Sommar o sool



Sooolsken. Finns det nått som får en på bättre humör än sol? Imorse drog jag o madde till badhuset, gymmade först sen badade vi. Vi gick o la oss vid utepoolen och solade typ 45 min. Sen va ja tvungen att dra hem o fixa lite grejjer. Har nyss kommit hem från stan, och nu väntar jag på släkten. Brorsan fyller år och vi ska fira han här hemma.

Jag vill åka på fotboll snart igen, det är liiivet!
.:Nypan:.


Påväg hem från fotbollsmatchen i Åmot. I filmen: Jag, Madde, Jekkan, Camilla, Fia






Kryssning med Cinderella avklarad!



Har inte hunnit uppdatera nått nu på väldigt länge, har knappt varit hemma nått. I helgen så va jag som sagt i Ockelbo, på lördagen va vi ett gäng på fotbollsmatch i Åmot. Det va Ockelbo-Åmot som spelade, riktigt skoj! Vi spexade ut oss lite, sen drog vi dit och kollade på fotboll, drack öl o hade jäsigt :) Lördag morron började med att Jekkan kom med frukost på sängen åt mig, en 7.0:a cider med sugrör, sånna mornar gillar jag! ;P Några bilder på våran outfit kommer sen ;)

I måndags drog vi ett gäng på 10 st brudar på kryssning med båten cinderella. Hade riktigt skoj, men man kan ju inte annat än ha det på kryssningar =) Började parta runt kl 10 på morron hemma hos mig, kl 11:05 gick vikinglinebussen mot Sthlm. Det va mest pensionärer, så vi livade upp stämningen en hel del. Väl framme i Sthlm så fick vi vänta några timmar tills båten skulle gå, så vi satt ute i solen o jäste med musik o bira. Hade riktigt skoj hela kvällen o natten, tyvärr däckade jag o jekkan rätt tidigt, haha som vanligt. Vi sjöng karaoke o härjade, de lät nog förjävligt ;P Och vi va inte dom enda ungdomarna, de fanns en hel del förutom vårat gäng. På tisdagen va jag inte bakis när jag vaknade, va nog fortfarande full. Knäppte en gin och sen va festen igång igen. Solen sken och vi hittade på ett gäng som vi hängt lite med på måndagen. Vi drog mest omkring med dom, sen gick vi och satt oss soldäck i flera timmar, lyssnade på musik från en bärbar dator och hinka öl. Fyfan jag längtar tillbaka :)

Träffade även färjan-rut som är känd från tv. Fyfan vilken skön lirare det är. Hon hängde med oss både på måndagen o tisdagen. Sen fick flera av oss hennes visitkort, hon brukar inte ge ut det till nån typ men vi fick flera st. Så nu har man hennes nr, mail och blogg ;) Hon ville att vi skulle åka med henne igen, gärna redan på tisdagen. Men hon hade tandläkartid på onsdagmorron så hon kunde inte. Fan vilken synd, jag hade gärna hakat på igen. Hon gick med oss påväg ut från båten. Helt plötsligt står hon vid nå fläktar så håret blåser, då börjar hon sjunga "fångad av en stormvind" Skitmkt folk vände sig om o skratta. Störtskön till 100%! :)  Dom spelar ju fortfarande in tvprogrammet "färjan". Tack o lov va dom inte där när vi åkte, haha annars har dom nog följt oss en hel del, och då hade min släkt sagt upp kontakten med mig tror jag.

Bussresan tog några timmar hem. Men vi festade på, sen drog vi till Madde på lite efterpartaj.

Nej mer kryssningar åt folket!
Love

.:Nypan:.









Lite bilder från lördagen när vi va på fotbollsmatch. Vi är bästa åmot-klacken! ;) Kanske kommer lite mer bilder sen, jag måste sno dom från Sandra bara :)




Några bilder från båten. Kommer fler sen. Min kamera banga ur, så jag måste sno bilder från lite kompisar





då va helgens bravader slut men vi fortsätter in i dimman



Har inte hunnit skrivit nått här för jag har varit i ockelbo hela helgen. Åkte dit i fredags, och kom hem nyss(söndag kväll). I fredags festade vi lite, va mest hemma hos jekkan o röjde. I lördags festade vi vidare sen åkte vi på fotbollsmatch i åmot o hejjade på åmot. Tyvärr förlorade dom mot ockelbo med 5-0 =/ Skriver mer sen, nu ska jag fortsätta här. Sitter hemma hos jimmy med madde och några till o dricker bira. Han tyckte vi skulle åka hit o göra dom sällis, sen kanske vi drar på eightball. Imorron åker vi på kryssning, wohooo fyfan va kul de kommer bli :D Sen måste väl jag o madde väl läggas in på rehab, 7 dagars supande på 10 dagar är nog lite too much. Bilder o filmer från helgen lägger jag in senare, är som sagt inte hemma nu.

