Fått en ny mobil :)



Som ni kanske vet blev min LG viewty stulen för några månader sedan. När den blev snodd lära jag börja använda en gammal mobil igen som jag hade före LG´n, en samsung. På en fest råkade den få sig ett bad under natten, hittade den på morron i ett glas med vatten, ja den paja totalt! När den paja så fick jag låna morsans gamla samsung som är lite halvknäpp. Nu i torsdags fick jag ett paket från Mr J, och gissa vad som va där i, en helt ny mobil :D Jag fick en sony ericsson W595, snacka om att jag blev paff :) Han tyckte synd om mig över mitt mobilstrul, snacka om gullig :) Jag har aldrig haft en sony ericsson förut och trodde inte jag skulle gilla dom heller, men jag är faktiskt supernöjd med den. Är nog den enklaste och har snyggast/smartaste funktionerna i telefon jag haft nån gång :D Superbra!

Nu har jag lovat att ta hand om dendär och vara rädd om den, och det ska jag verkligen. Pallar inte med nå mer mobilkrångel nu, känns som det räcker för några år med allt som hänt på så kort tid.

Imorron ska jag jobba, wiiiii. Ska jobba så mkt som jag orkar så jag tjänar lite pengar. Har pengaproblem nu :( Fick "lön idag" så jag hade lite över 6000kr. Sen betalade jag räkningar och poff hade jag mindre än 1000 kr kvar att leva på en hel månad, shiiit! Det kommer aldrig funka :( Men men jag ska lösa det på nått jävla sätt, det är ju sommar och då ska man leva livet!


..Nypan:.






Min nya telefon som jag ska vara mkt rädd om. Inga fyllebad eller sånt i framtiden! ;P






Legat på beachen kl 10-17 idag



Kom precis hem från stranden. Kom dit ca 9:45 imorse, och kom hem runt 17.00.  Det blev några timmar och det märks. Jag är röd som fan och det sviiiider på min albinohud. Hoppas det går över mot brunt sen, kan ju hålla tummarna iaf. Det va sjukt varmt i solen och det blidde några dopp i sjön ett X antal gånger, man va tvunden annars han jag fan kolat vippen!


.:Nypan:.




Hedåsen i Sandviken idag



Syns inte lika bra som irl men jag är rööd o det gör oont






don´t make it so hard...





nu har jag torkar tårarna, vänt på kudden och ska försöka sova.har precis intalat mig själv att jag ska börja se saker på ett annat sätt. men det är ju lättare sagt än gjort. men jag ska försöka, kan inte plåga mig på samma sätt som förut. det går inte, jag kan inte andas. det är sjukt svårt när ens självförtroende ligger längre ner än på sjöbotten, men jag måste börja inse, jag måste börja ta åt mig va folk säger till mig :) jag blir varm på insidan, men sen kommer dom dumma tankarna igen och får mig att tvivla på det jag hört och vänder allt emot mig fast det jag nyss hört troligen inte alls är lögn. men jag ska skärpa mig, och jag ska inte älta saker som varit. det går inte, jag går under!


du gör mig lycklig!






MVG på naturkunskapen



Vet inte om jag har berättat det men jag fick iaf MVG på naturkunskap B-kursen som jag gjorde klar i början på juni. Jag kämpade verkligen gör jag ville ha ett MVG, och nu blev det ju så :D Hämtade mitt betyg för nån vecka sen och skickade in den som komplettering i min ansökan till högskolan.. :)

Idag har jag inte gjort så mkt, har varit ganska nere faktiskt. Vaknade kl 14, låg kvar och halvslumra till kl 15. Tänkte gå ut o lägga mig i solen, men jag blev kvar i sängen, funderandes över livet. Sen runt kl 18 orkade jag pallra mig in i duschen. Efter den gick jag o la mig en sväng till i sängen och deppade. Sen lyckades jag göra mig iordning, pallrade mig till Wilma och gick ut med henne lite över en timme.





Jag o Wilma i stadsparken på våran prommis. Hon tyckte det va varmt och ville inte sitta still, men jag lyckades få två bilder iaf :)











varför plågar jag mig själv så som jag gör? det blir inte bättre men jag kan inte sluta... det gnager inom mig hela tiden. jag vet vet vet ju, men endå fortsätter jag. and it kills me!






