mitt finger är borta då ju =´( Men sen tog jag av mig den, för han hade inte sin på sig heller. Nu ska jag aldri mer sätta på den igen, måste försöka att hålla mig iaf. Fan hur jag håller på, men det gör så jävla ont. Jag vet att vi inte e tsm längre, men det känns så jävla feeel. De gjorde ont i mitt hjärta att se att han inte har nån ring längre, men jag måste inse, det är inte vi längre. Fan jag tror jag har blivit sjukt känslig, börjar böla så fort ja tänker på saker. De gick bättre efter en stund när vi suttit ett tag, då kunde vi snacka som vanligt typ.. 

När jag kom hem mådde jag illa av allt, så jag hämtade Wilma och gick ut o sprang med henne nästan i en timme. Spang bort till kyrkogården till graven och "hälsade på" Anny och Uno. Anny va min gammelfarmor och gick bort hösten -06. Saknar henne så fruktansvärt, jag va hos henne nästan varje dag förut när hon levde. De va jävligt skönt att springa, jag gick nästan ingenting på en helt timme :) 

Nu ska ja lägga mej ner och dö och försöka sluta tänka på allt, allt är så jävla jobbigt.
Love


.:Nypan:.


Den enda som lyser upp min tillvaro just nu... Världens bästa Wilma på alla sätt och vis!


 



Sääääälen, jag vill dit igen!!!



Tänkte skriva lite om våran uuunderbara helg i Sälen.
Åkte med Jekkan och hämtade Helena i typ uppsala i torsdags. Drog till Ockelbo direkt och åkte till Cissi o Samuel och grillade o drack öööl. Lära ju grunda lite för helgen ;) Sen på fredagen börja vi dricka så fort vi vaknade, satt på Dennis o Evelinas altan och njöt i solen, sjuukt skönt väder. Sen kom Ragnar och Jimmy och hämtade oss åsså drog vi till Sälen. Partade när vi kom upp vid stugan, hade assköna grannar :P Sen drog vi till "högis" och festade loss. Helena söp omkull och ramlade tydligen ihop bakom min rygg utan att jag märkte det, plus att vakterna kom och la henne i framstupa sidoläge och tog puls, hahaha klockrent! Hon säger att hon hörde och så, men hon kunde inte röra sig, hah fyfan va kul. Jag gled omkring överallt, tappade bort mina vänner lite då och då men jag hittade nya. Nån tog med mig genom nå korridorer åsså hamna vi på nå liveband där det va asmkt människor. Efter ett tag drog ja tillbaks till baren och discot, men ja hittade ingen jag kände så jag tänkte gå tillbaka till livebandet. Jag gick o gick därinne överallt, men ja hittade aldrig tillbaka =/ Efter det är det rätt svart, kommer inte ihåg nått mer faktiskt. Men jag vaknade iaf upp i våran stuga, tur va väl det :P

Sen på lördagen vaknade vi rätt tidigt. Började dricka direkt så inte baksmällan skulle komma ikapp oss. Låg ute i solen och steeekte, så jävla härligt. Sen bastade vi i våran stuga. HELA 42 grader kom vi upp i, hah de va nå fel på skiten. Efter det drog vi på afterskin, fyfan va jävla kul det va, o vilket röjj! Synd att vi kom dit så sent, missade ju typ allt =/ När de stängde drog jag o Jekkan vidare på stugrunda, gick in till alla stugor som va öppen o festade, så jävla nice :) Alla är ju så sjukt trevliga, förutom bögfesten jag o helena hamnade på en sväng ;)

På kvällen kom ****** och börja bråka med mig, suck! Han va dryg o dum från första stund. Det slutade med att han slängde mig i golvet, pajjade mina kläder och halsband o så. Tack o lov va vi i grannarnas stuga då där 8 grabbar bodde, så en kille dängde ner honom och gav honom ett blåöga. Sen slängde ****** ut mig från våran stuga o jag fick inte gå in eller bo kvar, MOGET. Det resulterade i att jag gav honom en fläskläpp, förlåt man ska inte slåss men fan du va ju så jävla taskig!!! Well well efter dedär bråket som va sjukt onödigt så flyttade jag upp till grannarna, sen partade vi vidare. Drog på "högis" och hade jävligt skoj =) Mitt minne är även suddigt från då men ja vet iaf att de va jävligt skoj. Sen när de stängde blev de efterfest ofcourse ;)

På söndagen knäppte jag en 7.0:a till frukost, mumma det!  De va meningen att nån annan skulle köra hem, men så blev de ju inte. Jekkan satt bara o spydde på vägen hem så jag lära köra, gah! Fyfan va drygt det va, och jag hade nog ganska många promille i mig då, inte bra inte bra! Tack o lov kom vi hem helskinnade.

Nej fyfan ge mig en sån underbar helg igen, de va sjukt kul. Nu längtar jag till nästa vinter, då ska ja BO på afterskin! :) Träffade även en kille på afterskin och det visade sig vara sångaren i Ebba Gold, dom hade spelat där tidigare. Fick hans nr och skulle ringa o festa med dom på lördagkvällen, men det glömde jag bort och de blev inget =( Men ja har ju nr:et kvar, så man kanske ska ringa när dom spelar i gävle :P Sen har haft haft sån sjuuuk träningsvärk i HELA kroppen, sjukt nog när vi inte ens åkte bräda eller nått, hah! Kunde knappt röra mig i söndags och igår. Så går det när man partar hårt ;)

Nej fan nu måste jag plugga lite, har prov i "hud, skelett och muskler" imorron, och jag har inte pluggat ett piss på nån vecka, fuck! 

.:Nypan:.



 
Jäsigt o solen på lördag morron




Tiiidigt på morron och jag har nyss vaknat, ser ju fan asfull och typ vindögd ut, hahah




Jekkan på afterskin, hon mådde braaa! =)


 

Helena o Jekkan mådde bra på afterskin o solen och med öl i hand





Tisdag.



