Orkar inte



Jag orkar inte skriva nått, förutom att jag hade trevligt och roligt i orsa och mora i helgen.











fan vad jag hatar allt :(
varförvarförvarför?

=´(



Tentat



Har precis kommit hem från gävle. Har tentat i mikrobiologi, immunologi & vårdhygien. Det gick kanon, känns riktigt bra faktiskt. Nu ska jag göra mig iordning, packa o sen drar jag till dalarna.

Hoppas ni får en trevlig helg

.:Nypan:.



Mora/Orsa i helgen



Imorron har jag tenta kl 9 på morron i gävle =/ Få se hur det går på den, den är skitstor och jag har inte pluggat som jag borde =(

Sen efter det på eftermiddagen åker jag till mora/orsa. Jimmy är där nu, han åkte upp idag. Vi tänkte festa loss hade vi tänkt, på lördag är det dragracing och crusing :D Så ser iaf planerna ut just nu, få se om dom återstår imorgon. O snälla vädergudar, ge mig soool i helgen och inte regn som nyheterna säger :(

.:Nypan:.



Klara läkemedelsräkningen!



Just ja, jag klarade läkemedelsräkningen som jag hade tenta i i måndags. Jag är så jääävla glad! 32 st klarade sig, och 40 st klarade sig inte(tror det va dom siffrorna). Jag är så glad att jag tillhör dom som klarade sig :D

Dom som inte klarade sig får göra den delen igen samma gång vi har tenta i farmakologi om två veckor. Och vi som klarade oss får göra ett stort kryss över läkemedelsräkningen på det provet! Fyfan va jag kommer att njuta när jag kryssar över det pappet då på den tentan -wihooo-

 Jaja svårt att förklara, nån kanske fatta vad jag babblar om :P

.:Nyp:.



Slött hövve



Nu är jag heeelt slut, både i skallen och kroppen, gah. Imorse kl 9 mötte jag upp L på stan, vi satt på ett café och pluggade till kl 16:30 idag!! Okej de blev rätt mkt annat snack också, men även lite plugg inför tentan imorron. Direkt efter jag kom hem från stan åkte jag med morsan till valbo, har varit där tills nu.

Hade egentligen inte råd, men unnade mig ett par sandaler, tre par långa "linnen", och 4 st örhängen(små "pluttar" med en silversten). Det är jag faktiskt värd efter jag klarat proven hittills i skolan!

Få se om jag pallar visa mina nyinköpta saker sen. Va ju så smart att jag kom på EFTERÅT att jag kunde tagit kort i provhytten, så jag skulle slippa krångla nu om jag ville visa.. Jaja skit samma..


.:Nypan:.



11 månader <3




Idag har jag och jimmy varit tillsammans i 11 månader :) Fasen va tiden har gått fort, och fasen vad mkt vi varit med om på den "korta" tiden.

Påväg hem från stan köpte jag två grodor till jimmy som vi ska ha i akvariet, han har pratat om sånna så jag överaskade han med dom,hehe. Och ja, riktiga grodor. Sen köpte jag en fin rosbukett och skrev ett gulligt kort till han.

.:Nypan:.







Tvätt



Håller på o tvättar för fullt. Har kört 6 maskiner nu. Ska strax ut och ta ur dom två sista maskinerna o hänga upp det. Jimmy är fortfarande borta och fixar med bilen, själv har jag precis tränat på orbitreken 30 minuter, plus gjort 100 situps(och duschat på det). Nu sitter jag och inväntar ugly betty och despret housewives ;) Ska springa ut i tvättstugan nu innan det börjar, ciaaoo!


.:Nypan:.





Hej & hå




Dom ringde nyss från kiosken, jag fick sommarjobbet. Alltid något.

Idag åkte jag till gävle med jimmy, vi va på biltema och jula. Köpte en bilstereo, nya mattor till bilen, lite kablar o ett stort klistermärke :P Igår kväll åkte vi till kungsberg och järbo. Vi kollade på en till saab som han ska köpa och ha som reservdelsbil, och vi hälsade på en arbetskompis till han. Han är iväg och hämtar bilen nu, själv ska jag försöka plugga lite, har ju prov på fredag och jag har inte läst nånting på flera dagar =/

.:Nypan:.



Röra på fläsket



Igår tog jag en prommis med morsan upp mot björksätra, förbi vallohov, ner förbi lidl, på gävlevägen svängde vi sen av och gick igenom stadsparken.

