Mumma




Kvällens mat blev fjärilskotletter, strips, vitlöks-bea och stekta champinjoner & lök. Blev riktigt mums, nu ligger jag utslagen på soffan. Blir väl att titta på nån film ikväll med älskling, har laddat ner 2012 eller va den heter så förmodligen blir de att kika på den.

Imorron är de skola igen som gäller heeela dagen. En tjej från klassen hämtar upp mig kl 8 imorron bitti, nice att kunna samåka.


.:Nypan:.



Gymmat



Hör och häpna, har precis kommit hem från gymmet. Jag o baby mötte upp pappa på gymmet kl 8 imorse, har precis kommit hem. Det va skönt att röra på sig, va ju ett tag sen jag va på gymmet nu.  Nu blir de storstädning, det ligger nog några liter intorkad öl & grogg på golvet i hela lägenheten.

.:Nypan:.

.....



Det är bättre nu, vi har löst dethär. Trodde ett tag att det skulle gå rakt åt helvete. Pappa kom hit o
satt och snackade ett tag nu ikväll, jag tror det va nyttigt, väldigt nyttigt. Innan han kom va jag rädd över va han skulle säga, jag trodde han skulle va arg eller förbjuda mig att va tsm med jimmy eller nått. Pappa o mamma kom ju över inatt när det spårade ut här hemma, polisen kom oxå. Men pappa va helt lugn och pratade bara bra om allt, att vi skulle lösa dethär och så. Jag blev nästan förvånad, jag har aldrig hört han så klok tror jag, hah.

Iaf, pappa ska betala gymkort till både mig och jimmy sen ska vi träna varje morgon kl 8, gah! Jag tränar dom dagar jag inte går i skolan. Vi måste göra nånting, och jimmy måste få ut sin överskottsenergi på nått och vi vet ju att han mår bra av att träna, det säger han själv oxå.

Aja nu har vi iaf löst allt, känns så jävla skönt. Få se hur det blir med lägenheten nu då eftersom polisen kom inatt, vi har ju redan haft två möten med chefen på sandvikenhus, suck. Vi få la se hur de går, inge mer festade ska de blir iaf, det funkar inte!

.:Nypan:.




Jimmy




Jimmy jag älskar sig, men jag vill inte heller ha det såhär. Jag har inte gjort nått fel, jag har inte ljugit som du påstår. Jag hade en fråga, EN fråga som gjorde att de blev såhär. Om vi bara kunde prata, kommunicera, då skulle allt bli bra. Jag älskar älskar älskar sig, prata med mig.....





inatt va den värsta natten i mitt liv, början på ett helvete.... 
blir det någonsin bra?

Tvhyllan




Slänger upp en bild på våran fina tvhylla. Bilden är dålig och hyllan är mkt finare irl men jag visar er endå så ni får se lite :)









Mallan på besök




Mallan är på besök, hon kom igår och åker imorron, trevligt trevligt. Ikväll kommer madde hit, john kommer oxå. Vi tänkte dricka lite bira och ha trevligt :) Kanske går ut på åttan sen, de va ju eeevigheter sen sist.

Idag va jag i skolan. Hade seminarium, de gick finfint det. Sen hade jag kurs i blackboard, de gick oxå finfint. Käkade lunch i skolan med lotta, Andreas & Bojan. Åt laxraggmunk eller va det hette, de va faktiskt gott ;P  Nu har jag klarat av en vecka i skolan, de känns underart. Första uppgiften är avklarad och jag har tagit hela 1.5 högskolepoäng denhär veckan! Wihooo. Nu är det bara 178.5 hp kvar skojade vi om idag, hahah shit drygt.

Nu blir de en cigg sen ska jag knäppa mig en jävel ;) Skål gott folk.

.:Nypan:.




Jag ser ut som en jätte framför malin för jag sitter närmast camen, hahah ;P




Skola idag igen & Shopping



Imorse åkte jag in till gävle och träffade min grupp i skolan (vi är 12 pers i min grupp, och den är superbra. Bara supertrevliga o lätta människor så det är skönt). Vi gick igenom arbetet som vi ska ha seminarium på på fredag, imorron alltså. De gick bra och jag fattade lite mer idag, och det va inte bara jag som va fundersam vad man skulle göra & skriva. Allihopa hade varit osäker, you see inte bara jag som va puckad ;) Känner att det kommer gå bra imorron, skönt!