Peace and love
..Nypan:.

tallulah


Nyss kommit hem från Malin. De blidde jag, Malin, Helena o Madde ikväll. Mallan bjöd på mat, kycklingpaj :) Sen kollade vi på två filmer och käka sjukt mkt popcorn, salta pinnar o godis, hah. Fettokväll -ångest- De va skoj att träffa dom, de blir ju inte allt för ofta konstigt nog. Men det ska de blir ändring på :) Alltså inte allt för ofta man träffar Malin o Helena, Madde är ju som min siamesiska tvilling ;P 

Mitt alarm på telefon står på 06:47 imorron bitti :S Tänkte faktiskt gå till skolan på lektionen som börjar 8 (har aldrig gått en fredag förut för det har varit för tidigt, heh). Sen efter lektionen ska jag ha prov, gah! Efter skolan ska jag dra till gymmet med Madde. Få se vad jag kan köra för nått, jag har ju träningsvärk i typ alla delar, suck. Hoppas det är bättre tills imorron.

.:Nypan:.


 







nu orkar jag inge mer....





 

Till Malin i valbo o ha lite tjejmys ikväll



Aj aj aj vilken träningsvärk jag har idag i tricepsen och benen, gör så jävla ont, kan knappt sminka mig för jag får inte upp armarna till fejjan, hah. Gick upp kl 10 imorse, kl 11 kom Madde så drog vi till badhuset o simmade i en timme. Efter det gick ja hem o pluggade lite genetik, det är det sista provet i hela kursen, yeeey! Nu ska jag fixa iordning mig innan Madde kommer igen, vi ska åka till Malin i valbo. Käka lite gott o sen kika på film eller så. Helena skulle oxå komma, sweet! :)

Jag är helt pank, har 24 spänn på kontot! Har varit så i typ en vecka nu =/  Brukar få pengar den 18 typ, men jag har inte fått nå än =/ Jag skulle behöva köpa foundation, kajal, p-piller mm. Skulle behöva börja käka på ny karta typ igår men men nu är det som det är. Har helt slut på massor av grejjer, men de går ju inte att köpa så länge jag inte har nå money :S Det är bara att gilla läget och rätta sig efter det, hah. Första gången jag är pank, känns jävligt konstigt. 

.:Nypan:.
 


 
Under bara minnen ;) Völund smed - Kämpa






Vart på jobb fest i gävle vid havet


 
Imorse drog jag o madde till gymmet, tränade ben idag. Nu känner jag att träningsvärken smyger sig på, aj aj. Har ont som fan i armarna och typ "bröstet" sen efter träningen igår, då körde vi armar. Imorron kl 11 ska vi gå och simma :)

Nu ikväll så följde jag med morsan till Gävle. Hennes jobb hade typ firmafest ute vid havet, hur fint som helst. Hade en riktigt trevlig kväll med god mat (trerätters), massa härlig dryck och trevligt sällskap. Va 27 st sammanlagt tror jag. Morsan va nykter o körde så jag drack allt det som bjöds på, hah. Det va både champange, vin, likör, drinkar o grejjer ;) Till maten va det vin, så fort man hade druckit lite grann så kom kyparn och fyllde på :P Jag drack o drack och aldrig va glaset tomt, underbart! :D Vinet va asgott, tog namnet på det. Champangen va så jäävla god, höll på smälla av. Men den våga jag inte fråga om namnet på :/  Lägger in lite bilder längre ner så får ni se lite från kvällen :)

Jag vill bo vid havet, helt jävla sjukt va fint det är. Kändes som i en dröm. Nån som är rik och kan köpa mig en strandvilla? Ge miiiiig!

.:Nypan:.



