Done!




Jo jag är klar nu, nu har jag gjort allt som stog på listan! Skottade även av altanen och framsidan. Plus gjorde jag rent o lagade jimmys två ljuslyktor :) Jag känner mig så jäääkla duktig, hah. Credits, give me credits now! :) Nu har jag precis skrivit klart arbetet som ska va inne imorron. Nu får de bli som det blir, jag orkar inte hålla på nåmer. Jag har ju iaf gjort det, sen hur bra de blev är ju en annan fråga.

Nu ska jag ta mig en dusch. Sen tända ljus och göra mysigt. Maten står på spisen förberedd, behöver bara dra på plattorna sen en liten stund innan baby kommer hem.

Tjohej nu förtjänar jag lite slapptime! Men först ska jag göra 100 situps. Hare gött!

.:Nypan:.



Ett färdigskrivet arbete. Tummen upp för mig! ;P




Storstäda



Idag ska jag storstäda, det känns ju inte så jättekul. Min tumme/handled har inte blivi bättre heller. Hade ont som satan när jag vaknade idag, kunde inte röra handen. Kunde inte ens ta telefon, de gjorde så satans ont :(

Idag ska jag:
-Plocka ner & vika tvätt
-Dammtorka överallt i alla rum
-Dammsuga
-Torka golv
-Diska
-Göra nån mat åt älskling om han är hungrig när han kommer hem från jobbet.
-Göra klart skolarbetet, det ska vara inlämnat imorron bitti.


Det är typ huuur mkt som helst jag ska hinna med =/ Sen när baby kommer hem ska vi mysa i soffan till en film, jag har laddat ner ett gäng. Tänkte tända ljus o göra mysigt tills han kommer hem, då blir han nog glad :)

Nej nu ska jag sätta på musiken o börja här så jag blir klar nån gång, suck.

.:Nypan:.





Två timmars promenad



Kom precis hem, blev en låång promenad med wilmisen. Gick runt stan, när jag nästan hade kommit hela ringde jag morsan, då hade hon oxå velat följa med ut o gå med oss. Då sa jag åt henne att gå o möta oss så de gjorde hon. Sen vände vi och gick typ samma väg hem igen. Så de blev nästan två rundor runt stan för mig o wilma. Måste ha blivit närmare 7 km eller nått. Men de va skönt, o wilma uppskattade det väldigt mkt. Hade hon fått välja skulle vi ha gått 10 rundor runt stan med det orkar inte jag :)

.:Nypan:.






Snömonstret. Hon älskar att bada & busa i snön.
Lillgumman min <3




Wilma <3



Är hundvakt, Wilma är här idag. Vi har precis ätit frukost,japp vi, hon och jag. Rostade mackor, skinka, ost & gurka. Snart ska vi ut på en promenad, om de bara kunde sluta snöa =/

Baby jobbar 12-timmars idag, men för en liten stund sen kom han hem o sa hej :D Han skulle hämta mat på jensas så han passade på att åka hem o pussa på mig o wilma lite. De tycker vi om -tummen upp-. Men wilma blev ledsen när han åkte igen, hon stog o kollade efter bilen hur länge som helst. Stackars liten. När hon kom hit imorse så gick hon o letade efter jimmy i lägenheten, men han va ju inte hemma så hon blev deppig =/ Jaja en promenad så är hon glad igen :)


.:Nypan:.



Frukostmys i soffan <3


Skutskär



Då drar jag o baby iväg till skutskär en sväng, ska hälsa på några av hans släkt. Sen hämtar vi upp madde i gävle inatt, få se hur packad o dryg hon är då :P

.:Nyp:.



Skräckfilm




Igår kväll kollade jag o jimmy på skräckfilm och den va skitbra, kan verkligen rekomendera den. De enda dryga va att jag blev typ irriterad på huvudrollerna för dom va så trööög ibland. Men den va jättespännande och så. Orphan heter den, ladda hem den nuu! :)







Personal Hairdresser



Madde va nyss här, hon behövde hjälp med styling av håret o självklart ställde jag upp. Volymade, plattade o tuperade, hon blev så fin så och riktigt nöjd blev hon med. Hon frågade om jag ville bli hennes personliga hårstylist sen när hon blir miljonär, hah. Ofcourse sa jag, bara jag får bra betalt. Jo 5000 per gång sa hon, hah självklart i take it! :)

Inatt ska jag hämta henne i gävle, hoppas vädret håller sig så jag inte kör åt helvete med polon :P

Ikväll ska jag göra en tacopaj, har aldri gjort en så få se om jag lyckas :P

.:Nypan:.