Ockelbo marknad 2009



Ockelbo marknad 2009 va lika klockren som den brukar vara. Stekande sol, massa öl och trevliga människor överallt. Jag o madde drog dit i fredags rätt tidigt på dagen. Åkte direkt till sjöbacken (en badstand) för där va alla människor. Vi blev kvar där ett tag och drack massa bärs. Sen åkte vi hem till jekkan o erika och fortsatte parta innan det va dags att bege oss till marknaden och ölstånden. Det slutade med att jag o madde tappade bort alla när vi drog på tivolit, där åkte vi karuseller och kastade pil o vann lite roliga grejjer :) Sen gick vi till hennes pappas grav, satt där o snackade ett tag, sen drog vi på öltältet igen men hittade inte på våra polare, dom hade redan gått hem så vi gick hem vi oxå.

Lördagen började med att vi vakna rätt tidigt, erika bjöd på blåbärsshots och så va festen igång. Vi åkte till PG och badade i hans pool på eftermiddagen, det va riktigt skoj :) Vi hoppade även på hans studsmatta. Jag lyckades fastna med foten/benet, ramla baklänges in i ett litet träd, trädet gick sönder o skrapade upp mig, sen hängde jag baklänges ner mot gräset i ett ben. Madde o erika kom rusandes och lyfte upp mig och fick loss mig. Dom trodde benpipan skulle stå ut, men de gjorde den tack o lov inte, heh. Det är ett mirakel att jag inte bröt benet ;P Senare på kvällen efter mycket festande åkte vi hem till erika, duscha o gjorde oss iordning sen drog vi ut på marknaden igen. Hängde på öltält och röjde där. Sen när det stängde drog vi hemåt mot höjden igen. Gick upp till erikas grannar och festade lite. Sen kom Mr D och tyckte jag skulle följa med hem till han. Jag tvekade en stund, sen tog jag några öl och gick dit o snackade med han tills solen börja skina. Då slockande jag av där...

På söndagen drog vi ner på öltältet igen ;P Drack några öl sen gick vi till sjöbacken, solade, badade och drack öl :) Sen skyndade vi ner till marknaden igen och gick på öltältet innan det stängde. Jag o jekkan va med på godisregn bland småbarnen, hah.  Senare på kvällen lära vi inse att marknaden va över för detta år och jag och madde begav oss hemåt mot ljuva Sandviken.

Det va en riktigt lyckad och rolig helg, tråkigt att det är ett helt år till nästa =(

.:Nyp:.










Ny sladdlös plattång ;P



Nu har jag äntligen gjort det, beställt en plattång som jag suktat efter lääänge! En sladdlös som man laddar upp, sen kan man använda den när fan som helst, sweeeet! Nu kommer väl dom flesta skita på sig när dom hör priset. Min förra kostade 1200kr och det tyckte alla va galet dyrt. Denhär kostade 2495kr :$ Men den är den verkar skitbra iaf. Och nu kan jag äntligen slippa oroa mig för hur håret blir när jag är ute när det är fuktigt ute, för nu kan ja platta nääär ja vill :P Och jag antar att mina kompisar är rätt lycklig med, nu slipper ni höra mitt gnäll jämt, hah. Mitt hår blir väl inte så glad, jag är nog snart flintis endå så =/

Nu ska ja göra mej iordning, sen drar jag o madde till ockelbo o festar =) Ha en trevlig helg allihopa!

.:Nypan:.




Min underbara SLADDLÖSA plattång! :D




Gin & Tonic



Oohlalaa morsan kom precis hem från Åland och hon köpte med det jag bad om :P En limpa cigg och en låda Gin & Tonic. Smaaaskens! Finns det nån godare dryck än en iskall gin & tonicburk i stekande solsken? Nej jag tror fan inte det alltså. I helgen ska jag lyxa och dricka massor, men jag måste snåla lite för ja vet inte när jag drar på färja nästa gång =/

Ante ringde nyss. Han är på peace and love och just nu i detta ögonblick spelar Volbeat, muwahaa =´( Så han ringde och lät mig lyssna lite grann, det va ju snällt (eller va det verkligen det?). Förra året på rockweekend så jobbade han och kunde inte va där och se sina idoler Helloween, och då ringde jag till han under hans favoritlåt och lät han lyssna. Men han tyckte det va lite taskigt för han blev bara mer sugen på att åka. Och ja, jag kan ju hålla med, jag har rätt mkt ångest just nu när jag VET att dom spelar precis just NU. Gaah!

Aja jag får ta igen allt på rockweekend om två helger. Imorron är de fest, likaså på lördag! Wihoo partyparty.