Efter det åkte jag till morsans jobb och hjälpte hennes arbetskamrat Helena med happy akvarium på facebook, haha. Sen gick vi över till dollar och köpte lite grejjs. Salt & pepparskålar, svarta panelgardiner, "grässtrån" till en slags vas här hemma och lite annat skoj. Sen kom baby (jimmy) och hämtade mig. Vi åkte till jysk och köpte en såndär grej man händer panelgardinerna på. Sen åkte jag o baby till intersport och team sportia och letade efter en keps. Han lyckades supa bort den han hade på rockkryssningen vi va på, och jag tycker han är sjukt het i en sån keps så nu ska han införskaffa sig en ny ;P Men dom hade ingen, de kommer väl in sen närmare sommaren.

Nåväl nu sitter jag o väntar på baby, han är i valbo med adde. Sen ska vi åka o handla lite, sen dyker malin upp runt kl 18. Hon blir kvar här tills på lördag, nice nice :)

Nu ska jag ta mig en cigg på altanen och njuta av livet. Ja, idag känns faktiskt livet underbart <3

.:Nypan:.



Okej måste bättra mig med bilder så jag ansträngde mig lite och tog
denhär nyss. En bild på "vasen" med "grässtråna" i som jag
köpte på dollar idag. Vasen har morsan gjort på sitt
jobb, utsidan är samma tapet som fondväggen i sovrummet.
Syns inte så bra på bilderna, det ser snyggare i verkligheten! :)









Bubbelbad




Tog ett mysigt bubbelbad för nån dag sen. Slänger upp nån bild får ni ser lite hur badrummet ser ut.










:)







Två dagar i skolan



Då har man gått två dagar i skolan, började i måndags. Pallar inte att skriva nå mkt, mer än att det känns bra. Lite förvirrande och jag undrar om jag kommer palla, men det är bara att försöka o se hur e går. Har en uppgift jag måste göra denhär veckan, har precis läst materialet och jag ska skriva ner anteckningar, en från varje styrdokument(sammanlagt 6 st) och jag hittar fan ingenting att ta upp. Gah så jävla jobbigt, jag har verkligen ingen aning. Vet inte ens va dom menar att man ska reflektera över. Okej nu fattar nog inte så många men jag är så snurrig, stressad och förvirrad själv. Ska träffa gruppen min på torsdag och gå igenom lite, hoppas alla är lika puckad som mig och inte har fattat nått.

Klassen har iaf 90 pers, men många av dom ska plugga i hudik & bollnäs så dom får man inte se så ofta. Idag va jag ut på söder i gävle o käka lunch med en tjej från klassen, hon va riktigt trevlig och känner negerstefan och sandra som jag lärde känna i ljusdal. Med dom har man spenderat ett x antal festtimmar ;P Va lite kul att hon oxå kände dom så vi pratade lite om det ;P

Nä nu pallar jag inte mer. Nu ska jag lägga mig och gruva mig en stund över studieuppgiften som jag har ångest över, bra start nypan, bra!


.:Nypan:.







ge mig hellre en smäll på käften än
misshandla mig verbalt. det sistnämnda gör
fan så mkt ondare!










Missfall




Som endel redan vet fick jag missfall för ca två månader sen. Och det är stor chans att det är ungdomsmottagningens fel! Gick dit för kanske 4 månader sen för ett problem (ingen könssjukdom!). Dom nonchalerade mig och kärringen skratta typ och sa att de inte va nån fara bla bla bla. Nänä får väl gå hem då och se om de går över fast jag hade en aning om vad de kunde vara för fel. Det försvann inte men jag höll ut endå. Sen blev jag gravid, va jätteglad men fick jag missfall :( När jag pratade med MVC trodde dom att jag kanske fått fel behandling av um. Jaja iallafall gick jag tillbaka till um i förrgår, då tog dom mig mer på allvar och mycket riktigt va det som jag "vetat" hela tiden. Så då fick jag antibiotika, 4 tabletter i onsdags och har precis tryckt i mig 4 till. Det är redan mkt bättre så jag antar att jag inte behöver ha mer (kuren va bara tvådagarskur).