Idag hade jag tänkt mig att träna på orbitreken, suck suck har iiingen lust men men =/


.:Nypan:.





Läkemedelsräkning



Kom precis hem från gävle. Har haft tenta i läkemedelsräkning. Jag tror jag klarade den :D Man fick inte använda miniräknare utan lära använda huvudräkning, va lite rädd för det men de gick bra tack och lov. Pratade med lite annat folk utanför tentasalen när jag va klar, och dom flesta hade fått lika svar som mig så det känns som jag klarade den, wihooo.

Nu är det bara att ladda upp för nästa tenta på fredag som är as-stor :(

.:Nypan:.



Kalas



Nu drar jag på kalas. Ciaaooo

.:Nypan:.






Yesterday <3



Igår hade vi en hel familjedag, hah. Började dagen med att sola, sen åkte vi o handlade på ica och efter det åkte vi hem och grillade. När vi satt ute och åt kom vilda och hoppade upp på en egen stol, hon fick lite eget kött på bordet och satt på en egen stol och åt med oss, haha <3

Sen på kvällen kikade vi på två filmer. Runt kl 12 inatt åkte vi ut och åkte lite, svängde förbi donken och köpte en varsin big mac och en paj :P

Ska även tillägga att jag tränade på trök-orbitreken en halvtimme. Ska försöka hålla i träningen nu och inte lägga av efter nån vecka så som det brukar bli. Nu har jag hållt igång var och varannan dag i en vecka, och så ska det förbli, förhoppningsvis.

Nu ska jag ta o storstäda här hemma, efter det ska jag till mina kusiner och gratta Johan. Han har nämligen fyllt 18 bast. Gratulerar till dig käre kusinvitamin.

.:Nypan:.



NattiNatti



Nu ska jag ropa in Vilda, sen ska vi lägga oss i sängen, mysa lite sen sova och invänta jimmy som kommer hem imorron bitti. Imorron kväll ska vi tre ha familjemys, längtar <3 <3


.:Nypan:.





Kursettan



Kursettan, ja det har blivit mitt smeknamn i skolan. Fick även förfrågan av en klasskompis om hon fick klona min hjärna? Hahah. Och en frågade om inte jag skulle bli sommarlärare över sommaren för dom som inte klarat proven -på skämt alltså- Hah ja dom är rolig mina classmates.

Fick reda på mitt resultat på provet som jag hade för några veckor sen. Det va inte lika bra som det första, men jag har inte hört nån som hade bättre av dom som snackat om provet och betygen. Jag fick 74 poäng av 80. Apnöjd är jag, mitt mål va ju att klara godkänt, sen ligger man på topp ;) 27 st klarade inte provet, det va väl kanske 70 som skrev. Och jag säger bara stackars dom som kört på båda proven, fyfasen va jobbigt det måste kännas =(

Har prov i läkemedelsräkning på måndag. Kommer nog köra på det. Måste använda huvudräkning, och när de kommer små jäkla decimaltal man ska multiplicera och dela så kommer jag nog göra nått skitfel o köra på det :( Men men bara att göra omprov, skit samma. Sen har jag ett asstort prov på fredag, känns väldigt jobbigt men om jag inte skulle klara det vore inte det hela världen, då är det bara att göra omprov i sommar. Jag är så jääkla nöjd att ha klarat proven hittills så :)

Jaja inge mer pluggande för mig idag. Har spenderat hela eftermiddagen i skolan på seminarie, thats it för my brain for today!


.:Nypan:.











 

Världens bästa Wilma



Kvällen har jag spenderat på en långprommis med Wilma runt stan, sen har jag suttit hos farmor & farfar efter det. Va skönt och kul att komma ut med wilma igen, va ju ett tag sen :( Är så mkt med skolan just nu så jag hinner inte med så mkt annat.

.:Nypan:.






Zzzzzz



Är helt mosig i skallen. Har suttit i flera timmar och fortsatt sammanställt mikrobiologiboken som jag påbörjade för nån dag sen. Nu har jag fått med allt om det viktigaste - bakterier virus och immunologi. Tror jag knåpat ihop 12-14 dataskriva sidor. Bra nypan! Men nu säger jag och Vilda god natt.

.:Nypan:.