Denhär ska jag o baby mumsa på,
hoppas den blir lika god som den ser ut
& att den blir som på bilden :D





Kladdkaka



Kan ju slänga upp en bild på det vi käkade igår när mamma & pappa kom över på en fika. Kladdkaka, grädde, hallon & blåbär. De va sjukt gott! :P









Sjukvård i Sverige = Ipren



Jag hatar sjukvården i Sverige så j*vla mkt. Har haft ont i tummen/handleden och nu har de spridit sig ner i senorna i underarmen. Det började i söndags, alltså snart en vecka sen. Jag trodde det skille gå över, men de blir bara värre & värre. Det är värst på natten, jag vaknar och har så ont så jag inte kan röra handleden. Igår när jag vaknade hade ja så ont så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, kunde inte göra nånting med handen. Då bestämde jag mig för att ringa hälsovårdscentralen. Där va det en telefonsvarare som sa att dom hade stängt tills på måndag. Man skulle ist ringa sjukvårdsupplysningen, ja jag gjorde det. Jag berättade att jag haft ont i snart en vecka och att det bara blir värre och värre, nu kan jag inte ens röra tummen eller handleden, och att det har spridit sig så det gör ont i underarmen oxå. "Har du ätit ipren nån gång" frågade hon. Öö jo det har ja gjort. Prova ät det tills på måndag har det inte gått över tills dess kan du ringa igen. Jaha, så jag ska äta ipren i en halv vecka till fast det bara har blivit värre och värre o spridit sig? Ja sa hon, det är de du får göra. Okej tack, tack för "hjälpen".

Fyfan ja blir så sjukt less. Ipren, det är fan det enda man får som hjälp nu för tiden, jag fattar inte varför vi ens ska ha en sjukvård. Det är ju inte första gången man blir behandlad såhär. Igår kväll fick jag nån receptbelagd tabelett av morsan plus att jag tryckte i mig två alvedon tillsammans med den. De hjäpte väl inte direkt, vaknade fler gånger inatt o kunde inte röra handen o de smärtade utan bara fan. Nu på dagen har de varit lite bättre, men jag va endå in på apoteket (kronans droghandel numer) och köpte bandage. Har det på nu, känns som jag får lite stöd iaf. Kan ju hoppas de blir bättre.



Inatt när jag inte kunde sova snurrade tankarna som fan som vanligt. Tänkte mkt på missfallet. När jag tänker på det blir jag ännu mer förbannad på sjukvården. Hade dom bara tagit mig mer seriöst eller va man ska säga, om dom lyssnat och gjort nått hade mitt o jimmys barn levt nu, rätt säkert iaf. "Det kommer fler gånger" säger alla. Jo, jag vet att det kommer fler gånger men det smärtar endå. Mest av att veta att jag kunnat haft ett liv i magen just nu som sparkat runt. Vi hade vari på ultraljud o sett bebis. Ja det är svårt, jag blir ledsen när jag tänker på det. Speciellt när fler stycken kompisar är gravid, och ska ha i samma månad som jag o jimmy skulle haft. Man ser deras magar växa o dom köper grejjer och har sig, och här sitter jag.... Nä nu ska jag inte deppa ner mig i det, "det kommer fler gånger"...........


men om, tänk om.... kan fan inte sluta tänka på hur de hade varit om dom hade handlat annorlunda -drömmer-     gah! rökpaus!


tänk om...




Slutar väl med att man får amputera hela armen innan
dehär är klart. Tack sverige, ni ligger verkligen
i topp inom sjukvården som de skryts om!




Handlat



Då va man hemma från stan, blev där ett tag :P Köpte en grå stickad kofta för 200kr(hade kostat 700kr), sen en t-shirt för 50 kr(hade kostat 129kr), en t-shirt till jimmy, ett par fräna strumpbyxor och ett nytt piercingsmycke till läppen. Plus handlade jag 6 små "tallrikar", och två vaser. Sen sprang jag in på bibblan o hämtade en bok som jag måste ha i skolan(anatomisk atlas). Få se om jag orkar lägga upp nån bild sen på det inköpta.

Nu väntar jag på att jimmy ska komma hem :) Hoppas han blir glad för t-shirten ja köpte till han som en liten suprise. Få se om vi får upp hyllan ovanför sängen i sovrummet idag. Vi (eller de va mamma) har målat den i samma färg som den lila tapeten i sovrummet. Sen ska vi köpa spotlights och sätta på undersidan, jag tror de kommer bli rätt schysst :)

.:Nypan:.





Mot stan



Sådär då va man vaken igen och redo för att gå ner på stan. O snön vräker ner, suck. Hoppas ni får en bra dag.

.:Nypan:.







Uppe med tuppen igen



Då va man uppe tidigt igen, gjorde baby sällskap innan han skulle till jobbet, gud så snäll jag känner mig :P Nu har han precis åkt, så ja ska nog krypa ner i sängen igen och försöka somna om. Ska upp kl 9 igen för jag o morsan ska ut på stan en sväng.

Hoppas att det slutar snöa snart, jag hatar snö! Och jag hatar vintern. Nu vill jag ha sommar. Ber en liten bön.

God natt för mig, eller go morron kanske man säger?

.:Nypan:.

Korvstroganoff & Ris



Gjorde mat tills baby kom hem från jobbet nu kl två. Det blev korvstroganoff(stavas de verkligen så, ser ju så knäppt ut) och ris. De blev gott gott :P

Dehär hade jag i:
Falukorv
Minimatlagningsgrädde
Röd paprika
Lök
Krossade tomater med chili
Vitlök
Kryddor & soja


Nu är jag hundvakt åt Wilma. Ska ta en dusch sen ska vi ut på långprommis med Madde och Iza :)

.:Nypan:.





