Ca 50kg



By the way så sa en kompis att hon trodde att jag vägde typ 50kg när vi snackade om vikt häromdagen. Hah gumman de va nog bara för att va snäll, jag väger en bra bit över ;)





Some friends...




Då har man precis kommit hem från valbo. Va där o träffade madde, helena, malin o pontus. Jag har ju haft så fullt upp i sommar och knappt varit hemma så jag har inte träffat dom på lääänge. Så de va skoj att träffa dom igen. Ska till helena på inflyttningsfest på brynäs i gävle nästa lördag. De kommer bli jobbiga tre dagar. SwedenRock-kryssning tors-fre sen inflyttningsfest lör. Sen fyller farsan 50 på söndag så man kommer ju va lagom fräsh då. Nu på fredag ska jag hem till sandra, hon har fyllt år o tänkte ha lite födelsedagspartaj ;P Blir troligen utgång i gävle sen, de ska bli sköj, va ett tag sen man va ut i gävle.

.:Nyp:.


Bloggar från mobilen

Sitter i bilen. Är i orsa nu, har precis varit i mora. Har kört upp jimmys gamla volvo som han sålt och lite andra grejs som skulle upp hit. Jag körde racerpolon upp hit,nu får jimmy köra hem :-P Snart dör batteriet i telefon, tänkte bara skriva o berätta att jag är i dalarna. Ska åka hemåt strax. Kommer väl hem inatt nån gång. Peace!

Skräckfilm



Nu blir de skräckfilm o mys. Eller mys o mys, jag ligger mest o spänner mig o hoppar högt när de flyger fram skrämmande saker. Men men tur man har en karl att hålla fast sig i :)
God natt

.:Nypet:.



Vilken helg...



De blidde ingen krogen i helgen, de som jag va så sugen på i fredags. Jag har haft annat för mig o inte varit hemma direkt mkt. Har varit ute o flängt i sverige hit o dit. Igår kväll blev de myskväll efter en lååång jävla dag. Hyrde tre filmer, köpte pizza & lösgodis. Sen myste vi ner i soffan o hade det bra. Jag somnade till under första filmen liggandes i jimmys knä -mys- Vaknade till o såg slutet. Sen började vi kolla på skräckfilm men vi va så trött så vi stängde av, får kolla klart ikväll om vi har tid. Så igår somnade vi runt kl 23, nu har man äntligen fått sova ut ordentligt!

.:Nypan:.



Sjukt festsugen



Är sjukt festsugen. I helgen ska jag festa, jag vet inte vart än bara. De va tal om nån stuga uppe i hudik eller nå sånt. Blir de inge sånt drar jag på krogen i gävle. Blev tillfrågad av Sandra i veckan, är sugen som fan. De va länge sen ja va på krogen. Visst karma har man ju varit på en del men fan de stället suger ju kuuuuk.

Tänkte lägga upp lady gagas låt love game här på bloggen som är en sjukt bra partylåt o gör mej på festhumör, men dom har gjort nå på youtube så det går fan inte =/ Får bli denhär låten ist, så jävla bra ;P




Så sjukt braaa låt. Finns nog ingen som får mig på bättre partyhumör. Vet inte hur
många gånger denhär har spelats i bilen genom våra resor genom sverige i sommar :)







Besök från norrland



Stress stress stress, idag har jag stressat hit o dit. Har vari i gävle tre gånger, snart ska jag dit igen. Har varit o kollat på möbler(igen). Nu har vi tagit alla möbelaffärer i hofors-sandviken-valbo-gävle. Har hittat en annan soffa vi ska köpa istället för den i valbo. Vi hittade fler st som vi ville ha på tigréns i hofors, dom har sjukt mkt o snygga möbler. Måste bara vänta o se vad vi får för lägenhet så vi vet hur stor soffa vi kan köpa ;P Sen va vi in på biltema i gävle oxå, och en annan bilaffär.

Sen har vi varit i valbo. Dammsög bilen som va sjukt skitig trots storstädningen i förrgår =/ Nu har vi kört ca 70-80 mil sen vi köpte våran pärla, och de va i måndags(!)

Sen kl sex åkte jag o hämtade Malin(sveddan) i gävle, hon kom hit idag o åker imorron :) Drog hem till viken, gick ut på prommis med wilma runt stan. Sen hem till jimmy. Hann vara här i nån timme sen skjutsade vi in jimmy o två kompisar till gävle, dom är ute o super.