Vid havet där resturangen låg. Asfint!



Såå fint!



Förrätt: Citronmarinerade
räkor på chevretoast


Varmrätt: Laxinbakad rödtunga,
dillstekta grönsaker
och pressad potatis


Efterrätt: Nån blåbärs...Kommer
inte ihåg namnet, grädde,
maräng o lite annat gott :P



Kaffe o konjak efter maten.
Jag valde likören cointreu(stavning?)



Morsan valde glass
och chokladsås till efterrätt,
ser ju apgott ut!



Min kära mor och jag.
Jag inte den vackraste på
bilden men de bjuder ja på ;)


Klicka på bilderna så blir dom större









försöka sova lite då...


Nä om jag man ska ta o försöka sova lite, få se om magen är snäll och tillåter lite sömn =/. Har precis pluggat klart, ska ha prov imorron hade jag tänkt. Det prov jag egentligen skulle haft förra veckan =/ Typiskt att jag va lat o sackade efter, nu måste jag plugga som fan för att hinna med nästa prov som är genetik =/ Tack o lov kommer jag ihåg det mesta från högstadiet o gymnasiet (tror jag) så det ska nog gå bra.

Ska upp kl 8:30 imorron. Ska dra med Madde till gymmet o pumpa lite innan jag ska till skolan. Sen efter skolan så ska jag åka med morsans jobb till Gävle o käka. Ska bli rätt skoj men lite nervöst. Egentligen ska dom ha med sig sina respektive, men eftersom det är lite struligt och så här hemma nu så följer jag med mamma ist som sällskap :S Jag tvingas köra, typiskt! Jag som ville ta en öl eller två. Men men får väl hålla mig då så morsan får ta ett glas vin, hon brukar ju aldri dricka annars så jag får väl ställa upp. Så jävla många gånger som hon skjtsat och hämtat mig till o från fest/krogen, nu är de hennes tur :)

.:Nypan:.








jag saknar dig                               

                                                                it hurts....  ibland känner jag mig som luft











aldrig mer...



Kommer aldrig mer kunna älska igen, jag vågar inte. Det gör fan inte annat än ont. Vet inte om jag kommer kunna älska nån annan så mkt som dig heller, du va mitt allt. VA, just det, du va det. För det är ju inte vi längre =´(  Kommer aldrig kunna lita på nån igen heller, man blir bara besviken o sviken endå. Fast man tror att allt är superbra och man anar ingenting så kan man bli grundlurad, eller man blir bara det för det har jag fått uppleva allt för många gånger. Jag pallar inte en gång till, jag gör det inte! Så jobbigt att det blev såhär, varför kämpade vi inte som vi borde gjort? Varför fortsatte vi bara på vårat spår när vi innerst inne visste att det inte skulle hålla så mkt längre om vi gjorde det. Jag hatar mig sj mer än nån kan ana för allt helvete jag ställt till med. Man kan inte spola tillbax tiden hur mkt man än ber om det. Gjort är gjort och jag kommer få leva med det resten av mitt liv. Förlåt för allt, jag kan inte skylla på nånting, men det har inte varit så jäkla lätt för mig heller.

Det gör ont, så jävla ont. Tänker inte gå in på vad för då kommer ni tycka jag är helt jävla dum i huvudet. Men det är bara att fortsätta plåga, tänka,  grubbla, gråta.... Fan, varför kan inte livet vara underbart, man lever ju bara en gång.


Ikväll är en såndär pisskväll när man bara vill ha nån nära.. Fan det va så länge sen.. Förblir nog singel hela mitt liv, känns som det nu iaf. Nä nu ska jag fortsätta deppa ihop. Ska svulla godis, ha ont i magen och tycka synd om mig sj, en gång i månaden får man faktiskt det! Fattar inte hur man kan bli så sjukt jävla sötsugen under den tiden, men jag inbillar mig att allt godis o skit man äter då är kalorifritt, visst äre så? ;)

Over and out
.:Nypan:.