Upp 04:30



Imorse gick jag upp med baby kl 04:30. Gjorde han sällskap med en kopp kaffe & en cigg innan han åkte till jobbet, snällt va? :) Nu har han åkt och jag håller på att mata fiskarna inne på facebook/happy akvarium. Funderar om jag ska lägga mig i sängen igen o kanske somna om? Ska upp kl 9 igen, för kl 10 ska jag iväg me farfar o wilma till stenshyttan, wilma ska nämligen bli friserad idag :P Jag måste följa med o passa alla hundar där medans wilma är inne i lillstugan o får pälsen ryckt.

Frågan är om jag ska lägga mig igen eller inte? Det är ju bara två-tre timmar innan jag ska upp. Jag kommer garanterat att va skittrött om jag somnar om, gah svårt dilemma.

.:Nypan:.



I <3 Kaffe




Har precis duschat, sitter o dricker kaffe just nu i min mysiga mugg jag köpte i skolan :P I <3 Kaffe står det på den, och ja, jag har numer börjat älska kaffe. Dock med mjölk i, mums mums!



Snygg va? :P O mindre snyggt är mitt lockiga/vågiga hår. Så
jääävla fult, hatar hår me såntdär självfall, såå ugly!
Tack o lov för plattång säger jag bara! :P


Kattbesök



Igår kväll när jag o jimmy gick ut på altanen o tog en kvällscigg så kom det en katt o gick förbi, stannade o kollade på oss. Då ropade jimmy på den, då gick den fram till oss och va helmysig. Den ställde sig vid dörren o ville in, så jimmy öppnade dörren. Då gick den in i lägenheten o vandrade omkring o kollade läget, hah. Sen gick den ut igen o myste vidare med oss. Sen ville den följa med oss in men de fick den inte. Då satt den kvar på altanen en stund innan hon gick iväg. Stackarn, den kanske inte har nå hem. Den hade inge halsband eller öronmärkning. Har sett den fler gånger här utanför. För två kvällar sen satt den på cykelstället och jamade vid huset mitt emot. Tycker så synd om henne(ja det va en hon), tänk såhär kallt och gå ute hela tiden. Hon hade bara en liten svansstump oxå =´(

Men de blir ingen vana att släppa in henne, och vi ska verkligen inte börja mata henne! Då kommer hon tro att hon bor här och de gör hon inte. Men tycka synd om henne kan man ju få göra iaf.


.:Nyp:.





Saw VI



Igår kväll kollade jag o baby på skräckis, de blev saw VI (alltså sex för er som inte kan romerska siffror). Den va faktiskt mycket bra, så jävla sjuk & äcklig. Fattar mig inte på dom som sitter o kommer på domdär filmerna, dom måste ju va helt puckad själv. Jag kan iaf rekommendera den filmen för dom som gillar skräck o sjuka äckliga saker.


.:Nypan:.











Skoställ






Igår va vi iväg o köpte ett skoställ, vi hann inte med det i lördags när vi va in till valbo o handlade. Jag byggde ihop det igår kväll, o nu står det på plats i hallen, blev fint, konstigt hur en liten sak kan göra så mkt :)





299kr




Måndag




Yes idag är de måndag. I helgen har jag o jimmy röjt upp i skrubben/garderoben(där jag har alla mina kläder) , man kunde knappt gå innanför dörren för de va proppat me massa skit där. Nu är allt de bortröjt, slängt och nerburet i förrådet i källaren, såå skönt. Shit va stor plats de blev där inne :P Sen har vi flyttat alla kartonger från mitt rum hos morsan, typ alla ställde vi i förrådet, två st fick ta plats här uppe i lägenheten. Nu är de typ bara en hylla kvar där. Tv´n och stereon ska vi köra på skroten.

Jimmy jobbar förmiddag denhär veckan. Ska göra mat nu tills han kommer hem kl 2. Köpte nån pastasås, ska skära kyckligfilé och steka den och blanda i såsen hade jag tänkt, sen pasta till det. Få se hur de blir, om de blir ätbart eller inte ;P



.:Nypan:.








Mot gävleee




Blev inget valbo idag, vi vaknade kl 16 så de har inte blivit mkt gjort idag, haha. Nu har ja precis fixat mig, madde kommer snart så ska vi åka till gävle. Hoppas ni har och får en bra kväll.

.:Nypan:.



Nu blir dom flesta som känner mig chockad va, jag i uppsatt hår! Hehe, jag
har faktiskt börja lärt mig trivas i det ;) Plus måste jag skona mitt hår lite från
plattången o volymtången, i uppsatt hår kör jag utan volymtång, bara lite
tupering, och inte alls lika mkt plattång ;P Plus finns de mkt söta diadem att ha. Just
nu har jag ett rosaglittrigt, supercute! ;)



Rosa & glitter, me like!