Icecream



Idag mötte jag upp L på stan kl 13, vi satt oss på uteserveringen på "selmas". Gick igenom lite skolarbete, pluggade lite läkemedelsräkning, fikade och snackade lite skit. Jag köpet kulglass, fasen va gott det va. Fanns huuur många smarriga sorter så det va svårt att välja, jag valde tillslut Melon, Ägglikör och Bubbelgum. De va sjuuukt gott. Måste upp snart igen o prova lite andra sorter som såg god ut :P Sen delade jag och L även på en god muffin :P

Efter några timmar gick jag hem, jag hann precis innanför dörren sen började det spöregna, blixtra och åska. Sen kl 19 tog jag en prommis med mamma. När jag kom hem från den ställde jag mig på orbitreken i 30 min, duktigt duktigt av mig!

Nu skulle jag behöva plugga lite, suck =/

.:Nypan:.


Gött! ;)





Duktig



Idag har jag varit duktig som fan. Har renskrivit seminariefrågorna om bakteriologi på datorn. Sen har jag svarat på seminariefrågorna om vårdhygien. Plus sitter jag och sammanfattar mikrobiologiboken(om bakterier, virus och immunologi). Har kommit en liten bit iaf, men har fortfarande hela immunologikapitlet kvar :( Men men, jag känner mig iaf väldigt duktig :)

Kom nyss hem från affären. Har handlat tacogrejjer för ikväll blir de det till mat, mums mums!

.:Nypan:.



Work out



Vilken härlig dag det har varit idag, fan va jag äälskar solsken och värme. Jag o baby solade i några timmar på altanen, jag är ju typ albino och kan inte bli brun, jag blev liiite röd idag iaf, alltid något =/ Sen trampade jag på orbitreken i nästan 30 minuter. Jimmy frågade om vi inte kunde köpa vax och vaxa oss, visst sa jag sen kom jag på att jag har en hårborttagningskräm i badrumsskåpet som jag inte använt på läänge. Tog fram den till jimmy och sa att han skulle prova den o se om det funka. Så han börja kleta på sig den och lät den verka mkt längre än maxtiden. Men de blev inga problem för det, och allt hår försvann :P Jag kladdade oxå på mig en massa, efter det tog vi ett bubbelbad.

Ska köpa en till såndär flaska sen när jag får pengar. Den är ju jäkligt effektiv faktiskt, fattar inte varför jag inte använt den oftare? Men det ska de bli ändring på nu iaf!

Nu ikväll tog jag en promenad på en timme med morsan. Så idag har jag varit duktig när jag rört mig så mkt. Tänkte göra 100 situps innan jag lägger mig. Nu inväntar jag min tv-kväll, ugly betty och despret housewives :D

.:Nypan:.





Sweet dreams



Har precis kollat igenom tre avsnitt av andra avenyn. Nu tänkte jag ta mig en kvällcigg, sen ta med mig Vilda in i sängen o sova. Jag är såååå trött, ska bli skönt att krypa ner. Tråkigt bara att baby jobbar natt, längtar tills imorron bitti när han kommer hem o kryper ner hos mig och vilda, alltid lika mysigt <3

.:Nypan:.




Glassbilen



Idag va jag i skolan 8.30-12.00. Efter det åkte L och jag till sandviken och lunchade på en uteservering, passade även på att svara på lite frågor om bakteriologi. Solen glassade så jäävla skönt, hoppas de håller i sig. Efter det kom jimmy och hämtade mig, jag fick skavsår och hade ingen lust att gå hem. Varför ska man ha samma jäkla problem varje vår/sommar när man början använda sommarskor? Jag får alltid skarsvår, de gör så ooont, i hate it! Aja jimmy släppte av mig sen åkte han o tränade, då satt jag på altanen i solen och fortsatte svara på frågor. Efter ett tag kom han hem och joinade mig i solen, mys mys.

Då hörde vi glassbilen, så vi gick o kollade vart den stog sen skynade vi oss dit. Vi tog bara med oss 200kr och självklart ville vi ha en låda full med glass som kostade 230kr. Då frågade vi om hon skulle åka lite till på bruket så vi kunde hämta pengar, då sa hon att vi kunde få lite billigare idag för att va snäll. Så vi fick lådan med glass för 200 spänn. De va en salig blandning där i. Påväg hem sa jimmy att de va pga han vi fick billigare eftersom han gick i bar överkropp och att hade jag gått själv hade jag inte fått billigare. Hahah jasså du sa jag. Spände du dig lite extra mkt oxå då när inte jag såg på eller? ;) Fast det förnekade han, hehe.