Lager 157



Tänkte berätta om det ja köpte på Lager 154 när vi va där i fredags. Det ligger typ mellan Falun o Rättvik/Borlänge (?) eller nått sånt. Alla snackar ju om detdär stället att det är märkeskläder till typ under halva priset. Så vi åkte dit, jag, morsan, madde och gunilla i fredags. Hittade faktiskt röda jeans, svarta jeans, hade kostat 500kr, nu 250/st. Sen köpte jag en svart tröja/klänning/tunika (?) som hade kostat 1100kr, den köpte jag för 300kr. Sen ett par adidas-skor för mina är helt sönder snart. Dom kostar typ 800 i vanliga fall, domhär kostade 375kr. Tyvärr va dom mest vit, sen lite blå och ränderna skiftade lite mellan olika färger. Gillar inte vita skor egentligen plus va dom lite för stora, men men de fick duga endå. Sen köpte jag dödskallestumpbyxor för 30 spänn, ett par silverleggings för 30 spänn och ett par skitsnygga högklackade sandaler eller va man ska kalla det med massa spännen, dom kosta 300 spänn. Ska försöka fixa bild på dom sen så ni får se ;P Tror jag fick med allt nu. 

Idag drog jag o Madde till gymmet kl halv 12. Körde på i 1½ timme, sen gick vi och simmade 30 min. Skönt som fan. Sen drog jag till morsans jobb och fixade med lite papper och så plus att jag käkade lunch/middag där. Sen när jag kom hem ringde Madde o undra om jag ville följa med när hon skulle ut o gå med Isa. Då jag hakade på, hämtade Wilma sen drog vi rundan runt stan på ca 4,2 km. Nu ikväll har jag o madde kikat på ballar av stål, fan att det va sista programmet för säsongen. Så jävla roligt program :) 

Nu ska jag läsa lite om hjärnan, nervsystemet och våra sinnen. Roligt va? Hah! Ska göra det provet på onsdag hade jag tänkt. 

Peace and love my friends!

.:Nypan:.



Bild från igår när vi spelade kubb i solen. Erika o Jekkan på bilden. Inte konstigt att Erika sliter sig i håret, Jag o Jekkan totalspöade hon o Madde varje omgång! Haha...



Så roligt man kan ha i Äckelbooo ;)



Ja då sitter man här igen då i Äckelbo o dricker öl. Va hem en sväng idag och åkte till mina kusiner o grattade Johan , han fyller nämligen 18 åår på onsdag. Sen åkte jag o madde tillbaka hit. Ikväll blir de lite party, grilla, kika på eurovision song contest (?) som det verkar. Hoppas ni har roligt ikväll allihopa, heja Sverige!


.:Nypan:.






Så roligt man kan ha det tillsammans










Skååål baby




Sitter i Äckelbooo o dricker öl me my lovely girls. Ska nog dra iväg på lite party nu, få se om det är nå drag. Hoppas alla har kul ikväl, det har jagl. Imorron ska jag till mina kusiner o gratta Johan som fyller 18 år, wihoo. Shit nu får han gå på krogen, hoppas han inte möter på mig, skulle bli lite jobbigt :P Sen på kvällen återkommer jag nog till äckelbo, det visar sig vart partyt är ;)


Peace and looove (de ska jag på i sommar!)



.:Nypan:.

Tog 3 dagar att skruva ihop detta lilla databord



Jaaa, det låter helt stört, jag vet! I 3 dagar har jag o madde suttit och sett ut som fågelbon och försökt bygga ihop dethär lilla databordet utan bruksanvisning. Det va helt stört svårt, de fanns ingenting som var logiskt. Vi har testat allt och inget funka, vi fatta nada! Nu ikväll gjorde vi sista rycket, men vi lära ringa till linda (hon som hade databordet innan) tillslut och fråga hur i helvete man skulle göra. Tillslut fick vi ihop skiten, o fyfan va vi skratta när vi såg hur jävla enkelt det egentligen var (med lite hjälp). Men alltså vi höll på bli cp innan, det gick bara inte. Madde försökte själv idag innan jag kom oxå, hon va påväg att slänga ut alltihopa genom ballkongen.

Nu är det iaf ihopmonterat och står på plats med datorn på, än så länge har de inte brakat :P Nu ska jag kika på ett avsnitt av färjan, så skönt att alla avsnitt ligger uppe på nätet så kan man kolla när man vill. Den 25:e drar vi iväg ett gäng på kryssning, ska bli så jävla skoj :P

Love!

.:Nypan:.