Jag ska uppdatera om helgen lite senare, nu hinner jag inte för ja ska jäsa lite i solen innan jekkan kommer o hämtar upp mig. Ska upp på stan o kika om vi hittar nån present till jimmy, det är så sjukt svårt att handla presenter åt killar, ångest varje gång!

Köpte ett par byxor som slutar vid knäna i slutet på sommaren förra året. Jag hann aldrig använda dom för det blev kallt ute. När jag köpte dom så va dom jättetrång och jag fick knappt igen dom. Letade på dom idag o fyfan va stor dom är =/ Kan typ dra ut 1-2 dm i midjan, gah! Tur det finns snörning! Men ganska drygt för dom är som en jävla säck, men jag kan ha dom här hemma o gå omkring i.

Nej nu ska ja ut i solen en sväng

Häääääj







Nobodys wife...





Wihoo nu bär de iväg



Sitter o väntar på att Jekkan ska komma o hämta upp mig. Vi ska åka till typ uppsala o hämta upp Helena, sen drar vi till ockelbo och grillar o dricker öööl ikväll :) Sen imorron drar vi till Sälen och har en lååång fest till på söndag. Ska tydligen bli bra väder så det känns uuunderbart :P In flames ska ju spela, men ja tror inte ja ska gå. Dom ska spela på eftermiddagen om jag fattade rätt, not så fun! =/

Idag har varit en underbar dag. Strålande sol, jag har varit upp på stan o grejjat lite. Sen hem, packat, brännt skivor, lagat mat mm :) Nu måste jag fixa det sista innan hon kommer.

Ciiiiao


.:Nypan:.







Skavsår under ögonen...



Fan va de svider, har typ skavsår under ögonen. Vätskebrist? Pratade nyss med Ante i typ 1 timme o 20 min, bölade mest hela tiden. Kan inte hjälpa det, men det är så sjukt jobbigt alltihopa. Pratade igenom massa saker, igen. De finns ju hur mkt som helst att säga, tar aldri slut. Jag som egentligen hatar att prata i telefon, men det finns en som jag kan prata med huuur länge som helst, och det är du Andreas. Sorry om jag gråter mest hela tiden, men du förstår ju varför så..

Idag gick jag upp kl 10, ställde mig på träningsmaskinen i 30 min. Fan va svettig man blir alltså, sköönt! Sen duschade jag o gjorde mig iordning och drog till skolan o hade naturkunskapslektion. Efter det åkte jag me farmor o farfar till valbo. Hjälpte farmor när hon skulle handla kläder, utan mig hjälp skulle hon inte klara sig, det har hon sagt sj :) Hon fick iaf med sig skitmycket kläder, nu kan hon inte klaga på att hon aldri har nå kläder, haha.

Sen ikväll så jag har röjt bort lite kartonger o skit i mitt rum och bärt ner till förrådet. Skönt att rensa bort det från rummet, är tillräckligt trångt endå utan dom. Sen gick jag till Mutteläään (madde) o kikade på tv.

Hade tänkt att ja skulle göra 100 situps nu, men det är arkiv X på tv och jag vågar inte sätta ner fötterna och sen lägga mig på golvet ifall de ligger nån under sängen =/ Ja precis sådär fjantig är jag! Vågar inte ens gå på toa på natten ibland, ligger hellre pissnödig fler timmar än går genom mörkret. Får för mig att det alltid står nån bakom ett hörn och hoppar fram när jag kommer. Gah sjukt jobbigt. Stackars ante fick alltid följa med mig på toa eller in i köket förut, men snäll som han är gjorde han alltid det, ibland me ett suck :P 

Nej nu ska ja våga mig ner på golvet o göra situps, sen läsa igenom mina anteckningar till provet. Längtar till helgen, då blir de sääälen!


.:Nypan:.









My heart is filled with sadness,
And my eyes are filled with tears.
At different times throughout the day,
I find I'm missing you.

And I wonder if, perhaps a bit,
Maybe you miss me too.
I miss you in the shower,
When I'm in there all alone.

And when I want to hear your voice,
And call you on the phone.
When I check my e-mail
And find there's nothing there.
I can't help it that I worry,
And I put you in my prayers.




En bra dag...



Idag känns det lite bättre än igår.. . Igår va en hemsk kväll, usch för sånna. Ante ringde idag och vi pratade igenom lite saker, tack hun! Allt har bara varit så jobbigt. Jag är ju van att vi inte träffats så mkt eftersom vi bor så långt ifrån varann, men nu har det gått 1½ månad och jag börjar inse att det är på dethär viset nu, att det inte är vi två längre =´( Men vi pratar fortfarande med varann och han betyder väldigt mkt för mig. Ändrade status på facebook igår från "Förlovad med Andreas ******" till "singel". Det gjorde ont i mitt hjärta, så ont.

Idag har jag inte gjort så mkt. Ringt skatteverket, sen ungomsmottagningen plus att jag har deklarerat och fyllt i avdrag för resor till och från jobbet, få se om jag får lite cash tillbaka. Sen kollade jag upp kryssning, skrev ett mess till jekkan att vi måste bara åka innan åldersgränshöjningen. Nån timme senare plingar det på dörren och hon kom hit. Så ringde vi runt lite o fixa ihop lite folk, så nu har vi bokat kryssning den 25 maj! 8 brudar blir vi som åker, fyfan vilket röj ;) Längtar som tusan.

I helgen drar vi till Sälen. Tydligen bartömning där, så vill du hitta mig kan du ju leta i baren, eller kanske nån snödriva utanför. För det är väl snö där nu??  Vi skulle ju på campingsemester, men sommaren är lång så vi tar det sen ist. Vi hinner med måånga husvagnssemestrar innan denhär sommaren är över ;)



.:Nypan:.