NattiNatti




Undra om man ska försöka sova då, klockan är ju endå efter 3. Baby kommer hem om tre timmar, lovely! Ska väl kika lite mer på tv sen krypa till sängs o försöka sova. Imorron står valbo på schemat, sen på kvällen kanske jag åker med madde & malin till helena i gävle. Det återstår att se.

God natt gott folk, sweet dreams.



.:Nypan:.







Justin Bieber



Ja jag kan inte låta bli att lägga upp denhär låten. En liten skitunge som sjunger så jäkla bra tycker jag så han får en plats i bloggen min.

Har inte lyssnat på denhär låten på aaaslänge, sen helt plötsligt poppade den upp i skallen idag när jag diskade eller hängde tvätt eller va ja gjorde.. :)




Badat



Ikväll gick jag till farmor & farfar o hämtade wilma. Sen gick vi ut på en promenad i snöovädret. Gick förbi mamma & pappa så wilma fick hälsa på dom(och jag själv såklart). Bortskämda wilma sprang direkt till kylskåpet och satte sig där i väntan på nå gott(hon brukar jämt få nå smarrigt). Jag tänkte inte ge henne nått men hon vägrade röra sig ur fläcken, då kom pappa och gav henne en ostskiva. Då kunde hon nöjt gå därifrån. Hah söt hon e alltså. Mamma håller på o stickar en mössa åt mig, kan ju va bra och ha. Jag använder ALDRIG mössa men de kan ju faktiskt vara praktiskt, för ibland så behöver man faktiskt en.

Sen gick vi hem förbi jimmy. Följde med han till statoil o tankade bilen och köpte cigg. Sen åkte han o jobbade och jag gick o lämnade wilma.

Väl hemma tappade jag upp ett bubbelbad, tände lite ljus & satt på rockmusik. Plus kletade jag på mig en ansiktsmask (idag igen), rökte en cigg o slappnade av lite i badet. O nej vi röker inte inne, det är äckligt. Ibland tar vi en cigg i badet, precis som jag gjorde idag för jag tyckte jag va förtjänt av en ;)

Nu blir det slapptime i soffan för mig själv. Ha´re gött!

.:Nypan:.



<3








Spaghetti & Köttfärssås




Kvällens mat blev spaghetti & köttfärssås. I köttfärssåsen hade jag krossade tomater med basilika, lök, champinjoner, vitlök, körrfärs ofcource, soya, ketchup och lite olika kryddor. De blev mums mums :P

.:Nyp:.



Ansiktsmask




Ligger i soffan o har en ansiktsmask på mig. Måste tvätta bort den snart. Den har torkat och är alldeles stel. De känns som jag har tre kilo botox insprutat i fejjan, jag kan typ inte öppna munnen ens, haha skum känsla.

Har legat och sms-bombats med baby, han är på jobbet. Han ska snart ringa <3 Längtar tills han kommer hem om typ 4 timmar. Imorse kom han instaplandes kl 6 och gorma heeej min solstråle, solstråålen vakna, solstråååålen. Hah han är allt för go :) 


Nej nu måste jag tvätta bort skiten i ansiktet, jag känner mig som en mumie.

.:Nyp:.




 

Lägenheten



Ni är ju många som suktar efter bilder på lägenheten. Har knäppt några st nu som jag tänkte va snäll o dela med mig av. Men det är svårt att få dom att se bra ut, ser bättre ut irl plus att de är fläckar från kameran på bilderna men dehär får duga!


Där vi sover. Ni ser inte mkt av sängen,
men lite av fondtapeten iaf ;P




Byrån mellan hall & vardagsrum




Byrån igen



Köksbordet



Köksbordet igen




De får duga så länge! Kommer väl mer bilder så småningom när jag pallar.









Sexy Bitch




Tjoho. Känner mig konstigt nog rätt uppåt ikväll, strange strange. Va som sagt in till valbo, va på elgiganten en sväng, sen h&m. Hittade en kopiator/skrivare/scanner som jag kanske ska köpa, trådlös och med usbport, perfekt! På h&m skulle jag bara köpa ett par mysbyxor, men kom ut med bh, trosor och tre diadem. Provade inte nått av klädesplaggen, och det fick jag ångra, hah.

Har redan ett par likadana mysbyxor som jag köpte idag i storlek small fast dom är ljusgråa. Men dom har gett ut sig rätt mkt så dom är stora nu, därför köpte jag xs idag i färgen lila. Trodde dom skulle sitta bra men shit va kort dom va i benen =/ Går inte att ha dom, jag hatar korta byxor! Så det blir väl att åka o byta dom till en small sen nån dag. Bh´n o trosorna har jag inte heller provat, pallade inte i affären. Jag har aldri köpt en bh utan att prova för jag har så svårt att hitta nån som sitter bra, men den jag köpte idag va såå nice så jag struntar i om jag kan ha den eller inte. Passar den inte kan jag använda den nån gång endå när man ska va extra hot :P


Sen har jag raderat en massa skit som jag skrev igår kväll i all hast här, det är jag glad över. Sånt ska man inte lägga ut på sin blogg, thats wroong! Så ni som hann titta får vara glad över det, er andra: ni lär kika in här oftare kanske? :P

Nu har vi äntligen tv igen, en låne-tv. Så skönt, det är fan konstigt hur depp man blir utan tv. Det är socialt på nå sätt, som ett sällskap i ensamheten.