Nu har vi precis kommit hem igen. Ska åka o hämta dom från krogen runt två inatt. Kanske blir efterfest här, så ska jag o Sveddan supa till hade vi tänkt.

Nu ska jag slappa lite framför tv´n, äta lite gotta o dricka kaffe ut min nyinköpta fina mugg :D Varför blir kaffe så mkt godare när man dricker ur en fin mugg??

.:Nyp:.








En liten film



Bjuder på en liten film här på kvällskvisten. Enjoy!! ;P









I only wanna be with you











<3





Dalarna



Igår åkte vi till dalarna en sväng, skulle hämta två som jimmy känner för dom ville ner hit o hälsa på. Vi åkte även förbi o hälsa på hans pappa & hans fru, fick med oss älgkött hem, MumsMums. Vi åkte i racerpärlan, det gick finfint. Fick bensinstopp två gånger, tur hade vi reservdunk :P Jag räknade ut hur mycket bilen drar. 0.58 liter/mil drog den igår på blandad körning, det är ju kanon. Lite annat är saaben, den drar fan över det dubbla.

Nu ska jag snart iväg o jobba tror jag

.:Nyp:.



Våran lilla pärla



Igår snyggade vi till bilen och det blev en jävla skillnad ;P Höll på o städa,tvätta o fixa den i typ 4 timmar. Jimmy tonade rutorna och det blev jättebra o superniiice :) Nu är det bara dörrarna som ska lackeras för dom är asfula, plus lite rost som ska fixas. Och jimmy ska även fixa fälgarna, men det är ingen brådska över det. Sen ska vi göra lite annat skoj, sätta i nån annan "knopp" på växelspaken, kankse sätta i jimmys sportratt, sen skulle han skruva o sätta på nån grejj vid avgasröret så det låter lite ballt. Hahahah my god undrar hur dehär kommer sluta.. :)

Får väl lägga upp nån bild sen på superpärlan våran ;P

.:Nyp:.




Putsa upp bilen



Nu ska vi fört till sandviken hus så ska jimmy säga upp lägenheten. Plus ska jag fråga lite om studentlägenheter eftersom jag troligen ska börja plugga i vår. Sen drar vi till valbo till tvätthallen och ska städa o tvätta bilen. Plus putsa lister och sätta på toning på rutorna.

.:Nyp:.



Högskola



Idag har jag skickat in mina betyg till nån databas. Sen har jag skickat in min anmälan till högskola i vår. Det fanns tydligen bara distans i vår på gävle högskola, så ja va tvungen att välja de. Valde gävle som första hand, sen sthlm som andra, o uppsala som tredje. Jag hade ju helst inte vela ha distans eftersom jag alltid hittar på annat o göra när jag är hemma o egentligen borde plugga. Men men jag måste väl skärpa mig o ta tag i pluggningen när jag är hemma om dagarna sen, få se hur det kommer o gå.

.:Nyp:.




Hjortstek, vin o whiskey




Igår käkade vi upp jimmys hjortstek som han fick hem förra onsdagen. Han fick en julklapp från sandvik i julas där han kunde välja på olika maträtter eller köksgrejjer. Vi skickade in att vi ville ha en hjortstek för två veckor sen och i onsdags kom en fryst hjortstek hem till oss. Igår tillagade vi den, de blev mumsmums! :) Sen kikade vi på en film på fyran, till den drog jag i mig lite vin, o jimmy drack lite whiskey, en cider & en öl.

.:Nypan:.




Bilägare! ;P



Då va man bilägare då, iallafall är halva bilen min. Jag o jimmy har köpt en liten svart VW polo idag, hah. Han skulle kolla på en annan bil, sen när vi va där o kika så såg jag denhär o blev sugen på den. Jag har alltid velat haft en röd eller svart liten golf, och denhär ser ut som en sån. Eftersom den va lite dyrare än den vi först skulle kolla på så bestämde vi oss att köpa den gemensamt, så vi betlalade halva var. Jimmy har ju en fin saab men de blir för dyrt att ha den nu när våran ekonomi inte är den bästa, så vi har ställt av den så den står i bastfallet nu tills vi blir lite rikare. Nu får vi ragga runt i lillpolon ist ;P