Vet inte hur många glassar det är kvar, skulle tippa på att jimmy har tryckt i sig MINST 10 glassar idag, säkert fler. Sj har jag bara ätit 2½ eller om det är 3½, okej bara och bara, men jag lära ju prova lite olika ;)

.:Nypan:.







Storstädat & Fixat bilen



Idag har jimmy lagat bilen, dendär slangen som släppte igår. Jag stog bredvid o ställde puckade frågor, jag kan ju inget om bilar :P Sen åkte vi lite grann här i stan. Va förbi farmor o farfar oxå och visade dom bilen. Sen nu ikväll har vi storstädat hela lägenheten. Jimmy va duktig och gjorde till och med rent bakom/under badkaret och avloppet.

Nu har vi precis käkat. Spaghetti och köttfärssås, de va gött. Nu blir de slapptime framför tv´n, imorron väntar en ny skoldag för mig :( 

.:Nypan:.

 


Mora



Igår åkte vi till Mora, vi skjutsade hem R & P, och A följde oxå med dit o hem. Skönt att komma ut o åka lite, o vädret va ju huur underbart som helst. Vi va till Mora och Orsa och hälsade på lite släkt & vänner till jimmy. Vi kom hem kl halv ett inatt, så de blev en lång dag.

Bilen gick så jäävla bra, bättre än 9.5:an han hade förut. Men sen när vi skulle åka hem gick en slang till turbon sönder så vi lära köra lugnt hem, men de va ju bara skönt tycker jag :P Visst det är kul att gasa på o köra fort ibland, men de blir lite vääl ofta när jimmy sitter bakom ratten :P Idag ska han prova byta slangen, hoppas de kommer gå bra.

Vart tog solen vägen? :(

.:Nypan:.



Nya stolsdynor



Idag fick vi stolsdynor till våra utmöbler utav jimmys jobbarkompis kompis. Det va 7 st, jättefräsha och fina :) Mkt snyggare än dom vi hade innan, och mkt skönare :P Och inte fick vi betala heller snällt snällt. Nu är våran altan så fin, vi brukar få fina kommentarer från grannarna :)

Nu är jimmy iväg o hämtar J & A. Jag sitter o poppar musik. Sen blir de till o grogga lite, sj har jag redan tjuvstartat, hehe.

.:Nypan:.










Snebena



Idag ha jag snebena, det har jag aaaaldrig. Min mor kände inte igen mig =/ Jag gick emot bilen men hon körde bara förbi mig, sen när hon stannade och jag kom frågade hon va jag hade gjort, för hon såg inte att de va mig hon mötte, haha. Jaja nu har jag iaf håret uppsatt, intressant info(?)

Snart kommer jimmy, då ska de drickas grögg! Imorron åker vi till dalarna. Nu dök solen upp, guu va trevligt :)

.:Nyp:.





Ni klagar ju på att jag är dålig på att lägga upp bilder,
så här får nu två otroligt schnygga!





Nya bilen



Här kommer en bild på nya bilen. Den är riktigt fräsh, typ inge rost, bucklor eller nånting, fin i lacken oxå. Sen är det en turbo och den är chippad. Sa till jimmy för nån dag sen när vi åkte och han gasade på: faaan jag saknar polon. Det va ju inge dag i den. Så nu blir de väl o raca en hel del i sommar, gah jag som får så ont i kroppen då =/ :P

Idag ska vi åka till biltema och köpa toning så vi kan tona rutorna. Sen i helgen åker vi till dalarna hade vi tänkt. Få se om vi åker idag eller imorron.

.:Nypan:.



Den är grönmetallic. Lite mörk bild men men ;P




Cirkus



Igår va vi som sagt på cirkus, jag jimmy och E. Den va väl sådär, va typ inga djur, bara några hundar en gång och några hästar. Kommer ihåg när man va liten, då va det elefanter, lamadjur, får, zebror och massa annat. Men men djurskyddsbestämmelserna är väl annorlunda nu. Tråkigt på ett sätt, men bra på ett annat. Delade på en sockervadd med E, fan va gott det är :P

Träffade även L med hennes big family där :) Hon skickade ett mess där hon skrev" Va gulliga nu var. Såg ut som värsta lilla familjen" :) One day, one day.... :)

.:Nypan:.