Nog för mig. Over and out!
.:Nyp:.




Lite mörk bild, snyggare i verkligenheten.
Qute, right? :)








Skolarbete



Kom precis hem från bibblan. Träffade L där och gjorde klart arbetet. Nu är det inskickat, gah tänk om vi gjort helt fel, hah äh de visar sig.

Nu är jag aphungrig, har inte ätit nått än idag. Igår åt jag inte mkt heller, runt 23 på kvällen åt jag lite sallad, två bullar & tre kakor (nyttigt nyttigt jo ja vet). Kanske ska göra lite mat, fiskpinnar & potatis kanske, de va längesen.

Sen ska vi nog åka in till valbo o fixa lite grejjs. Jag måste kolla om ja hittar nån billig skrivare/kopiator, har massa grejjer från skolan som måste skrivas ut, de underlättar ju att ha en egen skrivare. Sen ska jag in på h&m och bokia hade jag tänkt.

.:Nypan:.



God natt



Nu säger jag god natt för mig. Krypa ner ensam i en tom säng, tråkigt tråkigt :(

NattiNatti




Nananaa...





Klart det gör ont, men jag vet att det blir bättre... jag vet. Och du säger att du inte menar nått du säger när du blir arg, men förstår du inte att du sårar mig? Jag vet att du inte menar allt du säger, jag vet det. Men de gör endå ont, de sista jag vill är att såra dig.


Längtar tills du kommer hem om fyra timmar, då ska vi äta frukost o sen mysa. Ta igen den här dagen, för den har inte varit trevlig.


jag älskar dig






music



Har inte så mkt att göra eftersom ja inte har nån tv att glo på så jag ligger o lyssnar på musik. Bra eller dåligt? Mest dåligt tror jag, det är ju inte direkt nå uppåtmusik om man säger så. Ska nog göra mig en kopp kaffe tror jag, ja lär ju inte kunna sova många timmar inatt heller så då spelar de ingen roll om ja dricker kaffe nu eller inte... Ska upp imorronbitti o dra iväg till bibblan o göra ett skolarbete med L, fan va drygt.

.:Nypan:.










vackraste stunden i livet va den när du kom








Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och du somna' den natten så vaken och drömde om allt
som vi kunnat göra
O om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,
o om nån att beröra
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten

Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

För så kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
här sitter jag och baddar såren med salt
det går åt helvete med allt

Men den vackraste stunden i livet var den när du kom...


_______________________________

Den vackraste stunden i livet va den när du kom,
o den jävligaste stunden i livet skulle va om du gick...








fyfan



blöh.




skulle behöva göra ett skolarbete, men hur ska man orka när det tom är jobbigt att andas.......







Grattis mamma




Grattis mamma, idag fyller du år. Tänk att jag blev din bästa present nånsin för 23 år sedan! ;) Då låg jag där, en dag gammal, 50 cm lång o runt 3.5 kg tung :D Farsan bad dig hålla ut sex timmar så vi skulle fylla år på samma dag, men de va lättare sagt än gjort det :P







Ego




Ibland blir man fundersam hur vissa människor verkligen fungerar. Visst alla har ett ego, med vissas är tamefan bra mkt större än andras, så stort att man blir rädd och nästan tycker synd om personen, det är fan skrämmande. O det spelar ingen roll hur mkt du försöker, tankarna faller inte på dig endå! Så fortsätt du, varsegod... Det är rätt roande faktiskt.








you can´t destroy o damn thing..
i´ts only making us stonger





Mys <3




Hah måste bara slänga upp en bild på mig o älskling. I lördags innan vi åkte på middag tog vi ett bubbelbad. Där drack vi en kall cider, rökte en cigg och la ansiktmask :P Ibland måste man lyxa till det lite, o det är kul att jimmy typ alltid är med på nya grejjer o vill prova :D












Födelsdag & Alla <3 dag



Igår fyllde jag 23 år, shit gammal man börjar bli. Det va även alla hjärtans dag. Lite tråkigt tycker jag det är att fylla då, födelsedagen ska ju lixom vara min dag, men när det är alla hjärtans dag vill man ju vara gullig till den man älskar oxå :) Köpte en present till jimmy, en parfym som han gått o luktat på och velat ha. David Beckham, en lila flaska, kommer inte ihåg namnet. Han blev iaf jätteglad, o trodde inte att jag hade köpt nått. Jag fick blommor av sötnosen, plus fick jag en nalle med ett gulligt kort, ett fat som va ett glashjärta med torkade blad som luktade gott och två kärleksmuggar <3 :) 

Igår morse efter en natt utan sömn klev vi upp runt kl 11. Jimmy hade lovat att baka bullar till min födelsedag så det gjorde han, trots att han inte mådde så bra. Han skulle egentligen bakat tidigare i veckan, men sköt upp det tills igår, heh. Det ångrade han rätt mkt igår, men han gjorde det iaf och dom blev goda =) Jag städade, donade o stressade på som fan och vi blev precis klar med allt innan släkten kom kl 15.