Jag lägger in en bild på den sen när vi fixat iordning den. Vi ska polera den, snygga till listerna, städa den, sätta på toning så bakrutorna blir tonade. Idag satt vi i en annan klädsel för den som va är skitful, blå och lila(!) Nu är den svart & grå ist, mkt snyggare ;P Sen har vi pratat om att kanske sätta rosa stripes på bilen, och rosa inredning :D Hahah meee want to! Jimmy skiter i vilket säger han, bara han har nått att frakta arslet i :) Sen ville han sätta såndär tejp i fram o bakrutan där de står en text. Han ville att de ska stå Jimmy i bakrutan o Sandra i framrutan, vi får väl se hur de blir me den saken ;P Men kanske kanske får jag en svart o rosa bil ,de skulle ju va gryyymt ;P

.:Nyp:.





good hairday



Idag har jag en bra hårdag, tack o lov. Det är inte ofta det inte. Det blev bra på en gång typ när ja grejjade me min plattång o volymtång ;P Gick upp kl 8, duschade o har precis gjort mig klar... Ska iväg me jimmy snart o kolla på en bil han kanske ska köpa.

Igår skulle jimmy va lite gullig när ja satt i sängen o fixade mig framför spegeln. Han böjde sig mot mig o sa jag älskar dAAAAAAAJ HEELVETE FAAN AAAA... sen sprang han iväg skrikandes. Min plattång låg i sängen som jag nyss hade använt, typ 200 grader varm =/ Stackarn.. Nu har han fula brännmärken på armen o skinnet har lossnat lite.. Sen för några veckor sen skulle han ge mig en puss när jag stog vid spisen o vi hade lagat mat. Då böjde han sig fram mot mig o skulle pussa mig, då skrek han oxå mig rätt i ansiktet. Då la han handen på en platta som vi nyss stängt av =/ Stackarn. Det är nått med mig och bränder. Ska berätta lite i ett annat inlägg om lägenhetsbränder, tvbränder, husbränder o grejjer. O nej jag är INGEN pyroman!

.:Nyp:.



Här ser ni lite utav dagens outfit. Asskön lite längre tröja från cubus. Sen svarta sköna stretchjeans med dragkedjor utanpå längst ner på benet. Dom är köpt i dalarna nån stans. Sen ser ni lite hur mycket jag gått ner i vikt :) Jag blev glad när jag ställde mig på vågen igår. Har inte vågat gjort det på några veckor nu för jag har ätit massa skit o känns mig tjock o det har kännts som jag gått upp i vikt nu på sistonde.. Men igår efter lite "bantning" igen så vågade jag. O jag vägde ännu mindre nu än tidigare fast jag trodde jag skulle väga fler kg mer pga mitt fettande me mat o godis på slutet ;P Jag går sakta men säkert ner mot min målvikt :) Fast igår åt jag lite chips, dumt dumt. 






Promenad runt högbo

Okej nu testar jag blogga från telefon. Har nyss varit på promenad i högbo med jimmy o wilma. Vi gick runt sjön, det är 3.7km. Skönt som tusan att röra sig lite. Nu ska vi hem o äta hjortstek :)

Norrland igår



Igår hjälpte jag pappa att lämna o hämta en bil ca 30 mil norrut (i mina föredetta trakter). Den skulle till östavall, nästa upp till ånge. Jimmy följde med som sällskap i mina 60 mil. Stannade i ljusdal och hälsade på malin på gärdeåsen där hon hjälpte sin pappa att flytta in. Fasen vilka minnen det kom upp. Gärdeåsen, ljusdal.... Vilka fester de va varje onsdag, alla bodde nära, all gemenskap. Fyfan minnen <3 Stannade utanför min, madde o anna´s lägenhet o kollade, haha där hade vi det skoj :) Sen gick jag till matan och kollade på texten vi skrev innan vi tog studenten, den stog fortfarande kvar :) Några hade härmat oss o skrivit bredvid där, men vårat va endå snyggast ;)