Jaaa jag vet att det inte ser nå svårt ut, men det va det!!! Hahah





Köpt gymkort idag, nu kommer jag inte undan =/



Ställde kl på halv 9 imorse, hade bestämt med Madde och Jimmy att vi skulle till badhuset o gymma kl halv 10. Gick upp o gjorde mig iordning, kl börja närma sig halv 10 så jag ringde Madde. Självklart hade hon somnat om efter kl ringt så hon vaknade typ när jag ringde. Jag gick o la mej en sväng till i sängen och väntade på henne. Hon kom efter ett litet tag så då mötte vi upp Jimmy och drog till badhuset. Köpte 4 månaders-kort idag, både gym och bad. Nu kan vi varken skylla på att vi inte har råd (det är redan betalt), att det är långt att gå dit (vi bor typ 1 minut från badhuset), eller att vi inte har tid (vi har fan all tid i världen, båda är ju arbetslös). När man köper gym eller badkort så får man knäppa kort som hamnar på gymkortet. Hahahah Madde blev så jävla ful så jag garvar varje gång jag ser eller tänker på det. O kärringen i kassan sa "Dethär blev ju bra". Yes tänkte Madde, sen garva vi rakt ut när vi såg bilden, hahahah. Sen tränade vi ett tag, så jävla skönt. Vi ska försöka gå dit varje dag. BEACH 2009 HERE I COOOME!

När jag kom hem från gymmet va jag helt slut och somnade. Vaknade runt kl 5 =/ Nu ikväll har jag, madde o morsan tagit en prommis med hundarna runt stan, det är ca 4,2 km.

Imorron ska vi åka till Lager 157 som ligger mellan Falun och typ Rättvik eller nå sånt. Hoppas dom har massa snygga kläder, då ska jag shoppa lossssss. Behöver byxor, har typ inga. Sen linnen, sommarlinnen :P Och jag behöver nya träningskläder nu när jag blivit seriös ;) Plus ser alla brudar så snygg ut när dom gymmar så jag måste försöka hålla stilen jag me, hahah. O helst nya skor behöver jag, mina är snart helt trasig.



.:Nypan:.








It's easier to live alone than fear the time it's over









underbar låt...







Idag känns allt värdelöst.. Har varit sjukt trött, allmänt seg, irriterad och förbannad. Vet inte va det är med mig.

Har äntligen fått hjälp så jag fattar hur man får upp videor här på bloggen. Nu blir de lite mer rörligt material härdanefter ;)


.:Nypan:.



Blah



Föröker me en grejj, men får det inte att funka.. Nu ska ja klippa håret på morsan.
Hääy!

..Nypan:.


Gymmat idag :D



Idag har jag varit duktig. Imorse (okej vakna kl 13) så gick jag o madde ut med hundarna, tog lite över en timme. Efter det gick jag hem och latade mig lite. Sen följde vi med jimmy och john till gymmet på badhuset. Jag o madde ska införhandla oss ett varsitt gymkort så kan vi gå tillsammans, då kommer man inte undan med massa kassa ursäkter :) Synd att det är så jävla dyrt bara, 1500 spänn för 4 månader =/ Jag värmde upp med 10 min springning på löpbandet, sen körde vi mest ben, rygg och mage. Efter vi gymmat bytte vi om till badkläder åsså badade vi ett bra tag. Va så länge sen man badade på äventyr nu så vi lekte på som man gjorde när man va barn, hah :)

Efter badhuset drog jag till madde och gjorde varma mackor som vi käkade till ugly betty och desperate housewives. Svullade även i mig vårrullar och sen naturgodis. Och inte var det nog där, utan jag skar upp banan, äpple och päron och tryckte i mig det tills jag bokstavligen spydde, trevligt värre. Men är jag så jävla dum att jag äter för 70 pers så får jag fan skylla mig sj =/

Imorron bitti kl 10 ska jag ut på prommis med madde o hundarna. Sen ska jag till skolan kl 13. Efter det vet jag inte, det visar sig :) Nu måste jag göra klart alla instuderingsuppgifter =/

Love

.:Nypan:.