.:Nyp:.



Volbeat in my heart. Sjukt bra musiiik!


updateupdateupdate!



Tjohooo, nu ska jag ta mig tid och skriva lite här. Förra veckan i typ onsdags/torsdags(?) packade vi in oss i bilen och åkte ända ner till skåne(ängelholm). Gjorde ett stopp i Sthlm oxå på vägen. Vi började åka på kvällen, åkte hela natten och runt kl 5 på morron va vi äntligen framme. Resan gick bra, jag somnade av typ en timme sammanlagt. Mysigt att åka på natten ju :) Spenderade midsommar där nere med Terbe, Micke o Jimmy och hundarna pixie och blackie (pissenisse). Blackie är en apsöt liten rottisvalp som jag haft massa mys med :) Och jag vet inte hur många gånger jag halkat omkring i hundpiss, hah.

Vi festade till det lite fredag o lördag, sen hade vi mest soft med film o så. Åkte hem i måndags natt, Började åka kl halv 2 på natten, vi va hemma i Sandviken kl 11 på morron. Jag fick köra typ 30-40 mil eller va det blev. Kom mitt i morronrusningen i Sthlm, shit va bilar det va. Proppfullt i alla körfält hur långt som helst. Terbe tyckte jag klara körningen i sthlm över förväntan ;P Men det va en rätt rolig hemresa. När jag inte körde roade jag o terbe oss med hundbajspåsar på skallen o grejjer. Bilder kommer sen när jag fått dom :)

Idag är jag lite besviken :( Vi skulle ju åka på peace and love idag o kolla på volbeat, mötley crew och alla bra band. Men det blev krångel och när vi äntligen skulle beställa biljetter så va dom slut =´( Men men lika bra det kanske, jag har endå inga pengar. Jag spar mig till rockweekend som är nästnästa helg, då jävlar! :P
 
Imorron drar jag till ockelbo och stannar tills söndag. Det är marknad där och det brukar va jävligt skoj =) Så då kommer jag förmodligen bli ganska off härifrån oxå.

Nu ska jag ut o sätta mig på altanen och ta en cigg. Underbara väder, stay forever! Solen gör mig så glad så idag har jag tvättat, städat o grejjat här hemma :)

.:Nypan:.


Marknaden i ockelbo förra året. Så jävla jäsig helg med massa soool, olalaaa!




Hah slitna människor på småtimmarna :)




im not dead


Okej, jag är inte död som säkert fler av er tror. Jag har ingen laddare till telefonen så den är stendöd. Sen har jag varit i skåne utan dator i typ en vecka nu så jag har inte varit på internet nått. Sitter på jobbet nu, skriver mer sen om midsommar o allt det ;P

.:Nyyp:.

piercat läppen



Igår så festade vi till det. Satt o drack hemma hos jimmy först. Då fick madde hjälpa mig o pierca läppen, hehe. Har velat haft hål länge. Tog ett för några år sen på fyllan, men då hade jag inget riktigt smycke så jag tog ut den dagen efter. Så igår bestämde jag mig att nu jävlar ska den dit igen! Tog fram kanylen och ett piercingsmycke, sen fick madde ta hål. Shit va nojjig jag va, höll på dö, haha. Sen stack hon igenom, de gjorde typ inge ont. Då börja jag asgarva med kanylen igenom. Madde sa typ "sluta skratta innan du piercar näsan oxå med kanylen", för den va typ 1 dm lång. Aja sen när vi skulle i med labreten så va det ett jäävla krångel. Hålet va lite för litet så jag kämpade som fan. Sen tog jag ett örhänge och grejja, tillslut fick jag i smycket. Örhänget va inge sterilt alls, och labreten sterilierade jag genom att lägga den i ett snappsglas med importsprit. Fyfan om jag inte åker på en infektion nu så är det konsigt. Nu är iaf läppen värsta stor, typ fläskläpp. Känns som jag åkt på en jävla smäll. Inte konstigt som vi höll på igår, hah. Aja få se om det läker, annars lär jag ta ur skiten =/

 Aja efter ett tag åkte till skutskär en sväng till jimmys moster. Satt där ett tag, sen drog vi till viken och gick på eightball. Träffade massa gamla klasskompisar som jag inte sett på länge, så det va skoj. Kändes som en liten klassträff ;P Vi spelade lite biljard oxå, det är fan roligt :) Sen åkte vi tillbax till skutskär, och sedan tillbax till viken igen. Va väl hemma runt 4-5 skulle jag tro.