Ny bil



Igår fick vi bilen, vilken pärla :) Lägger upp en bild sen. Nu har jag precis gjort frukost åt grabbarna så dom får nå annat i sig än godis, hehe. Sj tänkte jag öppna mikrobiologiboken snart, gjorde aldri det igår =/

Kl fyra ska jag o jimmy på cirkus med R´s barn E. Morsan hade tre gratisbiljetter så vi tackade och tog emot. Va ett tag sen man va på cirkus. Sa till jimmy att vi kan ju fråga om E vill följa med eftersom hon är ett barn, så slipper vi gå själv, kan ju se lite lustigt ut, haha.

.:Nypan:.



Vilda busfrö



För nån kväll sen kom en snubbe förbi med en liten hund, han frågade om våran katt va inne. Va våran katt, ja hon är inne, vadårå? Nä hon förföljde oss (alltså han och hunden) alldels nyss. VAA? Haha vadå förföljde våran katt er? Ja hon va jättenyfiken och skulle fram till min hund men jag vågade inte låta dom hälsa ifall de skulle hända nått. Hah va sjukt. Jasså Vilda som har varit så skygg för främmande och spec hundar sa vi. Jag frågade vart hon hade varit. Då pekade han mot gröna torget, att hon hade varit där borta och sprungit upp och ner upp och ner i träden. Hahahah fyfan va jag skratta. Vilket litet pucko hon är :)

Och alldeles nyss kom han förbi igen med hunden. Då va vilda lika nyfiken och smög fram. Sen låg hon där jättenära hunden o kika. Hon börjar visst bli modig lillskiten :P Han fick till och med klappa henne, det är den första främmande hon har gått fram till o hälsat.












Storstädat



Nu har jag storstädat här hemma. Har dammsugit och dammtorkat överallt. Ska snart torka golven.. Skulle behöva öppna mikrobiologiboken oxå, har inte ens kollat i den än så länge =/

Få se om vi får bilen idag nu då. Vi har nämligen köpt en saab :) En mörkgrön, turbo och chippad, hehe :P

.:Nypan:.



Skooola igen då


Nu har jag varit i skolan måndag, tisdag & onsdag. Har under dessa dagar haft 9 timmars föreläsning om bakteriologi och virologi, fan va mkt och svårt det är. Fattar inte hur jag ska få in allt i skallen till tentan :(

Igår på eftermiddagen hade vi metodövning, vi fick lära oss sjukhushygien och att ta prover från halsmandlarna och svalget(genom näsan). Lotta fick prova ta ett svalgprov på mig, då stack man in en lång pinne med en liten tops längst ut genom näsan bak till svalget, hehe. Jag testade även på henne, och mig sj :P Tog med mig två pinnar hem oxå, nån som vill va testkanin? :P

Nu har jag precis kommit hem, är så trött i skallen. Ska snart ta o städa, det är så skitigt här, suck. Sen kommer kanske R och hans kompis från mora hit o stannar i några dagar.

.:Nypan:.



Raketer o smällare



Måste ju erkänna att jag o jimmy va lite olydig i helgen. Vi sköt lite raketer som va kvar sen sista april, ajja bajja! ;P



Bild från sista april på Jimmy och L på våran altan
innan resten av folket kom o joinade oss.



Mina nyplanterade blommor. Ser lite hängig ut på bilden
eftersom jimmy lyckades bryta av typ alla blommor redan i
kassen :P




En katt på besök



Ligger här i soffan. Nyss kom Vilda in, trodde jag. Hörde en katt bakom soffan, sen att "hon" hoppade upp vid mina fötter. Tänkte heja på henne och kollade bakom datorn, men fan va konstig hon ser ut tänkte jag. Sen såg jag, de va ju inte hon, det va en svart och vit katt som satt här. Haha.. Men den sprang ut på en gång när jag rörde mig :P

Sen stog den på altanen, men då kom vilda och jagade bort den :P Hon har fått tre st kattkompisar här faktiskt :D Hon är lite rädd men dom brukar lukta på varann, och en av dom försökte hon leka med igår :)

Snart kommer baby, då ska vi ner på stan o fixa lite grejjer. Nu ska jag ta o försäkra vilda, kan ju hända mkt saker när hon får gå ut löst. I lördags klämde hon benet i dörren så jag trodde hon bröt den, fan va rädd jag blev. Men tack o lov gjorde hon inte det och nu kan hon gå på benet igen.