Sen åkte vi vidare mot ånge. Gjorde ett stopp o ramsjö hos ante, skulle lämna o hämta några grejjer. Det kändes konstigt. Har ju inte varit där sen i mars när de tog slut mellan oss. Han hade sin nya, Elina, där. Det kändes väl oxå lite konstigt. Men är du lycklig är jag det, mår du bra mår jag bra. Det va roligt att se han. Pratade lite grann, jag grät en skvätt som vanligt, försökte stå emot men om man pratar om vissa saker som vi gjorde kan jag inte råför det. Men sen kändes det jättebra efter att ha träffat han, fått prata ut om några saker som vi inte ännu hunnit gjort. Konstigt att vara tillbax där jag varit så mkt, där jag levt med han, men det är bara att inse och gå vidare. Det har vi ju båda gjort nu... Vi va ung o dum båda två. Vi hade våran tid i ljusdal sa han igår. Och det har han rätt i. Vi hade våran tid i ljusdal. Då mådde jag jättebra och hade det jättebra, vi hade det jättebra. Gjorde jättemkt roliga grejjer ihop. Sen tog vi studenten, massa saker hände och allt rasade :(

Tänkte hälsa på hans mamma, pappa, mormor o mia igår oxå, men jag hann inte :( Va tvungen att åka vidare mot östavall.

Åkte dit, lämnade en audi o tog en jeep. Börja brumma hemmåt. Gjorde stopp i ljusdal igen för o käka. Vi delade på en pizza, osman special på järnvägspizzerian. Fan va jag längtat efter den pizzan, so fucking god! Sa till jimmy; Dethär stället gjorde mig fet när jag bodde här. Det är dehär ställets fel att jag blev ett fetto. Bland annat iaf. Haha. Måste ju medge att det blev några pizzor för mkt när man bodde där uppe :) Osman special va en av mina favoritpizzor, men hade även några andra beauties ;P

Efter pizzan åkte vi vidare hemåt. Gjorde stopp i orbaden o hälsade på en gammal arbetskompis & hans fru till jimmy i deras sommarstuga. I gävle gjorde vi även stopp hos jimmys mamma, fikade lite sen åkte vi till viken. Snurra lite på stan sen hem o soooov. Vi började åka typ kl 1, halv 2 på dagen. O kom hem runt kl 12 på natten. Nästan ett helt dygn va vi ute o åkte o grejja.

Nä nu ska ja slöa lite till i sängen innan jag ska gå upp. Ha en bra söndag!

.:Nypet:.


Me in action utanför matan.



Några ur klassen utanför matan med våran fina text :)



Jag & madde utanför våran lilla skola med en annan snygg text ;) Sen skärdes tyvärr bort under sommaren när dom skulle laga nå rör under marken =´(



Utanför djurhuset :) Asfaltsfärgen räckte till en hel del ;P Och kvar sitter den än!










 


Skumbad




Har jobbat heeela dagen. Är trött som fan o fryser som en idiot. Fryser gör jag dock typ hela tiden, jobbigt som satan =/ Nu ska jag krypa ner i ett varmt skumbad, tokhett helst. Sen tända lite ljus och röka nån cigg, gah de ska bli sköönt. Ska även packa in mitt hår i hårinpackning. Vad som händer senare återstår att se, blir troligtvis en lugn fredag.

.:Nyp:.



At work



Sitter på jobbet, har käkat en macka till lunch. Imorse va jag uppe kl 8, skulle iväg på en grejj kl 9. Det gick finemang, happyhappy ;P Efter det drog jag hit.. Få se hur länge jag jobbar idag, några timmar till iaf.

Igår tränade jag på min orbitrek igen, 30 min. Sen gjorde jag 100 situps. O efter det gick jag ut med wilma runt stan, de tar typ en timme. Efter det åkte jag med jimmy till bastfallet för han skulle sälja sin skoter, den har stått där över sommaren. "Nu har jag blivit av med en ögonsten, nu har jag bara en ögonsten kvar" sa han o kollade på mig när dom åkte iväg med skotern, sötnosen då :)

Nej tillbax till arbetet! Ha en bra dag i solskenet.

.:Nypan:.





Träningen idag

 



Idag har jag tränat, precis som jag lovade igår. Jag har stått 30 min på orbitreken. 100 situps. Sen 25 min med vibroshapen. Ska nog gå ut o gå en timme snart. Ensam, med musik i öronen... Ja så får de nog bli! Måste ut o rensa tankarna lite...

Jag fick iaf i kulan i piercingringen, eller jag o jag. Jimmy kom hit så fixade han det. Med två tångar(tänger heter det väl om man ska hålla på o märka ord) samtidigt höll han på med läppen min, hah. Jag trodde jag skulle mista hela jävla läppen, men de gick bra ;P Nu sitter ringen här, det känns helt okej.











