Alborgen ;P







Igår (lördag) hängde jag med micke o helena till Albogen i valbo. För er som inte vet vad det är så är det som fångarna på fortet typ. Man samlar stämplar och ska klara av olika uppgifter i olika celler för att få en stämpel. Jag va bakis som fan, spydde på morron o så för jag va ut o festade i fredags. Skulle va nykter hade jag tänkt, men som vanligt dök det upp party. Vi va ut på karma i viken, va väldigt trevligt faktistk :) Men trots bakfyllan gick det faktiskt bra inne på alborgen, baksmällan gick typ över. Jag hade skitkul där, ska dit snart igen med några andra är de tänkt :) Klantig som jag är gjorde jag illa mig lite här o där. I en cell så fick jag knuten på ett rep rakt på näsan så de bara knaka, nu har jag skitont. Får väl en turknäsa snart. Sen i en annan cell kröp jag i en laburint med luckor man skulle upp igenom. Jag smällde upp luckan, sen släppte jag den och stack upp huvudet. Självklart small luckan igen rätt på skallen min,aj aj. Sen kastade jag en boll genom nå träplankor, fastnade med armen och höll på knäcka den.Sen fastnade jag med mina brallor i en tunnel så jag rev upp dom i arslet. Sen är mina knän mosade efter allt krypande. Men men jag hade iaf skitkul så det va värt det :)

Igår kväll va jag nykter. Åkte på Mcdonalds kl 1 på natten och köpte kaffe, sen åkte vi till hagaström i gävle och köpte juice som vi skulle dricka till hemmagjort fruktsallad :) Idag har jag inte gjort så mkt. Åkte till jimmy och adde ikväll och kikade på film, iceage 3, madde va oxå där. Adde bjöd på kycklingsallad, mums mums :) Efter det drog jag o jimmy till skutskär. Hans morsans man fyller 50 idag, grattis till dig mats! :) Drack en öl, sen åkte vi hem igen.

Imorron blir det att jobba för mig. På onsdag verkar det bli finnland. Vet inte när jag kommer hem, det ka ta 1 eller 2 veckor säger dom, fan så länge pallar inte jag va borta :S Men men de blir nog skoj endå, en liten semester :)

.:Nypan:.





fan
hur ska man handskas med allt?
hur slutar man tänka?

make it go away!



tiden går fort



Tiden går så jävla fort, dagarna, veckorna rusar förbi. Snart är sommaren slut och jag tycker inte att den ens har börjat än. Man får ju fan gå med tröja på kvällarna o nätterna, tom på dagarna. I veckan så har jag jobbat två dagar. Sen igår(onsdag) åkte vi in till gävle en sväng, de va nå sommargrejjs med artister. Shit va mkt folk det va, kändes som cityfesten. Gick på öltält o drack en cider. Sen åkte vi hem och söp oss fulla, gick ut på åttan, sen hem o hade efterfest i BJ. Idag har jag varit ap-bakis, spytt o grejjat. Jag brukar inte bli så bakis längre, men igår drack jag bland annat HB och det fick jag ju känna på idag.

Jag o jimmy åkte till ica o handlade 18 glassar, dom är slut nu, hah. Men marko o linda åt faktiskt några st oxå. Nu är jimmy o marko iväg o köper chips, ännu mer glass och lite annat gött. Efter idag ska jag hålla igen, annars blir jag en tjockis!

Imorron drar vi till sthlm eller en bit därifrån ;P Kommer hem på kvällen igen. I helgen kanske de blir finnland, heh. De visar sig vart vindarna bär oss :) Spontanitet i like!

.:Nypan:.



Fettodag!