.:Nyp:.


Helgen



Ja vad hände i helgen? I lördags festade jag o jimmy till det. Va inte tänkt så från början men efter att ha skjutsat och hämtat pappa på travet i gävle och varit på en liten förfest så blev vi ölsugen. Åkte hem och tvättade, duschade och gjorde oss iordning. sen joinade vi farsan och hans vänner på en fest. Efter några timmar där drog vi upp på stan, vi gick på charlies(förr tonys). Va där till stängningsdags, sen drog jag o baby ner på sibylla och köpte mat för 300 spänn. 2 hamburgemenyer, 2 hamburgare och en kebabtallrik, haha. Och de va bara mat till oss ;)

Igår(söndag) hade vi en riktig slapp mysdag och kväll. Vi tog en prommis till ica och handlade massa onyttigheter:
En chokladkaka med nya smaken polka
En påse m&m
6-pack solero pinapple-glass
Ett paket kakor
Ett paket pistachbrownies

De ska va gött o leva, eller? ;)


Vi köpte även tre filmer, kollade på två st igår. Nu har jag precis kommit hem, har varit i skolan, efter den åkte jag o käka lunch med mamma och H på kina, fan va gott de var. Har längtat efter kinamat huur länge som helst :P

Snart kommer baby hem, han har med sig en bil som han vill att jag ska få kolla på, han kanske ska köpa den. En saab tror jag. Men jag vill ha BMW´n vi såg på blocket igår, fyfan vilken snygg bil, hade jag 10 000 sj skulle jag köpt den direkt. Ska försöka övertala jimmy lite, hehe.

Svar till dig Malin; Vi sålde polon för den lära lagas, sen va den så ful efter vi krockade den i vintras :P O den börja bli rostig o jävlig, den va inte nån skönhet efter i vintras helt enkelt :D

.:Nypan:.






Sunshine



Igår tog jag en prommis med wilma runt stan, morsan följde oxå med. Skönt att röra sig, måste ta tag i mitt liv nu , hehe. Idag är de sol, underbart. Jag o baby kanske ska åka o kolla på en bil, vi är ju utan nu för vi har sålt polon.

Hoppas ni får en trevlig helg.

.:Nypan:.



Partysugen



Helt plötsligt blev jag jäääävligt partysugen =/



Denna poppas hööögt på stereon just nu,
så jääävla bra!!! Eller typ denna,
hittade inte den rätta bästa versionen
på youtube, jag lyssnar på spotify.
Men denhär får duga, den är nästan
lika bra :P



Älska mig nu

 

Låt: Älska mig nu - Björn Afzelius






Älska mig nu, och för alltid <3








Jadu



Idag är ingen rolig dag, allt känns bara...pissjävlatråkigtjaghatarlivetvadskajaggöra???
Mmm precis!!!

Har varit i skolan idag på eftermiddagen. Min hjärna blev bara mer förvirrad efter seminariet, det brukar ju klarna på dem men inte nu inte, fuck! Har inte ork att gå igenom kapitlet nu heller om immunologi, orkar inte orkar inte orkar inte!

.:Nypan:.












fan kan inte allt bara sluta.. fan fan fan :(
sluta nuu för jag orkar inte!






Mys



Tog en promenad med Wilma runt stan med Madde och Iza. Kul att träffa henne, de va allt för länge sen nu. Efter de gick jag hem till farmor & farfar o satt där ett tag o snackade, har ju inte haft tid att gå dit på typ 2 veckor nu =( Passade på att ha lite mys med wilma i sängen oxå, gotjejen min :)

Nu står maten i ugnen så den är klar när jimmy kommer hem, köttfärslimpa med chilicremefraise o massa annat gött i. Hoppas de blir gott, de luktar mums iaf :P

.:Nypan:.













<3



Sommarjobb på G



Just nu regnar de lite, fan va trökigt. Och det har inte varit speciellt varmt den senaste veckan heller, jag vill ha soool och värme NU NU NU!