3 par nya byxor



Idag va jag upp på stan en sväng. Va in i klädaffären bredvid eightball. Köpte tre par byxor på rea och ett piercingsmycke. De va ett par mjukisbyxor, sen två par jeans. Det skulle ha blivit 1450kr, men jag betalade bara 350 spänn. Perfa perfa :D Me like rea.


.:Nyp:.



Byta piercing



Håller på o jävlas just nu med att byta piercingsmycke i läppen. Hade ju tänkt att ha en stav(labret) där, men har blivit sugen på att testa att ha en ring ist. Köpte en ring idag på stan o nu håller jag på o byter. Höll på som fan innan jag fick bort kulan. Tog fram verktygslådan o grejjade med en tång, men de funka inte. Det slutade med att ja tog hammaren o slog på smycket, då lossnade kulan.

Nu får jag inte tillbaka kulan,de är ju skitsvårt! O jag som har världens sämsta tålamod, gah ja blir galen. Jag får vänta tills bejbi kommer hem så får han hjälpa mig ;P Passar jag inte med ring i läppen så ska jag testa att ha ringen på ett annat ställe, har funderat på att testa ring där ist för min stav men de verkar ju lite obekvämt ;P Well well de ordnar sig, bara att testa o se.

Nä ska försöka lite mer nu sen ger ja upp.

.:Nyp:.




Kulan ska lixom tillbaks mellan själva ringen, men det är svåååårt, gah!









Frukost på sängen

Imorse fick jag frukost på sängen ;P Ägg&kaviar-mackor och chokladhjärtan. Tänk om varje morgon kunde vara så underbar :)

.:Nyp:.






fortsätter fetta



Okej det går inte att sluta äta. Hittade en merci-chokladask som jag mölar i mig från nu, ett glasspaket. Plus att jimmy är ute i köket och gör äggmackor. Gaah.. Måste träna imorron. Gymma eller gå ut o springa med wilma. Men de ska va gött o leva

.:Nypet:.


No winst



De blidde ingen vinst =( Tror inte det iaf men ska kolla lotterna på nätet. Jimmy hann inte med att spela i sista spelet för då va det två brickor samtidigt, hahah.. Ikväll har vi vari fettoarslen. Vi har ätit panpizzor, morötter&gurka i dip, jordgubbar, kinderägg, nötcremé, milkshake... GAH snart dör jag. Är asmätt men kan inte sluta äta. Nu står sista panpizzan framför mig. Nu ska jag hugga in på den. Hääj!

bingolottoo



Ingen vinst hittills i vårat bingolottospel. Smarthuvve jimmy ringde upp sina nyss påladdade 100kr på telen på slutnumret 7. Man kunde vinna 20 000 kr möbler. Han tyckte det va ett tecken på att vi skulle vinna eftersom vi hittat en soffa idag. Men icke sa nicke, ingen vinst, än så länge iaf... ;P



Soffa



Har varit ute i lite affärer o kikat idag. Va in på en möbelaffär i valbo och hittade en soffa som jag bara måste ha! Både jag o jimmy fastnade för den direkt. Vi har kollat på mycket soffor men inte hittat nån bra än. Denhär va snygg, rätt färg och huuur skön som helst. Nu är de bara att börja skramla så vi kan åka o köpa den snart :D Vi ska även leta lägenhet. Jimmy ska säga upp sin lägenhet i bj snart så ska vi leta nå eget kanske.



Den är mycket snyggare i verkligheten. Priset är nedsatt
från 18000kr till 16000kr. Den ska bli min min min!





SwedenRock-kryssning



I just love love love denhär filmen. Den är från swedenrock-kryssningen som jag, madde o sandra åkte på i april. Vi hade så jävla roligt, och sandra domkumenterade hela resan från start till slut med filmklipp. Äntligen har hon klippt ihop filmen, lagt på musik o lagt ut den på you tube ;P Nu längtar jag till nästa kryssning som vi ska åka på i oktober, yeeeey! :D










Today



Idag ringde kl tydligen kl 07:30, "jag" snozade i sömnen tills kl 8. Då blev jag uppväckt.. In i duschen fort som fan, sen göra sig iordning o grejja tills kl 9. Då skulle jimmy skjutsa criffa till sthlm och ville ha me mej som resekamrat. Snäll som man alltid är ställde jag upp. Drog till sthlm, lämnade av han, sen åkte vi direkt till rolle i bastfallet. Jimmy är där o hjälper man med huset. Blev kvar till kl 18 typ, sen drog vi hem. Nu sitter vi o dricker cider, blir väl kanske nån irish coffé oxå. De blir nog ingen utgång ikväll, det är så tråkigt väder.