Idag har det varit en riktig fettodag för mig och Mr J. Eller hela veckan har bestått av mat från pizzerior eller Mc donalds :S Skärpning skärpning! Idag har vi köpt o smällt i oss:
- Två pizzor
- Pizzasallad
- 5 chokladbitar (CoCo, plopp, pigall)
- Ca 15 glassar (twister, calippo, piggelin, 88:an & magnum) Fast det är några glassar kvar faktiskt!
- Vattenmelon
- 2 cheeseburgare från donken
- Hjärtchips (fast det va mindre än halva kvar som vi käkade)
- En brämhults nypressade apelsin & ananas-juice

Hm ja de va nog allt, kommer inte på nåmer. Denna vecka som kommer ska bli en nyttig o hälsosam vecka, så är det tänkt iaf.

.:Nyp:.



¨
Måste skärpa mig! Annars kommer min framtid se ut såhär inom kort =/



Hej å hå vilken vecka


Okej ska fösöka dela med mig om vad jag har gjort i veckan, har inte blivit nån uppdatering för jag har knappt varit hemma nått.

Tisdag - Jag o Sandra drog till sthlm med tvåbussen, vi va framme kl fem. Då gick vi lite på stan, träffade på en crackpundare som drygade sig och skulle promt sitta med oss. Han tog upp ett pennfodral med sina grejjer, tog fram en sked o frågade efter en tändare. Näänää du kan ju fan inte sitta o punda på mitt på dagen på plattan med MIN tändare, hah. Då drog vi därifrån och tog  tunnelbanan till globen där vi va o kollade på britney, yeey =) Hehe de va faktiskt riktigt bra, det ennda störiga va att det va så mkt cirkusnr mellan låtarna typ =/  Vi hade inte så superbra platser, men eftersom det inte va slutsålt så väntade vi tills konserten skulle börja, sen satt vi oss på två tomma stolar längst ner på A-läktaren ;) Det va smockfullt där, men sjukt nog så kom ingen och hade dom platserna vi snodde ;) Jag lägger upp nån film sen, just nu har jag knappt kraft att skriva dehär inlägget. Ja jag är bakis som fan! Efter konserten åkte vi in till stan. Vi gick till stureplan och mötte upp en killkompis till Sandra. Sen gick vi ut o drack lite. Shit va mkt folk de va ute på en tisdag, de va helt smockfullt överallt. Sthlm, där skulle ja lät kunna bo! Efter ett tag ringde jimmy och dom hade kommit fram till sthlm och checkat in på hotellet, då drog jag dit, dom andra åkte hem. Vi drack lite på hotellet o så, sen va det sängen som gällde runt kl 5.

Onsdag - Vi gick från hotellet runt kl 12 och åkte till gamla stan. Vi hade bil och körde, sen hamnade vi efter ett häst & vagn-ekipage. så vi åkte efter dom. Helt plötsligt va vi mitt inne på en gågata i gamla stan där de va förbjudet att åka bil, haha. Då jävla pinsamt va det att åka igenom en lång jävla gågata fullt me folk, ja höll på att skratta ihjäl mig.  Sen käkade vi där och sen gick vi på stan lite. Det är fan mysigt att gå omkring på dom små gatorna mellan husen där.

Efter det åkte vi till gröna lund, wii. Vi köpte åkband och åkte fan alla karuseller tror jag. Jimmy och Linda sa att dom är typ åksjuk och gillar inte karuseller så mkt. Hm tråkigt tyckte jag o Marko och trodde vi skulle få åka alla själva, men sen hängde jimmy o linda med i typ alla endå :D Vi va där hela eftermiddagen och hela kvällen, vi åkte därifrån kl 23 när dom stängde. Då åkte vi hem till viken igen. De va en riktigt rolig dag :)

Torsdag - I torsdags åkte vi ut på storsjön med linda o marko i markos båt. Vi stannade i årsunda, grillade och drack en massa. Sen övernattade vi på båten vid stranden. Jag va både full och blev sjösjuk på natten av vågorna. Sov inte mkt den natten. Låg mest och vred mig o vände mig, sen höll jag på att dö av värmeslag för solen stekte. På morron vaknade vi och stranden va full med folk som solade o badade, hah. Då började vi dricka igen, sen åkte vi till sörrutt och hälsade på morsan o gunilla som låg o solade på stranden. Jag tvingade med morsan ut i båten så fick hon åka ring (en såndär man sitter i och åker efter båten). Heh jag trodde aldri hon skulle gå med på det men de gjorde hon =) Sen solade vi o badade från båten innan vi åkte hem igen.