Jag fick en micro, supersnygg va den =) Sen fick jag pengar, lotter, blommor och en cool tavla. Ska visa en bild på tavlan sen, heh. Vi va väl ungefär 14 pers här, tur man har stor soffa :) När dom hade åkt så myste jag o älskling ner i soffan och tillbringande kvällen där tillsammans. Vi kollade på filmen "snabba cash", den va helt okej men jag hade förväntat mig den lite bättre faktiskt. Jag o jimmy har lyssnat på den i ljudbok, eller jag hörde bara början o lite här och där för jag somnade hela tiden, hah. Efter filmen va vi dödstrött så vi trippade in till sängen och myste ner där.

Hade en jättebra födelsedag, och alla <3 dag. Är glad att jag har jimmy och fick tillbringa den med honom, han gjorde den till en underbar :) Och tack alla för gratulationerna :)


.:Nypan:.







Tältet



I lördags ja o jimmy bjuden på mat hos L & M. De va så jääävla gott, helt sjukt :) Vi fick lax i sås o grönsaker, klyftpotatis med massa krydda, paprika, lök o massa annat gott i. Allt va tillagat i ugnen. Sen sallad till. Sjukt gott va de =) Sen satt vi där o festade lite, sen drog vi ut på stan. Gick till tältet på torget först, köade en stund innan vi kom in. Dom hade byggt upp ett stort tält och hade som en krog där (pga av melodifestivalen o så). De va rätt skoj, men jag hade större förväntningar på tältet och de va inte alls lika bra som vi hade trott o väntat oss. Kl halv två drog jag o jimmy på eight ball en sväng, drack en öl och spelade lite black jack innan dom stängde. När dom stängde gick vi tillbax till tältet och partade där tills det stängde kl 3.

Sen gick vi hem till L & M och fortsatte, när klockan blev framåt 5 tog vi taxi hem. Hade svårt att sova, så de blev inte många minuter sömn för oss. De va en rolig kväll. Eva, Mange, Therese & Sonny kom in en sväng till viken oxå, dom kom till tältet och sa hej innan dom gick vidare :)

.:Nypan:.




Städning pågår



Håller på att städa för fullt, läre ta en liten paus nu. Har dammtorkat överallt, puh. Ska snart dammsuga och torka golv. Har även diskat och gjort rent akvariet. Pumpfan slutade funkade i akvariet, ska försöka ta tag i det snart och se va som kan va felet så firrarna & räkorna får lite syre.

.:Nyp:.



Till gävle




Idag kom L hit och vi jobbade lite med vårat arbete, vi är typ klar snart, SKÖNT! Jag o baby har varit ute o handlat, rusta, dollar & ica. Vi köpte mat o lite annat smått o gott. Ikväll ska vi till jimmys mamma i gävle, S & T är där och hälsar på så vi tänkte åka dit o säga hej.

Snart fyller jag år oxå, på söndag. 14 feb, på alla <3 dag :) Släkten kommer hit då så imorron o på lördag blir det städning och bakning.

.:Nyp:.






Fiskbullar



Ikväll blir de fiskbullar med dillsås & potatis, göttigöttgött. Snabb, billig o god mat, borde ätas oftare!



.:Nypan:.



Sjuksköterska & Patient




Hah måste bara berätta lite kort om skolan idag. Min grupp skulle ha metodövning, alltså att vi skulle göra nånting praktiskt i studiesyfte. Så samlades i två klassrum, dom va helt omgjorda till sjukhusmiljö. Alltså det såg PRECIS ut som ett sjukhus, och det luktade som sjukhus. Sängar, sängbord, knappar, drapperier, sjukhuskläder, handskar, bäcken jaaa allt. Sen fick vi dela in oss i två o två och agera först sjuksköterska och patient.

Jag började med att vara patient. Bestämde mig för att vara en gammal tant som skiftade mellan snäll o glad, arg o sur & ledsen. Lotta(som jag va med) va duktig men ibland började hon asgarva så tårarna rann. Jag blev matad, skjutsad i sängen, fick tänderna borstade o en massa annat sjukt. Haha de va en jävla upplevelse kan jag sänga. Och shit va utlämnad och typ kränkt man känner mig när man ligger där som patient, usch.

Sen va de min tur att agera sjuksköterska. Lotta agerade nyopererad i magen :) Haha jag gav henne morfin(alltså inte på riktigt) och berättade att hon kunde bli illamående och så. Helt plötsligt SPYR hon ner mig, haha. Alltså på skämt, men shit va paff jag blev. Hon hade apelsinjuice i munnen sen när jag kom in till henne och skulle göra nått spruta hon ner hela mig, haha klockrent! Ja vi lekte på där och jag gav henne mat, skjutsade henne i rullstol o grejjer. De va faktiskt skoj. Rätt lärorikt faktiskt :) Ett ord: En sjukt rolig lektion :P



.:Nyp:.