Hoppas vi får bättre lycka nästa gång med toaletten. Två sista gångerna har den ju pajjat, haha




Nu börjar man inse, jag är singel



Det gör så sjukt ont, vet inte vart ja ska ta vägen... Kan inte sluta böla, kan inte sluta tänka, kan inte sluta känna denna jävla klump i magen, hjärtat och bröstet, kan inte andas, kan inte sluta se alla jävla minnen i mitt fucking head. Jag är så arg, så less, på allt, på mig sj. Det skulle ju alltid vara du och jag bejbi, vart tog det vägen, vart tog vi vägen? Vi är döda, och det känns som jag är död för dig. Så sjukt många minnen 5½ år. Känns som jag borde lämnat dig på en gång när jag fick reda på allt! Men jag va feg, stannade kvar. Gång på gång, jag är dum i huvet. Alla sa det, jag fatta inte. Varför lämnade jag dig inte då, när det endå slutade såhär? Jag vet att jag varit ett svin och att jag dödat det mesta, men om du hade varit nöjd med det du hade, MIG, från början så hade jag aldri rört nån annan och det vet jag så jävla säkert. Du va mitt allt, jag levde för dig.  Du svek mig så fruktansvärt, du dödade mig. Jag kommer aldrig kunna lita på nån jävel igen, och jag förstår om inte du kommer kunna det heller för jag har varit ett svin mot dig med. Men det är inte lätt att leva på distans i tre år, jag orkade inge mer. Förlåt för jag inte orkade nå mer men jag är värdelös. Förlåt för du va tvungen att träffa mig, du har nog fått det mkt bättre utan mig. Förlåt för allt, jag hatar mig sj. Efter vårat telefonsamtal ikväll så dog jag ännu mer, förlåt men jag är svag och det va så jobbigt att höra en del saker. Du förstår nog inte, det inte du tycker är nått spec det tycker jag är så mkt större. Så har det varit hela tiden, men du har aldri förstått. Det känns som du glömt mig nu, att jag är borta ut din värld. Du förstår nog inte varför men det gör jag. Kan inte råför hur jag känner, kan inte råför hur jag mår. Jag vet att det va mitt beslut, men du vet oxå att det va de bästa. Och du kommer märka det ännu mer nu. Märka att jag egentligen inte va så jävla bra som du trodde, att jag va rätt kass egentligen och att de finns så många bättre. Jag har föst bort allt tills nu, jag har inte orkat insett. Men nu inser jag, att det är över. Det är inte du och jag nåmer och det kommer nog aldrig bli heller tyvärr eftersom vi aldrig mer kommer att kunna lita på varann. Snälla säg inget om mitt inlägg, fråga inte, jag orkar inte. Jag skyller inte allt på dig som det verkar, men jag är så jävla ledsen just nu. Mitt liv är trasigt, och det kommer aldrig mer bli helt. Du gjorde mig hel på ett sätt, men endå halv, iallfall på slutet. I början va det en saga, tills jag fick veta...... =´(  Om du endå hade satsat, försökt. Men det gjorde du inte.. Jag ska oxå ta av mig förlovningsringen nu, jag lovar. Men som även du sa, att du inte skulle kunna göra det på väldigt länge för det skulle kännas så fel. Du kunde, inte jag! Men ja ska, imorron, kanske... Förlåt för alla gånger jag sårat dig, jag hatar mig själv för det. Jag är så ledsen, mer än du kan ana. Förstår om du inte tror mig, för man gör inte som jag har gjort. Förlåt bejbi, förlåt.







Booring och lite frågor :P



Tråkigt tråkigt kan man ha iaf. Men jag har varit duktig idag. Fick med mig Madde o Jekkan ut på en joggingrunda i trebo ;) Tog med oss hundarna och drog ut i elljusspåret o sprang 4,8 km. Well done us!

Nu ligger jag i sängen, försöker roa mig med något som vanligt, och naturkunskapsboken ligger bredvid mig, det har den gjort dom senaste timmarna. Jag orkar bara inte öppna den, orkar inte läsa, ne fyfan usch! Hoppas inte provet är nu i veckan, för då är jag kööörd! Har iaf spärrat mobilen nu, behövde nått diarienummer från polisen, så nu när jag har det så har jag skickat iväg ett mejl till halebop med lite uppgifter så dom kan spärra den. Plus har jag även räknat ut resegrejjs till deklararionen, så jag ska väl fixa iväg den imorron hade jag tänkt. Kommer få tillbax pengar på skatten tack vare reseavdraget, wihoo!

Hittade nå gamla frågor, när jag inte orkar plugga kan jag väl lika gärna svara på dom, lättroad som man är....


SENASTE PERSONEN SOM;

Sov i din säng - Ja det va väl Ante, men det va länge sen nu ;(
Såg dig gråta - Hm såg? Det vet jag inte, håller sånt för mig själv... Kanske ante, eller jag kanske har bölat på fyllen å. Kanske Madde, eller näe ja vet faktiskt inte...
Fick dig att gråta - Allt och inget... Massa jävla fucking tankar och saker, pallar inte...
Du gick på bio med - Bio? Kommer inte ens ihåg vilken film jag varit på. Men antar att det va Ante oxå...
Skällde på dig - Skällde? Hmm, kommer inte ihåg. Men det måste väl ha varit Ante, nått gräl vi haft..