 








Har en rätt rolig funktion på min webcam som gör så sjukt fula, roliga o äckliga bilder så det finns inte ord. Har en jävla massa idiotbilder på denhär datorn på diverse olika folk, haha ;)




Varit lat så jag fick plugga massor idag =/



Idag har jag inte gjort så supermk. Vaknade kl 13:30 av att telefonen ringde, gah snacka om att jag blev chockad av att vakna så jävla sent =/ Kröppa mi lära väl återhämta sig efter helgens bravader :P Gick upp, gjorde iordning mig. Sen drog jag upp på stan med Madde. Vi lära båda på arbetsförmedlingen så vi fixade det, sen gjorde vi lite mer ärenden. Efter det va fixat så åkte vi hem till henne och städade bilen både in och utvändigt. Det behövdes verkligen efter det vi va med om i helgen, hahah fyfan. Lite grejjer har gått sönder på den oxå, bland annat låter den så jävla fult nu när man åker, det är hål nånstans i nått under bilfan. Vi bara skrattar åt hur den låter när vi åker i den, samtidigt som vi skäms över att behöva glida omkring i den när den låter så, haha.

Sen hämtade vi hundarna och gick pensionärsstigen, det tog ca 1 timme o 10 min. Kom hem runt halv 9, sen dess har jag pluggat. Så ungefär 4-5 timmar har jag legat med kukboken naturkunskap b. Har inte pluggat ett skit på två veckor, har varit lat och har haft så mkt annat för mig, så nu va jag verkligen tvungen att ta tag i skiten. Såg även att vi har prov imorron, men jag tänker inte gå dit med tanke på att jag inte pluggat nått på det kapitlet förräns idag. Ska försöka plugga in allt tills på torsdag så kanske jag kan gå då ist. Har även tre arbeten som ska göras. Måste ta tag i dom snart med så det inte blir i sista sekunden som det brukar bli =/

Jag är sjukt skoltrött trots att jag bara har ett ämne två lektioner i veckan, och av dom så går jag aldrig på fredagar för den börjar kl 8 på morron och då soover jag hellre, så jag har alltså bara en skoldag på två timmar i veckan. Jag är som sagt redan skoltrött, och jag har tre fucking år framför mig, gah!


.:Nypan:.


Wilmis älskar vatten och passade på att ta sig ett litet dopp idag efter våran promenad längs pensionärsstigen. Hihi sötnos :)





Söp sönder mobilen igår =/



Igår kväll åkte Jag o Madde in till gävle hem till Andreas på inflyttningsfest. Han har köpt en asfräsh lägenhet, soo nice. Grillade lite, drack och hade trevligt. Lyckades lura ut Niklas oxå, de va ett tag sen man träffa han =) Senare drog vi in till stan för vi skulle på crusingen. Vi mötte upp Jimmy där, men vi kom aldrig så långt som till bilarna eftersom dom har flyttat själva crusingen lite pga ombygge eller va det var. Vi va bara på stan ett tag, sen tog vi svarttaxi hem till Jimmy och efterfesta lite där. Orkade inte ta oss hem så vi slagga över.

Imorse när vi vaknar frågar säger Jimmy "Öö det är inte vatten i dendär muggen va". Vafan menar han tänkte jag. Kollar dit, och ser min telefon ligga i muggen FULL med vatten! GAH! Den hade legat där hela natten o morron, fuck. Jag måste ha lyckats pricka muggen när jag la ifrån mig mobilen inatt..Eller trodde jag att den va en drinkpinne?? Kukhelvete om simkortet är paj oxå, isåfall skulle alla kontakter försvunnit igen. Lånade en mobil o satte i kortet, tack och lov va det inge fel på det! Så nu har jag lånat morsans gamla mobil. Båda displayerna på min badsugna mobil är full med vatten. En fråga, hur fan lyckas man? De va ju inte länge sen min andra mobil blev stulen, och nu lyckas jag ge denhär en jävla simtur. What ever nu måste ja köpa en ny iaf, inte för att det är nå fel me morsans gamla men med min otur så kommer väl nått hända med denhär snart och då blir hon väl inte så glad.

Jag och Madde ska iaf bli kriminella. Vårat liv suger endå så pass mkt så det spelar ingen roll. Jag sa det idag, kan väl va kul att hamna i fängelse. Prova nya saker, kan ju va kul erfarenhet.