Ikväll blir det lugnt iaf, vet inte va jag ska hitta på. Tänkte gå till wilma o mysa lite iaf :) Jävla pittregnväder, blir så less. Hur många dagar har det regnat nu?? Sooool, ge mig sooool!

.:Nypan:.





Denhär låten är så jävla dryg. Adde brukar spela den varje morgon som morrongympa, hah jävla idiot :) Har en film på adde o marcus asfull på nationaldagsmorronen när dom kör den på ballkongen. Ska lägga ut den sen :)

lördag.


Idag är det lördag, känns inte som det. Igår drack jag bara en öl, orkade inte festa faktsikt. Blev bjuden till en kompis men jag tackade nej. Hade ingen stor lust, va på jobbet till kl 18, sen hem o käka o duscha o fixa sig. Sen tvättade jag och städade lite så kl blev framåt 21. Plus att det regnade massor och det förstör feststämningen jävligt mkt. Så jag åkte hem till jimmy o adde, kikade på film och så.

Ikväll verkar det däremot bli party, ölen kommer om typ en kvart, yeeh ;P Få se vart man tar vägen. Danne ringde från Falun och tyckte jag skulle komma dit, de va tydligen nå rockgrejjs där ikväll, sabbaton (?) o några band till skulle dit. Skulle va nice faktiskt, vem vet när kvällen kommer kanske man hämnar där endå :)

Nej rökpaus o nu kom ölen =)

..Nyyp:.


vilken dag är det? söndag, torsdag?


Just nu sitter jag och funderar vilken dag det är, kom fram till att det är torsdag? Eller? Trodde det va söndag men efter lite tänkande så är det nog torsdag endå.

Jag ska försöka bättra mig här på bloggen, folk skriver och frågar om jag lever och tycker jag ska uppdatera mera. Hah jo jag lever, halvt iaf. Nerå jag lever, och mår faktiskt bra för en gång skull! :) Men det har varit mycket på sistonde och jag har inte suttit vid datorn typ nått. Men jag ska bättra mig, försöka iaf :)

Så va har hänt i mitt liv på sistonde? Jag har gjort sista provet i skolan (genetiken), och lämnat in sista arbeterna. Nu ska betyget sättas och sen skickas in till högskolan som komplettering. Sen får vi se vilken skola nypan hamnar i. Gävle eller Stockholm, det är frågan.

Har mest hängt i BJ på sista tiden. Det har varit som ett elevhem här i typ en vecka. Några kompisar från Mora har varit här och så. Det har blivit en hel del öl, wii och party. Har haft underbart roligt :) Marcus hade sin hund med sig, en pittbull som heter Hitler, så jäävla söt o go hund =) Han och Isa(maddes hund) blev störtkär i varandra, hahah. Isa är en samojed för dom som inte vet. Undra hur valparna skulle se ut? Haha kan ju bara tänka mig ;P

Igår åkte jag med till Mora fram och tillbax, vi lämnade av Madde, Marcus & Hitler. Sen va det raka vägen hem, byta om sen drog vi på fest i Skutskär. Det va jimmys moster som fyllde år, grattis till dig. Dom bor i ett asfräsht hus med pool o grejjer, dit ska jag mer på fest i sommar o bada ;) Jag blev apfull, va länge sen jag blev så dragen. Inte konstigt när mostern öppnade en champange och jag sörpla i mig hela flaskan på typ en halvtimme, de va efter redan många timmars fest, hah. Jimmy bärde mig upp för trappen till toan, där spydde jag sen slockande jag in på en madrass. Kl va framåt morron då så jag förtjänade lite sömn, har inte blivit mycket sömn på sista tiden. Madde slocknade av på en stol, adde och några till satt uppe hela natten. Så vi va kvar där över natten och åkte hem imorse.

Wilma fyllde 7 år igår, grattis sötgumman! Har inte hunnit ge dig något än, men imorron ska du få massa paket ;) Wilma älskar att öppna paket, det är typ det bästa hon vet :D


.:Nypan:.


Wilma i julas. Hon hade varit snäll och fick typ 7 st julklappar. Hon blev så glad ;P






Shit shit dålig uppdatering



Fan va jag uppdaterat dåligt på sistonde, det beror på att jag inte varit hemma så mkt. Kan ju berätta om helgen som varit kanon.