.:Nyp:.



Yesterday




Igår va jag som sagt hundvakt. Vi kom dit kl fem, då hade dom gjort mat som vi käkade. Köttfärslimpa o lite annat gotta. Sen äppelpaj, ostkrokar, neverstop o annat mums. Gah jag blir snart en tjockis igen. Hos farmor o farfar kollade vi på två filmer, sen tog vi en långis runt stan med wilma. Runt kl halv 1 kom dom hem igen, då drog vi ut o åkte lite bil..

Klippte klorna på wilma, ska lägga upp en bild på hur hon gör för att helst slippa undan, heh. Sen klippte jag henne i ansiktet, hennes lugg va låång.. Man ska ju rycka henne. Jag brukar göra det, men igår va jag snäll o klippte lite ist ;P

.:Nyp:.


Man kan ju alltid försöka fjäska och klamra sig fast hos andra när det är kloklippning eller annat hemskt på gång, men det funkar inte.. Men som sagt, försöka går ju alltid :) Hah hon är bara för goo :)





okej




Det känns bra nu. Ibland är de inte som man tror eller inbillar sig... :)
Jag önskar dig all lycka, vill att du ska må bra :)






Hundvakt




Idag jag iväg o vara hundvakt åt lilla wilmis. Farmor & farfar ska iväg till några bekanta på middag, o eftersom wilma inte kan vara själv så får jag ställa upp :) Jimmy ville joina mig som sällskap. De blir väl en långprommis senare ikväll, annars blir de väl bara att sitta där.

Igår låg jag bakis o sliten heeela dagen. Vi låg o kollade på "mäklarna", alla 12 avsnitt, sen kollade vi på två avsnitt av idol. Gick endast mellan sängen o toan, sen åkte vi o köpte pizza på american take away. Ibland får man vara riktigt slapp faktiskt :)

Har precis varit på arbetsförmedlingen, lära få en påskrift så man får lite pengar av försäkringskassan ;P

Ha´t bra allihopa

.:Nyp:.





Love :)











Partynight



Idag har jag varit till sthlm me jimmy o john. John shoppade loss lite, jag gick mest o dreggla för jag har tappat bort mitt betalkort... Nu sitter vi o dricker lite. 7.0:er cider o irish coffe ;P MUMMA!

Snart ska vi dra, hämta upp madde, sen dra på elvis o sen troligen karma. Ha´t bra allihopa.

.:Nyp:.

Tvätt & Städning





Idag har jag vari ute i rännt lite med jimmy, han har fixat lite ärenden. Sen har vi vari i tvättstugan, tvättat 6 maskiner tvätt. Sen har han städat hela lägenheten (dammat, dammsugit o torkat golv). Även diskat och plockat iordning i ett skåp i köket. Jag fick inte hjälpa till så jag har legat på soffan o läst en gammal kompis blogg, hon har fått barn nyligen. Fasen jag är så sugen på barn. Trodde jag va gravid nyligen, men testet va negativt. Antar att de får vänta lite till, men man vet ju aldri va som händer. Jimmy blev besviken att det va negativt, jag vet inte vad jag blev. Både besviken och glad på samma gång. Men de va lika bra att de va som det va, antar jag.. :)

Ikväll ska jag nog ut o gå med madde o våra hundar. Sen ville jimmy kanske festa (?) John fyller år. Vi få la se hur de blir.

.:Nyp:.




2 månader utan ett enda ord...










Bankomatkort



Mitt bankomatkort är bortaaaa, vet inte vart det har tagit vägen. Kollade på internetbanken och senast jag handlade på det va i onsdags. Jag va ut på eightball då, och jag vet att jag hade det i jackfickan efter det. Har letat överallt förutom i jimmys bil, ber till gud att det ligger där.