Ringde iaf kiosken i högbo igår och frågade om sommarjobb. Va för sent ute med min anmälan men eftersom dom gillar mig så mkt så skrev dom upp mig endå ;) Troligen kommer jag få jobb där, dom ska ha möte på fredag eller nästa vecka. Jag har ju jobbat där i många år sen jag va 15, och dom säger att kiosken aldrig har funkat så bra som när jag jobbat där och när jag varit ansvarig, thats nice! :P

Har nyss renskrivit seminarieuppgifterna på datorn som jag gjorde igår, ska knata ner till morsans jobb om ett tag och skriva ut dom, färgen i skrivaren hemma är sluut. Sen ska jag till farmor & farfar, ska nog ta en prommis med wilma ikväll. Va aaaalldeles för länge sen jag va där. Ska nog klippa klorna på lillen oxå, de kan nog behövas. 

Sen blir de att vandra hemåt och göra mat tills älsklingen kommer hem.
.:Nypan:.





Kärlek <3





Göttakväll



Jimmy skrev o fråga om jag inte kunde köpa nå gott tills ikväll så vi kan mysa ner i soffan med det när han kommer hem från jobbet. Vadå undra jag, överaska mig fick jag som svar. Gah alltid lika drygt när man får det som svar. Hade ingen aning om vad jag skulle överaska med, så jag köpte grädde, fruktcoctail och choklad med daim i. Och jag har precis gjort en rulltårta. Få se om han blir nöjd nurå, hehe.

Nu lär jag ju få ännu mera finnar om jag ska gotta mig som jag gör(fast det är jimmys fel, han är en riktig godisgris och får över mig i dom dåliga vanorna). Har fått en stor jävel på hakan. Och jag kan ju inte sluta klämma så den är härligt stor, röd och jävligt öm nu. Typiskt mig :(

.:Nypan:.


Alla dessa vita blodkroppar




Håller på med seminariefrågorna om immunologi. Börjar fatta lite grann nu iaf om alla dessa vita blodkroppar. Som jag sa i ett annat inlägg, det är inte bara vita blodkroppar utan de finns ju massa underenheter av dom med massa konstiga namn och konstiga uppgifter. Några av dom: Monocyter, makrofager, olika typer av granulocyter(eosinofila, basofila, neutrofila), lymfocyter, B-celler, T-celler, mastceller, cytokiner...

Jaa du ser ju själv, sjukt mkt o jobbigt =/ Men jag kämpar på, det går långsamt men huvudsaken är ju att de går frammåt. Saaakta men säkert.

Sitter o poppar musik, började med lugn musik men nu har jag övergått till partymusik. O helt plötsligt blev jag jäävligt festsugen.

Vilda är ute o springer löst, de har hon gjort hela dagen. När det är sol ute är hon feg och håller sig bara i närheten av altanen, och springer in när de kommer skrämmande saker. Mot kvällen ska jag stänga in henne, för då vill hon ut och röja järnet, har fått jaga henne flera gånger på kvällen när hon smitit ut.

.:Nypan:.






Segt



Länge sen jag skrev nu. Hade iaf jättetrevligt på sista april, lite vänner kom hit och vi grillade, drack o sköt nån raket. Tiden rann iväg fort som satan, helt plötsligt va klockan typ morron och vi hade missat att gått upp på stan o på krogen som vi hade tänkt, vi hade även missat att skjuta upp raketerna. Strunt samma, vi hade riktigt nice här hemma iaf. På morronkvisten gick vi upp på stan, hämtade en hund, träffade jimmys kompis som följde med hem, sen fortsatte vi festa, hehe. Det måste vi göra om snarast!

Efter sista april va jag seeeeg i flera dagar, börjar återhämta mig idag(och det är tisdag, sjukt!). Igår va jag i skolan, och idag har jag varit där. Idag hade vi praktisk övning, HRL(vanlig hrl, sjukhus-hrl, barn-hrl) Det va superskoj, intressant och lärorikt. HRL är hjärt och lugnräddning för er som inte vet. Vi fick även lära oss använda en defibrillator, de va skoj.

Nu ligger jag och läser immunologi, vi har precis börjat med det. Det är fruktansvärt svårt. Jag trodde immunförsvaret bara handlade om en typ av vita blodkroppar som gjorde samma sak, alltså bekämpade bakterier och viris, men ACK SÅ FEL JAG HADE! Det är så mycket sjuka konstiga ord, krångligt o blaah. Går inte att förklara, och jag orkar inte nu heller!

Snart börjar despret, yeeey!
.:Nypan:.



RSS 2.0