Ikea




Idag kom jimmy med förslag att åka in till ikea och köpa en byrå vi kollat på. Vi hade ju pengar kvar på presentkortet, plus att jag har satt undan pengar till bebisen varje månad. Eftersom vi inte har nån byrå eller så i sovrummet och det är smockfullt i alla lådor här hemma, och bebisen måste ha lådor till sina kläder mm så tyckte vi denhär skulle bli perfekt. Vi köpte även en glasskiva att ha ovanpå som jimmy absolut skulle ha, så den fick det också bli. Byrån och glasskivan va i svart såklart, precis som alla andra möbler vi har.

Vi köpte även en lampa(fast den blev "gratis" för hon glömde slå in den hehe), en stor glasvas och två frp långa gröna grässtrån att ha i vasen. Vi va också in på elgigaten och köpte en ny fjärrkontroll, våran har gått sönder.

Ovanför byrån i sovrummet ska vi ha en tv på väggen sen, det är mitt krav innan bebisen kommer. Sen hade jag tänkt att ha krukan med stråna i bredvid, och kanske en och annan ljusstake ;P De blir nog nice när det är klart.

Innan vi packade på oss alla varor så bjöd jimmy mig på mat på ikea, kotlettrad, stips, bea, rödvinssås och ratatoui(stavning?). Det är sååå gött :P

.:Nypan:.


Maten vi åt





Byrån. Den är 160 cm lång, 78 cm hög och 48 cm djup.
De kommer bli perfekt





En svart glasskiva som täcker hela överdelen av byrån, nice






En stor vas, 45 cm hög. Hade kostat 199kr, nu va den nedsatt till 79kr





Hittade ingen bra bild men typ såhär ser stråna ut fast gröna och mycket snyggare,
inte alls lika "vassig". Kanske tar en bild och visar nån dag.. 115 cm långa









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0