Idag har jag inte orkat gjort nånting, jag ligger fortfarande i sängen. Ska försöka pallra mig upp nu. Försöka göra nått åt hårfan, och kanske ta bort sminket från igår o ha på nytt? Sen skulle jag behöva äta nått oxå... JAG ORKAR IIIINTE,gah.. Livet suger, jag orkar ingenting längre.. Fryser gör jag oxå. Ska ta ett bad med jimmy sen, han är o jobbar o undra om jag ville ta ett bad sen när han kommer hem. Det är alltid mys. Han tänder alltid ljus, har massa skum, sen brukar vi ta en cigg eller två i badet oxå, me liiiike! :) He´s my romeo <3

.:Nyp:.









men jag tycker fortfarande jobbigt att jag är helt borta ur din värld.. du kan ju åtminstonde höra av dig och berätta varför... gör ett avslut så jag vet!






lugn helg



De blev en sjukt lugn helg, har inte gjort ett piss faktiskt. Igår satt vi bara hemma hos jimmy, kollade på två filmer. Sen gick vi o la oss före klockan tolv! Fast jag kunde inte sova så jag kollade på "outsiders" på kanal 5´s hemsida på datorn när jag låg i sängen.

Nu ska jag ta en cigg, sen kolla på ett till avsnitt av outsiders. Denna gång handlar det om porrstjärnor, hah!

Hoppas ni haft en trevlig helg.

.:Nyp:.






nu vet jag att jag är bortglömd, raderad, utsuddad av dig. tack!
</3


Vart är världen påväg.. ?



Satt nyss ute på altanen o rökte en cigg. Det va tre st utlänningar utanför, dom kan inte ha varit mer än typ 6 år, max 7 kanske. Tjejen satt ner o grinade, sa till ena pojken "kan du inte döda mig, snälla... jag vill inte leva nåmer.. jag vill dö.. det är inge roligt att leva, jag vill dö.. kan inte jag fylla 100 år så jag dör snart.. jag vill dö.. döda mig, snälla..."

Alltså vart fan är världen påväg när en så ung lite tjej sitter o grinar och är så missnöjd med livet så hon vill dö? Sen kan ju en sån grejj förvandlas fruktansvärt fort till en tragedi. Man vet ju aldri, pojken kan ju låtsas döda henne eller nått som sen går fel och verkligen dödar henne..

Sen i onsdags kom johns mamma och hans syster på besök. Systern hette Moa och va 10 år eller nå sånt. Hon ville inte äta tårta för hon blir tjock. Sen berättade hon att hon gick på dans. Men hon va inge bra på att dansa för hon va för tjock. Herregud. För det första va hon inte tjock! Sen när jag va 10 bast, visste man ens va vikt va då? Jag har då inge minne av att jag skippade tårta för att inte bli tjock, de va mer åt det andra hållet att jag smällde i mej 3 bitar ist för 1.

Nej fyfan, jag vill inte veta hur det är när mina barn växer upp, fyfan..

.:Nyp:.


Polisrazzia



I onsdags när jag o jimmy va i sätra i gävle så kom polisen o stoppade oss, två civilbilar och sen kom även en polisbil. Dom gjorde razzia mot oss, helt sjukt! Jag pressades i förhör skitlänge i en av bilarna, snutgubben va skitarg o skrek att jag ljög o prata skit o bla bla bla... Jag fick inte prata med jimmy nånting.. Dom letade igenom hela bilen efter knark, även min väska, min telefon, MIG, ja allt. Sen kom en schäferhund dit o gick igenom bilen.. Dom hittade ingenting, ofcource! Vi blev släppta tillslut efter många om och men. Fan va drygt de va att sitta i ett jävla förhör med poliser som inte tror en, som skakar skriker åt en, härjar att man ljuger o ska berätta sanningen och går igenom alla ens saker och sen säger att dom ska visitera mig ända in på kroppen... När vi blev släppta nöp ena polisen mig i kinden o armen och sa att jag va en lurig liten sak som inte gick att läsa av så bra, så då vet dom det tills nästa gång. Vadå nästa gång, HALLÅ!!

Jaja tänker inte dela med mig så mkt mer av den händelsen, men men nu vet ni lite mer vad som händer i mitt liv. De va iaf en jävla upplevelse, kändes som jag va i en film.. Aldri mer, fyfan de va hemskt! O de jobbigaste va att inte ha en aning om va jimmy sa till dom när ja skulle svara på frågor, gaaah blir tokig när ja tänker tillbaka, aldri aldri mer...

.:Nyp:.


Jag hatar polisen.. Knäpp allihopa o är dryg som fan..