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU;

Gråtit - Ja, kan nog räkna det till senaste 48 minuterna... That´s how it is these days
Kramat någon - Ja min hund Wilma
Pussat någon - Wilma! Eller jag pussade jekkan en godnattpuss på pannan igår när hon skulle sova ;)
Köpt någonting - Ja alldeles för mkt =/
Sjungit - Kan väl ha klämt ur mig nått bröl
Saknat någon - Ja ;(

HAR JAG;

Digitalkamera - Mm en som jag supit halvt sönder
Telefon på rummet - Mobilen och hemtele
Egen dator - Mm min älskade bärbara
Könssjukdom - Hoppas jag inte
Husdjur - Små stackars firrar, sen räknar jag Wilma som MIN! 
Bra kompisar - Mm wounderful!
Vem vill du fika med just nu - Fika? Om en öl räknas till det så vill jag ta en med Jekkan o Madde 

KÄRLEK OCH SÅNT;

Hur gammal var ditt äldsta hångel?  Ja runt 35 bast
och yngsta? Ehm 5 år yngre tror jag. Shit peddovarning nu?
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? En antar jag, dom andra va man väl inte riktigt kär i ,eller??
Vad tycker du om kärlek? Det gör bara ont 
Har du flashat/strippat nångång? Kan nog hända, men inte så sexigt som dom på tv, asg 
När kramade du någon sist? Wilma innan jag lämnade henne runt 8 ikväll
Saknar du någon speciell person? Mm alldeles för mkt
Har du svårt för att bli kär? Vet inte, känns som så nu iallafall, vågar inte lite på nån igen
När kysste/hånglade du med någon sist? Vet inte
Ångrar du det? Antagligen inte
När fick du senast en komplimang? Alldeles nyss 
Har du hånglat med någon av samma kön?  Haha oooo ja!



.:Nypan:.



Askul i fredags, o jag måste sluta shoppa!



I fredags kom Malin o hämtade mig kl 2, åsså åkte vi hem till henne o Pontus i valbo. Joel kom oxå dit, så vi grillade o drack lite härliga drycker innan vi for in till Gävle till rockweekend on tour på estraden. Va en underbar kväll, hade skitkul. Lyssnade på H.E.A.T, Mustasch, Dead by april och såklart missade jag de bandet som jag längtat som fan efter, Dia psalma. Vettefan va ja höll hus, jag blev packad o bara gled omkring. Lyckades bränna 300 spänn i baren på öl, och ölen kostade bara 29 spänn! De blir alltså 10 öl den kvällen, inte undra på att man blev så packad som man blev. Men jag har iaf inga minnesluckor, typ. Lyckades ramla baklänges ut genom en svängdörr inne på toan oxå, haha Sandra tyckte de va ganska kul ;) Bilder kommer sen, för Malin o Sandra har alla dom.

Va in till Valbo i fredags morse o handlade två par byxor. Sen idag va jag in igen och bytte dom ena till en mindre storlek, för hon o kassan sa att dom ger ut sig mkt. Lika bra att ta en mindre då, så ja åkte in o bytte. Dom är sjukt små, hoppas verkligen att dom ger ut sig annars kan ja inte ha dom :P Sen for ja in till Gävle idag oxå. Lyckades handla två linnen, två T-shirtar och en BH. Fan oxå, nu måste ja vara pank. Vågar inte kolla kontot, för då börjar jag nog grina =/

.:Nypan:.




Byxor från Vero moda och Gina tricot.



T-shirtar från H&M, linnena från Gina tricot. As-skön BH från Kappahl


Shopping i Valbo today



Va in till Valbo idag för att inhandla lite kläder. Hann inte gå så jättemkt men köpte iaf två tröjjor, ett linne, massa jävla underkläder för de va tokbilligt, sen svart nagellack och lite vax så man kan bli len om kröppa :P Ska nog in imorron bitti igen och leta jeans, rätt skoj nu när man kommer i dom och kommer i bra mkt mindre storlekar än förut :D Provade några idag men jag va så stressad att jag inte hann känna hur dom va typ, hah. Måste in igen o fortsätta prova lite..

Imorron är det Rockweekend on tour som står på schemat :D Malin kommer o hämtar mig kl 2. Då bär det av mot Valbo åsså blir det grillning o öl på ballkongen, sweet ;) Sen åker vi till Gävle o lyssnar på bland annat H.E.A.T, Dia psalma, Mustasch, Dead by april mm, tjohoo it´s gonna be fun ;) Ge mig bra väder bara!

.:Nypan:.



Du gör mig så fruktansvärt glad, men endå lessen emellanåt....




Kanske inte den bästa bilden, men men de visar ju lite va ja köpte iaf..







Jogging med Wilma och sen orbitrek 30 min :P



Yes igår kväll var jag duktig. Morsan o farsan skulle ut och gå så då tänkte jag att jag skulle haka på. Hela dagen hade jag varit sugen på att gå ut o springa, konstigt nog. Men det är så drygt här, finns ju ingenstans att springa på. Jo pensionärsstigen är bra, men man kommer inte långt nu för tunneln en bit bort är översvämmad. Iaf så tog jag på mig träningskläder medans morsan o farsan hämtade Wilma. Sen tog jag Wilma o joggade nästan en timme :P Okej jag gick lite emellan, men det gick sjukt bra att springa, fattar inte själv hur bra de gick. Wilma älskar att springa och det är ju lite roliga med sällskap :) Sen va det perfekt väder, bara några plusgrader.

Sen när jag kom hem från min joggingtur så ställde jag mig på min träningsmaskin "orbitrek" och körde rätt hårt i 30 min. Sen va jag dösvettig, men sköönt va det! Idag har jag lite träningsvärk i benen, skönt att känna faktiskt.

I tisdags så gick jag med farmor, farfar och wilma i Högbo. Runt sjön plus lite inne bland elljusspåren i skogen. Den rundan blev ca 4 km sammanlagt. På vägen hem släppte dom av mig vid Ängsbacken för jag skulle gå med Wilma pensionärsstigen hem, det är en bit det med. Gick o kom till tunneln som är nästan i slutet av pensionärsstigen, och den är helt översvämmad! Å helvete tänkte jag. Folk hade klättrat på ett smalt långt staket över vattnet för att komma förbi, men eftersom jag hade Wilma så funka ju inte det. Tänkte att jag kunde klättra och Wilma simma, men fan inte vill jag att hon ska simma o det lortvattnet. Sen går motorvägen ovanför, såg att människor hade klättrat upp dit, men nej jag tänker inte släpa med mej Wilma över en motorväg. Happ bara att vända då, SUCK! Jag som nästan va hemma o allt.

