Bingolotto



Håller på att spela bingolotto med älskling. Va nära på att vinna men icke sa nicke, sån tur ska man inte ha. Jag skulle ha nr 14 för att vinna 100 000kr möbler, ist kom nr 15, 1 & 4, skitkul, NOT! Sen va jag ett nr ifrån att vinna 1000kr. Jimmy va ett nr ifrån att vinna en utlandsresa. Men nej nej här blir man kvar i kalla sverige, fattig o jävlig.

Idag har lägenheten städats klar plus städbesiktades, den va ren o snygg, inga anmärkningar på fusk där int ;P Hon öppnade inte ens ugnen eller ett enda skåp nånstans, jag som slitit o gnuggat på varje mm som fan. Då har man ju kunnat fuskat, hah skoja :P Sen lämnade vi in nycklarna till lägenheten i bj så nu är den väck. Trodde aldri vi skulle bli klar i tid men de gick :) Efter de åkte vi till farsan o hämtade en släpvagn med grejjer, sorterade dom sen åkte vi till soptippen i sandviken. Va även in på lindex på stan o köpte svarta benvärmare, plus va jag in på önska o köpte en svart snygg diskmedels"pump"(?) :)  Har varit till nya lägenheten två gånger oxå. Såg att tapeten i köket va asful så jag har tvingat brorsan att tapetsera där oxå :D Han gick med på det om vi gjorde ett byte. Han tapetserar köket om jag gör rent hans grymt skitiga ugn. Gah mera städning, suck. Men men hellre det än att tapetsera själv så det är bara att gå dit o börja slita med hans ugn oxå. Va i o köpte ugnsrengöring idag =)

Imorron blir det fest, har inte bestämt vart jag ska bara än bara men nånstans blir det.

.:Nyp:.








Flyttstädning



Vi städar, städar o städar i jimmys lägenhet i bj, nu är de bara golven kvar sen är vi äntligen klara! Igår städade vi hela dagen, plus hela dagen idag, puh. Jag är så sjukt trött o sliten nu. Igår kväll gick vi över till terbe o richard och käkade tacos och drack grogg. Vi fyra blev rätt packad så vi sov över där tills idag.

Vi har även varit med lite grejjer till våran nya lägenhet :D Hoppas dom byter golv snart så vi får flytta in, brorsan ska jag piska på snart så han fixar tapeterna.

I söndags va vi till farmor o farfar o käkade. Jimmy va ute o lekte med pappas fyrhjuling samtidigt som jag gick med wilma. Vi gick genom stadsparken till bessemerskolan. Wilma va helt galen och skulle bara efter jimmy hela tiden. Hem åkte vi alla tre på fyrhjulingen, haha. Wilma tyckte de va rätt skoj :P Måste ha sett kul ut när vi kom åkandes på den alla tre :)

Nej nu ska jag njuta av att ligga i sängen o kolla på tv.
.:Nyp:.





6 månader




6 månader idag med älskling <3 Började dagen med att sötnos tappade upp ett bubbelbad som vi njöt av ett bra tag. Efter det åkte vi på donken och köpte cheesburgare. Sen har vi legat i soffan hela dagen och myst. Pappa kom nyss med pizza, nam nam. Plus har vi tryckt en hel del godis idag oxå. Sista fettodagen sen ska ja fan ta tag i mitt liv, börjar gå upp i vikt tror jag, vågar inte väga mig. Det är jimmys fel, han är en riktig liten gottegris ;P


















<3






Våran soffa har kommit :D



Just ja, dom ringde från tigréns i veckan och berättade att våran älskade soffa har kommit :D Nu hoppas jag dom byter golv snart så vi kan hämta den. Vi får ju nyckeln till lägenheten på måndag :D Kan börja flytta in lite grann, köket och badrummet iaf. Sovrummet, vardagsrummet och hallen ska tapetseras, tack vare att brorsan jobbar på sandvikenhus fixar han det i veckan tror jag, ska skynda på han, plus har han fixat så vi får golvet fortare än va vi skulle fått egentligen ;)

.:Nyp:.