Fredag - I fredags kommer jag inte ihåg vad vi gjorde på dagen. Men på kvällen åkte vi till stan på fest. Vi skulle ut på krogen, men vi blev så sen och kom inte ut förrän halv 2, hah smidigt! Vi hann iaf ta en öl ute, sen gick vi hem o fortsatte kalasa.

Lördag - Jag o jimmy åkte till skutskär till hans moster. Sen va vi till gävle och hälsade på hans morsa. Efter det va i till järbo och hämtade sprit. Sen hem o duscha och gjorde mig iordning, sen drog vi på fest hos linda o marko. Kl halv 1 drog vi ut, vi tänkte gå på lobby men där va de ju helt dött. Då drog vi på eightball ist. Träffade på morsan o gunilla, hehe roligt roligt =) Vi gick när dom stängde, då drog vi hem till linda o marko igen. Sen festade vi där till kl 7 imorse. Då va jag dödstrött så vi tog taxi hem.

Söndag -  Idag är jag BAKFULL, det är jobbigt som fan. Har spytt o grejjat. Orkade inte ta mig ur sängen så vi ringde hemkörning ;) Hah vi beställde en kebabpizza och en pizza med ALLT på förutom musslor och oliver, hahah. Och när jag säger allt så menar jag allt. De va en rolig överaskning att öppna pizzakartongen. Jag blev inte besviken, för de va fan allt på dendär pizzan, asg. God va den, som tur va ;P


Nu väntar jag på jimmy. Han är och köper glass. Jag har beställt tre st, hehe. En piggelin, en twister och en calippo ;) MumsMums. Nej nu ska ja ta lite mer pizza, sen blir de blir tv eller en film.

.:Nyp:.









Britney Spears here i come!



Hah yepp det är sant, idag drar jag till Sthlm och går på Britneys konsert i globen ;P Hade inte tänkt att gå för jag har inga pengar, men Sandra Nilsson tvingade iväg mig, o lånade ut pengar till biljett :) Vi åker med 14:10 bussen, konserten är typ 19.30 eller nå sånt. Efter den ska vi ut o parta på stan. Sover över hos Sandras killkompis, fast är Jimmy i sthlm inatt så sover jag med han på hotell ist :)

.:Nypan:.



Hetare brud finns nog inte på denna jord!!!




Då va man vithårig igen, heh

Va hos frissan idag. Blekte utväxten och klippte mig, det va verkligen behövligt! Nu blir jag chockad varje gång jag ser mig i spegeln för det är så ovant att se hela håret blondt, jag har ju haft en jävligt stor utväxt ett tag nu. Men men man vänjer sig väl snart, jag brukar alltid känna såhär efter jag blekt utväxten.

Nu ikväll har jag packat upp alla grejjer sen rockweekend och det va ju en hel del. Sen har jag tvättat massa, och bytt sängkläder. Ska bli mys att lägga sig i en nybäddad säng sen, finns det nå skönare? :) Synd bara att inte mysen är här med mig, han är ju ute o ränner i sverige =(

Imorron drar jag o Sandra Nilsson till sthlm, bussen går kl 14:10. Ska dit o gå på konsert ;) Artisen avslöjar jag sen. Du kan ju få gissa om du vill ;P Jimmy kanske oxå är i sthlm imorron, så isåfall ska jag bo med han på natten, troligen på hotell i gamla stan :) Håller tummarna att resan går bra för dom och att dom är i sthlm imorron, ja vill ja vill ja vill!

Nej lite slappning framför tv´n och fundera vad man ska packa med sig imorron. Sandra skulle ringa mej imorron bitti, så ska vi träffas och hon skulle bjuda på pina colada innan vi åker ;P

.:Nypan:.