De va bara att gå tillbaka, svängde av mot smörhålet o fick gå värsta omvägen hem. Så den dagen gick jag nog 1 mil sammanlagt ungefär. Va rätt trött, och skavsår fick jag. Men men det va ju bra motion :)

Igår sökte jag till högskolan. Stockholm som första val, Gävle som andra och Uppsala som tredje. Det spelade tydligen inte så stor roll vilken ordning jag tog nu, för jag kunde endå välja bort de jag inte vill gå sen eller va hon sa. Så om jag kommer in både i Sthlm och Gävle så kan jag ju välja i sommar vilken jag vill gå. 

Bytte till sommardäck igår på bilen, plus att jag tvättade bilen! Jag kan ibland jag me ;) 

Idag ska jag försöka ta mig till Valbo, behöver nya kläder. Har inga byxor, dom är sjukt stor alla nu =/ Men ja ska inte klaga :)

.:Nypan:.

My dear "orbitrek", hah :P

 

Ensamt





Ensamt... Hatar att sova sj ;o(
Jobbigt att släcka lampan, blir så mkt tankar som snurrar omkring då. Igår snurrade dom till kl 5 på natten/morron ungefär, kanske lika bra att vara vaken dygnerna runt? Eller nån kanske vill komma o slå mig hårt i huvudet så man slocknar? Plz...










Sista dagen att söka till högskolan, faaan



Jag blir gaaalen. Har en sån jävla beslutsångest så jag vet inte vart ja ska ta vägen. Har legat i flera timmar nu och sökt fakta o grejja på nätet om olika högskolor. Som jag skrivit om tidigare så tänker jag plugga vidare i höst eftersom det är omöjligt att få jobb nån stans. Ska utbilda mig till sjuksköterska, ett yrke som jag tror skulle passa mig. Drömyrket är ju djursjukvårdare på en veterinärklinik (som jag redan jobbat som i två år), men eftersom jag blev blåst på pengar och sa upp mig själv och det knappt går att få jobb på ett sånt annat ställe så är det lika bra att utbilda sig vidare.

Nu håller jag på att välja mellan två olika skolor. Sophiahemmets sjuksköterskeutbildning i Stockholm eller Högskolan i Gävle. Sophiahemmets är en av sveriges bästa, och antagningspoängen bland dom högsta. Eftersom jag har rätt så bra betyg, över medel iaf, så kanske jag skulle komma in. Det skulle va kul att komma in på en linje som det är så högt tryck på. Men vart skulle jag bo då? Det är ju svårt att få bostad i Sthlm. Sen kostar det en del att bo där har ja fått för mig. Sen är det ju högskolan i Gävle, det är ju trevligt att bo i närheten av familj och vänner och så. Men hur är den utbildningen. Bra, dålig? Mjah!

Gaah jag blir helt galen, vet inte hur ja ska göra. Kan ingen hjälpa miiig? Imorron(shit idag, nu är det ju onsdag), så är det sista anmälningsdag. Fan fan fan... Muhu :(

.:Nypan:.


Och jag som hatar att plugga, åsså ska man i skolbänken i tre år till, suck!




Men har jag tur kanske jag hittar nån rolig klasskamrat som kan ha lika roligt med mig på lektionerna som jag och brownie hade på våra mattelektioner med våran vän "skelettet" ;)






Uuunderbara påskhelg på Obo camping :P



Hade en helt sjukt underbar helg på Ockelbo camping med Jekkan, och Madde kom på lördagen oxå :) I fredags packade vi alla grejjer och for till Ockelbo o hämtade Jekkans husvagn. Allt gick så sjukt bra, inget krångel alls. Åkte till campingen o ställde upp vagnen. Fick igång el, värme o allting, inte nå krångel alls trots att det va första gången vi koppla ström o skit, wounderful! När vi checkade in så frågade tanten om lite uppgifter. "Adress" ? Ehm ja finnstigen sa Jekkan. "Ö jaha, i Sandviken då eller"? sa tanten. Njaaeh här i Ockelbo svarade Jekkan o jag kunde inte hålla mig utan börja skratta. Då undra hon va fasen vi gjorde i Ockelbo o campade. Njah skönt o komma hemifrån kläckte Jekkan ur sig. Haha dom måste trott att vi va helt dum i huvvet. Sen kikade hon in i baksätet på våran bil, åsså ändrade hon min lite grann. Shit tänkte jag o kollade bakåt, där va det typ 7 systemkassar och en låda öl. Då fråga hon lite småsurt om vi tänkte dra dit nå gäng o ha fest, för de fick vi inte för det här va en familjecamping! Å skulle vi göra det o föra liv och busa så skulle vi bli polisanmäld, för så hade hon gjort med några andra ungdomar förut. Shit tänkte jag, dehär bådar inte gott. Då fråga vi om vi inte ens fick dricka några öl. Joo visst sa hon, här är ingen nykterist utan vi är smålullig mest hela tiden. Ehm okii wierdo!