Julafton



Igår va de julafton. Började med att jag skjutsade in jimmy till gävle till sin mamma. Sen åkte jag hem och gjorde iordning mig. Sen åkte vi till farmor o farfar o va där några timmar. Fick en superfin kaffebryggare, hade önskat mig en svart och de fick jag :D Jimmy kom dit ett litet tag innan vi skulle åka till min mina kusiner. Sen åkte vi dit och jimmy va oxå med, skoj skoj. Käkade julmat så jag höll på o dö, shit va mätt ja blev. Vi spelade rockband, jag fick stå vid micken och sjunga som den rockstjärna man är ;) Julklappar fick jag oxå. En dammsugare som jag önskat mig. Sen tapeter till våran fondvägg i sovrummet som jag oxå önskat mig ;P Sen fick jag pengar o lite annat bra grejjs :) Runt kl 22-23 åkte jag o jimmy vidare till Terbe & Richard och festade där tills inatt nån gång. Då blev de taxi hem o mys mys! :) Idag har vi legat döda i sängen heeela dagen, nu är sötnos iväg o köper pizza. Vi har smällt i oss massa godis jimmy fick av sin mamma, ibland får man faktiskt fetta sig :) Tänkte ta ett bad oxå med badgrejjer vi fick av hans mamma, få se om de blir idag eller imorron. Jag hade tänkt att festa idag, kanske åka till ockelbo för jag brukar ju va där o härja på juldagen, men men jag pallar inte, ligger hellre hemma med älskling och myser.

.:Nyp:.



God Jul



Hoppas ni alla får en trevlig jul. Själv är jag skitstressad och ska iväg. Först till farmor o farfar, sen till mina kusiner. Nu ska jag på affären o köpa cigg o conjaksmedwurst(stavning?), nam namn! Längtar till julbordet ikväll, har inte käkat nått än. Sparar mig till de så jag kan äta för kung o fosterland! ;P

Ha de så bra
KramKram

.:Nypan:. 

Hämtat köksbordet



Igår åkte jag o jimmy iväg för att hämta vårat köksbord :) Dit åkte vi över falun-borlänge-ludvika, sen va vi framme i smedjebacken. Hem åkte vi ist över skogen, fäggeby, husby, stjärnsund, storvik... Fick lite flashbacks från i våras när jag o madde va ute i fäggeby och husby & snurrade för vi skulle på fest, hah. Åkte vilse för vi kom till husby och dit skulle vi inte. Vi gick in i ett hus o frågade, men vi va på rätt väg ;P Kom fram dit vi skulle, hämtade upp en kille. Åkte på förfest i typ pingo eller va de hette. Sen krogen i hedemora. Sen på natten kom frågan, vart tog vägen vägen, vi är på en åker och åker. Hahahah. Sen blev de efterfest i sandviken. Ja det är bara några få personer som förstår dedär skämtet, men de är rätt askul ;P

Nu ska jag iväg på stan o inhandla de sista julklapparna Jag fick pengar i förrgår och dom är typ slut nu, så jävla drygt :( Har knappt kunna köpa nå julklappar iår, tråkigt tråkigt.

Jag o jimmy fick första hyran igår <3 Den är betald nu, det är därför jag har så lite cash kvar. Nej nej nu måste ja göra mig iordning, har mkt att göra idag.

.:Nyp:.


Vårat fina köksbord. Kommer passa nice till
våra skåpluckor som är i typ samma träfärg :)









Dalarna o Tillbax




Igår åkte vi till Mora fram o tillbaka. Hälsade på lite olika folk, stannade till på 6 ställen tror jag. Vi sladdade vi in i ett räckte ute i skogen påväg från jimmys pappa, baklyktan gick åt helvete. Hade de inte varit ett räcke hade vi åkt fan rätt ner i skogen, de va skitbrant, hah.

Idag har vi varit till valbo en sväng. Jag handlade julklappar åt farmor o farfar och wilma. Imorron ska vi åka till dalarna igen och köpa ett köksbord som jag beställt :) Dalarna o dalarna, smedjebacken eller va de hette. De ligger typ i avesta, fast en bit därifrån. Nu blir de film! Byee

.:Nyp:.



Bilder från dagen i högbo



Har äntligen fått fart på bluetoothen på min dator så nu kan jag visa bilderna från våran dag i högbo förra fredagen, mys mys.







Söta Wilma




Mina två älsklingar <3











Jimmy hälsade på fåren och försökte mata dom med
hundgodis men det tyckte dom inte va så gott ;P






Rockweekend i Mohed!



Fick ett mail från rockweekend. Rockweekend = rockfestival som jag varit på i två år. Den ska flyttas från kilafors som den alltid ha varit på till flygfältet i MOHED. Hah lilla mohed utanför söderhamn. Erika, mallan o massa fler bor ju där (eller bor o bor, dom har flyttat därifrån med föräldrarna bor kvar). Där har man varit och slirat en hel del i sina dar, heh. Tänka sig, inte trodde jag att rockweekend skulle flytta dit. Byta namn gör de oxå, Mohed rock city ska de heta nu, hah.