Har du längre tunga än mig? ;P






Frissan



Idag ska jag till frissan. Bleka utväxten och klippa mej. Usch jag vill inte dit, jag hatar frisörer för jag blir aldrig nöjd. Men men man måste ju så det är bara att pallra sig dit =/

Har precis käkat mat. Tror jag har krympt magsäcken efter helgen då födan nästan enbart bestod av flytande föda. Käkade typ som en 5åring nu och nu är ja spymätt, usch o fyfan va illa ja mår, urk!

.:Nypan:.






2 dagar...  <3




Mina ögon


Det är lite kul, men det är så sjukt många människor som kommenterar mina ögon jämt. Varje gång jag är ute o festar får jag frågan om jag har linser. Folk brukar stanna och komma fram och fråga om jag står still eller så, eller brukar dom stanna mig när jag går förbi dom. I kilafors vettefan hur många gånger jag fick frågan om jag har linser, och när jag säger att jag inte har det tror dom antingen mig inte, eller så säger dom att jag har sjukt fina coola ögon :) De va en snubbe i lördags som jag stog o pratade med ute på natten när det va mörkt. Jag trodde inte mina ögon skulle synas i mörkret med tydligen lyste dom sa han, heh.. Sen en gång stannade en tjej mig i gävle när jag va på rockweekend on tour. Hon va makeupartist och hade aldrig i sitt liv sett så fina ögon ;) Och en gubbe på en marknad tyckte jag hade sibirian huskey-ögon.. Ja det är fler hundra som har sagt roliga saker så ja kan inte rabbla upp allt :)



Inte världens bästa bild. Längst in mot pupillen
runt den är det som en vit ring, och det gör
tydligen att mina ögon blir annorlunda o så =)





hurt







:´(




Rockweekend i kilafors är över



Då va det över, rockweekend är slut och det har varit väldigt roligt :) Åkte dit i torsdags, det regnade som fan. Vi fick upp partytältet och vårat tält, sen satt vi under partytältet nästan hela tiden för det spöregnade och blåste så jävligt. Träffade även Ante, de va ju ett tag sen sist nu. Han va skitfull, blev jätteledsen och satt o prata med mig ett tag o så. Sen kläckte han ur sig att han har träffat en tjej i Gävle. Tack de va inte så kul att veta det första dagen där! Sen åkte han till henne på natten tydligen, han stannade nog kvar där hela helgen för jag såg inte skymten av han nåmer under festivalen. Först sitter han och säger att han saknar mig så mkt, att han älskar mig, att jag är så vacker o blablabla, sen åker han dit och är med henne! Det gör faktiskt ont i hjärtat på mig, även om du inte tror det. Hoppas du blir lycklig iaf och att hon är en bra tjej, det är du värd! Det skulle ju va du och jag forever, men nu har du gått vidare och jag med, jag inbillar mig iaf att jag gjort det...

Pontus och Malin va nykter och skulle åka hem på natten i torsdags, så då hängde jag o madde med för vi förs så jävligt och det va så kallt. Jag kände att jag hellre ville åka hem till Jimmy och sova med han. Vi hade supermysigt, va jobbigt att åka ifrån dig igen i fredags. Nu har han bortrest och jag ska till sthlm på tisdag så jag får inte träffa han förrän på onsdag =´(

Aja vi åkte iaf tillbax till kilafors i fredags eftermiddag. Det regnade typ ingenting på fredagen och i lördags va det till o med soool :D De blev en hel del öl kan jag lova. Jag spårade bara ur en dag, i fredags, resten av dagarna va jag lagom full hela tiden =) Anledningen att jag spårade ur i fredags va att en kille utmanade mig att dricka två fulla öl på öltältet under 2 minuter. Självklart gör jag det, sveper dom där, sen gick vi till vårat tält, jag blev pissfull, spydde och däckade. Hah trevligt värre. Inatt så ville jag inte gå o lägga mig för de va sista dagen. Vi satt utanför tältet med lite folk, en hade en gitarr med sig så vi hade allsång. De va riktigt nice! Sen hade grannarna pitabrödskrig, dom kastade pitabröd överallt, dom flög som frisbees. Vettefan hur många bröd dom hade, måste ha varit 50 st eller nått. Dom fick dom inne på festivalområdet tror jag av nå matstånd