Gick även in på nätet och läste om "dehär" & mycket riktigt, det är mkt större risk att få missfall. Hade dom tagit mig seriöst, sett dethär o gett mig medicin när jag va in för några månader sen kanske våran bebis fortfarande skulle leva i magen nu =´( Men men nu är det som det är tråkigt nog. Jag kommer alltid undra om dehär hade samband men det är mycket troligt iaf, fan jävla samhälle som aldri tar en seriöst, blir så ledsen. Och nu tänker nog alla att jag hade nån könssjukdom men icke icke så va det inte!



.:Nypan:.







Uppe med tuppen




Uppe med tuppen, eller kanske inte med tuppen, men tidigt iaf ;P Hade kl på 07:44 (jag kan inte ställa den på jämt tal, fucked up i know) men vaknade före klockan, kollade på den och den va 07:43. Stack iväg till Miroi till kl 09.00. Självklart va kärringen sjuk men jag snacka med nån annan så han skrev på mitt papper så nu är jag klar där. Miroi är typ som arbetsförmedlingen fast mkt bättre. Tog vägen genom stadsparken hem för jag trodde jag skulle stöta på farfar & wilma men icke. Gick hem till sötnos som gick upp samma tid som mig, han hade diskat o gjort fint <3

Snart ska vi hämta wilma, gå upp på stan en sväng och ta en prommis, det är ju så skönt. Jag måste lämna ett papper på försäkringskassan. Fick en lampa av farmor o farfar igår som vi ska ta med oss därifrån idag. Precis en sån som jag vill ha som kommer bli awesome här, perfekt i hönet bredvid soffan :) Sen ska jag träna på orbitrek, duscha, handla mat och sen kommer två kompisar från mora till jimmy som blir här hela helgen.

.:Nypan:.



Milkshake & Film




Ligger i soffan o har de gött med älskling. Kikar på filmen Crank. Har sett den förut med jimmy, den är faktiskt rätt as-bra ;P Jimmy är ute i köket o gör milkshake nu, vi äter de typ varje kväll,hehe.  Mjölk och frysta bär, de blir typ som glass, asgott! :D

.:Nypan:.



Prommis till BJ



Hämtade wilma och tog en promenad till BJ. Jimmy gick före för han skulle upp till terbe och dom, eftersom pixie(en hund) är där så gick jag lite senare och struntade i att gå in till dom. Sen gick vi tillsammans hemåt. Va hos farmor o farfar ett tag o snackade. Nu är vi hemma, har precis käkat mat. Nu blir de slapp-time i soffan framför tv´n.

Imorron ska jag på möte kl 9! Gah jag kommer aldri palla upp ur sängen, va ju evigheter sen jag gick upp så tidigt =/

Hoppas ni har en trevlig kväll.

.:Nypan:.



Nått år sen efter en promenad i snön, hon kunde knappt gå på slutet stackarn för all snö :)







Kvällens mat



Fick en stor kasslerbit av mamma igår. Fundera vad jag skulle göra med den sen kom jag på nått som verka gott. Så jag skar den i skivor och stekte den med peppar o lite annan krydda. Sen stekte jag färska champinjoner och lök för sig. Sen gjorde jag champinjonsås(på påse). Så la jag kasslern, champinjonerna och löken i en ugnsform, hällde såsen över det, sen riven ost längst upp. Sen in i ugnen en stund. Åt potatis till det, de blev gott gott :)

Har även tränat på orbitrek 30 min + 100 situps idag. (Ska även tillägga att jimmy har tränat tre dagar irad på träningsmaskinen, 30 minuter åt gången, duktig du) :) Tog nyss en dusch, nu blir de film o mys med älskling.

.:Nyp:.






idag har varit en såndär underbar dag man bara njuter av, har känt min lycklig som tusan. fler sånna dagar åt folket!!





Workout




Sitter utslagen i soffan, har precis kört 30 minuter på den ap-trista orbitreken + 100 situps. Nu står jimmy o trampar på orbitrek, han ska oxå köra 30 min. Fattar inte hur jag pallade köra var och varannan dag på den månad efter månad förut, gah. Min kusin maria köpte oxå en sån förut, hon stog oxå på den jämt, 15kg gick hon ner, men nu hatar hon den lika mkt som jag gör, hah :P  Jag kan inte säga hur mkt jag gick ner med bara orbitreken eftersom jag tränade på den, simmade på badhuset, gick med wilma och tänkte mkt på maten när jag gick ner över 22kg! ;P Nu känns det ju superskönt att ha rört lite på sig, men innan man kommer upp på fanskapet, de tar emot om man säger så :)