Som malin skrev i ett sms nyss; Mohed is back on the map! ;P

.:Nyp:.

Snygg hylla ;P



Igår va jag o jimmy iväg till ikea och köpte en skitsnygg tvhylla som vi spanat in tidigare. Skulle egentligen köpa en annan, sen såg vi den här o blev typ kär. 6600 spänn gick den lös på, gah! 2000 dyrare än den vi hade tänkt =/ Men men smakar det så kostar det som man brukar säga! :) Efter det åkte vi till rolle och hälsade på, plus att vi hämtade nått till polon våran som vi lämnat där ute.

Nu vill jag flytta. Så jobbigt med alla grejjer som står o trängs här, jag vill bygga ihop alla hyllor o skit NU! :)

Ja just ja, jimmy såg ett hus igår han vill köpa. Vi har inte ens hunnit flytta in i lägenheten o han vill köpa hus, hah sötpuckot då! :)

.:Nyp:.

Trevligt besök



Jimmy åkte iväg runt kl 11, han skulle hem o slipa dörrarna. Jag har knappt sovit nått inatt så jag stannade kvar hemma i sängen. En liten stund efter han åkt ringde telefon, trodde det va jimmy men de va jekkan :) Hon va i sandviken och skulle inte börja jobbet förrän om en timme så hon ville komma förbi. Trevligt trevligt. Har suttit o snackat en massa, nya o gamla minnen, de va riktigt nice. Va lääänge sen jag va i ockelbo med dom nu, jag bodde ju typ fan där innan jag träffade jimmy. Va där var och varannan dag och hängde ;P Nej jag ska ta mig i kragen och åka dit snart och festa som gamla goda tiderna :)


Jag o jekkan spelar kubb på midsommar -08




I örebro ínnan jag o jekkan hamnade i fyllecell när vi
 skulle på volbeat ;)




I bilen hem efter fyllecellen i örebro, hah. Sjukt kul resa, synd
att vi misade vårat favvoband bara =/



I söderhamn påväg till tranan i bollnäs en onsdag, mars -09




En morron i sälen april -09 på bartömmningen




Taggning på morron innan vi skulle hejja på åmot i fotbollsmatchen







Fullt drag



Igår va de fullt drag hela dan. Upp tidigt, iväg till bilfirman för att återlämna saaben. Sen iväg och välja tapeter och golv till lägenheten :) Sen åkte jag, jimmy ,terbe och richard till sjukhuset i gävle, våran vän A ligger där med infektion i hjärtat. Vi hade rätt skoj där i sjukhusrummet, tog tempen på varann, kollade blodtrycket, letade igenom skåpen, fick besök av en gubbe som va apgammal och trodde han bodde där, jimmy lekte doktor. Ja vi hade med andra ord rätt skoj emellanåt. Efter sjukan åkte vi och hälsade på jimmys mamma som har flyttat till ett annat ställe i gävle, dom bodde jättefint. Åt massa mysigt julfika där innan vi for hemåt igen. Hemma lagade jag kyckling, ris och currysås. Det är så jävla gott! Sen blev det mys framför tv´n.

____________________________

Idag har vi oxå varit ute o flängt hela dagen. Upp rätt tidigt. Åkte till bilfirman och lämnade lite papper. Sen till jimmys lägenhet och slipade dörrar. Sen till morsans jobb och välja ännu mer tapeter, brorsan fixade så vi även får sovrummet gjort ;) Nu ska vi iväg till sjukan igen. A har beställt mat från MAX, han vill inte ha sjukhusmaten :)

Hoppas ni har de bra i snövädret.

.:Nyp:.

En lugn lördag



Verkar bli en lugn lördag, tråkigt på ett sätt, skönt på ett annat. Idag har vi varit till bj och sålt en hylla som jimmy hade, de kom en tjej från gävle och köpte den. Sköt även lite luftgevär på lite allt möjligt i lägenheten, heh. Sen åkte vi till prix(numera coop tror jag) för att köpa lite mat. När vi skulle gå ut såg vi en stor nalle och en stor skön filt på jysk som vi bara lära köpa. De va exptrapris, de gillar ju jag vet ni :P Nallen kostade 100kr(hade kostat 249kr). Filten kostade 150kr(hade kostat 199kr). De kommer passa utmärkt i våran stora soffa sen :D Filten är aapskön och svart, riktigt mysmysig! Nallen myste jimmy med under filten medans jag stog i köket, hah sötnöt.