Zzzzzzzzzzzzzz




Förlåt förlåt förlåt för jag har varit så dålig på att uppdatera men jag har haft sjuuukt mkt att göra, gah! Har haft suupermkt saker i skolan att göra. Igår va jag där 8.30-16, sen satt jag o läste en fucking skolbok ända till 23 på kvällen. Sen idag har jag varit i skolan 8.30-16.30. Nu är jag så jääääkla trött. Ikväll tänker jag INTE plugga, jag ska ha en lugn kväll, känns verkligen som jag behöver det, och är värd det!


.:Nyp:.



Armband



Påväg hem från bibblan idag gick jag igenom lindex. Hittade två armband som jag köpte. Ett brett med nitar, sen ett svart låångt band som man virar runt handleden med massa silvernerlocker på. Fint fint va det. Fick pengar idag, wihoo. Sen på måndag får jag ännu mer, JAG ÄR TYP RIK! Fast jag måste lägga undan massa tills i sommar då jag inte får nå  cash från csn =/





Syns inte så bra på bild men men den bjuder jag på endå!





Suprise



Älskling ringde imorse kl halv 7 o frågade vad jag gjorde. Öö sover såklart. Kan du komma o öppna altandörren? Wihoo han va hemma. Han lurade mig o kom hem en dag tidigare, fan va glad ja blev =)

Idag har jag mest pluggat, eller försökt iaf. Gah så tråkig denhär kursen är, helt sjukt. Imorron ska jag träffa gruppen på bibblan kl 9, känns som jag inte har så mkt att tillföra =/

Har precis käkat donkenmat. Big mac & company med plusmeny, två cheddardip och en cheeseburgare. Soo good! Egentligen skulle jag behöva läsa lite till nu men jag pallar inte =/ Ingenting fastnar ju endå. Jag längtar till nästa kurs som börjar om några veckor, jag måste stå ut o göra klart denhär tills dess fast det är kämpigt =/

.:Nyp:.




Tvättat




Ikväll har jag tvättat 19-23. Usch va tråkigt de va, sen nojade jag upp mig att de skulle komma en mördare oxå, as usual. Men de kom ingen, bra de iaf. De finns bara ett pyttelitet torkskåp i tvättstugan, typ inget hann bli torrt så nu hänger det kläder o grejjer överallt här hemma =/

Har även lyckats läst ett kapitel i tröökboken. Vet inte hur många sidor de va, 40-50 kanske? Måste erkänna att jag inte kommer ihåg många % av det jag läst. Men jag orkar inte bry mig, tror inte de va nått direkt viktigt som jag måste kunna. Har två kapitel kvar som jag måste läsa tills på fredag då jag ska träffa lotta & bojan på bibblan för att göra två uppgifter till skolan.

Rökte en cigg nyss. Det va inte gott, blev illamående, bläh. Man kanske ska sluta med skiten? Men ibland är de ju frukansvärt gott, konstigt dedär. Pengar har jag inga heller, typ 50 spänn eller så. Vet inte när jag får pengar nästa gång, förhoppningsvis får jag pengar från csn nästa vecka, håller tummarna iaf.

Värst va jag va optimist idag känner jag, hah. Näe idag känns allt hopplöst, tråkigt o allmänt tröök... Om två dagar kommer älskling, fyfan va jag längtar, helt sjukt. Han skrev ett långt gulligt brev som låg på köksbordet i måndags när han hade åkt, läser det då och då o känner värme <3 Fick ett supergulligt sms idag av han, sötnosen då, gör ju bara att jag saknar han mer. Stog bland annat att dom flesta tycker det är skönt att komma bort från varann ett tag men så kände inte han för han mår inge bra utan mig, att de gör ont o att han aldri känt så nån gång o en massa mer gulligt :)

Snart ska jag lägga mig i en tom säng, så ensamt att inte ligga i hans famn :( Men snart så! Helgen får nog bli en riktigt myshelg, de skulle sitta fint :)

Hah slutpladdrat för mig nu, men jag har ju så tråkigt att jag inte vet va jag ska göra. En sak vet jag säkert, aldri mer ett distansförhållande för mig iaf, jag skulle aldri palla det. Eftersom jag har skola i tre år framåt så blir jag kvar här, o därför måste jimmy stanna oxå för han släpper jag inte iväg igen :P

Aja nog för mig! ~Ciao~

.:Nypan:.














Saknar <3




Saknar, fan va jag saknar :( Saknar så mkt så jag kan inte ens kan plugga...Har massor jag måste läsa, men jag finner ingen ro. Kom hem snart =´(


Saknar dig jimmy











tänker på bebis som inte fick leva nå länge. hade jag fått rätt behandling
hade du nog levat nu, då hade vi varit halvvägs... saknar dig oxå :(


depp







Volymtång <3



Har precis plattat och volymat håret efter duschen ikväll. Volymtången (björn axéns volumaster) måste ju vara den absolut bästa uppfinningen i hela världen. Plattar jag enbart håret blir det platt, hängigt, trist, fult, dött... Men lite volymning med volymtången gör sån sjukt stor skillnad, helt stört. Okej volymtång & plattång kommer på delad första plats på världens bästa uppfinning, jag skulle inte kunna leva utan nån av dom ;P

Har även läst klart det som ska vara läst till eximinationen imorron i skolan, 2 kapitel (46sidor). Känns som det kommer gå bra, fattar mer nu och det är mer intressant eftersom vi pratat mkt om det i skolan :) Imorron börjar jag kl 10, åker med två klasskamrater in kl halv 10.