Nu ikväll va vi över till Jimmy igen. Spelade bingolotto, sen kikade vi på två filmer. Kom nyss hem därifrån. Jag va ett jävla nr från att vinna 25000 kr!!! Jag skulle ha nr 10, så kom nr 11, fuck. Lite cash skulle ju inte sitta helt fel faktiskt! Madde ville vinna en ny bil eftersom hennes är rätt paj lite här och där, så kan det gå, hahahah! Vart tog vägen vägen baby?! ;)

.:Nypan:.













Vart tog vägen vägen, vi är ute på en åker och åker!



Igår kom jekkan och lämnade Raja kl halv 10, jag va hundvakt några timmar för hon skulle på möte. Sen kom Madde och Isa, så hämtade jag Wilma. en gick vi ut och gick i nästan två timmar, gah. Men det va soligt och skönt väder så det va kanon förutom ömma fötter. Sen när jag kom hem fixade jag mig, sen kom madde åsså drog vi till dalarna.. Körde lite vilse efter skogsvägarna och lära stanna vid ett hus och fråga vartfan vi va nån stans, och hur vi skulle ta oss till stället vi skulle till, haha. Men vi va iaf på den vägen vi trodde, så vi kom fram till stället efter en stund =) Men det blev en ganska lång omväg pga våran felkörning, haha..

Vi åkte först till fäggeby eller va det hette, sen åkte vi o förfesta till pingo
så jävla fult namn :P Sen drog vi till hedemora och gick på en pub. Sen tänker jag censurera allt från det för det får du inte veta. Helt plötsligt efter många om och men va vi i Sandviken och fortsatte parta med jimmy, adde och john. Men jag säger bara, VART TOG VÄGEN VÄGEN, VI ÄR UTE PÅ EN ÅKER OCH ÅKER!! Hahaha...

Nu ska jag in i duschen, sen styla mig för fest igen. Ska in till Gävle, först till andreas på party, sen blir det crusing i city. Sandra ville ha med mig på krogen, men ja vettefan om ja pallar. Jag tror vi skulle möta upp adde och jimmy sen, med dom har man aldrig tråkigt :P



.:Nypan:.









2 timmars prommis



Idag har jag varit ute o gått en lång prommis. Mötte upp lovely Sandra som äntligen kommit hem från Norge kl tre. Jag hade Wilma med mig och hon hade sina hundar Pysen och Sirap ;P Vi gick på pensionärsstigen, svängde av mot ko-bron sen kom vi upp bakom stallet i högbo. Där va det massa hopptävlingar o sjukt mkt hästar, folk och hästtransporter överallt. Wilma brukar skälla på både hästar och hundar, men de blev nog lite mkt för henne när vi gick igenom där idag så hon va helt lugn :P Mitt i vimlet så gick vi förbi en som jag tyckte jag kände igen. Det va bögen som va med i Bonde söker fru. Du vet killen som va bög som va asrik och hade massa hästar. När vi kommit igenom allt det så gick vi över klangberget och tog vägen förbi Sandras hus. Hon gick in och jag o wilma fortsatte genom klangberget, och sen gick vi till morsans jobb. Skitkul när de börja regna och blåsa så in i helvete, gah! Exakt två timmar va vi ute och powerwalka. Nu känns det jävligt bra :P

Nu har jag nyss skjutsat hem jimmy och adde, få se om jag åker dit senare eller om jag bara blir hemma. Skulle verklingen behöva plugga, men fan det är ju så sjukt tråkigt!


.:Nypan:.


Sötwilma hittade en stooor pinne inne i stan som hon tyckte va mkt rolig och lämplig att bära med sig. Hon gick med den i munnen en bit och folk skratta och vände sig om åt henne, hah. Man får skämmas :P Pinnar är det bästa hon vet, spec megastora som hon knappt orkar bära. 

 