Ikväll har jag lagat mat åt mig och min herre. De blev gott som saatan. Vi åt så vi höll på o dö. Jag stekte schnitzlar (stavning??), skar potatis i klyftor och tillagade dom i ugnen med hackad vitlök, olja, salt och olika peppar. Sen stekte jag färska champinjoner och lök. Plus ärtor och beasås. NAM NAM säger jag bara.


Min dator har blitt cp, funkar inte att föra över bilder via bluetooth nåmer. Tänkte visa bilder från igår i högbo, och på våran söta nalle. Få se om jag pallar leta fram sladden senare så ni får se..

.:Nyp:.



Taggtråd och polisdrama


fortsättning på förra inlägget, blev så långt annars...


Efter  vi varit hos farmor o farfar åkte vi hem o slappade lite. Sen drog vi ut till kungsgården och sköt lite luftgevär, heh. Skulle även smyga oss in på ett ställe för att testa en grejj, smög längs staketet en bra bit sen såg jag en gubbe i huset bredvid som kollade ut från fönstret, då ville jag gå tilbaka så det gjorde vi. Lyckades fastna i taggtråd två-tre gånger, smart nypan! Fan de va ju kolsvart och massa skog, inte så jäkla lätt. Sen hittade vi ett annat bättre ställe så vi kunde testa grejjen där ist :)

Efter det drog vi till viken igen. Snurrade lite på stan i racerpolon sen åkte vi i driven på donken. Polisen åkte från donken när vi kom, sen vände dom och åkte efter oss i driven. Sen snurrade dom omkring oss och åkte in på OK när vi stog på icaparkeringen och käkade. Vafan vill dom nu då undrade vi, vi har väl inte gjort nått? Eller har du gjort nånting frågade jag jimmy, hah. Nää sa han. Och det stämde för sen åkte dom till mc donalds igen och gick in. Dom haffade några grabbar sen kom en till polisbil. Då sprang den ena killen iväg så polisen i polisbilen hoppade ut i farten och började jaga killen. Han fick tag på honom en liten bit bort och slet ner han i marken. Toligen stack killen för att kunna slänga knark eller så, för snuten gick och letade på backen där sen.

Plus hörde man nån skrika (troligen polisen) nånting om kanyler i fickan och jag kan ju förfan få hepatit C. Så han hade väl nå kanyler på sig eller så grabben. Sen försökte även den killen smita trots att han va omringad av snutar, då åkte även han i backen, sen in i polisbilen. Sen satt en polis på killen när han låg på sätet, de såg vi när dom körde förbi oss, heh.

Jaa tänk va road man kan vara när man käkar mat på en icaparkering kl ett på natten. Jaja slutsnackat om dethär, de blev ett långt och kanske rätt ointressant inlägg, ;P

.:Nyp:.



Lång gårdag med wilma, poliser o grejjer



Igår kändes dagen lååång. Gick o hämtade wilma kl halv 12, sen drog jag hem o duschade o gjorde mig iordning. Runt kl 13 åkte jag o jimmy till högbo med wilmisen. Vi gick runt sjön (3,7km), sen gick vi runt inne på typ hela högbo bruk. Till qvarn, sen upp bland fåren så wilma fick hälsa på dom (hon skällde mest, de va jimmy som försökte hälsa på dom och ge dom hundgodis, men de ville dom inte ha, hah). Sen gick vi tillbaka och upp till hotellet o köpte cigg. Sen tillbax till bilen och brummade hemåt.

Va hem till bj och kolla om det kommit nån post. När vi åkte därifrån och körde från bj så höll två bilar framför på och bromsa och stanna o grejja, vi fatta inte va dom höll på med. Sen helt plötsligt svänger bilen framför bilen som va framför oss ut mot mittrefugen och kör rätt in i en stolpe och lampa så den flyger och blir bara mos. Bilen framför kör vidare, vi svänger in bakom den krockade bilen för att se hur de gick, då åker den iväg. Shit ett fyllo som ska smita tänker jag och tar regnr:et. Men då åkte han upp mot AGA och stannade där så vi åkte efter för att kolla hur de gick med han. Jag va helt bombsäker på att han va full för han såg full ut när han klev ut ur bilen och när han snackade och så. Men han va inte full, han va bara chockad. Han hade inte gjort illa sig heller, bara slagit i näsan lite grann i ratten. Jimmy ringde polisen så dom kom, vi berättade vad som hänt och så sen fick vi åka. Att jag vet att han inte va full va för jag tjuvlyssnade när han blåste och jag hörde polisen säga att "det här såg ju bra ut". Hans bil va helt kraschad på ena sidan fram, stackarn. 