Vi åkte hem idag, kom hem typ kl 3 eller nå sånt.  Jag har mått riktigt piss idag. Lära stanna efter vägen och kuta ut o spy, fyfan för baksmälla säger jag! Slänger upp några bilder o nå filmklipp senare, jag orkar inte anstränga mig nåmer nu, räcker med att ha kämpat med dehär inlägget ett tag.

Ska bara säga en sak till. FYFAN va lerigt det har varit hela helgen. Jag har bott i mina gummistövlar, tack för den uppfinningen säger jag! Allt är så jävla lerigt, precis allt. Alla kläder, ölen, tältet, stolarna, luftmadrassen, täcket.. Ja precis allt. Men de va skoj endå ;P

.:Nypan:.



Klipptid imorron. Uväxten är grotesk!!! Så blir man 1200kr fattigare igen =´(






saknar. vill att du ska komma hem nu!






Rockweekend here we come!


Nu drar jag till Kilafors och rockweekend. Har packat en jävla massa kläder och skor eftersom det mesta troligen kommer bli blött =/ Det är världens pissväder ute, regnar som fan och blåser typ storm. Kommer ju bli skitkul att tälta i, NOT! Men men bara att göra det bästa av situationen.

Vet inte hur många gånger jag plattat mitt hår nu på förmiddagen, 5? Kanske tom 6 gånger. Jag vet ju inte när ja kommer få platta det igen sen. Jag har ju min sladdlösa nu som jag nyss köpt, men batteriet i den räcker ju inte aslänge så =/ Nej nej nu ska jag dra. Ha de så bra allihopa, få se om jag kommer hem levande eller om jag drunkar där borta.

.:Nypan:.


Shopping i Gävle today


Idag har jag o madde varit in till Gävle och shoppat loss. Madde va crazy och köpte typ allt hon såg ;P Hon tog även hål i örat på RedRum, en stav rakt igenom (okej ja kan inte förklara, slänger upp en bild sen ist). Jag köpte galet snygga klackadojjor, madde ville oxå ha dom men hon kunde inte ha dom typ för hennes fötter ville inte passa i dom. Sen köpte jag ett linne, underkläder o lite sånt skit bara =)

Imorron drar vi på rockweekend i kilafors, yeeey ska bli så jävla skoj! Vara full dygnerna runt och festa järnet =) Vi köpte ett partytält o grejjer idag som vi ska slå upp på campingen =) Typiskt att de ska regna typ varje dag, kommer ju bli värsta leråkern att bo på och så =( Vi får väl roa oss med gyttjebrottning ist :D

Innan vi drar till kilafors imorron ska vi på bolaget och rensa det. Typ 6 lådor öl och 30st 7.0:er cider eller så, sen drar vi och köper en limpa cigg sen är vi ready to go and party ;P

Nu ska jag packa här, sen tvätta, sen hälsa på Wilma och sen lite mera grejjs ;)

Kanske inte hinner skriva så mkt mer här nu på ett tag. Peace and love allihopa, vi kanske syns på rocken!

.:Nypan:.


Madde va nojjig inne på piercingstudion.
Men det gick skitbra sen, hon va bara fjantig innan ;)

Såhär blev det, snyggt! :)










Sthlm nu


Okej de blev ändrade planer. Drar till sthlm om några min, Mr J kommer och hämtar upp mig. Han o John skulle dit och undra om jag skulle med. Jo visst kan jag väl det, har inte mkt annat för mig...

.:Nyp:.




