Promenad



Imorse så gick jag och Jimmy ut på en promenad med barnvagnen & Noel. Solen sken men det blåste rätt mkt. Vi gick runt stan, det är väl lite mer än 4 km. Påvägen tillbaka va vi in på banken och kollade upp va de finns för olika konton, vi ska öppna ett åt Noel och sätta undan nån hundring varje månad. Va även in på lindex och bytte en body. Noel fick en AC/DC-body av jimmys moster m.familj men ena tryckknappen gick sönder efter ett blöjbyte, så nu va vi in och fick en ny. Den han hade fått va i strl 56 men nu hade dom bara en i strl 68 kvar, tur va väl det för strl 56 kan han typ inte ha längre :P

Noel är lite smådryg idag, tror han har ont i magen. Han har knappt sovit nånting, förutom när vi gick på promenad då sov han i vagnen hela svängen. Han somnar, sover några minuter sen grinar och gnäller han. Han har väl sovit typ 30 min i sträck idag kankse.. Jag har precis masserat magen på honom, då somnade han. Få se om det blev nå bättre, man kan ju hoppas.

Ikväll blir det en till promenad, funderar på att gå runt stan igen. Ska gå till viking och käka med mamma & pappa också. Jimmy jobbar och slutar kl 22, då blir det soffmys.

.:Nypan:.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0