.:Nyp:.



<3








Blöh




ibland undrar jag va jag har gett mig in på. ibland är jag väldigt förvirrad. ibland vet jag varken in eller ut.
ibland vet jag fan ingenting...










du sårar mig när du gör så här gång på gång på gång....





School



Idag har jag varit i skolan, igen. Började kl 11.15 & slutade kl 16. De gick bra, ganska tråkig kurs men de funkar! Nu ska jag läsa lite i mina böcker, måste göra det tills imorron, suck. Läste bara typ 2 sidor igår, typiskt mig. Senare ikväll kanske jag ska gå ut med wilma igen, bra att röra på sig.

.:Nyp:.









Sommar



Usch nu är jag trött på vintern & kylan, vill ha sommar, sol och värme! Jag älskar sommaren, ge miiiig.

Slänger upp några bilder från i somras så kanske ni blir lika sugen på sommar och sol som jag :) Sen säger jag god natt för mig. Ska ta mina tråkiga böcker, lägga mig i sängen och försöka börja läsa lite, men jag vill inte vill inte vill iiiiinte, dom är så tråkig :( Kommer bli ensamt inatt, vet inte ens när jag sov själv sist. Det va typ ett halvår sen =/ NattiNatti

.:Nypan:.


















Ain´t giving up on us




Lägger upp en låt som jag tycker är bra. Hörde den som bakgrundsmusik till eftertexterna till filmen 2012 som vi såg igår. Den(filmen alltså) va helt okej, lite småseg men det är väl dom flesta filmer :)


Saknar dej jimmy,
inge kul att vara ifrån dig
<3








du kan inte göra sådär hela tiden, det funkar inte!
du måste förstå, förstå förstååå och inse!
innan det är för sent...


 


Wilma



Ikväll drog jag ut med wilma som jag skrev att jag skulle göra, gick runt stan sen svängde jag förbi hemma hos morsan o farsan, pappa ville träffa wilma o ge henne en puss sa han :P Käkade en panpizza & en pirog där oxå. Va superhungrig trots att jag käkade två korv med bröd tidigare. Sen gick jag o lämnade wilma, då ringde Sandra så då va det bara att knata hemåt på en gång igen. Mötte upp henne på parkeringen sen gick vi hem till mig(o jimmy). Satt o snacka lite om allt möjligt, skoj att träffa henne igen, va ett tag sen.

Nu gör jag inte mkt, skulle verkligen behöva plugga men gah jag vill inte. Ska ta en cigg tror jag sen måste jag börja läsa lite iaf, suck.

.:Nypan:.



Wilma


Fan va drygt, skrev klart ett helt inlägg sen lyckades jag radera det, SUCK. Jaja jag får skriva om skiten då.

Ska snart gå iväg o hämta Wilma, tänkte gå en sväng runt stan, de tar typ en timme. Har haft så mkt att göra på sistonde så jag har inte gått med henne på en hel vecka typ =/ Sandra skrev o frågade om jag ville hänga med på badhuset o simma & basta, men som vanligt är jag helt pank så jag kunde inte hänga på :( Ist kommer hon hit runt kl 21 o hälsar på en sväng.

Kommer inte ihåg va jag skrev mer, pallar inte att skriva nåmer. Nu ska jag fortsätta lyssna på spotify och sjunga med i musiken lite innan jag drar, passar på när jimmy inte är hemma :P Kommer att kunna träna sångrösten en hel del denhär veckan för jimmy är bortrest o kommer inte hem förrän på torsdag =´( Fyfan va tomt det är utan han, jag kommer nog dö. Kommer va ap-mörkrädd på kvällarna o nätterna, hoppas jag kan somna =/

.:Nypan:.



Sushi



Har precis kommit hem från skolan, haft två lektioner idag. 8:30-12 och 13-15 (skulle egentligen gått till kl 16 men vi fick sluta tidigare för läraren tyckte inte de va relevant att ha lektioner en hel dag, yeey mer sånna lärare!) :P

Åkte iväg till stan och köpte mat med en tjej från klassen. Hon va sugen på sushi, so why not. Har provat det nån gång förut och det va helt okej så de lät gott och lite annorlunda så de körde vi på. Hon betalade denhär gången för jag betalde sist när vi va ut o käkade, perfekt eftersom jag endast har 160kr på kontot och har ingen aning när jag får pengar igen =/ De va iaf gott, kul med lite variation, det är inte varje dag man käkar sushi.

.:Nyp:.









RSS 2.0