Packa upp stolar o bord, drog igång lite musik, knäppte en öl o satt oss o njöt av tillvaron och sen grillade vi lite grann. Efter ett tag kom lite folk o partade i vagnen med oss. Sen drog vi iväg på fest, sweet! På lördagen va det strååålande sol och vi satte oss utanför vagnen direkt vi vaknade, knäppte en 7.0:a cider och solade. Satt i bh och minishorts, sooo nice! Fick lite färg, mest röd, jag har svårt för o bli brun. Sen runt två häntade Johan och Fia oss åsså åkte vi till Jekkans morsa som bor typ i uppsala och käkade påskmat o drack massa nubbe. Va där några timmar, sen drog vi hem igen. Hämtade Madde efter vägen, åkte till vagnen i ockelbo o fortsatte. Sen blev vi bjuden på party inne i själva huvudbyggnaden på campingen. Där var det allsång och dragspel med gamlingarna, haha so fun :)  Sen drog jag vidare på lite efterfest, blev rätt packad, kan ju inte bli annat än det på dina groggar! :)
 
Vakna upp på söndagen, sov till typ 5 på eftermiddagen, gah. Då kom madde och jekkan o hämtade mig för ja somna där jag va på efterfest. Åkte o städade ur vagnen, sen drog vi hem den till Jekkan igen. Behövde ju inte åka direkt långt om jag säger så, typ 4 km :P

Ja just ja. Nyckeln till hela campingen försvann på fredagen. Jag skyllde på jekkan för hon låste bommen på fredagen när vi drog på fest. Det va nyckeln till toaletterna, bommen, huvudbyggnaden och allt. Letade som tokar på lördagen hela söndagen, men vi hittade den aldrig. Gick me svansen mellan benen till "tanten" och berättade att vi tappat bort den. Då blev hon jävligt bekymrad och sa att de skulle bli skitdyrt för oss eftersom det handlade om närmare 120 nycklar och massa lås som skulle behöva bytas =/ Gaaah jag orkar inte! Efter typ en halvtimme sa vi att vi skulle leta en sista gång innan vi skulle åka. Letade överallt, i vagnen och bilen. Sen kikade jag i min handväska, den som jag har haft med mig hela helgen! O vafan ser jag längst upp typ, JO NYCKELN! Haha fyfan va pinsamt det va att säga det, men en jävla lättnad! Jag blev totally dumförklarad, inte så konstigt :) Och det va inte alls jekkan som tappat bort den som jag sa, utan de va ju jag sj min blonda fan. Hon måste ha gett mig nyckeln på fredagen när hon hade låst bommen. Aja skönt att vi hitta den iaf.

Jag som tänkte ta det lugnt nån helg nu och vara nykter. Ist ska jag på rockweekend on tour i Gävle på fredag, sen på lördag ville Emma att jag skulle hänga me på kryssning. Sen stanna hos henne i sthlm och gå på hårdrockskaraoke på söndag på the anchor inne i stan. Ehhhm nykter helg, joo vars! Få se hur de blir me kryssningen, inget som är säkert än.

Peeace!
.:Nypan:.



Nyss kommit fram på fredagen och packat upp. Musik, öl, chips, cigg och sill, haha!




En jäsig Jekkan utanför vagnen fredag kväll




Jäääsigt




Fredag kväll när vi packat upp allt




Härlig start lördag morron innan bakfyllan hunnit ikapp oss



So sweet :)




Hah här ser man ju lagomt smal ut, asg. Skönt va de iaf :)



I bilen påväg till/hem från Jekkans morsa. Soo cute med matchande brillor o allt, haha




Tjohooo




Hell yeah! Den bjuder jag på ;)




Jekkan o Börje sent på lördag natt. Sjukt snygga i Maddes(nu jekkans) sexiga badmössor ;)




Rätt sliten på lördag natt. Kolla in min snygga bränna oxå, lite "färg" fick jag ju iaf, asg :P




En sliiiten Madde dagen efter ;)





Glad påsk!



Nu är de påsktider, yeey. Idag åker jag nog till ockelbo som det verkar och festar me jekkan. Sen imorron skulle jag få hänga me till hennes morsa i typ uppsala o käka påskmiddag me lite folk o så. Nubben är redan inhandlad så vi får en egen, asg. Sen åker vi nog tillbax till ockelbo efter middagen o fortsätter parta. Fiskar nog upp madde efter vägen oxå. Sen på söndag undra Emma om jag ville följa me ut på krogen, ja sa att jag va sugen igår, men då hade jag druckit och va inte så smart. Få se hur jag mår på söndag om jag pallar en dag till, isåfall blir det en 5dagars och det är väl kanske att ta i (ons-sön).

I onsdags drack vi lite bira och spela mario cart, det har ju blivit våran drog nu :P Hoppas aldrig jekkan lägger upp inspelningen på mig när jag spelar och är sjukt förbannad, hah fan va pinsamt.

Sen igår (torsdag) så va vi på systemet. Jag handlade för 550 kr, fattar inte hur jag lyckas. Handlade ju fan sprit, öl o cigg för 2000 kr på kryssningen. Nu är jag typ PANK =/ Men men det kostar att ligga på topp,haha. På kvällen så grillade vi kött på ballkongen, det blev asgott. Inte konstigt när det va jag som grillade, haha ;) Njöt vid grillen jag, en öl o en cigg sittandes på en stol o känna livet. Vi hade väl tänkt att ha lite mys hemma bara, men sen kom fia o linda över och dom fick med oss till Eightball. Där träffa jag "Böcker", de va länge sen. Hans polare va givmild och lät inte mig o madde sitta me tomt glas :P

Vi gick efter 2 när de stängde. När vi kom hem runt halv 3 drog vi igång grillen på ballkongen, haha shit va de brann. Sen grillade vi korv :P Gjorde även minivårrullar och vitlöksbröd. Snacka om lyxfyllemat ;)

Idag känner jag mig död, känns som jag vill sova bort hela helgen. Vet inte om jag börjar bli sjuk heller, känns som så. Tjock i halsen, ont i nacken, tung i huvvet. Men det kan ju även bero på annat, hah. Jekkan ringde nyss, hon lät inte så pigg hon heller :P

Nu ska ja pallra mig in i duschen så man känner sig som en människa igen. Ta´t lugnt i helgen o ha´t så skoj!

.:Nypan:.








Tryckt tre big mac och en meny ikväll, fuck!