Fredag: Skulle vara nykter, men de gick åt helvete =/ På kvällen kom släkten och grattade brorsan i förskott för han fyllde år igår. När dom åkt hem så åkte jag o madde och hämtade adde i gävle, sen åkte vi hem till madde och söp till bara vi tre, hah. Vi satt vi tre och spelade ölspel och lirade karaoke hemma hos madde hela natten, sen däckade vi av. Men fan va kul vi hade, haha.

Lördag: Åkte till valbo med madde och shoppade loss för mina sista pengar. Köpte två korta jeanskjolar, två linnen, och en tröja. På eftermiddagen åkte jag, madde, jimmy, adde och två smågrabbar ut till hedåsen, där grillade vi och drack bärs. Solen stekte och faan va härligt det va. Och fan va det knastrade i tänderna när vi käka köttet, blev typ sandmarinad på köttet av stranden ;P Sen på kvällen åkte vi hem till jimmy och adde och fortsatte parta lite innan vi drog på stan, de va crusing här i viken. Jag raggade skjuts av två gubbar som åkte en röd asfräsh cabcadillac, så jag, madde och adde hoppade in där och crusade runt. Sen plockade vi upp morsan o hennes två kompisar så dom åkte oxå med en sväng :) Sen när crusingen va slut åkte vi till BJ igen och fortsatte.

Söndag: Hade lovat att hämta farsan i sthlm på kvällen för han va nere på elitloppet på solvalla(trav). Jag som inte blir direkt bakis nu för tiden va såklart jävligt dålig på söndagen. Så då sa jimmy att han kunde köra ner, det va bara att tacka o ta emot :) Han hade köpt en bil i fredags så han ville ut o glida i den. Så vi hoppade in i bilen jag, madde, adde och jimmy och drog ner mot sthlm. Vi stannade några mil från sthlm och käkade. När vi sen skulle åka igen så rykte de som fan från avgassystemet. Efter några samtal kom dom fram till att det va turbon i bilen som gått. Vi fortsatte köra endå trots att bilen rykte som faaen. Vi kom iaf ner till solvalla, hämtade farsan och började åka hemåt. När vi va några mil från uppsala slutade bilen att gå så vi fick ringa bärgare =/ Så vi va fast på e4:an i några timmar, men vi hade asroligt endå. Drack massa bärs som vi hade med oss och hade party där. O fan va roligt vi hade åt alla lastbilar, typ 90% fick vi att tuta ;P Sen kom bärgaren och vi blev bärgad till uppsala. Där blev vi strandsatt en söndagskväll kl 22. Starkölen hade vi supit upp under våran resa så vi gick in på statoil och köpte mellanöl. Sen satt vi ute i gräset och drack 3.5:er i några timmar tills morsan kom och hämtade oss. Vi fortsatte färden hemåt och när vi väl va hemma gick vi till jimmy och adde och fortsatte dricka. Adde fyllde år så jag och madde ställde oss och gjorde en tårta kl 2 på natten, hah. Den blev såå fin med en blå helikopterleksak i mitten, ett rosa ljus och bokstäver där de stog 23 :P Han o jimmy blev så rörd och typ chockad, sen började dom nästan grina, hah dom är ju så störd :) Sen käka vi tårta, drack tequila och spelade wii till tidigt på morron.

I måndags o tisdags hängde vi oxå i Bj hemma hos jimmy och adde. Måste medge att vi festa till då oxå :S Jag skulle va nykter igår för jag lära plugga. Så jag tog med mig datorn och skolböckerna och satt mig hos dom och pluggade. Då kom jimmy med massa irish coffe, helt plötsligt va det roligt att plugga ;) Vi spelade så jävla mkt wii i förrgår och igår att jag har världens träningsvärk i hela ryggen och armarna nu. När jag skulle växla idag när jag körde bil lära jag ta i med båda armarna för det gjorde så ont, då är de illa! =/

Nu har jag precis kommit hem. Jag o madde drog till BJ ikväll, igen. Vi kikde på film och så, och vi va faktiskt NYKTER! Shit de blev mkt om mig, madde, adde och jimmy o dethär inlägget. Men men med dom har man aldri tråkigt :)

Peace and love. Nu ska jag plugga. Imorron ska jag stå och prata inför hela klassen om nå jävla hälsoskit jag skrivit. Jag hatar att stå inför folk o prata. Plus skrev jag ihop skiten igår på halvsniskan =/ Måste läsa igenom det nu och se vafan jag har skrivit.

.:Nyp:.


Skön låt vi lirat en hel del på sistonde  ;P





 

RSS 2.0