Det är några mil dit o hem, men de brukar gå rätt fort endå ;P








Michael Jacksson


Okej tänkte faktiskt inte ägna ett ord till Michael Jacksson för det har varit så mkt prat om han dom senaste dagarna, men nu gör jag det endå Jag har aldrig gillat honom, konstigt nog. Eller gillat och gillat, jag vet inte. Jag har aldrig lyssnat på honom om man säger så. Jag kommer ihåg när jag och Tina var små. (Tina var min bästa kompis från vi va födda tills vi började 7:an ungefär). Hennes syrra Maya älskade Michael Jacksson och jag o Tina brukade störa med henne hela tiden och jävlas, hah. Antagligen började vi "hata" honom för Maya älskade honom, och sen har det väl hängt med sen dess. Nu när han dog tyckte jag det va sorgligt och jag började undra varför jag aldri gillat honom. Han har ju faktiskt bra låtar, och han va verkligen one of a kind! Jaja nog pratat om Michael, jag tycker bara det är sorgligt att han dog. Kollade på hans minnesgrejjs på tv nyss, fan va sorgligt det va när hans lilla dotter tog micken och sa några ord, måste erkänna att det kom en liten tår i mitt öga. Jaja, han har det nog bättre där han är nu, för han har nog inte mått så bra genom sitt liv med alla operationer och alla saker han blivit anklagad för. RIP säger jag bara.

Nu väntar jag på Mr J, sen ska vi åka till donken och äta mat. Efter det vet jag inte riktigt. Imorron ska iaf jag o madde till gävle som sagt :)

.:Nypan:.








Idag mår jag bra! Jag har faktiskt nästan inte haft några onda tankar alls, och det är bra bra bra!






Pissväder


Usch för regn, det är nog det värsta som finns! Igår tog jag det mest lugnt, kommer fan inte ihåg va jag gjorde. Blandar ihop söndagen o måndagen. Skit samma, på kvällen så va jag i BJ och kollade på två filmer, åt tårta och en massa godis :S Ikväll blir de nog oxå lite mys till film som det verkar. Kanske åker till Valbo en sväng, det visar sig.

Idag har jag varit duktig, känns som det behövs efter all öldrickning i sommar. Jag o madde gymmade först i 1 timme och 15 min. Sen när vi va klar på gymmet bytte vi om till badkläder och hoppade i simbassängen och simmade i 30 min :) Skulle vilja gå med Wilma ikväll oxå, men regnar det orkar jag inte!

Imorron ska jag o madde in till gävle o fixa lite grejjer. Plus ska vi handla lite till Rockweekend som börjar på torsdag. Vi åker dit på torsdag och åker hem på söndag, iaf som vi har planerat nu. Tyvärr ska kukvädret hålla i sig och det ska regna hela jävla tiden, jag tror ja dör! Hur fan ska jag stå ut att tälta och va på festival i 4 dagar i REGN! Usch.. Gäller att va klappkanon hela tiden så slipper jag tänka så mkt på det. Jag o madde pratade om det idag, alltså att va full hela tiden. Fy helvete va mkt alkohol vi kommer behöva till 3 dagar (kanske 4). Kommer ju säkert gå 3 plattor öl och sen cider på det, vafan ska jag få alla pengar ifrån? =/

Nu håller jag tummarna och ber till vädergudarna att dom ska ge oss solsken torsdag-söndag, men som sagt det verkar mörkt =´(



.:Nypan:.