Fan fan fan. Hade nå rabattkuponger kvar från donken som jag fick hem i brevlådan för ett bra tag sen. Lika kuponger som Rutan hade fått, som vi använde upp på våran bakisdag efter tranan förut. Jag, Jekkan o Madde använde en varsin idag (köp en meny och få en likadan hamburgare gratis). Jag käkade upp mina två bigmac och en meny. Sen käkade jag upp Jekkans big mac som hon inte orkade, för annars skulle hon slänga den, hurfm! Snacka om att jag har ångest nu! En big mac innehåller 495 kcal (om ja inte minns fel), och jag tryckte 3 st, gah!  PLUS strips, massa ketchup och en cheddardip. Lite nyttig va jag iaf som tog en juice ist för cola, yes!

Har även varit till polisen idag. Anmälde min mobil stulen, inte nån som sett röken efter den =/ Så nu ska jag snart spärra den! Du som har den kan ju lämna in den till polisen, för du kommer endå inte ha nån användning av den snart, om du inte slängt den i nå dike eller nått redan. Suck, orka me sånnadär människor, fyfan!

Sen va jag till arbetsförmedlingen igen. Måste få påskrift varje månad så jag får nå cash från försäkringskassan. Japp man är ju en sån som lever på bidrag nu för tiden, kanske era skattepengar till och med eller va pengarna nu kommer ifrån.. (?) 

Nej nu måste jag plugga lite. Tror jag har prov imorron. Nu ska jag sjunka ner me mina anteckningar om matspjälkning och hur njurarna fungerar. Yeeeah! Förrästen så har jag kollat upp två skolor som ja kanske ska söka till. Sophiahemmet i Sthlm eller högskolan i Uppsala. Vem vet vart vingarna bär.

Peace!
.:Nypan:.




I´m loving it!







 

Kryssningen va succé, sjukt kul! :)



Åkte ju på kryssning i torsdags, sweden rock-kryssningen. Det va Jag, Madde och Sandra olsson. Emma fick aldri ledigt från jobbet så hon kunde inte hänga med. Bussen gick 15:40 från Gävle mot Sthlm. Inledde resan med att knäppa en varsin öl, mumma! Busschaffisen va grym o spelade massa hårdrock högt hela vägen, soo sweet. Bussen va framme vid båten kl 18.30, en timme innan båten skulle avgå. När vi kom dit hamna vi mitt uppe i ett slagsmål bland några killar, dom flög omkring oss o rulla runt. Sen några min senare insåg madde att hon glömt telefonen på bussen så vi skulle gå ut tillbax o hämta den. Då kommer en stor bil i världens fart och stannar typ 1 dm från dörrarna som vi är påväg ut från, är nära att bli överkörd. Åsså rusar två snubbar ut ur bilen o springer in. Shit är de ryska maffian eller tänkte vi.

Väl ute så kommer pikébussar o polisbilar och ställer sig precis där vi står. Åsså rusar dom ut helt crazy o irrar omkring. Sen haffar dom killarna som bråkade precis framför näsan på oss. Dom snubbla över våra väskor o tryckte upp folk mot rutan precis bredvid oss. Hah shiiit vafan ska vi göra börja vi fundera. Sen kom en snut o fråga om vi sett nått; Näääe säger Sandra, då drar dom. Men pucko, vi va ju fan mitt uppe i slagsmålen alldeles nyss säger jag. Aha tror du det är det som dom härjar om nu säger hon? Ööö ja troligen! Men men va väl lika bra att hon sa nej, annars har vi väl missat hela båtresan och skit.

När vi väl kom på båten hade man ju dragit i sen massa öl redan så man va i småmysig form. Drog på taxfreen o shoppade loss på sprit, öl o cigg. Sen festade vi runt på båten hela kvällen o natten, va mest runt på olika hyttfester. Jag blev bjuden på massa shots, bland annat 80% sprit, shit fyfan va det brände i hela matstrupen och magsäcken, fyfaan. Sen några fishermans friends-shots. Dom är iiiinge bra för mig, jag klarar inte av dom. Sist drack jag sånna i sthlm på krogen, sen blev de helt svart och jag blev utkickad. Självklart åker jag på världens black out på fredagen, ja kommer inte ihåg ett skiiiit! Madde o Sandra hittade mig i hytten sovandes sittandes på golvet, hur fan tog jag mej dit i huvvetaget?? Har inte ett minne, sjukt jobbigt =/

Vaknar på morron av att de luktar spya. Nej nej nej inte i sängen tänker jag. Tänder lyser och ser att ja spytt på golvet, på heltäckningsmattan! Det har aldrig hänt heller nån gång för mig, jag har aldrig spytt i sömnen! Precis bredvid står en papperskorg som Madde ställt fram på natten, men den missade jag totalt. Jaja nån timme senare så vaknar jag till liv, är nog fortfarande aspackad för jag är inge bakfull alls. Knäpper en Gin, lets rock!

Lördagen va helt kanon. Drog omkring halvlullig på båten hela dagen o drack Gin o öl. Kollade på lite band som spelade o så. Sen hitta vi några grabbar på däck från tranås som va heeelt störd, hahah sjukt roliga grabbar. Dom bjöd på cigg o sprit där ute däck, så där fastnade vi i några timmar. Sen drog vi till deras hytt o partade vidare. Lördagen va nog roligare än fredagen, önskade att resan va ett dygn längre. Sen va de bara att pallra sig till bussen, där fortsatte vi festa. Madde blev asdålig o spydde hela vägen hem. När vi kom hem drog jag o nån kille från viken ut på lillpuben o drack lite öl. Där träffade jag Jimmy, Mörtboan och Ragge, så jag satt me dom tills de va dags att bege sig hemmåt. 

Resan va sååå lyckad, hade sjukt kul. Okej har ångest över att jag däckade och att jag inte har nå minne från fredagnatten, men men de tog jag igen på lördagen. Vi filmade även HELA resan i småklipp. Dom ska vi klippa ihop till en film, hahah. Filmerna är sååå klockren, har aldri skrattat så mkt nån gång tror jag :) Nu väntar jag bara på att Sandra ska bli klar me den, wihoo. Jag har även blåmärken på HELA kroppen, mest längs hela vänster sida. Jag är helt öm, igår kunde ja knappt sitta eller ligga. Antingen har jag ramlat ner för en trapp på torsdagen på båten eftersom det va då jag hade sån stor minneslucka ifrån. Eller så är det efter madde lyfte upp mig i sängen från golvet samma natt, alltså torsdags. Hon sa att jag bara hade flygit omkring helt lelös för jag va helt waisted. Men men sånt som händer. Är huvvet dumt får kroppen lida som man brukar säga!