Efter det åkte vi till farmor o farfar och lämnade wilma. Jag gjorde en janssons frestelse där och stekte köttbullar, sen smackade vi i oss det, gott gott. Jag drack även en cider och en halv öl, nam nam! 



fortsättning följer....

 






Hundvakt



Idag ska jag & jimmy ha wilma på eftermiddagen. Farmor o farfar ska iväg o käka nån jullunch med grannskapet. Ska iväg o hämta henne alldeles strax, sen kommer dom väl hem runt 17 igen. De blir väl att ta nån långprommis med henne, vi kanske åker till högbo och går runt sjön, vi få la se.



Wilma på bryggan i högbo -09




Update



Sorry för min seega update men jag är ju aldri hemma typ, har fullt upp. Ska snart slänga mig i duschen, sen åka på banken. Åka till bilfirman där jimmy köpte sin bil och ta ett snack med dom pga lite olika saker. Sen kanske de kommer en person och köper jimmys hylla som ligger ute på blocket. Sen hinner vi nog inte så mkt mer idag, kanske hinner till hofors en sväng till tigréns annars får vi ta det en annan dag.

Snart är de jul och det känns helt sjukt. Jag o jimmy har iaf gjort ett pepparkakshus och kokat knäck :D Och snart flyttar vi, hämtar nyckeln om två veckor. Ja just ja, mötet vi va på gick iaf bra. Vi trodde de skulle gå åt skogen men de gick bra som tur va så vi fick lägenheten :)

.:Nypan:.



Tjoho




Igår= party

Ikväll = mys. Chips o dip med älskling ;P


.:Nyp:.

'

Insider



Ringde nyss en snubbe och fick lite insiderinformation, tur man har kontakter. Det handlar om imorgon, mötet. Det kan gå åt skogen, fan fan fan. Jag blir så sjukt less. Varför ska allt gå emot mig? Precis allt... ? Nu håller jag tummarna att allt går bra, men jag vågar snart inte hoppas längre. Det verkar ju inte spela nån roll, allt blir bara skit i slutändan ändå.

Nu ska jag käka nått sen bege mig till bj och hjälpa folket att få ut all skit ur lägenheten.

.:Nyp:.





Alive



Yes jag lever, ja dog inte av vaccinet som jag fick för en vecka sen. En grejj, i tisdags satt vi 5 st & 2 hundar hos jimmy o adde i bj, drack lite öl, lyssande på jättelåg musik och hade trevligt. Helt plötsligt kommer polisen, vi fatta ingenting. Dom kom upp i lägenheten och sa att nån hade ringt o klagat över att vi hade fest. Fest, what? Ser det ut som fest eller hör ni nån musik undrade vi. Nää sa dom, men ni kan ju ha sänkt musiken nu när vi kom. Ööö näe vi har inte rört nånting! Sen stog dom där o gnällde o sa att vi måste ju ha levt om eftersom nån hade ringt o klagat. Men vi fatta fortfarande ingenting. Vi pratade knappt med varann, tre satt o höll på med datorn, hundarna låg o gnagde på ben...Det låter lixom mer om man sitter o kollar på film än vad vi lät i tisdags. Men vi vet vem som har ringt, det är grannen under, han är helt cp.

Iallafall så åkte dom tillslut. Sen va jag o jimmy in på sandvikenhus igår och skulle lämna hyreskontraket. Då säger hon att hon inte tänker skriva på kontraktet för polisen har ringt. Öö okeej! Sen kom det in en till man där så satt vi och snackade ett tag och förklarade hur de låg till. Jag och jimmy har inte ens varit i bj sen i oktober, vi har sovit och varit hemma hos mig. Tillslut efter mycket tjafs skrev hon iaf på kontraktet. Men nu har dom tydligen ringt idag och ska ha möte med oss imorron, vafan kan de handla om då? SUCK! Fan jag är så less på livet, tamefan ALLT går emot mig känns det som, allt!

Jaja. Igår va jag ute me wilma och gick en kvällsprommis på en timme, kallt men skönt. Nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen bege mig till bj och hjälpa dom med lägenheten, den ska plockas ur o städas ur.


.:Nypan:.




RSS 2.0