Lingbolyran i Ockelbo



Igår (lördags) åkte jag o madde till ockelbo kl 8 på morron. Sen åkte vi vidare till lingbo för där va det lingbolyran (brännbollsturnering). Vi tänkte kolla på och heja på laget "tjejligan" och dricka öl. Men då fattades de två spelare så jag o madde fick ta varsin t-shirt och hoppa in i laget och spela, hah. Det va faktiskt skitskoj. Jag träffade bollen varje gång förutom en omgång i sista matchen, då va jag så full att jag inte fick in nån träff, hah. Jag va inte den enda som missade bollen om man säger så ;) Jag tror att det är spelet Wii som har varit till stor hjälp för mig o madde att vi träffade bollarna, vi har spelat det rätt mkt i BJ och då spelar man baseboll i en av grenarna :P Tyvärr så förlorade vi alla matcher, men vi kämpade bra och hade jäkligt skoj och det är ju huvudsaken :) Efter brännbollen åkte vi till ockelbo, duschade och fixade oss, festa lite till sen drog vi till Lingo igen för det va öltält och liveband som spelade och så :) Jag blev klappfull och stapplade omkring där, trött som fan va jag oxå. Hade en riktigt trevlig kväll/natt, sen när kl blev 2 stängde det och vi åkte hem igen.

Nu ska jag ut o gå med Wilmis.

.:Nypan:.



Tjejligan innan första matchen



Madde o Jekkan. Så jävla snygg med våra hejaklacks-pompoms på skallen





Tre träningspass idag


Idag har de varit fart på mej. Gick upp kl halv 10 och hämtade pappa hos Hall där han lämnat en bil, sen skjutsade jag hem han. Efter det gjode jag mej klar, sen drog jag upp på stan och mötte Lena kl 12. Vi lunchade på Hanséns fik, jag käkade en räksallad. Satt där o snacka skit i över en timme innan jag lära dra. Gick på team sportia och köpte ett par träningsbyxor jag kan gymma i, dom jag har nu är inte bra för dom blir stoor. Efter jag köpt dom gick jag hem (fick värsta skavsåret), bytte om och gick med madde till badhuset och gymade. När jag kom från gymet ställde jag mig på min träningsmaskin (orbitrek) och körde lite över 33 min. Sen duschade jag och gjorde mig iordning, sen hämtade jag wilma och gick en timme med henne. Självklart blev de spöregn när jag kommit halva rundan, då tog jag skydd utanför nå grejjs o tog en cigg sålänge tills de slutade.

Ikväll har jag varit o käkat mat på nån turkresturang med morsan o farsan. Jag åt lammspett och kyckligspett. Kommer aldrig i hela mitt liv äta lamm igen, höll fan på spy, det smakade förjävligt. Morsan varnade mig innan, men självklart skulle jag testa det endå för jag har aldri ätit lamm förut. Trodde det skulle va smaskens, men tji fick jag :S Efter vi hade ätit gick jag till farmor o farfar igen och myste med Wilma :)

Imorronbitti kl 8 åker jag o madde till lingbo som ligger bortanför ockelbo. Det är brännbollsturnering där hela dagen och vi ska va hejaklack. Självklart blir de öldrickning oxå ;) Madde är på krogen nu så hon kommer nog inte va så pigg imorron, fan va jag ska dryga mig på henne ;)

.:Nypan:.



Min "kära" orbirek. Idag gick dom 30 minutrarna ovanligt fort, skönt som satan




 


nånstans




-men du, jag tänker inte göra det, det finns ett liv nånstans, jag har bara haft svårt att finna det... men jag vet att det finns. nånstans.-




kanske har jag hittat det nu? vem vet! :)


-maybe-





Skön låt



Vet inte varför men denhär låten tycker jag är så himla skön, så jag är snäll o delar med mig till er...  :)




Milow - Ayo Technology





Jag ÖMSAR skinn som fan :/



Idag har jag oxå jobbat, slitit som fan igen :) Kom dit kl 10:15 idag, tänkte stanna till max kl 15, tänkte att jag skulle få en liten kortdag eftersom jag jobbade så länge igår, men det gick så bra att jobba så jag stannade kvar till kl 18 :) Känns riktigt bra nu faktiskt. När jag kom hem duschade jag, sen gick jag o madde ut med hundarna våra.