Igår (lördag) så festade jag oxå. Gick på lillpuben, sen eightball, sen steel town och till sist lobby. Va lite sliten från kryssningen men de funka endå :P Idag, söndag, så har jag sovit lääänge. Sen har ja nyss kommit hem från Madde o Jekkan. Vi käkade kräftor, räkor, ost o kex o sånt, mm :P Åsså drack jag o Jekkan viiin, madde pallade inte en fyradagars som en annan, hah. 

Vi har pratat om att dra ihop en kryssning snart igen, det är ju så jävla kul :P Meee like! Nästa vecka är det påsk, ska till Ockelbo som det verkar o festa. Sen helgen efter det drar vi iväg ett gäng på husvagnssemester neråt uppsala, hah. Sen snat flyttar Jekkan, då har hon lovat att ha en lååång inflyttningsfest hela helgen me mig, wohoo. Fullbokat framöver som de verkar.

.:Nypan:.



Påväg ner till Sthlm i bussen




Taxfreeee


Vi i våran hytt :)


Rock!



Jag verkar ju ha jävligt roligt iaf, hahaha.



Wihoo party


Fick problem med toan, IGEN! Sist vi åkte så sprutade vattnet som en fontän när vi spolade första gången. Även denna gång fick en mekaniker komma o fixa den.



  


Nu draaaar vi snart ut till havs



Då va de bara nån timme kvar tills vi drar till Gävle o hoppar på bussen där mot sthlm till båååten. Ska bli asskojj :) Haaare bra

.:Nyyypan:.


På denhär båten bli de röjj ikväll ;) Sorry Sandra, snodde bilden av dig, har inte tid att leta efter nån sj :)




3 timmars promenad och massa pluggning idag




Har precis blivit klar med pluggning till naturkunskapsprovet. Började typ kl halv 8, nu är kl 10, fyfaan. Helt slut i handen och i två fingrar. Nu har jag bara instuderingsfrågorna kvar, men dom tar jag en annan dag, pallar inge mer idag.

Imorse ringde Sandra o väckte mig. Drog mej ut sängen och gick upp på stan o mötte henne. Gick me henne över en timme, sen drog vi till skolan o jag hade lektion i en timme typ. Fick reda på mitt förrförra prov jag gjorde, MVG, yesyes :P Eftersom det bara va tre frågor på det va det jättesvårt att få ett MVG sa hon, för det va många som hade fått VG men det va oxå jättebra och dom skulle inte vara missnöjd. Men för att få ett MVG skulle man verkligen spika provet eller va hon sa, hehe lite nöjd ja blev då ;)

Sen efter skolan gick jag hem o mötte jekkan, åsså gick vi ut o gick me rajja längst pensionärsstigen. Det tog nästan 1,5 timme. Så sammanlagt räknade jag att ja gått ca 3 timmar idag, yes!

Nu är jag helt slut, spec efter min intensivpluggning ikväll.

Imorron väntar Swedenrock-kryssningen, ska bli sååå kul. Ska köpa massa cigg, öl o spriiiiiiit, mumma! Sen på lördag kanske det blir utgång i gävle, de va ju fan länge sen jag va ut på krogen nu. Ska nog passa på lite när sötSandra är hemma :)



.:Nyyyypan:.



Here we goooo






Tisdag...




Just nu är det depp, vet inte varför. Allt känns så värdelöst bara.. Har varit så mkt på sistonde. Fört slut me ante, sen strul på jobbet, sen arbetslös, sen snodd mobil, nu väntar jag på skattesedeln, tror att ja kommer få restskatt. Har inte mkt krafter kvar nu. Bara strul, strul struul me allt. Sen är de skolan. Skulle behöva plugga till provet, men jag orkar fan inte. Sen måste jag skriva en laborationsrapport från senaste laborationen, men ja vill iiiiinte! Böckerna ligger bredvid mej nu, har gjort de senaste timmen. Orkar inte ens öppna boken, hittar på massa andra saker att hålla på me ist, typ som att skriva lite i bloggen, gah.

Va har ja förgyllt min andra arbetslösa dag med då? Drog mej bra länge i sängen. Sen fick jag nå ryck o bytte sängkläder, tvätta en maskin tvätt och handtvätta lite, sen dammsög jag rummet o fönstret o grejjer. När jag stog i fönstret o dammsög så gick jekkan förbi ute, hon va påväg ut i skogen me rajja. Bestämde att ja skulle följa med så vi åkte till brukshundklubben o gick nästan en timme efter nån isig och lerig skogsväg där. Sen gick vi till madde o käkade kycklingvingar och spelade lite mario cart, de gick fan så mkt bättre än igår. Nu hamna vi på pallen båda två fler ggr :P Sen pallra jag mig till badhuset o simmade en timme me alla pensionärer, sköönt! Efter det drog jag till madde igen o käkade lax, potatis och romsås, det va gott som faaan :P Kikade på despret o sen på nån sjuk film, har precis kommit hem :)

Imorron ska jag träffa världens sötaste Sandraaa, hon drar ju till norge igen på söndag, muhuu =( Sen ska jag till skolan på naturkunskapen, suck...

O på torsdag drar jag på swedenrock-kryssningen, wihoooo. Ska bli kul kul kuuuul!

.:Nypan:.


Ge mig en öl så ska du se jag vaknar till... Tors-Fre ska jag iaf vara jäääkligt vaken o dricka maaassa bira :P






RSS 2.0