Idag har de inte hänt mkt alls. Jag o älskling somnade på soffan inatt, vaknade kl 7 imorse och knatade in till sovrummet. Somnade om och sov ända till 14:30!! Snacka om panik när man vaknade, det är inte kul att sova så länge. Sen satt vi o soffan o degade. Sen nu ikväll gjorde jag mat, köttfärssås & makaroner idag igen, hah. Det är de enda som finns hemma, och det är ju supergott so why not? Sen har vi varit ut i tvättstugan o skrivit upp tvätt-tid imorron kväll, plus hämtade vi orbitreken hemma hos morsan. Snart blir de en dusch & sen fortsätta slappa i soffan :)

Igår va jag till mina kusiner och grattade maria o anders, dom har fyllt år, de va nice nice att träffa släkten. Käkade massa kaker & tårta, gott gott! Nu får de va slut med det, måste tänka på figuren, jag tror jag börjar lägga på mig igen, gah inte bra!

.:Nyp:.



Boring boring men superbra träning!




Mysmys





Idag har de inte hänt så mkt. Låg o drog mig bra länge i sängen med älskling. Sen tog vi ett mysigt bubbelbad. Efter de åkte jimmy till john, han är fortfarande borta. Dom kommer väl snart, vi tänkte dricka nån irish coffé & nån öl. Medans han har vari borta har jag fixat iordning mig, diskat, gått till morsan o hämtat ett paket värmeljus, mitt paket är slut. Har bränt 100 värmeljus på mindre än en vecka, bra gjort det, hah. Har några ljusstakar uppe i lägenheten som har tänts typ varje kväll, mer exakt 22 st som står o brinner för jämnan. Det är ju så fint o mysigt tycker jag. Ljus & ljusstakar är nog de bästa jag vet, o de vet ju ni som känner mig ;)

Igår kom farmor, farfar, wilma, morsan, farsan och gunilla hit på fika. Jag o älskling bakade bullar och kladdkaka, gott gott va det :) Dom tyckte vi bodde fint. Haha när john kom hit häromdagen sa han att de såg ut som tvprgrammet cribs(du vet kändisars hem) på tv, de va lite skoj ;P Och moa(hans lillesyrra) va oxå här då, hon sa att de va fint här, då sa jag att de mest va mina saker här för jimmy har inte packat upp sitt än. Då sa hon att hon tyckte inte jimmy skulle packa upp sina saker för det är så fint redan och då kanske han skulle första det, haha.

Nu sitter jag o poppar musik i min ensamhet, fan snart får dom komma. Hungrig är jag oxå, vi har typ ingen mat. Har inga pengar heller, 42 spänn på kontor, får pengar den 25:e tror jag. För en liten stund sen hällde jag havregryn och vatten i ett glas och hällde i mig. Äckligt va det, fick till och med kvälvningar, uäk! Kan ju hoppas man blir smal iaf, hah ;P

Hoppas ni får en trevlig helg.
.:Nyp:.





Sånhär frukost på sängen fick jimmy när han fyllde år den 2 september :)
Annat än havregryn & vatten det ;)






Städning & Bakning



Har precis städat klart. Dammsugit, torkat golv och sen dammtorkat överallt. Svarta möbler, sooo fun, not, men snyggt! :) Har även diskat och gjort mat. Jimmy har precs diskat och nu håller han på o bakar bullar :) Jag ska strax göra en kladdkaka. Få se om vi orkar oss på att baka bröd oxå, annars får vi ta det imorron eller nått.

Ikväll kommer farmor, farfar o lilla wilma hit en sväng. Tänka bjuda på lite fika så dom får se hur vi bor.

.:Nyp:.



Småfest



Sitter o dricker lite öl och irish coffe i lägenheten. Madde är här, snart kommer terbe, adde, richard och hundarna. John kommer kankse oxå. Jimmy fick ett brev från polisen i dalarna idag. Vi va rädd att de skulle va dåliga besked men det va det inte konstigt nog, ärendet blev nerlagt, så vi firar lite nu =)

Ikväll har vi fått upp en handduksstång, handduksghängare och spegeln i badrummet så nu är det äntligen klart, blev skitsnyggt. Har även flyttat akvariet hit nu, de gick bra med fiskarna och räkorna, inga som drygade sig som jag trodde. Det blev jättefint, passar så bra in här :)

.:Nyp:.