Jag känner mig som en orm, jag "ömsar" skinn som fan på ryggen efter jag brände mig i helgen i ockelbo. Morsan har varit där o pillat, sen när madde kom och jag visade henne fick hon en stor kick i livet och började klösa (hon älskar att dra bort flagnande skinn). Jag tycker det är skitobehagligt och typ äckligt så jag stog o skrek och sprang ifrån henne lite då och då, och hon sprang efter. Måste sett jävligt konstigt ut, hah. Madde längtar tills imorron då hon tror att hon ska få klösa bort mera, hah det kan hon glömma ;P

Imorron ska jag möta Lena (en f.d arbetskompis) på stan kl 12, vi ska ta en fika och snacka skit. Sen ska jag kolla om jag hittar några träningsbyxor, dom jag har nu är i bomull och blir så stor när jag tränar i dom. Efter det ska jag o madde dra på gymmet och förbränna fett. Hoppas verkligen att det är lite folk där, det är så sjukt varmt o kvavt när det är mycket folk. Sen på kvällen vet jag inte va ja ska göra, verkar bli lugnt iaf. Kanske går till Wilma och har en liten myskväll, tar en prommis eller nått.

.:Nypan:.

Ja dethär kan ju typ liknas med mig. Ett ömsat skinn.





.<^*sunshine*^>.




Hawaiian Tropic, me loove!


Igår efter jag hade legat på stranden en hel dag och bränt sönder min albinohud så åkte jag på ica och handlade. Till min förvåning såg jag att dom hade Hawaiian Tropic-produkter där. Wiiii jag älskar dom dofterna! Hittade ett bodybutter som luktade apgott! Jag har ett sen innan, men det tycker jag inte är så underbart som jag trott, hade hört att det skulle lukta supergott men jag tycker inte det. Det köpte jag på eleven.se (en superbra sida som har det mesta, där är jag stammis vill jag lova) :) När jag köpte det över internet så valde jag just mellan det jag hittade på ica igår, och det jag köpte för ett tag sen. Är skitglad att jag hittade de andra på ica för jag köpte det på en gång, det luktar så jävla gott att jag går o sniffar på mig själv hela tiden ;P Jag va ju bara tvungen att skämma bort min röda hud lite ;P

Aja nog pratat om Hawaiian Tropic. Men jag älskar dom produkterna så jag måste ju ge dom lite credit ;)

.:Nypan:.



Den jag köpte igår. Trodde den skulle lukta jättemkt
cocos men den luktar inte starkt alls. Nån blandning med
nå annat smaskens oxå :D



Den jag har hemma sen tidigare. Luktar oxå lajbans
men inte lika som den rosa :)





Sliten efter 8 timmars slit



Idag har jag jobbat och slitit, 8 timmar utan nästan nån rast. Hej å hå, kalorierna ska väck! Man blir ju smal av att jobba och röra på sig en hel dag, i hope iaf!  Jag känner mig tjock, magen är fet, benen är feta, allt på mig består av fett, känns som det iaf. Måste ha gått upp fler kilon, vågar inte ställa mig på vågen. Sist trodde jag oxå att jag skulle ha gått upp några kg för det kändes som det, men då hade jag faktiskt gått ner 1 kg, wohoo. Det va ca 1 vecka sen, denna gång är nog inte sanningen så grann tyvärr.

Började jobba kl 10 idag, slutade kl 18 och va hemma kl 19. Då tog jag en dusch, fixa iordning mig sen drog jag och hämtade Wilma och gick ut med henne runt stan, det tar ca 1 timme. Kom precis hem och nu är jag helt döööd, så jävla trött. Det är bra för jag längtar tills på söndag, och nu när jag är trött kan jag kanske somna om några timmar, istället för att somna runt 4-5 på morron som jag gör annars, och somnar jag tidigt går det snabbare tills söndag :D Vad som väntar då är min lilla hemlis men jag längtar så förbannat, har gjort det en vecka nu typ.

Nej lite mys i sängen nu och kolla på tv tills jag blir trött(are).

.:Nypan:.



Här har jag slitit idag som en liten neger,
men det är ju mitt eget val så ;P






-hjärtar slår ett extraslag-




RSS 2.0