Fan va fest de har blivit på sistonde



I söndags va jag rätt bakis. På kvällen gick jag till Madde o kikade på Wipeout, så jävla klockrent program :) I måndags, va gjorde jag då. Madde skicka mess o frågade om vi skulle åka till Jimmy och Adde i björksätra o dricka lite öl. Shit tänkte jag, idag igen. Då fick jag som svar av madde att "vi har ju endå inget jobb eller liv som arbetslös så då kan vi lika gärna supa till". What ever tänkte jag, så drog vi till systemet o handla lite bira. Sen åkte vi hem till dom och söp. De kom dit lite mer folk, va riktigt kul =) Jimmy bjöd på irish coffe, de va ju rätt smaskens det. Vettefan hur många glas jag fick :P Typ runt halv 1 drog Jimmy fram ett paket med massor av raketer som han aldri sköt sista april, hah jävla dåre. Då gick vi ut och drog av allihopa på nån fotbollsplan. Måste ha varit 15-20 st, fint va det iaf :) Trodde snuten skulle komma så jag va beredd på att dra, men dom kom aldri så vi gick hem och fortsatte supa. Sov kvar där och i tisdags hade vi en riktig slapp bakisdag, mestadels i sängen. Låg och rökte som i en ormgrop i sängen hela dagen, såå soft :P

Sen på tisdagskvällen drog vi till madde och körde en fest där. Jimmys brorsa kom hit från Mora så han va oxå me o festade. Vi vaxade Addes arsel, Jimmys mage och bröst och Sonnys bröst, hahah fyfan va kul ;P Dom hade köpt 3 flaskor sprit och två plattor öl så vi blev klapp även igår. Idag va det mindre roligt. Sliten som fan och skulle till skolan till kl 1. Jag blev så sen och blev osäker på om det va lektion idag eftersom de va knas med schemat, så jag struntade i att gå. La mej o sov ist, soo sweet! Sen nu ikväll har jag varit ut me madde och hundarna o gått en prommis.

Imorron ska jag ta det lugnt, har inga planer. På fredag kanske jag drar till Hedemora på fest, sen på lördag ska jag till Gävle. Först inflyttningsfest hos Andreas, sen blir de väl att dra ut på stan på crusingen.


Gick inte att sno bilderna som Terbe knäppte i måndags. Dom finns på hennes bilddagbok ist, gå in o kika där... Lägger ut länken till en av bilderna här, den är på jimmy, adde och leeroy :)

http://Terbeskrotface.bilddagboken.se/p/show.html?id=364015029&directlink=1



.:Nypan:.



Sista april blev lyckat, sen lite mer party i helgen



Som sagt skulle jag va nykter på sista april, det sket sig totalt och det slutade i fylla. Malin o Foffe kom o hämtade mig i torsdags eftermiddag. Då åkte vi till ockelbo och partade hos jekkan i hennes typ tomma lägenhet :P Sen drog vi till Åkesson på fest, de va skitmkt folk där. Vet inte hur länge vi blev kvar, sen drog vi hem till Jekkan igen med lite folk och fortsatte. De blev en rätt lyckad kväll endå, efterfesten va klart roligast ;)

I fredags va det sjuukt skönt väder, strålande sol o allmännt underbart. Vi satt i solen på gräsmattan utanför jekkan från typ kl 11 på förmiddagen, till kl 9 på kvällen. Och med min albinohud kan du ju gissa hur röd jag blev! På kvällen tänkte jag åka hem, men jag stannade ist med jekkan åsså grillade vi lite o hade picknick ute på gräset. Haha hennes grannar måste tro att vi är ett nyinflyttat lebbpar, asg.

I lördags skulle jag oxå vara nykter. Men då ringde madde och ville att ja skulle komma o dricka öl med hon o några till. Jaja what ever tänkte jag. Så vi satt först några st hos henne, drack öl, spelade mario cart, körde ölspel som madde blev kalas på :P Sen drog vi på eight ball och fortsatte. Jag o Adde spelade black jack, men de gick åt helvete. Jag brukar ju ha tur, ibland iaf. När eight ball stängde drog vi hem till madde o efterfestade lite me Adde o Niklas. Blev apfull, iaf jag. Spelade mario cart men det gick åt helvete för allihopa. Sen drog vi igång karaoken så väggarna gungade ;)

Idag har jag inte gjort så mkt. Städat lite grann o så. Nu måste jag göra rent i akvariet. Sen kanske dra på systemet för Jimmy ringde o frågade om jag o Madde ville komma dit o dricka bira. Well well få se hur de blir

Love

.:Nypan:.


Jekkan, Mallan o Foffe på bra humör ;)



Fråga mig inte va jag håller på med...



Foffe o Danne.. Vettefan va för demon foffe hade i sig den kvällen, hahah



Kameran är söndersupen och tyvärr blev det rätt många suddiga bilder =/




Hah WTF...









RSS 2.0