Kopp kaffe



Sitter i soffan o myer med en kopp nybryggt kaffe :) Ska snart över till morsan och göra rent akvariet, tömma det, och flytta det hit. Suck det kommer ta en evighet, hoppas inte räkorna är dryg när jag ska fånga dom, dom är assnabba =/

.:Nypan:.



Första natten i lägenheten =)



Inatt blir den första natten i nya lägenheten, wihoo. Tapeteringen är klar, blev supernice :) Soffan kom oxå, snygg som fan ;P Fortfarande massa som ska fixas o ställas i ordning, men det hinner vi. Ska bli skönt att sova i våran nya säng, nya madrasser, ny sängstomme, nya lakan och nya kuddar, soo nice.

Nu ska jag dra hem till vårat mysa krypin. Ciao!

.:Nypan:.

Mera möbler inhandlat & ihopbyggt



Både igår och idag har vi varit till ikea, sen hem och skruvat ihop möblerna. Igår köpte vi sängram, sängbord till sovrummet och två byråer till hallen. Idag köpte vi ett "skåp" med spegel som ska stå i hallen, en lampa, sex kuddar och lite annat grejjs :) Klämde tre fingrar gjorde jag igår oxå. Jag o jimmy skulle hjälpas åt att sätta ihop sängramen. Jimmy höll i en två meter lång tjock träbalk och jag letade hål längst ner där dom skulle sättas ihop. Sen prickade jag hålen då åkte hela skiten rätt ner på mina fingrar. Gjorde ont som satan, de blev inte så farligt, blödde lite grann så då plåstrade jimmy om mig, hehe.

Nu är allt inhandlat, bara en spegel och nån hylla att ha på väggen som fattas. Sen nån tavla oxå, men de får köpas sen när pengarna trillar in igen för nu är dom sluuut =/ 

Lägger upp lite bilder på vad vi köpt och byggt ihop under dom senaste dagarna.  

.:Nyp:.














Tapetsering & byggt ihop möbler



Orkar inte skriva nå mkt, är helt slut. Dagen har ägnats åt att hjälpa brorsan att tapetsera sovrum och kök, jimmy hjälpte oxå till. Fondväggen i sovrummet är sjukt snygg, me like! Hela eftermiddagen gick åt till tapetseringen. Hela kvällen tills för en halvtimme sen har vi spenderat med att bygga ihop nya möbler i lägenheten :) Köksbordet o stolarna fixade morsan, tackar för det. Tvmöbeln kämpade jag och jimmy med bra länge. Nu är den äntligen klar, de blev så fiint :) Nicke va i lägenheten i förmiddags och la vårat nya golv, tack för det, de blev superfint =) På söndag(o kanske måndag) ska hallen och vardagsrummet tapetseras sen är altt klart för att flytta in "på riktigt".

Imorron blir de en sväng till ikea och köpa sängramen, sängbord och en byrå.

.:Nyp:.



Högskola



Jag kommer inte ihåg om jag berättat att jag kom in på högskolan i gävle. Fick besked i början på december och jag kom in, men det va jag redan typ helt säker på eftersom mina betyg är en bit högre än dom flesta tror, hah! Så jäkla kul när man brukar berätta va man har för poäng. Haha jag kommer ihåg johans min en gång när vi festade och börja snacka betyg och jag berättade va jag hade. Han trodde inte på mig förräns jag fick back up av mina gamla klasskamrater. Han berättade att han verkligen inte trodde det, du som är blond, blåögd och super för jämnan fick man som svar, jag trodde du va blåst typ. Han är inte den enda som säger så, lika kul varje gång :) Aja nog med skrytet nu (har inte världens bästa betyg men dom e bra iaf) ;P Jag ska iaf plugga i tre år till sjuksköterska, distans blev det eftersom de bara fanns det som val om man söker in på våren =/ Jag är rätt skoltrött så jag hoppas verkligen jag orkar mig igenom dethär. Jimmy får piska upp mig på morron så jag vaknar nån gång, sen har jag ju våran sköna soffa att plugga i :D Plus kanske vi är hundägare då så då måste jag endå upp och ut med hunden :) Vi kanske ska bli ägare till en rottweilerpojke som är 10 månader. Sen får alla klaga hur mkt ni vill på att vi tänker ta hand om honom, men det är avlivning eller oss som gäller och så tycker jag o jimmy att det är självklart att vi ska prova ha honom och få fason på han innan han får somna in. Han är hur go som helst, en riktig mys mys och de passar ju mig o jimmy :D