  


Designa o vinn en väska




Satt inne o kolla runt på LdB´s hemsida o kom in på "designa o vinn din LdB-resväska. Orkade inte engagera mig så mkt, men jag skulle inte ha nått emot att ha en sånhär resväska ;P






Jävligt enkelt men endå snyggt ;P



LdB




Sprang in på lindex för några dagar sen och gick förbi en hylla med deodoranter. Jag som har nå fel o måste lukta på allt öppnade en rosa LdB-deo o luktade på den. Gaah den luktade sjukt gott så jag va tvungen att köpa den. Jag har en hudkräm från LdB som luktar typ exakt lika, nam nam! Det luktar så gött under mina armar nu så jag vill gå o lukta där hela tiden, men de skulle ju se lite sjukt ut så de går ju inte. Läste även på deras hemsida att dom kommer med höstens & vinterns body souffléer nu. Såhär står det om de;


LdB Perfumed Creamy Body Soufflé är fluffiga, vispade kroppskrämer som kan användas istället för parfym. Namnet soufflé kommer av deras konsistens som är krämigare än lotion och fluffigare än kräm. Purple Clematis, Pink Orchid och Red Rose är blommiga och lite dramatiska dofter som passar till höstens och vinterns alla fester.



Måste dit o lukta på dom o se om nån passar mig. Kan ju hoppas att den rosa luktar lika som min hudkräm o deo, då köper jag den direkt ;P

.:Nyp:.



Nam nam luktar asgott!


Om nån lukt passar mig antar jag att de blir den rosa, de brukar ju va så i dom flesta fall.









Varm dusch



Kom hem från jobbet runt kl 16. Tog en lååååång o vaarm dusch. La mej i badkaret o slappnade av, fan va skönt de va. Vet inte hur länge jag låg där, över en halvtimme iaf skulle jag gissa på. Nu ska jag fixa mej, sen åka till jimmy, o sen åka hem igen o käka mat me morsan o farsan. I helgen blir de lugnt tror jag. Festade hårt i onsdags, låg i sängen till kl 19 på torsdagen(igår). Känns som jag behöver ha lite viiila. Men men planerna kan ju ändras fort, de har dom ju gjort förut.

.:Nyp:.




Måste fixa håret, men det är ju så trööökigt. Roade mig lite med camen ist.. Men nu måste jag ta tag i hårhelvetet! Peace!









Hah palla alla fulbilder på mig, men men orka bry sig. Jag bjuder på det.. 






Out





Nu drar jag upp på stan. Ska hämta två skor som varit på omklackning, sen ska jag kika i lite affärer o se om de finns nå skoj. Sen ska jag handla lite maaat.


Hade lite egotid med camen nyss, mowaha...


Möhöö




Plattången, världens bästa uppfinning!


Arlanda



Inatt ringde jimmys telefon runt kl 05! Det va john o alex. Dom satt på arlanda och skulle med ett plan utomlands, och alex hade glömt passet! Gah. Dom undra om vi kunde möta upp johns mamma utanför dom och hämta passet. Sen åka till arlanda med det. Snäll som jimmy är ställde han upp, och jag följde med som lite resesällskap. När dom ringde va hans mamma i uppsala (hon hade skjutsat dom till arlanda), och hon skulle åka till sandviken, hämta passet o ge oss det. Sen skulle vi åka till arlanda, och vara där runt kl 7 för då skulle planet gå. Snacka om tidspress! Lite efter 6 kom hans mamma o lämnade passet, sen drog vi till arlanda fort som satan. Vi låg över 200 typ hela tiden, och man hade nära döden upplevelser ibland. Svenskar kan fan INTE köra bil, det är bara jävla idioter på vägarna. De fick jag helt klart för mig idag. Helt sjukt hur störd folk är när dom kör. När man ligger i omkörningsfil behöver man inte köra i 110 km/h. Och när man ser en bil komma i full fart kör man INTE ut framför den! Ja vet inte hur många de va som gjorde det, o jag ville skjuta allihopa.

Vi kom fram runt kl 7 till arlanda, lämnade passet o sen åkte vi hem, denhär gången åkte vi lugnt, o det va skööönt. Dom hann iaf med planet, tur va ju det.

Nu ska jag duscha, sen fixa lite grejjer som måste göras. Peace and love.

.:Nypan:.



RSS 2.0