Hämtat sängen :)



Tjohoo. Hoppas det är bra med er idag, men mig är de prima. Hade möte kl 13.00 på miroi. Vi gjorde absolut ingenting, va där 20 min sen ringde jag jimmy så kom han o hämta mig. Va ner i källaren och hämtade lite grejjer till lägenheten, mest köksprylar, allt oanvänt, nytt o fräsht de gillar vi! Det är saker jag önskat mig i present & julklapp och saker jag köpt på mig. Har köpt det efter jag flyttade hem från ljusdal så jag har inte använt nått, me like! Sen har jag ju massa mer saker som jag hade i ljusdal, ska ta mig tid nån dag och röja i dom kartongerna med. Sen nu ikväll va vi iväg och hämtade dubbelsängen vi köpt, två 90 madrasser & en 180 bäddmadrass. Sen imorron ska vi nog iväg till ikea och köpa sängramen, sängbord och en byrå :) Hihi det är så skoj tycker jag. Men snart är pengarna slut :( :( Fast vi har ju typ allt nu, och allt är så nytt de kan bli, så jäkla skönt. 

Imorron ska golvet läggas, ÄNTLIGEN. Brorsan ska tapetsera imorron, jimmy ska dit o hjälpa han. Så imorron kan vi nog fixa lite i sovrummet, sen även köket hoppas jag om han fått upp tapeten där. Vardagsrummet väntar vi med tills på måndag eftersom golvet måste få ligga ostört så limmet torkar. Vi ringde även möbelaffären idag och sa att vi ville ha soffan på måndag så då kommer våran kära efterlängtade supersnygga och assköna soffa :D 

Gah känns så skönt att de börjar ordna upp sig nu och att det inte är långt kvar tills vi får flytta till eget. Äntligen ska jag få känna lugn och ro, det har jag inte kunna gjort i hela mitt liv. Hela tiden har de varit fram och tillbaka, aldrig en lugn plats. Flyttade till ljusdal -03, när jag va 16. Bodde där tills -06, då va jag väl 19. Då flyttade man hem till morsan igen efter tre härliga år i egen lägenhet. Men då hade man karln sin kvar uppe i norrland så man fortsatte pendla dit till han hela tiden i tre år efter man tagit studenten och flyttat hem. Ja det har varit mycket flängande hit och dit i alldeles för många år nu, och ingen plats man verkligen kan känna sig hemma eller "ostörd" och fri på. Så nu, nu ska de bli sååå skönt att ha eget, spec tillsammans med världens bästa kille, jimmy :) Ja idag är jag glad, idag känns livet underbart, och det är skönt, så jäkla skönt.

.:Nypan:.



Jag & sötnos. Såhär ligger vi typ dagarna o nätterna lång, hah. Han på rygg och jag på hans bröst, mys mys <3 Det blir ju så när man är arbetslös. Man ligger bara hemma o slappar framför tv´n. Men det ska de bli ändring på snart, hej & hå!











 

Bakar bröd




Håller på att baka bröd med älsklingen nu, tekakor ska de bli. Första plåten är klar, andra är inne i ugnen nu. De luktar gott och ser gott ut, nam nam! :P Sen när vi flyttar ska de bli mkt hembakt, billigare och bra mycket godare.

Så va har man mer gjort idag? Inte så mkt. Skulle åka till affären och handla. Vi, eller de va väl Jimmy, hjälpte en bil på parkeringen som inte startade, först med startkablar sen försökte vi dra igång den. De gick inte, en gammal skruttbil hade dom. När vi höll på o hjälpa dom ringde John och ville ha hjälp med en grejj. Åkte dit och hjälte han. Sen åkte vi till affären o handlade. Sen gjorde jimmy mat hemma, gott gott :) Och nu håller vi som sagt på o bakar tekakor.

Hoppas ni har en trevlig kväll.

.:Nypan:.






Skräckfilm



Har precis kollat på skräckfilm med älskling. Usch jag fattar inte, jag älskar skräckisar samtidigt som jag hatar dom när jag ser dom, och säger att jag aldri mer ska kolla på nån. Sen sitter man där likförbannat o laddar ner skräckfilm efter skräckfilm. Denhär hette "Turistas" och va helt okej. Handla om ett gäng turister som blev inlurad i nån djungel där de inte va så snälla folk som inte ville dom så väl. Usch usch äckligt va de.

Få se om jag kan somna inatt, kan ju hoppas. Har ju haft en hel del problem med det på sistonde :(

.:Nypan:.



Tripp till ikea




Det blev en sväng till ikea iallafall. Fick ett sms om att grejjerna till våran hylla kommit in på lager igen så vi satte fart och skyndade oss för att åka in dit innan de skulle ta slut. Blev stoppad av snuten, men dom va trevlig o allt gick bra så vi hann in till ikea och dom två delarna fanns kvar. Köpte även en duschstång, krokar till den, en gardinstång till vardagsrummet, låda till besticken och pluggar & skruvar.

Efter ikea åkte vi till lägenheten med grejjerna. Satt upp duschstången och duschdrapperiet. De blev nice nice :D Brorsan har varit i lägenheten och rivit tapeter idag. Imorron ska han dit o måla igen, sen på torsdag ska han börja tapetsera. Han ringde golvfirman idag igen så dom flyttade upp våran lapp i högen och dom ska lägga golvet i slutet på denhär veckan eller i början på nästa. På fredag ska vi hämta madrasserna, då har brorsan lovat att vara klar med sovrummet. Så de bli väl en sväng in till ikea snart igen o köpa sängramen & sängborden vi kollat ut, plus en byrå.

.:Nyp:.











Duschdrapperiet & krokarna på duschstången som har satts upp idag





Seeegt



Tjohoo. Igår va jag o älskling till terbe o rickard en sväng, sen åkte vi till jysk o handla lite. Efter de åkte vi till lägenheten, brorsan va där o målade lite =) Sen ringde madde så jag gick ut o gick med henne och hundarna runt stan, tog väl en timme typ. Idag har jag o sötnos inte gjort nånting, bara legat i sängen heeela dagen o myst, me like! Madde skulle ringa senare, vi kanske tar en prommis idag igen. -16 grader ute, jag vill ha sommar nuuu! Ja just ja, brorsan ringde golvfirman igen o frågade när dom lägger in vårat nya golv, dom la våran lapp längst upp i högen och skrev brådskande, så slutet på den här veckan eller början på nästa kommer dom, ÄNTLIGEN!

Mer bilder till folket skriks det, ja ja jag ska bättra mig med bilder. Kommer bättra mig när vi flyttat, allt är så rörigt just nu.

.:Nyp:.









söndag


Idag va vi till lägenheten en sväng, byggde ihop badrumsmöblerna, hyllan o skåpet. Eller jag gjorde väl inte så mkt, de va mest jimmy som grejjade så de gick ihop. Till skåpet fick vi ingen brukshandvisning, de va lite krångligt men de gick endå tillslut. Snyggt blev de, om du frågar mig iaf :P

Efter de tog vi en prommis med wilma runt stan. Skönt att röra på sig lite.

.:Nypan:.



Gott Nytt År



Igår spenderade jag o älskling kvällen och natten i skutskär med hans moster, mats, vicky, emma och ingemar. Åt god mat, oxfilé med potatisgratäng, mums. Även en god förrätt som jag inte vet vad de var för nått. Efterätten åt vi aldrig, va så mätt sen glömdes de bort ;P Jimmy sköt raketer, fint va de :D

Innan vi åkte till skutskär tog vi en runda förbi ockelbo och sa hej hemma hos jekkan o jimmy, sen svängde jag förbi madde & johan o sa hej, där fanns även rutan o helena. Skoj att se dom igen, blir ju inte allt för ofta nu för tiden. Sen åkte vi till gävle sjukhus och lämnade av terbe och richard hos adde som fortfarande ligger där stackarn. Seeen drog vi till skutskär och festade loss. Hade en trevlig kväll. Hittade även en ny vän. Sabinas ena råtta satt jag o myste med nån timme på natten, såå go :)

Bilder kommer sen, de pallar jag inte med nu. Imorron ska jag till lägenheten med lite grejjer, måste även gå igenom massa kartonger med gammalt skit =/

Hoppas ni hade en hade ett bra nyår och att ni får ett riktigt bra 2010!

.:Nyp:.





RSS 2.0